Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Blog užívateľa lobodas

Užívateľ napísal tieto články:

Zúfalý ťah hrdých Habs
Publikované: 21. 06. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Mnohých fanúšikov slovenského hokeja šokovala informácia o výmene Jaroslava Haláka do St. Louis. Táto informácia je hlavne po skvelých Halákových výkonoch v druhej polovici uplynulej sezóny a v play-off nanajvýš prekvapujúca.
Slovensko - Nemecko 1:2
Publikované: 18. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Slovenskí reprezentanti nastúpili do svojho posledného zápasu osemfinálovej skupiny s nožom na krku. Jedine víťazstvo nad domácou reprezentáciou mohlo našim zabezpečiť účasť vo štvrťfinále. Čakal nás však súper veľmi zdatný – Nemecko.
Slovensko - Fínsko 2:5
Publikované: 17. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Piatym súperom slovenskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvách sveta v Nemecku bolo mužstvo Fínska. Reprezentanti z krajiny tisícich jazier sa pýšili na tomto šampionáte hlavne prepracovanou defenzívou na čele s výbornou brankárskou dvojicou Rinne – Vehanen, ktorú nedokázali prekonať hokejisti Nemecka ani Bieloruska. Aj keď mužstvo Fínska nebolo doplnené o najväčšie hviezdy z NHL, tak ako každý rok, patrí k favoritom na medailové pozície. Vhodne skĺbená skúsenosť (Nummelin, Kapanen) a mladosť (Vatanen, Lehterä) a tradičný fínsky rýchly hokej sú najväčšími zbraňami Suomi na tohtoročných majstrovstvách.
Slovensko - Dánsko 0:6
Publikované: 14. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Mužstvo Dánska vstupovalo do tohtoročných majstrovstiev sveta ako outsider svojej skupiny. Cesta cez Fínsko, USA i domáce Nemecko sa javila pre severanov ako neschodná. Kto však sleduje dánsky hokej v posledných rokoch, vedel, že pred týmto húževnatým súperom sa treba mať na pozore. Dáni to potvrdili v úvodných dvoch zápasoch, keď zaskočili favoritov zo Spojených štátov i reprezentantov Suomi a pripísali si na svoje konte 2 výhry. Výstražným znamením pre nich mohla byť prehra s papierovo rovnocenným Nemeckom.
Slovensko - Kazachstan 5:1
Publikované: 13. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
V kolínskej Laxness Arene, zhruba pred polovičnou návštevou, sa dnes o 20:15 začal zápas slovenskej reprezentácie proti súperovi z Kazachstanu. Najpamätnejší vzájomný duel sa datuje na rok 1998, keď nás Kazachovia zdolali v boji o postup do štvrťfinálovej časti olympijského turnaja v japonskom Nagane. Niektorí aktéri tohto súboja sa v drese nášho súpera objavili aj dnes. Mená ako Jeremejev, Šafranov, Antipin a hlavne Koreškov ešte aj po 12 rokoch spôsobujú zimomriavky na chrbte nejedného slovenského fanúšika.
Slovensko - Bielorusko 4:2
Publikované: 11. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Druhým súperom Slovenska v základnej A - skupine na majstrovstvách sveta v Nemecku bol výber Bieloruska. Mužstvo, ktoré k najväčším úspechom priviedol náš súčasný tréner Glen Hanlon, je pre našu reprezentáciu vždy nepríjemným súperom. Vzájomná bilancia na majstrovstvách sveta je vzácne vyrovnaná a o víťazovi vždy rozhodol jeden gól.
Slovensko - Rusko 1:3
Publikované: 09. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Slovenskí hokejoví reprezentanti sa stretli vo svojom prvom súboji na Majstrovstvách sveta v Nemecku s Ruskom. Zápas v kolínskej Lanxess arene bol premiérovým vystúpením nášho tímu na vrcholnom podujatí pod vedením novéhe trénera Glena Hanlona.
Slovenské mužstvo na MS
Publikované: 07. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Reprezentačný výber pod vedením kanadského trénera Glena Hanlona, ktorý sa predstaví na tohtoročných majstrovstvách sveta je najmladší, aký kedy Slovensko poskladalo na medzinárodné podujatie. Mladosť a dravosť by však mohla byť aj výhodou tohto tímu.
MS začínajú...
Publikované: 07. 05. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Do začiatku hokejových majstrovstiev sveta v Nemecku, ktoré otvoria zápasom domáceho výberu s USA na 76-tisícovom štadióne futbalového klubu FC Schalke 04 v Gelsenkirchene, zostáva už len pár hodín a nádeje slovenských fanúšikov sa upierajú k mužstvu okolo Glena Hanlona.
Draft NHL: 1979 - Bourque a Messier na scéne
Publikované: 07. 04. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 1
Rok 1979 je pre históriu draftov do kanadsko-americkej NHL prelomovým rokom, pretože prvýkrát mohli byť draftovaní aj hráči, ktorí už mali profesionálny kontrakt v niektorej inej lige. Možno aj vďaka tomu je draft roku 1979 považovaný za jeden z najúspešnejších v histórii NHL. Veď rovno pätica hráčov z neho sa dostala do Siene slávy.
ZOH 2014 - Udrží si Slovensko svoje postavenie?
Publikované: 07. 04. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Aj keď je ďalšia olympiáda ešte v nedohľadne, hokejový turnaj v Soči je určite najdiskutovanejšou témou nadchádzajúceho zimného športového sviatku číslo 1. Hokejový svet sa totiž v otázke účasti najlepších hráčov zo zámoria na olympijskom turnaji rozdelil na dva protichodné tábory.
Ako ďalej s našou repre?
Publikované: 07. 04. 2010, Autor: lobodas, Počet komentárov: 0
Je pár dni po skončení olympijského hokejového turnaja a zraky hokejových fanúšikov sa opäť upierajú na našu extraligu a pôsobenie slovenských hokejistov v zahraničí. Všetky európske i zámorské ligy postupne vrcholia a nás môže len tešiť dobrá forma našich reprezentantov.
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies