Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Sumáre

Flyers zdolali Hawks, Hossa premenil trestné strieľanie

V nedeľu sa odohralo v NHL päť stretnutí, v ktorých sa predstavili štyria Slováci. Do bodovania sa zapísal len Marián Hossa, ktorý premenil trestné strieľanie. V zápase proti svojmu finálovému súperovi z minulého roku však Blackhawks neuspeli.

Jeff Carter strelil dva góly a na jeden prihral, aby sa výrazne zaslúžil o víťazstvo Philadelphie v zápase proti Chicagu Blackhawks, ktorý sa konal v nedeľu popoludnia v United Center. Sergej Bobrovsky zaznamenal 30 zákrokov a do listiny strelcov sa zapísali aj Nikolaj Žerdev a Scott Hartnell, ktorý dal bodku za stretnutím v poslednej minúte strelou do prázdnej brány. O jediný gól domáceho výberu sa postaral Marián Hossa, ktorý v 47. minúte premenil trestné strieľanie. Po zápase, v ktorom odohral 19 minút, bol vyhlásený za druhú hviezdu. Na svoje konto si pripísal aj mínusový bod a päť striel na bránu. Tomáš Kopecký ich mal na svojom konte šesť a na ľade strávil necelých 17 minút. Zaznamenal aj jeden mínusový bod. Kým dvojica slovenských „jastrabov“ sa z víťazstva netešila, radosť mal Andrej Meszároš, ktorý v dueli odohral 20 minút a 45 sekúnd.

V akcii sa zo Slovákov v nedeľu predstavil už len obranca Andrej Sekera, ktorý nebodoval, no tešil sa z víťazstva na ľade newyorských „ostrovanov“, ktoré bolo pre jeho tím tretím z posledných štyroch stretnutí. Domáci tím bol síce aktívnejší, no Ryan Miller, ktorý nastúpil do svojho 25. zápasu v rade, zaznamenal 31 zákrokov a dopomohol Sabres k revanšu za piatkovú prehru 2:5. K nedeľnému víťazstvu 5:3 prispeli gólmi Paul Gaustad, Tyler Ennis, Nathan Gerbe, Tyler Myers a Jason Pominville, ktorý uzatvoril stav zápasu strelou do prázdnej brány. Millera prekonali dvojgólový Matt Moulson a Jack Hillen. Rick DiPietro zaznamenal 18 zákrokov. Šesť hráčov Sabres ho neohrozilo strelu ani raz a medzi nich sa zaradil i Sekera, ktorý v akcii strávil 20 minút a 11 sekúnd.

Cody Franson sa ako jediný presadil v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o víťazstve Nashvillu 3:2 nad Edmontonom, ktoré bolo pre Predators tretím víťazstvom v rade. Pekka Rinne zaznamenal 22 zákrokov a v normálnej hracej dobe sa presadili nemecký obranca Alexander Sulzer, ktorý strelil svoj prvý gól v NHL a pridal aj prihrávku na gól Joela Warda. Rinneho prekonali Andrew Cogliano a Taylor Hall. Edmonton prehral posledných päť zápasov.

Článok pokračuje pod reklamou

Iľja Kovaľčuk strelil gól a pridal dve asistencie, Jason Arnott sa presadil strelecky dvakrát a Martin Brodeur zaznamenal 24 zákrokov, aby New Jersey rozšírilo svoju víťaznú sériu na štyri zápasy víťazstvom 5:2 nad Floridou. Brian Rolston a Patrik Eliáš sa tiež tešili z gólov a Devils bodovali v siedmich zápasoch v rade (6-0-1). Shawn Matthias a Marty Reasoner sa presadili z hráčov Panthers.

Steven Stamkos strelil svoj 38. gól v tejto sezóne, vďaka ktorému sa osamostatnil na čele poradia strelcov a pomohol Tampe Bay k štvrtému víťazstvu v rade, keď Lightning v nedeľu zdolali Atlantu hladko 7:1. Líder Juhovýchodnej divízie zdolal Thrashers v 11. vzájomnom zápase v rade. Martin St. Louis, Nate Thompson, Dana Tyrell a Simon Gagne sa pripojili k Stamkosovi a tiež sa presadili v druhej tretine, kedy floridský tím strelil päť gólov. V tretej tretine strelil Gagne svoj druhý gól a presadil sa aj Pavel Kubina. Dwayne Roloson zaznamenal 21 zákrokov a prekonal ho len Rich Peverley.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Andrej Meszároš (PHI) 20:45 0 0 0 0 0 0
Marián Hossa (CHI) 19:09 1 0 1 -1 5 0
Tomáš Kopecký (CHI) 16:52 0 0 0 -1 6 0
Andrej Sekera (BUF) 20:11 0 0 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies