Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
ARI
2
EDM
1
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

12.01.2017 - 01:50:46
avatar
Neverim, ze sa v 21. storoci lieci profesionalnemu sportovcovi v 2. najlepsej lige sveta zlomenina ruky 4 mesiace krista!

Nedorost vraj aj krvacanie do mozgu.
12.01.2017 - 08:02:09
avatar
Reakcia na: Shini, 11.01.2017 - 23:37:11
Tak toto bol skvelý, emotívny zápas, len žiaľ s trpkou pachuťou zranení. Výbroný výkon Slovana, dávno som ich nevidel takto dominovať. Žiaľ, súper dal jeden gól z ničoho a jeden z brejku, a aj keď sme ich počas prvých dvoch tretín asi o 10 striel prestrielali, nedokázali sme premeniť početné šance a sme po dvoch tretinách prehrávali 0:2. V tretej nakoniec znížil Skalický, pri dobrej clone od Šťastného (tuším). No a potom prišiel 4 a pol miúty pred koncom nechutný blind-side hit mimo puku na Nedorosta od nejakého ruského :s07: :s07: , po ktorom ostal nehybne ležať na zemi. Rozodca najskôr akosi ani nechcel pískať, ale nakoniec teda 5 minút plus do konca zápasu. Po niekoľkých skvelých šanciach nakoniec prišlo vyorovnanie od Chipchuru v poslednej minúte. Fanúšikovia vo vytŕžení, taký ten spravodlivý hnev, celý štadión bol rozzúrený po tom nechutnom hite na Nedorosta, a nadšený z vyrovnávajúceho gólu. V predĺžení rozhodol Taffe, no žial až potom čo si Ďaloga po boardingu súpera zlomil ruku... smaozrejme nepískané :mad: . Znova ten fasicnujúci pocit radosti z víťazstva, spravodlivej pomsty voči Avtomobilistu. Vykričal som hlasivky. Dokopy veľmi drahé víťazstvo, Nedorost v nemocnici, asi otras mozgu, predpokladám že koniec sezóny. Dolámaný Ďaloga out do konca sezóny a predpokladám že aj na MS. Rozhodcovia podla mňa po dlhšom čase zase raz výkon mizerný, priam nechutný. Tiež po dlhšom čase zasa jednohlasné burácanie \"Ruské Ku°vy\" .
∧ skryť ∧
Ani nespomínaj, už dlho som nemal po zápase tak zmiešasné pocity. Víťazstvo, dva body, ale za akú cenu. S Ďalogom to nevyzeralo dobre, dúfal som že to bude len narazené zápästie. Bohužial zlomenina a koniec do konca sezóny. Aspoň nech MS stihne, doprial by som mu to.

Po tom hite som úplne zamrzol, bol to veľmi nepríjemný pohľad. Doslova likvidačný zákrok na hráča bez puku, a že rozhodca to zo začiatku nechcel ani odpískať...

Naopak to čo nasledovalo, bola fantázia. Nielen góly Chipchuru v poslednej minúte v presilovke 6 na 4 a Taffea v predĺžení. Reakcia Ďalogu, Taffea a na konci Brusta, ako išli po Golyševovi, je vidieť že sú ako jedna rodina a stoja jeden za druhým. V neposlednom rade atmosféra, od toho zákroku kričal hádam celý štadión až do strelenia rozhodujúceho gólu, z tohto pohľadu to bola paráda.

„Vencovi“ prajem skoré uzdravenie, sezóna je už pravdepodobne pasé, hlavne nech to nie je nič vážne a dá sa čoskoro do poriadku. Som zvedavý, či toho rusa vôbec suspendujú.
12.01.2017 - 09:53:23
avatar
Reakcia na: slovak, 12.01.2017 - 01:50:46
Neverim, ze sa v 21. storoci lieci profesionalnemu sportovcovi v 2. najlepsej lige sveta zlomenina ruky 4 mesiace krista! Nedorost vraj aj krvacanie do mozgu.
∧ skryť ∧
Záleží od zlomeniny, ale myslíš že ho zoberú s tým že 4 mesiace nehral? (aj keď, vzhľadom na hĺbku našej obrany by možno mali)
12.01.2017 - 12:57:23
avatar
Reakcia na: slovak, 12.01.2017 - 01:50:46
Neverim, ze sa v 21. storoci lieci profesionalnemu sportovcovi v 2. najlepsej lige sveta zlomenina ruky 4 mesiace krista! Nedorost vraj aj krvacanie do mozgu.
∧ skryť ∧
Našťastie krvácanie do mozgu sa nepotvrdilo, podľa diagnózy má ťažký otras mozgu.

Ak si pozriete na YouTube, Golyšev nie je žiadne neviniatko, Nedorost nie je prvým súperom, ktorého poslal do nemocnice. Od hráča s 172 cm by som takéto likvidačné zákroky nečakal.
Ešte tréner Jekaterinburgu sa sťažoval na rozhodcov, že ovplyvnili zápas a keď si pozrel záznam, nemali vraj dostať ani len dve minúty.
12.01.2017 - 14:26:31
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 12.01.2017 - 12:57:23
Našťastie krvácanie do mozgu sa nepotvrdilo, podľa diagnózy má ťažký otras mozgu. Ak si pozriete na YouTube, Golyšev nie je žiadne neviniatko, Nedorost nie je prvým súperom, ktorého poslal do nemocnice. Od hráča s 172 cm by som takéto likvidačné zákroky nečakal. Ešte tréner Jekaterinburgu sa sťažoval na rozhodcov, že ovplyvnili zápas a keď si pozrel záznam, nemali vraj dostať ani len dve minúty. :s01:
∧ skryť ∧
Tréner Jekaterinburgu má pravdu, že rozhodcovia ovplyvnili zápas - v tretej tretine výrazne. Slovan v nej mal od úvodných sekúnd drvivý tlak a v prípadnej presilovke by sa strelenie gólu rovnalo takmer istote. Rozhodcovia to však držali v rovnovážnom stave a odpustili im minimálne 5 jasných faulov a jediným vylúčeným bol hráč Slovana. To všetko ešte pred gólom Skalického. Rozhodcovia rozhodne prispeli k tomu, že Slovan neotočil výsledok ešte do 60. minúty a Jekaterinburgu prihrali jeden bod.
13.01.2017 - 13:29:47
avatar
Niečo pre VÁS ,mucinky belasé
https://m.youtube.com/watch?v=7U7jUbKQYdw
13.01.2017 - 13:45:34
avatar
Vaclavovy samozrejme prajem skore uzdravenie....
13.01.2017 - 14:40:37
avatar
Anatolij Golyšev bol za zákrok na Václava Nedorosta suspendovaný na tri zápasy. A Miloš Říha dostal dištanc na jedno stretnutie.
14.01.2017 - 18:38:04
avatar
Včera excelentný zápas, Slovan herne dominoval v podstate celé tri tretiny (v tretej BArys trochu zatlačil, ale to nestálo za veľa).

Zdá sa že Slovan na záver sezóny chytil solídnu formu. V Januári má zatiaľ bilanciu 4W-0OTW-1OTL-0L, v posledných 10 má 5W-2OTW-1OTL-2L.

Ja som videl živo posledné tri zápasy, a vo všetkých bol Slovan lepším tímom (mimo druhej tretiny proti Admiralu). V posledných dvoch aj naše presilovky vyzerali obstojne, to už je čo povedať.

A tento prílev bodov spôsobil že som aj ja začal vyratúvať playoff možnosti, a trošku sa pozrel na nasledujúce match-ups.

Do playoff nám chýba 9 bodov - to znamená že musíme vyhrať minimálne o tri zápasy viac než buď Soči alebo Jokerit, a zároveň o dve viac ak Vityaz. Z 11 zápasov. Uff, okej to neznie veľmi pravdepodobne....


ALE - match-ups prajú jednoznačne nám. Súperi o PO majú výrazne ťažšie match-ups. Také Soči má jednoznačne najťažší rozpis - v posledných 10 zápasov (jeden na nich máme k dobru) ich čaká 2xPetrohrad, 2xCSKA, 2xTorpedo (1.,2.,3. v našej konferencii) . Viacero ťažkých súperov čaká aj na Vitayaz a Jokerit.

Slovan na druhej strane, má relatívne easy rozpis. Najťažší súperktorý nás čaká je Lokomotiv a Dynamo Moskva (4. a 5. v našej koferncii). Ďalší súperi momentálne na PO pozíciach sú Kulun a Admiral, momentálne na 7. a 8. pozícii v opačnej konferencii, zvyšok sú momentálne non PO tímy. Z tímov s ktorými priamo bojujeme o postup sa stretneme len s Vityazom.

Teda v konečnom dôsledku, ak nadviažeme na formu zo začiatku roka, a vyhráme aspoň 7 z 11, máme šancu na postup.

Toto samozrejme dokopy pramálo znamená, jednak Slovan často hráva podpriemerne proti slabým súperom, a také Sochi napr v posledných dvoch zápasoch získalo 5 obrovských bodov proti Magnitogorsku a Celjabinsku. Takže veľké nádeje si nerobím, ale outside chance tu je, a rozpis nám hraje do karát.

That being said, nebyť obrovského množstva zranení, Slovan by bol jednoznačný playoff tím. Už len mať predovšetkým Smoleňáka, Viedenského, Šťastného, Kundrátka počas celej sezóny by podla mňa bolo bývalo stačilo, plus klúčové zranenia ďalších hráčov ako Meszároš, Sersen, Starosta, Nedorost, Ďaloga tiež boleli/bolia.
V podstate nám väčšinu sezóny nehrala aspoň polka top 10 hráčov tímu. To je drastické. Pevne verím že ak do budúcej sezóny vojdeme s podobnou zostavou, a dobrým zdravím, tak budeme relevantnou silou v lige. Dovolím si povedať že v plnom zdraví by tento tím mal aj na víťazstvo v aspoň jednom kole PO.
15.01.2017 - 13:07:24
avatar
Reakcia na: Shini, 14.01.2017 - 18:38:04
Včera excelentný zápas, Slovan herne dominoval v podstate celé tri tretiny (v tretej BArys trochu zatlačil, ale to nestálo za veľa). Zdá sa že Slovan na záver sezóny chytil solídnu formu. V Januári má zatiaľ bilanciu 4W-0OTW-1OTL-0L, v posledných 10 má 5W-2OTW-1OTL-2L. Ja som videl živo posledné tri zápasy, a vo všetkých bol Slovan lepším tímom (mimo druhej tretiny proti Admiralu). V posledných dvoch aj naše presilovky vyzerali obstojne, to už je čo povedať. A tento prílev bodov spôsobil že som aj ja začal vyratúvať playoff možnosti, a trošku sa pozrel na nasledujúce match-ups. Do playoff nám chýba 9 bodov - to znamená že musíme vyhrať minimálne o tri zápasy viac než buď Soči alebo Jokerit, a zároveň o dve viac ak Vityaz. Z 11 zápasov. Uff, okej to neznie veľmi pravdepodobne.... ALE - match-ups prajú jednoznačne nám. Súperi o PO majú výrazne ťažšie match-ups. Také Soči má jednoznačne najťažší rozpis - v posledných 10 zápasov (jeden na nich máme k dobru) ich čaká 2xPetrohrad, 2xCSKA, 2xTorpedo (1.,2.,3. v našej konferencii) . Viacero ťažkých súperov čaká aj na Vitayaz a Jokerit. Slovan na druhej strane, má relatívne easy rozpis. Najťažší súperktorý nás čaká je Lokomotiv a Dynamo Moskva (4. a 5. v našej koferncii). Ďalší súperi momentálne na PO pozíciach sú Kulun a Admiral, momentálne na 7. a 8. pozícii v opačnej konferencii, zvyšok sú momentálne non PO tímy. Z tímov s ktorými priamo bojujeme o postup sa stretneme len s Vityazom. Teda v konečnom dôsledku, ak nadviažeme na formu zo začiatku roka, a vyhráme aspoň 7 z 11, máme šancu na postup. Toto samozrejme dokopy pramálo znamená, jednak Slovan často hráva podpriemerne proti slabým súperom, a také Sochi napr v posledných dvoch zápasoch získalo 5 obrovských bodov proti Magnitogorsku a Celjabinsku. Takže veľké nádeje si nerobím, ale outside chance tu je, a rozpis nám hraje do karát. That being said, nebyť obrovského množstva zranení, Slovan by bol jednoznačný playoff tím. Už len mať predovšetkým Smoleňáka, Viedenského, Šťastného, Kundrátka počas celej sezóny by podla mňa bolo bývalo stačilo, plus klúčové zranenia ďalších hráčov ako Meszároš, Sersen, Starosta, Nedorost, Ďaloga tiež boleli/bolia. V podstate nám väčšinu sezóny nehrala aspoň polka top 10 hráčov tímu. To je drastické. Pevne verím že ak do budúcej sezóny vojdeme s podobnou zostavou, a dobrým zdravím, tak budeme relevantnou silou v lige. Dovolím si povedať že v plnom zdraví by tento tím mal aj na víťazstvo v aspoň jednom kole PO.
∧ skryť ∧
Pekne zhrnuté

Tiež som bol na poslednom zápase a takto dobre veru neviem, či som ich celých 60 minút doteraz videl niekedy hrať. Predtým som ich videl naživo proti Kun Lunu a to sa nedá ani porovnať. Snáď teda bude táto forma gradovať a o play-off sa pobijeme do posledného zápasu

Rovnako som si aj ja hovoril, že kde by tento tím mohol byť v plnej sile. Často sa to muselo lepiť juniormi, pričom chvíľu sme hrali len s tromi útokmi. Vlastne aj v piatok v podstate chýbal celý druhý útok. V ňom potom spolu s Chipchurom hral donedávna ešte extraligista Surový a od svojho príchodu odpisovaný Musatov (ten odohral naozaj skvelý zápas). Aj členovia tretieho útoku sa počas sezóny buď trápili so zraneniami (Šťastný), v štvrtom útoku (Lušňák), alebo aj mimo zostavy (Skalický).
15.01.2017 - 22:32:23
avatar
Tak teda 10 zápasová domáca šnúra zakončená víťazstvom, štvrtým v rade.
Celková hra dnes ale trocha kostrbatejšia ako posledné tri, nejak chýbala koncentrácia, presnosť. Ale skvelé presilovky dnes, dve premenené, a všetky vyzerali výborne, s dobrými šancami. Ale výrazne nám pomohlo že Jugra hrali väčšinu zápasu dosť mizerne.

Pár štatistík z posledných zápasov:

Slovan Celkovo skončil domácu sériu 6W-1 OTW-1 OTL-1L
Jeff Taffe ťahá 8 zápasovú bodovú šnúru, počas nej má 6 gólov a 5 asistencí.
Johnattan Cheechoo 4 góly 6 asistencí v posledných 10 zápasoch
Barry Brust vychytal 8 víťazstiev v psoeldných 8 štartoch, s dvoma SO, a len jednou hrou kde by pustil viac ako dva góly.
Kyle Chicpchura bodoval v 4 zápasoch v rade, 2G, 3A

Edit:

Nechápem celkom ako fungujú tieto zvláštne kvázi výmeny, ale teda Bystrica zakázala Surovému ďalej pôsobiť v Slovane, a stiahla ho späť do Bystrice. Weird. Bude chýbať, lebo hral výborne.
15.01.2017 - 22:45:46
avatar
Dneska tam bolo dosť nepresnosti ale stáva sa hlavne proti mužstvám ktorým o nič nejde.
Som zvedavý kto nahradí Surového...Musatov sa stáva po repre prestávke platným hracom, je vidieť že na začiatku na tom nebol kondične najlepšie. Neviem čo vidí Riha v Bacikovi, nič proti nemu nemám, ale podľa mna by si jeho priestor zaslúžil Rodandic v tom vidím väčšiu perspektívu do budúcna, bacik bohužiaľ na KHL nemá
16.01.2017 - 16:27:17
avatar
Medvescak do EBEL ???
16.01.2017 - 23:19:45
avatar
Čo si myslíte o tomto ? http://zivot.cas.sk/clanok/34930/velka-zahada-okolo-noveho-sponzora-hokejoveho-slovana-moze-ohrozit-zaujmy-slovenska
17.01.2017 - 00:14:32
avatar
Uff, napísal som k tomu pomerne obsiahly príspevok a potom mi padol net a stratilo sa to

Nechce sa mi to znova vypisovať, tak v skratke:

1. Lezie mi na nervy politizácia Slovana. Slovan je športový klub.
2. Široký je hajzel. Široký vlastní Slovan. Široký nieje Slovan. Slovan nieje hajzel, Slovan je športový klub.
3. Je dobré že Slovan našiel sponzora a splatil dlhy.
4. Neviem prečo Wingas (a dve tretiny ďalších sponzorov) sponzorujú Slovan. U tak veľkých firiem ide často jednoducho o prestíž, zastrešovať nejaký športový klub. Alebo možno skutočne majú plány vojsť na SVK trh.
5. Ak si nejaký konšpiračný úchylák myslí, že sú v tom nejaké zákulisné poitické hry, že teraz kvôli záchrane konca sezóny Slovana SR začne podporovať ruské projekty zlé pre Slovenskú ekonomiku, tak je podla mňa dobre mimo. To je úplne absurdná myšlienka.
6. Pán odborník na energetiku by sa mohol zdržať hodnotení toho či má alebo nemá Slovan čo robiť v KHL, a aký to malo vplyv na repre a podobne.
17.01.2017 - 09:14:56
avatar
Môj klub je Slovan a vždy to tak ostane, a tak isto nemôžem zato ako aj väčšina fanúšikov, že kto je vo vedení a nepáči sa mi keď sa útočí na značku Slovan, rovno to píšte na adresu dementa Širokého odkaz pár ľuďom tu na portály aj keď je to ich osobná vec
17.01.2017 - 15:10:30
avatar
Dlho som nepisal tak teraz dam jeden elaborat. Pred mesiacom som sezonu v podstate povazoval za hotovu a velmi ma to mrzelo, uz ako tu pisal shini, nebyt takych pocetnych a dlhodobych zraneni, tak ten kader bol pre mna potencialne na take 6. miesto v konferencii. Prvy krat ot bola sezona, kde v stave ked chybali napr. \\"len\\" dvaja, tak sme hrali pekny utocny hokej a nebol to uz len tak znamy grind. Toto co sa stalo sa neda nikomu davat za vinu, shit happens, minuly rok to bolo zase opacne a zranenia hlavne klucovych hracov tam neboli.

Je jasne ze financne nemozme konkurovat inym klubom a preto slovan musi ist inou cestou a mat ine vyhody ako vytvorit lakave a atraktivne prostredie. Do financii sa samozrejme nevyidi a iba velmi vzdialene sa da robit z toho mala informacii nejaka skladacka, no pripada mi to take zmatocne. Slovan ma caste financne problemy a to je velmi velky problem pri budovani atraktivity, ked hraci este rok po sezone doluju zo slovana mzdu. Pred sezonou sa ohlasil ako novy velky partner lyoness, bola velka kampan a vyhlasovali ze to financne velmi klubu pomoze a zlepsi sa situacia. Nezaregistroval som, ze by sa lyoness vytratil z reklam klubu, kam sa teda podeli peniaze a udajna velka financna injekcia? Nasledne sa podarilo najst tu firmu z Nemecka, co je vlastne len rusky sopgaz co to sponzoroval doteraz, len sa to vymenilo ze prachy nepojdu z vychodu ale zo zapadu, ale inak ta ista firma. Trochu som nepochopil tuto rosadu ked vlastne sponzor je ten isty, asi im je lepsie ak v tej nemeckej odnozi su vo vedeni Nemci, ktori platia hned.

Dalsia vec je, ze tie financne problemy boli tak hlboke, ze klub nemal zaplatenu ani halu. Hala a hraci tvoria najvyssiu cast rozpoctu klubu a nemal na to, aby zaplatil aspon za jedno od startu sezony. To potom z coho klub existoval? To nedostali od ziadneho sponzora absolutne nic? Ked niekde nieco meskalo alebo dostaval po castiach, tak mohli mat aspon nieco a mohlo sa to riesit tym, ze no este nam nedodali vsetky tak hracom napr vyplatime aspon 1-2 mesiace aby hlavne ti mladsi aspon mali co zrat ale oni proste nezaplatili totalne nic, ako keby mali pol roka prazdnu kasu.

Dalsia vec ohladom toho ze nezaplatili dlho nic je zarazujca v tom, ze co sa tyka sponzorov tak sa sice pravdu nedozvieme, ale jedna velka polozka aktiv ktora sa da celkom slusne vypocitat, su prijmy zo vstupneho. Vieme, ze rozpocet klubu sa pohyboval okolo 11m na sezonu doteraz a aj klub vyhlasoval, ze vstupenky su pre nich dolezite a tvoria zhruba polovicu rozpoctu. Ak nebudeme ratat ziedne vipka a skyboxy a len cisto permice a osobitne vstupenky pri maximalnej obsadenosti, tak za celu sezonu to robi priblizne 5m €, co teda na tu polovicu vychadza. Pocitat treba s tym, ze pokym permanentiek sa preda necela polovica kapacity haly a tieto peniaze maju k dispozicii uz pred startom ligy, tak ostatne sa predavaju pocas sezony. Ale aj co sa tyka permanentiek tak sa tu bavime o sume cca 2m € a k tomu tie skyboxy tiez nebudu zadara. Kam teda tieto prachy zmizli, ked vedenie nebolo schopne do objavenia nemeckeho sponzora hracom vyplatit ani minimalnu mzdu....

V tomto citim spinavu hru a neposobi to dobre. Dalsia vec je arogancia vedenia a spomenieme len dva najhlavnejsie pripady ktore sa udiali, a to ked vedenie tahalo za nos Garnetta a toho trenera z CR, ktory mal nastupit ale nakoniec nasli Rihu (meno si nespomeniem). Ja som typ cloveka, ktory ked niekomu da slovo, tak to proste plati. Slovan si s dohodami vytiera prdel a nic pre nich neznamenaju, ludia sa s nim na niecom dohodnu a pokladaju to za vyriesenu vec. Nasledne klub neodpoveda a po nejakom dlhsom case si precitali az v novinach ze trenerom Slovana je Riha alebo ze druhym brankarom bude Pogge. Toto su totalne odporne spinavosti a pokial budu takto vyjebavat s ludmi, tak iba tazko sa im bude vytvarat atraktivne prostredie. Napriek slabsiemu rozpoctu a ze sa hraci casto musia u nas uskromnit maju vyhodu v tom, ze su na Slovensku a nie v rozvojovych krajinach typu Rusko a Bielorusko. Jokerit je na tom v zazemi mimo ruskych klubov asi najlepsie, no niekomu nemusi vyhovovat kratke denne svetlo a obrovska a dlha zima. Mame velmi dobru polohu a pre stredoeuropskych hracov je aj vyhoda v tom, ze to maju blizko domov. Tahak je aj publikum a to hracov ten hokej potom velmi bavi, aj ked postupne zaznamenavam mierny upadok na tribunach ale to je sposobene znechutenim ludi a vysledkami, da sa to casom spravit.

Ak v tej lige nechceme byt len do poctu, tak Slovan proste musi zapracovat tam, kde sa to da ale zatial sa to prilis nedeje.

Co sa tyka zbytku sezony, tak neveril by som ze to stiahnu na 6b, pred mesiacom to bolo myslim cez 20, no aj tak to nevidim ruzovo, dosli sme o dalsich troch hracov. Jedine co by este mohlo nieco spravit je navrat Smolenaka o ktorom vobec neviem v akom je stave. Inak tomuto torzu prilis neverim, ale aj tak vsetka cest za to ako ako zabojovali a spravili este na zaver sezonu zaujimavou. Aj keby sa im to nakoniec podarilo, tak to nebude lepsie ako 7./8. miesto co znamena ze fasneme 4:0 na zapasy ale spravit dalsi koncosezonny play off run by bolo pekne a muzstvo by ukazalo silny charakter.

....ale aj tak neviem rozchodit toho Svarneho na presilovke a tieto ine podobne Rihove odbornicke tahy Let´s grind these bitches down
17.01.2017 - 16:56:56
avatar
Mne moc vadí zase Sersen na presilovke, strelu možno má tvrdú, ale on fakt nevie trafiť bránku a ešte keď vidím ako on rieši situácie veď v minulom zápase urobil 3 krát icing, tak isto jeho rýchlosť je oničom, veď každý rýchlostný súboj prehral viem asi som si na neho zasadol, oukej je kapitán asi čakám fakt od neho viacej, ale on na to nemá proste hrať v KHL prvý obranný pár. Dneska Spartak
17.01.2017 - 20:11:57
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 17.01.2017 - 15:10:30
Dlho som nepisal tak teraz dam jeden elaborat. Pred mesiacom som sezonu v podstate povazoval za hotovu a velmi ma to mrzelo, uz ako tu pisal shini, nebyt takych pocetnych a dlhodobych zraneni, tak ten kader bol pre mna potencialne na take 6. miesto v konferencii. Prvy krat ot bola sezona, kde v stave ked chybali napr. \\\\"len\\\\" dvaja, tak sme hrali pekny utocny hokej a nebol to uz len tak znamy grind. Toto co sa stalo sa neda nikomu davat za vinu, shit happens, minuly rok to bolo zase opacne a zranenia hlavne klucovych hracov tam neboli. Je jasne ze financne nemozme konkurovat inym klubom a preto slovan musi ist inou cestou a mat ine vyhody ako vytvorit lakave a atraktivne prostredie. Do financii sa samozrejme nevyidi a iba velmi vzdialene sa da robit z toho mala informacii nejaka skladacka, no pripada mi to take zmatocne. Slovan ma caste financne problemy a to je velmi velky problem pri budovani atraktivity, ked hraci este rok po sezone doluju zo slovana mzdu. Pred sezonou sa ohlasil ako novy velky partner lyoness, bola velka kampan a vyhlasovali ze to financne velmi klubu pomoze a zlepsi sa situacia. Nezaregistroval som, ze by sa lyoness vytratil z reklam klubu, kam sa teda podeli peniaze a udajna velka financna injekcia? Nasledne sa podarilo najst tu firmu z Nemecka, co je vlastne len rusky sopgaz co to sponzoroval doteraz, len sa to vymenilo ze prachy nepojdu z vychodu ale zo zapadu, ale inak ta ista firma. Trochu som nepochopil tuto rosadu ked vlastne sponzor je ten isty, asi im je lepsie ak v tej nemeckej odnozi su vo vedeni Nemci, ktori platia hned. Dalsia vec je, ze tie financne problemy boli tak hlboke, ze klub nemal zaplatenu ani halu. Hala a hraci tvoria najvyssiu cast rozpoctu klubu a nemal na to, aby zaplatil aspon za jedno od startu sezony. To potom z coho klub existoval? To nedostali od ziadneho sponzora absolutne nic? Ked niekde nieco meskalo alebo dostaval po castiach, tak mohli mat aspon nieco a mohlo sa to riesit tym, ze no este nam nedodali vsetky tak hracom napr vyplatime aspon 1-2 mesiace aby hlavne ti mladsi aspon mali co zrat ale oni proste nezaplatili totalne nic, ako keby mali pol roka prazdnu kasu. Dalsia vec ohladom toho ze nezaplatili dlho nic je zarazujca v tom, ze co sa tyka sponzorov tak sa sice pravdu nedozvieme, ale jedna velka polozka aktiv ktora sa da celkom slusne vypocitat, su prijmy zo vstupneho. Vieme, ze rozpocet klubu sa pohyboval okolo 11m na sezonu doteraz a aj klub vyhlasoval, ze vstupenky su pre nich dolezite a tvoria zhruba polovicu rozpoctu. Ak nebudeme ratat ziedne vipka a skyboxy a len cisto permice a osobitne vstupenky pri maximalnej obsadenosti, tak za celu sezonu to robi priblizne 5m €, co teda na tu polovicu vychadza. Pocitat treba s tym, ze pokym permanentiek sa preda necela polovica kapacity haly a tieto peniaze maju k dispozicii uz pred startom ligy, tak ostatne sa predavaju pocas sezony. Ale aj co sa tyka permanentiek tak sa tu bavime o sume cca 2m € a k tomu tie skyboxy tiez nebudu zadara. Kam teda tieto prachy zmizli, ked vedenie nebolo schopne do objavenia nemeckeho sponzora hracom vyplatit ani minimalnu mzdu.... V tomto citim spinavu hru a neposobi to dobre. Dalsia vec je arogancia vedenia a spomenieme len dva najhlavnejsie pripady ktore sa udiali, a to ked vedenie tahalo za nos Garnetta a toho trenera z CR, ktory mal nastupit ale nakoniec nasli Rihu (meno si nespomeniem). Ja som typ cloveka, ktory ked niekomu da slovo, tak to proste plati. Slovan si s dohodami vytiera prdel a nic pre nich neznamenaju, ludia sa s nim na niecom dohodnu a pokladaju to za vyriesenu vec. Nasledne klub neodpoveda a po nejakom dlhsom case si precitali az v novinach ze trenerom Slovana je Riha alebo ze druhym brankarom bude Pogge. Toto su totalne odporne spinavosti a pokial budu takto vyjebavat s ludmi, tak iba tazko sa im bude vytvarat atraktivne prostredie. Napriek slabsiemu rozpoctu a ze sa hraci casto musia u nas uskromnit maju vyhodu v tom, ze su na Slovensku a nie v rozvojovych krajinach typu Rusko a Bielorusko. Jokerit je na tom v zazemi mimo ruskych klubov asi najlepsie, no niekomu nemusi vyhovovat kratke denne svetlo a obrovska a dlha zima. Mame velmi dobru polohu a pre stredoeuropskych hracov je aj vyhoda v tom, ze to maju blizko domov. Tahak je aj publikum a to hracov ten hokej potom velmi bavi, aj ked postupne zaznamenavam mierny upadok na tribunach ale to je sposobene znechutenim ludi a vysledkami, da sa to casom spravit. Ak v tej lige nechceme byt len do poctu, tak Slovan proste musi zapracovat tam, kde sa to da ale zatial sa to prilis nedeje. Co sa tyka zbytku sezony, tak neveril by som ze to stiahnu na 6b, pred mesiacom to bolo myslim cez 20, no aj tak to nevidim ruzovo, dosli sme o dalsich troch hracov. Jedine co by este mohlo nieco spravit je navrat Smolenaka o ktorom vobec neviem v akom je stave. Inak tomuto torzu prilis neverim, ale aj tak vsetka cest za to ako ako zabojovali a spravili este na zaver sezonu zaujimavou. Aj keby sa im to nakoniec podarilo, tak to nebude lepsie ako 7./8. miesto co znamena ze fasneme 4:0 na zapasy ale spravit dalsi koncosezonny play off run by bolo pekne a muzstvo by ukazalo silny charakter. ....ale aj tak neviem rozchodit toho Svarneho na presilovke a tieto ine podobne Rihove odbornicke tahy :D Let´s grind these bitches down
∧ skryť ∧
Dobré postrehy Finch!, dík za obširný príspevok

Dnes teda znova víťazstvo, shutout 3:0! 9 zápasov, 9 výhier, 3 shutouty pre Barryho. 12 gólov, 95.2 SV% 1,32 GAA. Krása.

Musatov posledných pár zápasov ako vymenený, fakt sa chopil šance po vypadnutí Nedorosta.

Tak do poslednej 10 zápasovky, do posledného tripu sme vstúpili úspešne, snáď ešte ten aver budeme ďalej dramatizovať!
17.01.2017 - 20:32:11
avatar
Kolko vyhratych zapasov v rade je tohtorocny rekord, nevie niekto ? Podla mna v tomto momente je dolezitejsia psychika (u nas na maxime) ako fyzicka ...

< 1 ... 211 212 213 214 215 216 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies