Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Rangers si komplikujú situáciu, prehrali s Thrashers

Vo štvrtok sa v zámorskej NHL odohrali štyri stretnutia, v ktorých bol jediným slovenským zástupcom Marián Gáborík. Jeho Rangers prehrali s Atlantou 0:3 a účasť v play-off už viac nemajú vo vlastných rukách. Na západe si nádeje udržuje Dallas.

Rob Schremp a Andrew Ladd strelili dva góly v rozmedzí 15 sekúnd počas druhej tretiny, Ondřej Pavelec zaznamenal 29 zákrokov a Atlanta Thrashers uštedrila ranu postupovým nádejam NY Rangers víťazstvom 3:0. Strelecky sa presadil aj Eric Boulton. Pre Rangers prehra znamená, že o svoju účasť vo vyraďovacích bojov budú po druhýkrát v rade bojovať vo svojom poslednom zápase základnej časti. V minulej sezóne to nezvládli. Podarí sa im to tentokrát? V poslednom zápase budú čeliť rivalovi z New Jersey. Nemajú však všetko vo svojich rukách. Vo výhodnej pozícii je Carolina, ktorá má pred sebou stále dva zápasy a iba dvojbodovú stratu. Pri rovnosti bodov by postupovali Hurricanes. Marián Gáborík vo štvrtkovom zápase odohral necelých 14 minút, počas ktorých zaznamenal jeden strelecký pokus a jeden mínusový bod.

Loui Eriksson a Brad Richards zaznamenali gól a asistenciu, a Dallas zostáva v boji o play-off, keď zvíťazil v domácom prostredí nad Coloradom 4:2. Brenden Morrow a Tom Wandell sa tiež presadili strelecky a Stars vyhrali tretí duel v rade. Za Anaheimom a Chicagom zaostávajú o dva body. Všetky tri tímy ešte odohrajú po dva zápasy. Brandon Yip a Mark Olver strelili góly Avalanche.

Filip Kuba strelil gól v predĺžení, aby rozhodol o víťazstve Ottawy 3:2 v zápase proti Montrealu. Bobby Butler strelil gól a pridal dve asistencie, strelecky sa presadil aj Jason Spezza a Craig Anderson urobil 26 zákrokov. Prekonali ho Brian Gionta a Michael Cammalleri, ktorý vynútil predĺženie gólom 10,1 sekundy pred koncom tretej tretiny.

Ryan Kesler strelil tri góly, Mason Raymond pridal dva a Roberto Luongo urobil 29 zákrokov, aby najlepší tím NHL, Vancouver Cnaucks, uzavrel svoj program domácich zápasov víťazom 5:0 nad Minnesotou, ktoré prišlo po dvoch prehrách s Edmontonom. Daniel Sedin pridal dve asistencie a na svojom konte má už 102 bodov. Luongo zaknihoval štvrtý shutout sezóny a 55. v kariére. Pred zápasom bola Canucks oficiálne udelená Prezidentova trofej.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marián Gáborík (NYR) 13:44 0 0 0 -1 1 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies