Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

28.06.2016 - 08:54:43
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 23.06.2016 - 13:40:27
Bartovič ukončil svoj kontrakt a vracia sa do Liberca. Otázka, kto teda bude novým kapitánom v ďalšej sezóne? Z mojich kandidátov ostával už iba Sersen.
∧ skryť ∧
Keďže Sersen bude zranený dlhodobo tak on kapitán byt nemôže... Neviem ako je na to s leadershipom Nedorost ale ten by možno mohol byť fajn..
02.07.2016 - 14:37:33
avatar
Wau jake prestupy sa deju ! O.i. Petruzalek do Trinca a Martin Bakos do Ciny !
18.07.2016 - 13:10:58
avatar
Chipchura ....neviem ci ma byt toto ten 1st center, hral sice nhl ale nie je to nejaky super kreativny hrac. A v obrane budeme mat koho....
18.07.2016 - 14:23:07
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 18.07.2016 - 13:10:58
Chipchura ....neviem ci ma byt toto ten 1st center, hral sice nhl ale nie je to nejaky super kreativny hrac. A v obrane budeme mat koho....
∧ skryť ∧
1st center ani zďaleka nie, skôr myslím že do tretej/štvrtej formácie. Inak Jeff Taffe ešte stále nebol oficiálne predstavený, ale na Eliteprospects to majú ako hotovú vec už dávnejšie.

Momentálne centrov vidím nasledovne:
1. Viedenský - 2. Taffe - 3. Chipchura - 4. Šiška/Hlinka

Inak z obrancov sa spomína Andrej Meszároš, alebo aj návrat Filipa Nováka.
18.07.2016 - 14:58:50
avatar
U Mesza neviem ci ma max ako na treti par a na taku poziciu by zase asi neprichadzal. Novak by mohol, super je aj ze Kundratek zostava.

Inak co sa tyka utoku tak hracov prislo dost len nie vzdy som uplne spokojny a podla mna sa niektore podpisy trosku precenili ( Kubalik, Valsky a mozno aj ten Chipchura ak mu daju velku poziciu).

Je tam aj velke mnozstvo novych hracov a ako to teraz funguje, minulu sezona bola ta jej prva tretina bola taka vselijaka nez to sadlo

Taffeho som tiez vral ako hotovu vec a fajn hrac do top six.

Skoda ze nevidime do zmluv a teda ze kam sa oficialne s Chipom pocita, ako clen tretej formacie luxus hrac (rozumej aj za menej penazi) ale o tom silno pochybujem a uz vidim jak sa z neho bude robit top six hrac a jedna z hlavnych hviezd, na toto proste jeho \\"skill\\" podla mna nestaci, to nie je hrac na presilovky atd.

Stale sa aj hovorilo, ze Nagy u nas bral velmi vela a o tuto sumu to malo byt odlahcene tak dufam ze sa este neskoncilo. Utok dajme tomu aj ked jedneho hraca by som este rad ale nebudem nenazrany. Ale dvaja beci do obrany su nutne minimum, pricom by bolo fajn vziat aj troch
18.07.2016 - 19:21:03
avatar
Chipchura určite neprišiel do 4.útoku. V tom treťom by mohol byť fajn. Útok už týmto bude asi kompletný...

Smoleňák-Taffe-Cheechoo
Nedorost-Viedenský-Miklík
Šťastný-Chipchura-Jeglič
Valský-Lušňák-Skalický
(Zigo-Hlinka-Kubalík)

Ten Novák by nebol zlý. Treba určite ľavákov ku Kundrátkovi a Plastinovi.
19.07.2016 - 09:34:48
avatar
O stvrtom utoku sa ani nikto nebavi a hovorim ze na treti by bol skvely, len prave dufam ze sa nepodpisal so zamerom na vyssie pozicie.

A z toho Miklika bolia oci, myslim ze uz je done a moc nam toho neprinesie. Do tretieho sa nehodi, na top six uz nema a mohli by sme najst nieco lepsie.

Zaujima ma co s Tvrdonom
19.07.2016 - 19:24:02
avatar
Ten pretlak utočníkov v Slovane je už enormný a nedúfam, že Miklík zostane...
20.07.2016 - 23:20:13
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 19.07.2016 - 09:34:48
O stvrtom utoku sa ani nikto nebavi a hovorim ze na treti by bol skvely, len prave dufam ze sa nepodpisal so zamerom na vyssie pozicie. A z toho Miklika bolia oci, myslim ze uz je done a moc nam toho neprinesie. Do tretieho sa nehodi, na top six uz nema a mohli by sme najst nieco lepsie. Zaujima ma co s Tvrdonom
∧ skryť ∧
Niekto vyššie spomenul 4.útok, ale to je jedno. Ktovie, ako nakoniec zapadne, a podobne aj Taffe... Ja som Miklíkovi fandil, ale minulá sezóna teda bola slabá (hoci na konci sa celkom chytil jedno obdobie). Hovorilo sa, že s ním rozviažu kontrakt, tak ako to urobili s Bartovičom. No po týchto príchodoch je už útok dosť možno uzavretý. Miklík by sa o to miesto mohol pobiť s Valským trebárs, alebo Jeglič by mohol ísť vyššie. Veľa možností tam už nie je, bohužiaľ...
21.07.2016 - 10:52:47
avatar
Reakcia na: Reese, 20.07.2016 - 23:20:13
Niekto vyššie spomenul 4.útok, ale to je jedno. Ktovie, ako nakoniec zapadne, a podobne aj Taffe... Ja som Miklíkovi fandil, ale minulá sezóna teda bola slabá (hoci na konci sa celkom chytil jedno obdobie). Hovorilo sa, že s ním rozviažu kontrakt, tak ako to urobili s Bartovičom. No po týchto príchodoch je už útok dosť možno uzavretý. Miklík by sa o to miesto mohol pobiť s Valským trebárs, alebo Jeglič by mohol ísť vyššie. Veľa možností tam už nie je, bohužiaľ...
∧ skryť ∧
Ja som napísal tretí/štvrtý útok, myslel som všeobecne "bottom six" s tým, že sa prikláňam k tretiemu brániacemu útoku.

Dnes som bol na tréningu, tak sa s vami podelím o svoje pocity.
Najviac ma zaujali Hlinka, Skalický, Vopelka a Rosandič.

Michal Hlinka na to že hral Tipsport ligu pôsobil veľmi dobre, v ničom nezaostával a strelu zápästím mal na veľmi dobrej úrovni

Pavol Skalický predviedol takisto zlepšenie v streleckej činnosti, neprekvapilo by ma, ak by prekonal svoje maximum z minulej sezóny (6 gólov)

Hráč, ktorého som si od začiatku všimol a hneď ma zaujal, Lukáš Vopelka, ukázal, že má ofenzívne zručnosti na nadpriemernej úrovni, medzery by som možno videl v bránení, a na tréningu občas pôsobil nesústredene.

Mislav Rosandič, najlepší obranca na ľade z hráčov, ktorí boli dnes prítomní, korčuľovanie a práca s pukom výborná, keď trénovali samostatné nájazdy tak predčil aj mnoho útočníkov, dúfam že sa mu podarí odohrať čo najviac zápasov v Slovane, môže sa len zlepšovať. Škoda že nebol na ľade Plastino, rád by som si týchto dvoch hráčov porovnal.

Ešte mi ostal Kyle Chipchura, u ktorého bolo na pohybe vidieť, že je z NHL, aj keď nemá až také zručnosti v útoku, na oslabenia a bránenie top hráčov by mohol byť veľkým prínosom.

Naopak na dnešnom tréningu chýbal Michel Miklík, ale okrem neho tam neboli aj Cheechoo, Taffe, Jeglič, Smoleňák, Plastino či Starosta; takže ešte sa z toho nedajú robiť závery či s ním počítajú alebo nie.

Rozdiel bol aj vo vedení tréningu od Miloša Říhu, ktorý bol značne odlišný od Rostislava Čadu, ktorý ak sa niečo hráčom nepodarilo, okamžite tréning prerušil a začal im hlasno vysvetľovať čo je zle. Říha skôr čaká až pokiaľ hráči dokončia akciu a konkrétne hráčovi povie, čo robil zle.
21.07.2016 - 20:23:56
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 21.07.2016 - 10:52:47
Ja som napísal tretí/štvrtý útok, myslel som všeobecne \"bottom six\" s tým, že sa prikláňam k tretiemu brániacemu útoku. Dnes som bol na tréningu, tak sa s vami podelím o svoje pocity. :-) Najviac ma zaujali Hlinka, Skalický, Vopelka a Rosandič. [B]Michal Hlinka[/B] na to že hral Tipsport ligu pôsobil veľmi dobre, v ničom nezaostával a strelu zápästím mal na veľmi dobrej úrovni [B]Pavol Skalický[/B] predviedol takisto zlepšenie v streleckej činnosti, neprekvapilo by ma, ak by prekonal svoje maximum z minulej sezóny (6 gólov) Hráč, ktorého som si od začiatku všimol a hneď ma zaujal, [B]Lukáš Vopelka[/B], ukázal, že má ofenzívne zručnosti na nadpriemernej úrovni, medzery by som možno videl v bránení, a na tréningu občas pôsobil nesústredene. [B]Mislav Rosandič[/B], najlepší obranca na ľade z hráčov, ktorí boli dnes prítomní, korčuľovanie a práca s pukom výborná, keď trénovali samostatné nájazdy tak predčil aj mnoho útočníkov, dúfam že sa mu podarí odohrať čo najviac zápasov v Slovane, môže sa len zlepšovať. Škoda že nebol na ľade Plastino, rád by som si týchto dvoch hráčov porovnal. :-) Ešte mi ostal [B]Kyle Chipchura[/B], u ktorého bolo na pohybe vidieť, že je z NHL, aj keď nemá až také zručnosti v útoku, na oslabenia a bránenie top hráčov by mohol byť veľkým prínosom. Naopak na dnešnom tréningu chýbal [B]Michel Miklík[/B], ale okrem neho tam neboli aj Cheechoo, Taffe, Jeglič, Smoleňák, Plastino či Starosta; takže ešte sa z toho nedajú robiť závery či s ním počítajú alebo nie. Rozdiel bol aj vo vedení tréningu od Miloša Říhu, ktorý bol značne odlišný od Rostislava Čadu, ktorý ak sa niečo hráčom nepodarilo, okamžite tréning prerušil a začal im hlasno vysvetľovať čo je zle. Říha skôr čaká až pokiaľ hráči dokončia akciu a konkrétne hráčovi povie, čo robil zle.
∧ skryť ∧
Vďaka za fajn report

No Rosandičovi by rozhodne mohli dať viac priestoru túto sezónu, aj keď, v tom prípade to bude pravdepodobne na úkor Lužu. Prípadne, ak by sa náhodou rozhodli hrať na 8 obrancov, mohli by jedného dať k Starostovi, a druhého k Švarnému...
22.07.2016 - 10:13:46
avatar
Ukradnem prispevok z inej stranky kam chodim, je to od fanusika Coyotes k Chipchurovi.

perfektní hráčík do bottom lines... má nadstandartní stick handling respektive nadstandartní na role playera.. já bych řekl, že je někdy mezi, což mu asi i nejvíc škodí... je někde na půli cesty mezi TOP6 hráčem a Bottom6 hráčem.. v Evpropě na širokym kluzišti od něj očekávam, že tyhle svý dovednosti dokáže uplatnit ještě trochu víc, že by mohl bejt víc platnej než v NHL (i když hej.. bůh ví )

hrál i oslabení jeden čas, ale v týhle roli se mi moc nelíbil.. on je dobrej v tom, že řadě, která má spíš destruktivní, obranné role, dokáže jednak směrem dozadu stačit a jednak směrem dopředu dokáže nabídnout určitej skill.. i čistě destruktivní řada se díky Chipchurovi dokáže usadit v pásmu a občas i pomotat obránce.. což o to, góly z toho moc často nejsou.. ale obranná řada, která hraje v útočný třetině je hodně dobrá obranná řada.. neboť vytváří momentum...

navíc psychice hráčů taky pomůže, že jejich soupeře motá 4th liner .. Jeho odchod je pro mě osobně docela velkým zklamáním.. chápu že je to s tim přehršelem mladíků nezbytnost... radši si nechat veterána top skill playera než role playera.. z mýho pohledu ale docela velká ztráta...

když bylo potřeba hráče, na kterýho by se dalo spolehnout.. Chipchura vždycky svojí roli splnil.. v čemž se mu žádný mladíci nemůžou ani zdaleka rovnat.. :verysad:

v případě potřeby dokázal i kvalitně zaskočit v TOP lajnách, i když tam mu dlouhodobě pšenka moc nekvetla.. ale na záskok ok... Byl to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů... wish him best...

takže hej.. hrou do těla ani moc nevyniká.. rychlostí taky ne... ale směrem dozadu je zodpovědnej... dobrá poziční hra... vždycky bojuje aji za spoluhráče (jeho nasazení je neskutečný)... a hlavně má nadstardní práci s holí.. hlavně díky ní se významně povyšuje nad většinu ostatních bottom line hráčů (což je prvek, kterej snad v Evropě bude umět ještě víc rozvinout.. ještě víc z něj těžit než na tom úzkym kluzišti v Americe)...
22.07.2016 - 19:58:26
avatar
Chipchura- urcite zaujimavy aj ked v NHL menej propagovany, uz sa ale tesim na jeho hity a hlavne tvrdost
O Slovane aktualne : http://msport.aktuality.sk/c/226719/hc-slovan-absolvoval-narocny-kemp-muzstvo-sa-ladilo-aj-s-dlhmi/
27.07.2016 - 23:41:01
avatar
Dneska v Maribore ze Luza a Rosandic velmi dobre zahrali. Oni toho (lepsieho) obrancu ani neprivedu nakoniec ...
28.07.2016 - 09:49:23
avatar
Slovan Bratislava 3:2 Torpedo Nižný Novgorod
Góly: Rosandič, Hlinka (Skalický), Skalický (Lušňák, Luža)

Paráda, mladé pušky sa pekne ukázali.
28.07.2016 - 20:06:15
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 28.07.2016 - 09:49:23
Slovan Bratislava 3:2 Torpedo Nižný Novgorod Góly: Rosandič, Hlinka (Skalický), Skalický (Lušňák, Luža) Paráda, mladé pušky sa pekne ukázali. :s04:
∧ skryť ∧
a Adama Ružička ako trinásty útočník... by ma zaujímalo kedy mu chcú dať priestor, keď nie počas prípravy
28.07.2016 - 21:14:01
avatar
Reakcia na: PwPIETRO, 28.07.2016 - 20:06:15
a Adama Ružička ako trinásty útočník... by ma zaujímalo kedy mu chcú dať priestor, keď nie počas prípravy
∧ skryť ∧
Bol si vypočutý...Proti Zlínu bude Ružička 1.center s Cheechoom a Smoleňákom na krídlach Dúfam že sa predvedie v dobrom svetle a nechá trénera s príjemnou starosťou na viac.
29.07.2016 - 00:28:21
avatar
Reakcia na: NasHokej, 28.07.2016 - 21:14:01
Bol si vypočutý...Proti Zlínu bude Ružička 1.center s Cheechoom a Smoleňákom na krídlach :s04: Dúfam že sa predvedie v dobrom svetle a nechá trénera s príjemnou starosťou na viac.
∧ skryť ∧
wow tak to si ma teraz príjemne prekvapil som zvedavý ako si tam povedie
29.07.2016 - 11:45:36
avatar
Reakcia na: NasHokej, 28.07.2016 - 21:14:01
Bol si vypočutý...Proti Zlínu bude Ružička 1.center s Cheechoom a Smoleňákom na krídlach :s04: Dúfam že sa predvedie v dobrom svetle a nechá trénera s príjemnou starosťou na viac.
∧ skryť ∧
No neviem či ten rozpis hráčov na stranke slovana bola zostava,to bol myslim len zoznam hráčov ktory cestuje do zlína a ruzickove meno je len nahodne medzi cheechoom a smolenakom ešte sa mi zdá že obaja su RW takze by bolo divne dávat ich dokopy.
29.07.2016 - 11:59:11
avatar
Tak zostava teda vyzera takto a ruzicka si naozaj zahraje v prvom utoku : Pogge (Pavlas) – Starosta, Kundrátek, Smoleňák, Ružička, Galis – Plastino, Bačík, Zigo, Chipchura, Kubalík – Pokorný, Vidovič, Vopelka, Šiška, Petráš - Tibenský, Halama, Hlinka

< 1 ... 202 203 204 205 206 207 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies