Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Blog užívateľa spojmesaprehokej

Užívateľ napísal tieto články:

Kongres SZĽH - hra na zmenu
Publikované: 09. 06. 2011, Autor: spojmesaprehokej, Počet komentárov: 2
Blíži sa kongres SZĽH, kde sa rozhodne o novom predsedovi VV SZĽH, ktorý potom navrhne VV, takže by sme sa my, fanúšikovia združení pod iniciatívou „Spojme sa pre hokej“ , ktorí sme pred 3 rokmi iniciovali petíciu za odstúpenie VV SZĽH, ktorú podpísalo viac ako 23 tisíc fanúšikov slovenského hokeja, ktorým nie je dianie v slovenskom hokeji ukradnuté, radi vyjadrili k tomuto kongresu a budúcnosti slovenského hokeja, ktorá nás po tejto fraške (a bohužiaľ sa to nedá prirovnať k ničomu inému ako k voľbám pred revolúciou – tiež bol jediný kandidát, tiež to bola len hra a tiež sa potom komunisti oháňali podporou) čaká.
NAJVÄČŠIE VÍŤAZSTVO SLOVENSKA NA MS 2011 BUDE ODSTÚPENIE VEDENIA SZĽH PO ICH SKONČENÍ
Publikované: 14. 02. 2011, Autor: spojmesaprehokej, Počet komentárov: 14
Od vzniku iniciatívy \"Spojmesaprehokej\", po MS 2008 kde sme hrali o záchranu, ubehli už viac ako 2 roky a za ten čas sa dosť udialo. Pri vzniku tejto iniciatívy to šlo - bol tu záujem médií, bol tu chvíľami strach kompetentných o svoje funkcie - lenže odvtedy to nejako zapadlo prachom. Ján Filc v začiatkoch tejto petície bol na našej strane - dokonca v jednom rozhovore povedal, že navrhne Širokému nech odstúpi - bohužiaľ potom vzal kormidlo reprezentácie, aby verejnosť v značnej miere upokojil.
Projekt HK Orange 20 očami iniciatívy „Spojme sa pre hokej“
Publikované: 08. 01. 2010, Autor: spojmesaprehokej, Počet komentárov: 0
Pre slovenských mladíkov práve skončilo MS do 20 rokov a tak je načase sa zamyslieť a prispieť našou troškou do mlyna i ohľadom bilancovania projektu HK Orange 20. Na začiatku treba zdôrazniť, že dopredu deklarovaný cieľ – nehrať v skupine o záchranu, t.j. postúpiť do štvrťfinále, NEBOL SPLNENÝ!
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies