Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Kopecký asistoval, no v Chicagu sa tešil z výhry Niemi

Predposledný deň v roku 2010 priniesol fanúšikom NHL šesť zápasov, v ktorých sa predstavilo päť slovenských hokejistov. Z víťazstva sa z nich tešil jeden a do bodovania sa zapísal Tomáš Kopecký.

Chicago na domácom ľade privítalo San Jose a hoci bolo o niečo strelecky aktívnejšie, podľahlo hosťom 3:5. Víťazný gól strelil Joe Thornton a Antti Niemi zastavil 26 striel svojho bývalého tímu, na ktorého ľade sa predstavil prvýkrát v inom drese. Scott Nichol, Benn Ferriero, Dany Heatley a Ryane Clowe sa tiež presadili strelecky a Sharks ukončili dvojzápasovú sériu prehier. Za Chicago, ktoré prehralo druhý zápas v rade, sa strelecky presadili Patrick Sharp, Troy Bouwer a Brian Campbell. Do bodovania sa zapísal aj Tomáš Kopecký, ktorý nahrával na úvodný gól zápasu. V akcii odohral 17 minút a 18 sekúnd, počas ktorých zaznamenal aj dva mínusové body, štyri strely a dve trestné minúty. Dve mínusky si na svoje konto pripísal aj Marián Hossa, ktorý na ľade strávil takmer 21 minút. Niemiho ohrozil trikrát.

Ice-time Zdena Cháru opäť atakoval hranicu 30 minút, no tentokrát sa zastavil minútu a pol pred ňou. Slovenský obranca zaznamenal počas tohto času jeden plusový bod a štyri strely na bránu. Jeho Boston si z Atlanty odniesol jeden bod za remízu v normálnom hracom čase, no po samostatných nájazdoch sa z víťazstva tešila Atlanta. Bryan Little a Tim Stapleton v nich prekonali Tima Thomasa, kým Ondřej Pavelec neinkasoval. V normálnom hracom čase sa presadil dvakrát obranca Tobias Enstrom. Z hráčov Bruins Patrice Bergeron a Blake Wheeler. Viac práce v bráne mal Pavelec, ktorý pomohol k prvému víťazstvu tímu po štyroch prehrách 42 zákrokmi.

Dvaja slovenskí hokejisti na seba narazili vo vzájomnom dueli v Los Angeles, kde domáci Kings privítali Flyers z Philadelphie. Napriek tomu, že bol domáci tím aktívnejší, z víťazstva 7:4 sa tešila Philadelphia, z ktorej hráčov sa do listiny strelcov zapísali Danny Briere, Scott Hartnell, Jeff Carter, James van Riemsdyk, Ville Leino a dvakrát Mike Richards. Do brány sa po zranení vrátil Michael Leighton, ktorý zaznamenal 32 zákrokov. Andrej Meszároš strávil na ľade 22 minút a do štatistík si pripísal dva plusové body. Horšie bol na tom jeho krajan z domáceho tímu Michal Handzuš, ktorý zaznamenal tri „mínusky“. Okrem toho počas necelých 15 minút strávených na ľade zaznamenal dve strely na bránu. Z jeho spoluhráčov sa presadili Justin Williams, Jack Johnson a dvakrát Ryan Smyth. Jonathan Bernier zaznamenal 16 zákrokov a po šiestom góle prenechal miesto Jonathanovi Quickovi.

Článok pokračuje pod reklamou

Kristian Huselius sa presadil strelecky dvakrát, R.J. Umberger pridal víťazný gól počas presilovky v tretej tretine a Steve Mason urobil 20 zákrokov, aby Columbus zdolal Toronto tesne 3:2. Rick Nash a Antoine Vermette zaznamenali po dve asistencie pri druhej výhre Blue Jackets v rade. Nikolaj Kulemin a Tyler Bozak sa presadili za Maple Leafs.

Steven Stamkos zaznamenal dva góly a dve asistencie, nováčik v bráne Cedrick Desjardins vyhral pri svojom debute v NHL a Tampa Bay porazila Montreal pomerom 4:1. Desjardins, bývalý člen organizácie Canadiens, urobil 27 zákrokov a prekonať ho dokázal len Max Pacioretty. Okrem Stamkosa sa z domácich hráčov presadili aj Martin St. Louis a Pavel Kubina. Kým Tampa zaznamenala siedme víťazstvo v deviatich zápasoch, Canadiens prehrali ôsmy duel z posledných desiatich.

Milan Hejduk premenil ako jediný samostatný nájazd a Colorado porazilo Edmonton 4:3, aby ukončilo trojzápasovú sériu prehier. T.J. Galiardi, Paul Stastny a Tomáš Fleischmann sa presadili v normálnom hracom čase, aby sa Colorado dostalo do vedenia 3:0. To však Oilers dokázali zmazať. Gólmi sa prezentovali Taylor Hall, Aleš Hemský a Andrew Cogliano. Craig Anderson inak zaznamenal, 32 zákrokov.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Zdeno Chára (BOS) 28:29 0 0 0 +1 4 0
Marián Hossa (CHI) 20:50 0 0 0 -2 3 0
Tomáš Kopecký (CHI) 17:18 0 1 1 -2 4 2
Michal Handzuš (LAK) 14:49 0 0 0 -3 2 0
Andrej Meszároš (PHI) 22:04 0 0 0 +2 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies