Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Naša REPREZENTÁCIA

Tému založil: colorado avalanche1
04.01.2012 - 20:23:13
Čo si myslíte ako bude vyzerať zostava nášho týmu tak za cca 5 rokov ak sa dá napíste a jednotlivé formácie

12.02.2017 - 13:08:25
avatar
Reakcia na: balasic, 12.02.2017 - 11:53:25
A nebolo to tak? Toto ani neboli nejaké super akcie. Akurát výborné bránenie v našej presilovke a potom rýchle, náhodné góly. Takýto štýl hrali kedysi Nemci, no im sa nedarilo a tak to prevzali Švajčiari. Navyše, ak si spomenul to Céčko Švajčiarska, tak ich liga je oveľa vyššie, ako naša. Myslíš si, že my by sme mohli mať takú kvalitnú ligu, keď nemáme toľko peňazí na ňu? Ich liga by tiež nemala kvalitu, ak by to nebol taký bohatý štát. Dodám ešte to, že bolo vidno aj únavu po troch zápasoch, hlavne pri štvrtom góle po obrovskej chybe Kudrnu, čo by si nikdy nedovolil. No nesúď to po jednom zápase so Švajčiarskom. Kto by to bol povedal, že po toľkých rokoch vyhráme Nemecký pohár?
∧ skryť ∧
Nahodne ? Ved Švajčiari dokazali byt nebezpečny z ktorehokolvek protiutoku.....je rozdiel zaliezt do obrannej tretiny a spoliehat sa na zazračny vykon brankara a nejaky gol z ojedineleho nahodeneho puku, vid naša obranna hra proti silnym superom a je rozdiel dokazat skvele prehustovat stredne pasmo a byt hrozbou z každeho protiutoku, vid švajčiarsko. A to neni len o svajčiarsku a nemecku, kolkokrat to hrali tak aj česi, alebo švedi proti kanade alebo silym timom, skor je smutne, že to nedokazu naši hrači hra, lebo su neni na takej urovni taktickej vyspelosti. Tod moj nazor k tomu.
12.02.2017 - 13:25:13
avatar
Este doplnim svoj predosly prispevok. Terris bezpochyby mas slusny prehlad ohladom nasich mladikov, ale zbytocne si to negujes svojimi dalsimi vyjadreniami. Casto uvedies A, ale B, uz nie.

Ked sme pri tom zlate z roku 2002, tak nevieme ci o tom vies, ale na tych MS boli zvacsa druhotriedni hraci z top timov, pretoze pred tym par mesiacov dozadu bola olympiada. Tym nechcem znevazit uspech ktori nasi hraci dosiahli, prave naopak. Ale ked sledujem dnesnych takzvanych fanusikov, tak keby sme v dnesnych casoch dosiahli podobny uspech, tak minimalne polovicka ti bude hladat negativa na tom zlate a znevazovat ho presne tym, ze na turnaji neboli najlepsi hraci.

Teraz sa pozrime na samotnu olympijadu v roku 2002, ktora sa skoncila pre nas este skor ako zacala. Nepostupili sme ani z kvalifikacie kde nas rozbili nemci (0:3), a dokonca nas porazili, aj rakusania. Za nas hrali vtedy (Hossa, Demitra, Palffy, Stumpel, Vysnovsky, Satan, Pavlikovsky ...). A v time boli, aj hraci z nasej ligy, ktoru tu podaktori velebia, ze v tych casom bola neviem aka skvela. Ano, bola lepsia ako je na tom teraz a omnoho lepsia ako nasa liga z pred cca 5 rokov, ked akurat Slovan odisiel do KHL, vtedy fakt nasa liga bola natom velmi zle.

Isto si pamatas, aj svetovy pohar z 2004, kde boli ti najlepsi hraci z kazdeho timu. Kde sme skoncili posledni v skupine so skore 4:15 a 0b. Sice nam chybali Handzus, Bondra a Palffy, ale aj tak, ani v tedy sme nemali v plnej sile na top timy. V zapase nas, az tak netlaci ako to teraz dokaze kanada a spol, ale na nich sme, buhuzial ani vtedy nemali. Pozri sa, koho dnes Kanada doslova nedrvi? Aj samotnych rusov cvicia ako male deti.

Na ZOH 2006 sme mali skvely tim skupinou sme presli skvele, ale zrazu prisli cesi a ani s nasim top timom sme ich nedokazali porazit ....

Taktiez, asi nepamatas na roky cca 1995 v podstate na zaciatkoch, kedy sme museli postupovat od Ccka. Ja popravde nemam moc nasledovane tieto roky , pretoze vtedy som bol este dost mlady, ale zapasy resp dokumenty z toho obdobia v pohode najdes na internete, aj v roku 2017. Mali sme velky problem porazit Kazachstan, Lotyssov ... ked mohli postupit, aj oni.

Repre sledujem pravidlne od roku cca 1999 a velmi dobre si pamatam z tychto cias ako sme mali problem v zapasoch s Ukrajinov, Rakuskom ci Nemeckom, kde sme sice boli lepsi, ale tieto timy vedeli poriadne podkurit a o vitazstve bolo rozhodnute, az na konci zapasu ....

Ak chces tvrdit aky sme boli skveli v hokeji za spolocnej repbuliky, co je nepopieratelne hlavne ceska zasluha na tom kde bol CSR hokej v tom case. Ved vo federalnej lige bolo kolko nasich timov? Reprezentantvo nasej narodnosti bolo kolko? Celu federalnu ligu kto vlastne riadil? ... Tak potom aj bielorusi, kazasi ci lotysi boli skveli hokejisti, a aj oni asi zazivaju upadok. Ved predsa boli sucastou ZSSR (co v samom nazve mas zvaz REPUBLIK) a taktiez v ich time sa nasli hraci z korenmi z tychto statov.

Asi si zabudol na OH 2002, kde sa bielorusi dostali az do semifinale a vo stvrtfinale porazili Svedov. Pamatnym golom kde Salovi prepadol puk cez lapacku. Tak aj oni podla tvojej logiky zazivaju vyrazny upadok, ci oni uz nie? Detto kazasi a lotysi.

Nik tu nespochybnuje, ze sme dosahovali lepsie vysledky a mali sme lepsich hracov, ale co mne vadi, ked zacne niekto tvrdit ako upadame a kto vsetko nas predbieha. Lebo to su uplne nezmysli nicim nepodlozene. Pretoze ako som spominal tazili sme najma z cechov a krajiny ako nemci hokej vedeli hrat, ale asi si ty o nich nevedel. A o ostatnom som ti napisal v prispevku vyssie.

Ako dobre vies, hokej sa enormne rychlo vyvija. Samotni hraci ktori hrali pred cca 15-20 rokmi tvrdia, ze sucasny hokej je uz niekde inde ako bol za ich ery. Nasi hraci vynikali najma rychlostou, co momentalne, ak chce hociktory mladik prerazit do NHL, tak musi mat rychlost a mrstnost, inac nema sancu, co kedysi nebola vysada. Preto sa zda ze teraz Gaborik ubral, ale to nie je pravda, to naroky na hraca sa zvysili a teraz je uz pomaly povinnost byt rychly.

Konecne, uz mi aj ty odpovedz slusne na moje otazky a pouzi nejake ,,fakty,, z minulosti pri tom, ako sa to snazim obcas ja, inac potom budem brat tvoje prispevky ako tliachanie. Kazdy ma pravo na svoj nazor, ja ho nikomu nebieriem, ale vyslovit svoj nazor a nasledne znevazit druheho nazor, ktory ma svoje poznatky, aj dolozene s faktami z minulosti (udalosti ktore sa uz stali a su nepopieratelne dokazatelne) mi pride vyslovene neslusne a dehonestujuce.
12.02.2017 - 13:42:20
avatar
Reakcia na: , 12.02.2017 - 12:35:58
Ja to skusim takto porovnat. Je to akokeby SUI s kadrom Hollenstein, Sprunger, Martschini, Pluss, Burgler, Wieser a podobne prehrali s so SVK v kadri s Holendom, Maierom, Grigerom, Koysom, Sukelom, Rosandicom, Stastnym ci Matisom, Heclom... Ako fakt, trosku sudnosti. Toto uz nieje o kvalite hracov ale o ich volovych , mentalnych a psychickych schopnostiach. Tito reprezentanti hrali proti U23 RUS a U23 SUI... pohar mal ostat doma.
∧ skryť ∧
To vobec nie tak ako keby SUI prisli s Ambuhelom, Hollensteinom.... To su hraci ktori tvoria kostru repre, uz dobrych par rokov. Tak potom za nas mali asi nastuput Hossa, Panik, Tatar, Viedensky, Zaborsky, Nagy, Surovy, Radivojevic .... Mladych ako Fialu, Malgin atd co su teraz v NHL/AHL mi nespominaj, lebo su este pomerne dost mladi a moc toho v repre, az na Nina neodohrali. Hlavne ked sme minule vyhrali nad svajciarmi a v ich time boli hraci ako Hoffman, Martschini atd. tak to bol tiez fanusikmi pomenovany ako Ceckovy vyber, a teraz ich pises ako Ackovy.

Porovnavat Matisa s Riatom a pod beriem ako vtip.

Na SUI ligu chodi 5 tisic divakov na nasu kolko? Svajciari maju cca o 2,5 miliona viac obyvatelov, ale je pozoruhodne, ze viac ludi u nich chodi na futbal, hokej, tenis, florbal, lyzovanie a snad hociktori iny najma kolektivny sport. Chyba je najma v samotnych ludoch, ktorym najma tu na Slovensku vadi vsetko .... a najlepsie sa im kritizuje z poza PC resp krcmy, ale akonahle maju nieco spravit tak dvaju od toho ruky prec.
12.02.2017 - 14:03:31
avatar
Reakcia na: , 11.02.2017 - 22:53:42
Ako to suvisi s tym, ze ten zapas mali uhrat nasi na vitazstvo ? Nech tam mali aj 10 hracov z minulorocnych MS, ved to ani nieje argument pre kategorizaciu schopnosti hraca, skusenosti, domace prostredie a mozno aj zohratost mali urobit svoje. To ako teraz budeme brat Skalickeho ci Hrnku za hracov z vyberu \"B\" ? Patrik Koys by urcite hral lepsie ako niektori minulorocni MS-saci. Svajciari maju lepsich a nepostavili ich a tak pravom mozeme pisat o C-kategorii. My si nominujeme Pulisa, Bakosa, a neviem koho , a vysledok je taky, ze nemaju na to hrat MS. A to ich radim do toho B-cka.
∧ skryť ∧
Bakoš nemá na MS? A ani ostatní ako Puliš, Skalický? Veď my nie sme taký tím, ktorý má hráčov iba v kvalitných ligách. Ľahko si to predstavuješ. Vynechať hráčov z českej a slovenskej ligy. Jasné, že tam musí byť nejaký nováčik.
Bakoš ak bude dávať góly, tak to bude super. Puliš bol našim jediným strelcom proti Nórsku. Od neho sa tiež očakávajú hlavne góly. Ak ich nebude dávať, tak ho Zdeno môže pokojne využiť ako hráča, ktorý iba provokuje protihráčov. Takúto pozíciu hrá často v Zvolene. Takýto hráči sú dnes cenení. Škoda, že odišiel Lapšanský. Lepšieho strelca v reprezentácii, ktorý hrá v našej lige, by sme asi nenašli. Len toľko som chcel...
hodnost .
12.02.2017 - 14:04:49
avatar
Reakcia na: saskin, 12.02.2017 - 13:42:20
To vobec nie tak ako keby SUI prisli s Ambuhelom, Hollensteinom.... To su hraci ktori tvoria kostru repre, uz dobrych par rokov. Tak potom za nas mali asi nastuput Hossa, Panik, Tatar, Viedensky, Zaborsky, Nagy, Surovy, Radivojevic .... Mladych ako Fialu, Malgin atd co su teraz v NHL/AHL mi nespominaj, lebo su este pomerne dost mladi a moc toho v repre, az na Nina neodohrali. Hlavne ked sme minule vyhrali nad svajciarmi a v ich time boli hraci ako Hoffman, Martschini atd. tak to bol tiez fanusikmi pomenovany ako Ceckovy vyber, a teraz ich pises ako Ackovy. Porovnavat Matisa s Riatom a pod beriem ako vtip. Na SUI ligu chodi 5 tisic divakov na nasu kolko? Svajciari maju cca o 2,5 miliona viac obyvatelov, ale je pozoruhodne, ze viac ludi u nich chodi na futbal, hokej, tenis, florbal, lyzovanie a snad hociktori iny najma kolektivny sport. Chyba je najma v samotnych ludoch, ktorym najma tu na Slovensku vadi vsetko .... a najlepsie sa im kritizuje z poza PC resp krcmy, ale akonahle maju nieco spravit tak dvaju od toho ruky prec.
∧ skryť ∧
Aky Panik ? Aky Hossa ?

To su lepsi hraci v ich lige , teda hraci NLA. !!!

V NHL maju 15 hracov a pochybujem, ze Malgin, Fiala, Andrighetto ci Timo Meier budu ignorovani pri tvorbe novej generacie.

Svajciari vyslali \\"olympijsky tim\\" ako my do Rakuzska, oni ku nam.... a my s nimi mame problem. Koniec diskusie.

Vo SUI je sice o 2, 5 mil viac ludi ale oni aj su inde a nie len v sporte... su na managerskych poziciach, v hoteloch, turistike.... nemas ani sajnu podla mna o com pises.
hodnost .
12.02.2017 - 14:09:59
avatar
Reakcia na: balasic, 12.02.2017 - 14:03:31
Bakoš nemá na MS? A ani ostatní ako Puliš, Skalický? Veď my nie sme taký tím, ktorý má hráčov iba v kvalitných ligách. Ľahko si to predstavuješ. Vynechať hráčov z českej a slovenskej ligy. Jasné, že tam musí byť nejaký nováčik. Bakoš ak bude dávať góly, tak to bude super. Puliš bol našim jediným strelcom proti Nórsku. Od neho sa tiež očakávajú hlavne góly. Ak ich nebude dávať, tak ho Zdeno môže pokojne využiť ako hráča, ktorý iba provokuje protihráčov. Takúto pozíciu hrá často v Zvolene. :-D Takýto hráči sú dnes cenení. Škoda, že odišiel Lapšanský. Lepšieho strelca v reprezentácii, ktorý hrá v našej lige, by sme asi nenašli. Len toľko som chcel...
∧ skryť ∧
Ale to neznamena, ze Pulis ci Bakos ked sa presadili proti vyberom U23 , ze budu tak dobri proti lepsim a komplexnejsim vyberom. Neposobia na mna ako hraci co sa dlhodobo a rovnomerne presadzuju. Nie su lidri. Ak to budeme mat postavene na goloch Bakosa ci Pulisa na MS, tak amen tma s nami.

Aj ked priznavam, nemame taky luxus aby sme ich ignorovali.
12.02.2017 - 14:10:24
avatar
Reakcia na: , 12.02.2017 - 14:04:49
Aky Panik ? Aky Hossa ? To su lepsi hraci v ich lige , teda hraci NLA. !!! V NHL maju 15 hracov a pochybujem, ze Malgin, Fiala, Andrighetto ci Timo Meier budu ignorovani pri tvorbe novej generacie. Svajciari vyslali \\\\"olympijsky tim\\\\" ako my do Rakuzska, oni ku nam.... a my s nimi mame problem. Koniec diskusie. Vo SUI je sice o 2, 5 mil viac ludi ale oni aj su inde a nie len v sporte... su na managerskych poziciach, v hoteloch, turistike.... nemas ani sajnu podla mna o com pises.
∧ skryť ∧
Sa pozri ako my skaldme vzdy muzstvo, uz do cias Satana. (byvala elitserien, finska ligak ,ruska ceska a pra hracov z nasej plus zamorie). Naproti tomu svajciari iba zo svojej ligy doplnenych z hracov zo zamoria, az na pr vynimiek.

Ano maju 15 hracov a nebudu vynechani. Ale ty si tu daval nejake priklady s Ambuhelom ktory ma na konte reprezentacnych startov viac ako polovicka terajsej nasej repre dokopy ... To davas velmi skvele priklady/porovnania. Pritom ked oni maju uplne odlisnu filozofiu pri tvorbe muzstva ako mame my.

hodnost .
12.02.2017 - 14:22:08
avatar
Reakcia na: saskin, 12.02.2017 - 14:10:24
Sa pozri ako my skaldme vzdy muzstvo, uz do cias Satana. (byvala elitserien, finska ligak ,ruska ceska a pra hracov z nasej plus zamorie). Naproti tomu svajciari iba zo svojej ligy doplnenych z hracov zo zamoria, az na pr vynimiek. Ano maju 15 hracov a nebudu vynechani. Ale ty si tu daval nejake priklady s Ambuhelom ktory ma na konte reprezentacnych startov viac ako polovicka terajsej nasej repre dokopy ... To davas velmi skvele priklady/porovnania. Pritom ked oni maju uplne odlisnu filozofiu pri tvorbe muzstva ako mame my.
∧ skryť ∧
My sa tu bavime o tom, ze nasi z B maju problem s ich C.

To, ze teraz je Ceresnak alebo Suja v B-cku s ich kvalitou nesuvisi a minimalne Ceresnak ma vykony nehodne reprezentanta v tomto vybere a toboz na MS. Ale tiez si presiel repre vybermi, bol draftovany, hral v NA ligach, je v repre nejaky piatok a hra cesku ligu ktora je defenzivna. Napriek tomu je horsi ako svajciar rocnika 97, 96 z toho vyberu Svajciarska.

Gernat, Cajkovsky, Janosik, Granak, Svarny, Sedivy.... to je menoslov reprezentantov iba v nasej obrane ktori su skusenejsi, hraju v lepsich ligach ako nasa Extraliga a reprezentuju dost dlho aby mali vykony take, ze dovedu SVK v vyhre.
hodnost .
12.02.2017 - 14:24:56
avatar
Reakcia na: saskin, 12.02.2017 - 14:10:24
Sa pozri ako my skaldme vzdy muzstvo, uz do cias Satana. (byvala elitserien, finska ligak ,ruska ceska a pra hracov z nasej plus zamorie). Naproti tomu svajciari iba zo svojej ligy doplnenych z hracov zo zamoria, az na pr vynimiek. Ano maju 15 hracov a nebudu vynechani. Ale ty si tu daval nejake priklady s Ambuhelom ktory ma na konte reprezentacnych startov viac ako polovicka terajsej nasej repre dokopy ... To davas velmi skvele priklady/porovnania. Pritom ked oni maju uplne odlisnu filozofiu pri tvorbe muzstva ako mame my.
∧ skryť ∧
Ake repre skusenosti mal tento SUI tim ? Hmm... zeby rovanke ? ALe stale je to 24-rocny, 30-rocny vs 19, 20 rocny...

Normalne je mi zle z tvojich prispevkov, to je neskutocne co ti tu vypisujes. Koncim.
12.02.2017 - 14:54:06
avatar
Reakcia na: , 12.02.2017 - 14:24:56
Ake repre skusenosti mal tento SUI tim ? Hmm... zeby rovanke ? ALe stale je to 24-rocny, 30-rocny vs 19, 20 rocny... Normalne je mi zle z tvojich prispevkov, to je neskutocne co ti tu vypisujes. Koncim.
∧ skryť ∧
Aspon vidis ake to je ked si niekto precita prispevky po tebe
hodnost .
12.02.2017 - 15:02:35
avatar
Reakcia na: xeee, 12.02.2017 - 14:54:06
Aspon vidis ake to je ked si niekto precita prispevky po tebe
∧ skryť ∧
To nemozes porovnavat, moje prispevky zanechavaju osvetu

12.02.2017 - 15:04:46
avatar
Reakcia na: saskin, 12.02.2017 - 14:10:24
Sa pozri ako my skaldme vzdy muzstvo, uz do cias Satana. (byvala elitserien, finska ligak ,ruska ceska a pra hracov z nasej plus zamorie). Naproti tomu svajciari iba zo svojej ligy doplnenych z hracov zo zamoria, az na pr vynimiek. Ano maju 15 hracov a nebudu vynechani. Ale ty si tu daval nejake priklady s Ambuhelom ktory ma na konte reprezentacnych startov viac ako polovicka terajsej nasej repre dokopy ... To davas velmi skvele priklady/porovnania. Pritom ked oni maju uplne odlisnu filozofiu pri tvorbe muzstva ako mame my.
∧ skryť ∧
Presne ako napísal Reverend, Šaškin ty si typický krčmový fanda ktorý ma na tých svojich slepých očiach fialové okuliare s 15kami dioptriami, ak ty nevidíš ako sme na tých 15 rokov v hokeji padli tak si mentálne retardovaný (rozumej zaostalý) a takisto paranoidný schyzofrenik (rozumej nedokážeš vnímať realitu aká v skutočnosti je), presne ako spomenul Reverend Švajčiari vynechali 20 tradičných reprezentantov z NLA mimo hráčov NHL/ AHL tam majú ďalších 15 hráčov ktorý by určite boli súčasťou REPRE A ŠVAJČIARSKA (rozumej Berra, Malgin, Niederreiter, Andrighetto, Bertschy, Josi, Fiala, Weber, Streit, Meier, Sbisa, Bartschi, Bertschy, Kukan a to som vynechal hráčov ako Richard, Vermin, Muller a dokonca pri Švajčiarskej filozofii aj Thurkauf či Hischier (obaja CHL)

Ďalej spomínaný hráči z NLA: Genoni, Stephan, Mayer, Boltshauser, Van Pottelberghe

Loeffle, Genazi, Diaz, Forster, Untersander, Blindenbacher, Geering, Blum, Scheeberger, Du Bois, Kamerzin a spol

Martschini, Sprunger, Hollenstein, Burgler, Wieser, Ambuhl, Wick, Herren, Moser, Bykov, PLuss, Brunner, Froidevaux, Baltisberger, Bodenmann, Mottet, Guggisberg, D. Wiesser, Rufenacht, Suri


Nech sa ti ľúbi tu máš Švajčiarsku kvalitu nie ten odpad čo prišiel na Slovensko pričom my sme tam mali koľko hráčov čo budú aj na ms 10 ? 15 ? proste sme slabší sme úbohý a oproti Švajčiarom nemáme šancu nie sme im vyrovnaný ani v jednom percente v ničom tak tu nedrístaj prosím ťa !!!!!! ty primitív !!! a prestaň tu vytáčať ľudí s tvojim nereálnym pohľadom na veci áno boli sme lepší v rokoch od 00 po 2010 predstav si dokázali sme sa vyrovnať aj veľmociam mali sme 30 - 40 hráčov v nhl teraz ich máme pravidelne tak 8 !!! sme neskutočne upadnutý !!!!
hodnost .
12.02.2017 - 15:17:22
avatar
Reakcia na: Terris, 12.02.2017 - 15:04:46
Presne ako napísal Reverend, Šaškin ty si typický krčmový fanda ktorý ma na tých svojich slepých očiach fialové okuliare s 15kami dioptriami, ak ty nevidíš ako sme na tých 15 rokov v hokeji padli tak si mentálne retardovaný (rozumej zaostalý) a takisto paranoidný schyzofrenik (rozumej nedokážeš vnímať realitu aká v skutočnosti je), presne ako spomenul Reverend Švajčiari vynechali 20 tradičných reprezentantov z NLA mimo hráčov NHL/ AHL tam majú ďalších 15 hráčov ktorý by určite boli súčasťou REPRE A ŠVAJČIARSKA (rozumej Berra, Malgin, Niederreiter, Andrighetto, Bertschy, Josi, Fiala, Weber, Streit, Meier, Sbisa, Bartschi, Bertschy, Kukan a to som vynechal hráčov ako Richard, Vermin, Muller a dokonca pri Švajčiarskej filozofii aj Thurkauf či Hischier (obaja CHL) Ďalej spomínaný hráči z NLA: Genoni, Stephan, Mayer, Boltshauser, Van Pottelberghe Loeffle, Genazi, Diaz, Forster, Untersander, Blindenbacher, Geering, Blum, Scheeberger, Du Bois, Kamerzin a spol Martschini, Sprunger, Hollenstein, Burgler, Wieser, Ambuhl, Wick, Herren, Moser, Bykov, PLuss, Brunner, Froidevaux, Baltisberger, Bodenmann, Mottet, Guggisberg, D. Wiesser, Rufenacht, Suri Nech sa ti ľúbi tu máš Švajčiarsku kvalitu nie ten odpad čo prišiel na Slovensko pričom my sme tam mali koľko hráčov čo budú aj na ms 10 ? 15 ? proste sme slabší sme úbohý a oproti Švajčiarom nemáme šancu nie sme im vyrovnaný ani v jednom percente v ničom tak tu nedrístaj prosím ťa !!!!!! ty primitív !!! a prestaň tu vytáčať ľudí s tvojim nereálnym pohľadom na veci áno boli sme lepší v rokoch od 00 po 2010 predstav si dokázali sme sa vyrovnať aj veľmociam mali sme 30 - 40 hráčov v nhl teraz ich máme pravidelne tak 8 !!! sme neskutočne upadnutý !!!!
∧ skryť ∧
Tie urazky si si mohol ale odpustit.

Len doplnim, ze korunku tomu nasadil Ciger ktory je zda sa spokojny. Dufam, ze nie a bolo to len pre media take kosticky aby mali co napisat.

Za dalsie aj samotni hraci by mali byt viac sebakritickejsi. Hlavne hraci ako Ceresnak, Suja ci Bakos.

12.02.2017 - 15:46:03
avatar
Nasa najväčšia slabina sedí bohužiaľ na lavičke. My sme okrem Suplera Filca a Vujtka bohužiaľ nemali trénera hodneho tohto postu! Našu individuálnu kvalitu ktorú sme mávali musí teraz nahradiť systém a charakter. Každý vie jak nás dokázali Nemci Švajčiari trápiť a to v rokoch našej najväčšej slávi (domáce MS bol práve zápas proti Nemcom zlomový,...)
hodnost .
12.02.2017 - 17:29:13
avatar
Reakcia na: pupo, 12.02.2017 - 15:46:03
Nasa najväčšia slabina sedí bohužiaľ na lavičke. My sme okrem Suplera Filca a Vujtka bohužiaľ nemali trénera hodneho tohto postu! Našu individuálnu kvalitu ktorú sme mávali musí teraz nahradiť systém a charakter. Každý vie jak nás dokázali Nemci Švajčiari trápiť a to v rokoch našej najväčšej slávi (domáce MS bol práve zápas proti Nemcom zlomový,...)
∧ skryť ∧
To nie je pravda, nasa najvacsia slabina je (ne)kvalita nasich hracov, tam to zacina aj konci. Nehovorim, ze Ciger je idealny trener, ale urcite nie je nasou najvacsou slabinou.
12.02.2017 - 17:43:35
avatar
Reakcia na: , 12.02.2017 - 17:29:13
To nie je pravda, nasa najvacsia slabina je (ne)kvalita nasich hracov, tam to zacina aj konci. Nehovorim, ze Ciger je idealny trener, ale urcite nie je nasou najvacsou slabinou.
∧ skryť ∧
prst hore Jakub, nemáme proste kvalitu a niektorí to nie a nie pochopiť a naozaj sme reálne na úrovni Nemecka, Dánska, Lotyšska, Nórska a spol Švajčiari sú pred nami ... sundať okuliare a veriť že sa to nie kam posunie
hodnost .
12.02.2017 - 17:49:29
avatar
Reakcia na: Terris, 12.02.2017 - 17:43:35
prst hore Jakub, nemáme proste kvalitu a niektorí to nie a nie pochopiť a naozaj sme reálne na úrovni Nemecka, Dánska, Lotyšska, Nórska a spol Švajčiari sú pred nami ... sundať okuliare a veriť že sa to nie kam posunie
∧ skryť ∧
A prave preto je dolezite ostarsovat napr v U16 najlepsich ( aj tak ich je malo) a potom sa ukaze ta druha vlna ci ma na to byt EU lider. Napr. Gernat, Koys, Hudacek...

Je to dlhy proces. Preto su aj tie vysledky U16 s tymi dvoma vybermi dolezite aj U17 ktora ma dva vybery...
Nemozeme sa uspokojovat s prehrou ked tam nemame Melchera ci Ilencika. A hlavne nie debakle so SUI ...
12.02.2017 - 18:29:17
avatar
Shini? Bene? verím, že to dáte doporiadku.
12.02.2017 - 18:44:47
avatar
Stále to isté, stále tu mudrci píšu, že máme káder na úrovni Dánska, Nórska za rok už určite aj Južnej Korey, ale stále tu budu ti mudrci nás porovnávať s Českom, Fínskom atd...

Netreba zabúdať, že sme hrali 3 dni po sebe a toto proste nie je žiadna hra ako NHL. A to sme 2 zápasy hrali s Ruskom, síce to bol OV, ale stále to boli rusi, kt. ti proste dajú zabrať.

Nechcem ospravedlňovať prehru, ale ani z toho robiť tragédiu. Chlapci zabojovali aj napriek tomu, že toho museli mať plné zuby a bohužial na záverečný tlak už síl nebolo.

Samozrejme je pravda, že tá kvalita chýba a väčšina hráčov je skôr bojovníkov, ale to už je buď chyba u práce s mládežou a tiež je rozdiel ak vyberáte z 50 000 hráčov a keď z 5000 hráčov.
12.02.2017 - 19:10:52
avatar
So Švajčiarmi je každý zápas ťažký.

< 1 ... 13 14 15 16 17 18 ... 45 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies