Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

31.01.2017 - 21:26:14
avatar
Saskin - tiež by som povedal, že by sa prípadní mali B Slovanisti mali prepracovávať minimálne od prvej ligy.

Finch: Trošku absurdná možno, ale mŕtva nie. Je to práve Krejči čo to pár dní dozadu spomínal. Tiež by som ako fanúšik považoval za zbytočné aby peniaze čo by mohli ísť do A kádru išli do nejakého B Slovana. Aj návštevnosťou prípadného" B Slovana" by mohla byť slabá.

Ale vedel by som si predstaviť že by v Bratislave vznikol samostatný Extraligový (kľudne najskôr prvoligový) tím, ktorý by mal nejakú zmluvu a úzku spoluprácu so Slovanom. Ideálne by mohol hrať na inom štadióne, veď zopár ich máme (a prípadne high profile hry a playoff v Slovnaft Aréne).

V súčasnom formáte kde Slovan spolupracuje s iným tímom v Extralige mi ale príde úplne postačujúci.
31.01.2017 - 21:47:20
avatar
Reakcia na: Shini, 31.01.2017 - 21:26:14
Saskin - tiež by som povedal, že by sa prípadní mali B Slovanisti mali prepracovávať minimálne od prvej ligy. Finch: Trošku absurdná možno, ale mŕtva nie. Je to práve Krejči čo to pár dní dozadu spomínal. Tiež by som ako fanúšik považoval za zbytočné aby peniaze čo by mohli ísť do A kádru išli do nejakého B Slovana. Aj návštevnosťou prípadného\" B Slovana\" by mohla byť slabá. Ale vedel by som si predstaviť že by v Bratislave vznikol samostatný Extraligový (kľudne najskôr prvoligový) tím, ktorý by mal nejakú zmluvu a úzku spoluprácu so Slovanom. Ideálne by mohol hrať na inom štadióne, veď zopár ich máme (a prípadne high profile hry a playoff v Slovnaft Aréne). V súčasnom formáte kde Slovan spolupracuje s iným tímom v Extralige mi ale príde úplne postačujúci.
∧ skryť ∧
v BA je team vola sa HC Bratislava a hraju v nom byvali slovanisti ako Neumann, Tomáš Jaško, Lisoň, Dárius Rusnák ale aj Gron tu je link na ich Web: http://hcbratislava.sk/ sa mi zda ze su prvy v druhej lige a idu na postup chceli by do 3 rokov byt v Extralige a myslim ze potom bude spolupraca so Slovanom
31.01.2017 - 22:14:48
avatar
2 body
31.01.2017 - 22:26:47
avatar
Reakcia na: Dano, 31.01.2017 - 21:47:20
v BA je team vola sa HC Bratislava a hraju v nom byvali slovanisti ako Neumann, Tomáš Jaško, Lisoň, Dárius Rusnák ale aj Gron tu je link na ich Web: http://hcbratislava.sk/ sa mi zda ze su prvy v druhej lige a idu na postup chceli by do 3 rokov byt v Extralige a myslim ze potom bude spolupraca so Slovanom
∧ skryť ∧
Wow, ďakujem za info, toto mi nejak ušlo. Budem sledovať.


No tak dneska dva body, škoda toho tretieho, lebo tam bolo v tretej veľa šancí rozhodnúť. Plus škoda zbytočného oplácania Taffeho, ktoré viedlo k presilovke čo nás nalomila.

Fascinujúci výkon Johnattana Cheechoo. Som ho snáď nevidel tak korčulovať ako dnes, paráda. Zároveň skvelý výkon celého tímu, skvelý forcheck, držanie puku.

A samostatná pochvala Barrymu, ktorý v 11 januárových zápasoch nepustil ani raz viac než dva góly. A dnes to bola od Barryho kompletná hra, niekoľko old-schoolových zákrokov aké sa dnes tak často nevidia (stack the pads, alebo skvelý poke-check v nájazdoch na Kozuna). A k tomu ešte aj bitka . S bilanciou 9-2, 2 shutouty, skvelé GAA a SV% by mohol ašpirovať na brankára mesiaca.

Treba to brať pozitívne, z prvého ťažkého súpera máme dva body. Keby sme dokázali bodovať aj proti Dynamu a uhrať víťazstvo s Minskom, tak máme dobré vyhliadky. Ale potrebujeme pomoc od súperov Sochi a Jokeritu.
01.02.2017 - 15:11:14
avatar
Barry Brust bude chýbať v zápase proti Dynamu Moskva, za štvrtý vyšší trest v sezóne dostal dištanc na jedno stretnutie.
17.02.2017 - 10:07:33
avatar
Tak sezona za nami, za mna s tym zaverom velka spokojnost, neuveritelne ako s tym torzom dokazali hrat. Pomaly sa moze riesit dalsia sezona a dufam, ze sa vsetka smola uz vyzrala a obidu nas fatalne zranenia a ze klub bude financne stabilnejsi.
Z rozhovorov by sa dalo vycitat, ze kanadske utocne trio by mohlo zostat, minimalne Taffe a Chip. Cheechoo uvazoval nad koncom kariery ale je pravdepodobne, ze by mohol pokracovat ak sa bude fyzicky citit, bol tu velmi spokojny.
Udrzat toto trio by som povazoval za velmi klucove a dalej maju zmluvy Brust, Meszároš, Švarný,Ďaloga. Az na Mesza to beriem pozitivne, chytry trener by mesza dal na najlahsie minuty do tretieho paru co sa ale nestane, tak jedine treba dufat ze sa zase zrakvi. Na povazenie je to aj u brusta a tu plne suhlasim s rihom. Ano je to vitazny brankar a vie vytahovat velke zakroky v klucovych situaciach ale takisto vie muzstvo aj potopit, je to osina v zadku nerespektujuca nikoho a nepovazujem ho za timoveho hraca. Snazil by som sa teraz najst plnohodnotnu dvojku s potencialom na prevzatie postu jednicky, aby brusta vytlacil.

Dalej predovsetkym dufam v pokracovanie hracov Viedensky, Kundratek a Plastino a najviac Kundratka. Pre mna najlepsi all around bek a Plastino mal pre nas v tejto sezone vacsi prinos len preto, ze Kundratek pre rozne dovody vynechal 20 zapasov. Ked sa ale do toho dostal tak bol vzdy fantasticky.

Nie som za pokracovanie Nedorosta aj ked ma to mrzi lebo ked sa rozohral tak to bol vzdy klucovy hrac dopredu aj dozadu a odviedol vela roboty. Ma uz ale 34, v tejto sezone dve velke zranenia pricom po tom druhom je otazne ci vobec este hrat bude a ak ano, tak som presvedceny ze uz nebude ani polovicny a bude tam jasny decline. Musime za neho najst vhodnu nahradu. Nie som si uplne isty Jeglicom, nie je to nejaky univerzalnejsi hrac, je to skor dolpnok ktory sa niekde vhodne pouzivaju na zapadnutie a na jeho obranu prave jeho druha lajna sa v sezone menila skoro kazdy zapas. Zmierim sa s obojim. Rozlucime sa uz predpokladam aj so Starostom aj ked nakoniec tuto sezonu vydrzal celkom zdravy, beriem ho uz ale ako riziko.

Otazne je, co Smolenak, takeho hraca by sme nutne potrebovali a zdraveho aspon 90% sezony a taktiez nasi byvali tahuni po prestupe nezazili prilis uspesne sezony - Barker, Kaspar, Ticar. Niektori by sa snad chceli vratit tam kde to fungovalo.

Co sa tyka podpisov, tak by som sa akurat vyhybal takym wild card pokusom ako Valsky, third linera z ceskej ligy ktory mal jednu zivotnu sezonu v power house. Je tam vyssia pravdepodobnost neuspechu aj ked vzhladom na financnu situaciu slovana asi musia ist touto cestou a skusat stastie s lacnejsimi hracmi.

17.02.2017 - 10:46:49
avatar
Uz sa treba cim skor hlasit a podavat prihlasku do Tipsport ligy.
17.02.2017 - 14:27:21
avatar
Vedel by som si predstaviť brankársku dvojicu: Brust - Bacashihua
17.02.2017 - 16:28:34
avatar
Reakcia na: slovak, 17.02.2017 - 10:46:49
Uz sa treba cim skor hlasit a podavat prihlasku do Tipsport ligy.
∧ skryť ∧
presne tak
17.02.2017 - 17:47:12
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 17.02.2017 - 10:07:33
Tak sezona za nami, za mna s tym zaverom velka spokojnost, neuveritelne ako s tym torzom dokazali hrat. Pomaly sa moze riesit dalsia sezona a dufam, ze sa vsetka smola uz vyzrala a obidu nas fatalne zranenia a ze klub bude financne stabilnejsi. Z rozhovorov by sa dalo vycitat, ze kanadske utocne trio by mohlo zostat, minimalne Taffe a Chip. Cheechoo uvazoval nad koncom kariery ale je pravdepodobne, ze by mohol pokracovat ak sa bude fyzicky citit, bol tu velmi spokojny. Udrzat toto trio by som povazoval za velmi klucove a dalej maju zmluvy Brust, Meszároš, Švarný,Ďaloga. Az na Mesza to beriem pozitivne, chytry trener by mesza dal na najlahsie minuty do tretieho paru co sa ale nestane, tak jedine treba dufat ze sa zase zrakvi. Na povazenie je to aj u brusta a tu plne suhlasim s rihom. Ano je to vitazny brankar a vie vytahovat velke zakroky v klucovych situaciach ale takisto vie muzstvo aj potopit, je to osina v zadku nerespektujuca nikoho a nepovazujem ho za timoveho hraca. Snazil by som sa teraz najst plnohodnotnu dvojku s potencialom na prevzatie postu jednicky, aby brusta vytlacil. Dalej predovsetkym dufam v pokracovanie hracov Viedensky, Kundratek a Plastino a najviac Kundratka. Pre mna najlepsi all around bek a Plastino mal pre nas v tejto sezone vacsi prinos len preto, ze Kundratek pre rozne dovody vynechal 20 zapasov. Ked sa ale do toho dostal tak bol vzdy fantasticky. Nie som za pokracovanie Nedorosta aj ked ma to mrzi lebo ked sa rozohral tak to bol vzdy klucovy hrac dopredu aj dozadu a odviedol vela roboty. Ma uz ale 34, v tejto sezone dve velke zranenia pricom po tom druhom je otazne ci vobec este hrat bude a ak ano, tak som presvedceny ze uz nebude ani polovicny a bude tam jasny decline. Musime za neho najst vhodnu nahradu. Nie som si uplne isty Jeglicom, nie je to nejaky univerzalnejsi hrac, je to skor dolpnok ktory sa niekde vhodne pouzivaju na zapadnutie a na jeho obranu prave jeho druha lajna sa v sezone menila skoro kazdy zapas. Zmierim sa s obojim. Rozlucime sa uz predpokladam aj so Starostom aj ked nakoniec tuto sezonu vydrzal celkom zdravy, beriem ho uz ale ako riziko. Otazne je, co Smolenak, takeho hraca by sme nutne potrebovali a zdraveho aspon 90% sezony a taktiez nasi byvali tahuni po prestupe nezazili prilis uspesne sezony - Barker, Kaspar, Ticar. Niektori by sa snad chceli vratit tam kde to fungovalo. Co sa tyka podpisov, tak by som sa akurat vyhybal takym wild card pokusom ako Valsky, third linera z ceskej ligy ktory mal jednu zivotnu sezonu v power house. Je tam vyssia pravdepodobnost neuspechu aj ked vzhladom na financnu situaciu slovana asi musia ist touto cestou a skusat stastie s lacnejsimi hracmi.
∧ skryť ∧
No ja som zvedavý kto bude dostupný, kľúčové je udržať si Taffe-Chip-Cheech, a ja by som teda veľmi rád videl zdravého full season Smoleňáka.

Brusta by som veľmi chcel aby ostal, pre mňa osobne je to srdcovka, jeden z mojich oblúbených hráčov. Ešte aspoň sezónu by som s ním potiahol, a potom možno Halák/Budaj?? ( , ale tak, úplne nereálne to nieje, ak by chceli hrať radšej jednotku v Európe ako dvojku v NHL)

Inak som zvedavý na to aký budú voľní hráči, v rámci Slovákov fungujúcich v EU je tam veľa zaujímavého, hlavne v obrane. Nevadilo by mi ani angažmá Surového keby hral nejakú tretiu lajnu, a hral by v takom nasadení, ako počas krátkej doby túto sezónu. Za skúšku by po skvelej sezóne stál aj návrat Hudáčka (aj keď to je dosť wild card). Veľmi by potešil Čajkovský.

Takisto návrat Barkera či Tičara by bol vítaný.
17.02.2017 - 19:46:28
avatar
Reakcia na: Shini, 17.02.2017 - 17:47:12
No ja som zvedavý kto bude dostupný, kľúčové je udržať si Taffe-Chip-Cheech, a ja by som teda veľmi rád videl zdravého full season Smoleňáka. Brusta by som veľmi chcel aby ostal, pre mňa osobne je to srdcovka, jeden z mojich oblúbených hráčov. Ešte aspoň sezónu by som s ním potiahol, a potom možno Halák/Budaj?? ( :-D , ale tak, úplne nereálne to nieje, ak by chceli hrať radšej jednotku v Európe ako dvojku v NHL) Inak som zvedavý na to aký budú voľní hráči, v rámci Slovákov fungujúcich v EU je tam veľa zaujímavého, hlavne v obrane. Nevadilo by mi ani angažmá Surového keby hral nejakú tretiu lajnu, a hral by v takom nasadení, ako počas krátkej doby túto sezónu. Za skúšku by po skvelej sezóne stál aj návrat Hudáčka (aj keď to je dosť wild card). Veľmi by potešil Čajkovský. Takisto návrat Barkera či Tičara by bol vítaný.
∧ skryť ∧
Tiež dúfam, že Slovan udrží zámorských hráčov. Taktiež aj Plastina a česko-slovenské opory, ktorým končia zmluvy. Na ďalšiu sezónu majú kontrakt vlastne len Brust, Sersen, Pokorný, Šťastný a Skalický. Čo sa návratov týka, potešil by aj Kašpar, ktorý by sa nebránil návratu do Slovana. Možností je veľa, len či budú aj financie...
17.02.2017 - 20:21:19
avatar
Budaja neviem, samozrejme v momentalnej situacii maju fans klapky na ociach lebo je v popredi v nic nevypovedajucich statistikach ale v hlbkovej corsi uz je vidiet, ze sice solid ale nie zazrak aky sa z neho robi. Sa akoze naucil na stare kolena chytat? Dobre GAA a SV% zaistuje brankarovi system hry, skorej by som povedal ze je to hodnotenie obrannej hry muzstva a nie sikovnosti brankara. V La mal napr vysoke cisla aj taky mameluk Enroth a z Berniera sa robila neviem aka buduca hviezda. Budaj tak vynika v low danger shots kde je na piatom mieste, v high danger shots uz je ale na 26 mieste.

Na druhu stranu Halak ma smolu, od 11/12 je v tomto v top 10 ligy, nanestastie Greiss je na piatom mieste. Urcite by som ale casom jeho navrat do BA privital, on ma stale v NHL co ponuknut, ale trh s brankarmi je tam velmi presyteny.

Brust proste nie, je nezvladatelny, k comu ti je brankar ktory ta potopi vyluceniami, pri jeho rozohravke si aj tak neda povedat aj ked mu to Riha zakazal. Samozrejme je fajn ze chce rozohravat a ide mu to, ale zbytocne chodi az do privelkeho rizika a tych situacii kedy to posral a smrdelo sa kolko stane za sezonu? 50x z coho 10x padne gol? Privela... Samozrejme tuto sezonu to Riga musel duplom prehltnut pri nevitaznom a nevyraznom Poggem.

Z toho tria si nespomenul Kaspara a toho by som ja privital najradsej. Nesledoval som Barkerovu situaciu, neviem ci tam proste nedostal ten priestor co u nas tzn nebol z neho bek ktory absorboval 70% casu vsetkych presiloviek, no zaroven aj moze byt, ze u nas zaznamenal zivotnu sezonu a nemusi to zopakovat. Zalezalo by ale teda samozrejme od platovych poziadaviek, poleno rozhodne nie je, ak by nepytal peniaze ako za PPG obrancu, tak sem s nim. U Kaspara je ale situacia ina, tam bol problem vysoko narocneho vedenie moskovcanov, kde nemaju s hracom trpezlivost. Kaspar sa hned na zaciatku zrakvil a chybal velmi dlho. Nasledne samozrejme po navrate casto byva, ze hrac nie je rozohraty, chyba zapasove tempo a 100% kondicny stav a tak tie prve zapasy to teda nie je moc. Vedenie mu ale ten priestor odmietlo dopriat a chceli aby bol okamzite po navrate lider a potom tam nastalo to saskovanie. Napriek tomu, ze mu nepatrilo miesto v prvej formacii, tak vo zvysku sezony bodoval velmi slusne. Co sa tyka Ticara tak neviem, bodovy prepad oproti sezonam v Slovane, pricom 90% bodov tam nazbieral v prvej tretine rocnika a potom odisiel. Nerozumiem preco sa do takej kravinej riti vobec trepal, avtomobilist nie je nejaky power house kde by si siel zabojovat o vyssie priecky a co sa tyka polohy a zazemia..... slovan sice power house nie je tiez ale inak co sa tyka zazemia, polohy a komfortu mu muselo lepsie byt tu a pochybujem ze ho vedenie nechcelo udrzat a pustili ho dobrovolne.

Toho Smolenaka by som tiez ale strasne rad videl, v lajne s kanadanmi tu mohli spolu utvorit solidny golostroj. Ak nie on tak nejake ine elitne lave kridlo k nim potrebujeme. Som presvedceny ze Taffe aj Chipchura zostanu ak by nevysiel Cheechoo tak napr sa posnazit znovu o Kaspara, oboch by asi neslo mat, maju rovnaku poziciu. Sice by som prijal luxus ze jeden z nich v druhej lajne ale treba byt realista

Povazujem ale za dolezite, aby sa opory udrzali a nebudovalo sa kazde leto nove muzstvo a to nasledne zacalo hrat az smerom k Vianociam..
17.02.2017 - 20:25:34
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 17.02.2017 - 20:21:19
Budaja neviem, samozrejme v momentalnej situacii maju fans klapky na ociach lebo je v popredi v nic nevypovedajucich statistikach ale v hlbkovej corsi uz je vidiet, ze sice solid ale nie zazrak aky sa z neho robi. Sa akoze naucil na stare kolena chytat? Dobre GAA a SV% zaistuje brankarovi system hry, skorej by som povedal ze je to hodnotenie obrannej hry muzstva a nie sikovnosti brankara. V La mal napr vysoke cisla aj taky mameluk Enroth a z Berniera sa robila neviem aka buduca hviezda. Budaj tak vynika v low danger shots kde je na piatom mieste, v high danger shots uz je ale na 26 mieste. Na druhu stranu Halak ma smolu, od 11/12 je v tomto v top 10 ligy, nanestastie Greiss je na piatom mieste. Urcite by som ale casom jeho navrat do BA privital, on ma stale v NHL co ponuknut, ale trh s brankarmi je tam velmi presyteny. Brust proste nie, je nezvladatelny, k comu ti je brankar ktory ta potopi vyluceniami, pri jeho rozohravke si aj tak neda povedat aj ked mu to Riha zakazal. Samozrejme je fajn ze chce rozohravat a ide mu to, ale zbytocne chodi az do privelkeho rizika a tych situacii kedy to posral a smrdelo sa kolko stane za sezonu? 50x z coho 10x padne gol? Privela... Samozrejme tuto sezonu to Riga musel duplom prehltnut pri nevitaznom a nevyraznom Poggem. Z toho tria si nespomenul Kaspara a toho by som ja privital najradsej. Nesledoval som Barkerovu situaciu, neviem ci tam proste nedostal ten priestor co u nas tzn nebol z neho bek ktory absorboval 70% casu vsetkych presiloviek, no zaroven aj moze byt, ze u nas zaznamenal zivotnu sezonu a nemusi to zopakovat. Zalezalo by ale teda samozrejme od platovych poziadaviek, poleno rozhodne nie je, ak by nepytal peniaze ako za PPG obrancu, tak sem s nim. U Kaspara je ale situacia ina, tam bol problem vysoko narocneho vedenie moskovcanov, kde nemaju s hracom trpezlivost. Kaspar sa hned na zaciatku zrakvil a chybal velmi dlho. Nasledne samozrejme po navrate casto byva, ze hrac nie je rozohraty, chyba zapasove tempo a 100% kondicny stav a tak tie prve zapasy to teda nie je moc. Vedenie mu ale ten priestor odmietlo dopriat a chceli aby bol okamzite po navrate lider a potom tam nastalo to saskovanie. Napriek tomu, ze mu nepatrilo miesto v prvej formacii, tak vo zvysku sezony bodoval velmi slusne. Co sa tyka Ticara tak neviem, bodovy prepad oproti sezonam v Slovane, pricom 90% bodov tam nazbieral v prvej tretine rocnika a potom odisiel. Nerozumiem preco sa do takej kravinej riti vobec trepal, avtomobilist nie je nejaky power house kde by si siel zabojovat o vyssie priecky a co sa tyka polohy a zazemia..... slovan sice power house nie je tiez ale inak co sa tyka zazemia, polohy a komfortu mu muselo lepsie byt tu a pochybujem ze ho vedenie nechcelo udrzat a pustili ho dobrovolne. Toho Smolenaka by som tiez ale strasne rad videl, v lajne s kanadanmi tu mohli spolu utvorit solidny golostroj. Ak nie on tak nejake ine elitne lave kridlo k nim potrebujeme. Som presvedceny ze Taffe aj Chipchura zostanu ak by nevysiel Cheechoo tak napr sa posnazit znovu o Kaspara, oboch by asi neslo mat, maju rovnaku poziciu. Sice by som prijal luxus ze jeden z nich v druhej lajne ale treba byt realista :D Povazujem ale za dolezite, aby sa opory udrzali a nebudovalo sa kazde leto nove muzstvo a to nasledne zacalo hrat az smerom k Vianociam..
∧ skryť ∧
Videl si nejaký zápas LA v tejto sezóne, ty mameluk?
17.02.2017 - 20:32:33
avatar
S trollom sa nebavim, preskumaj si corsica.hockey
18.02.2017 - 09:29:51
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 17.02.2017 - 20:32:33
S trollom sa nebavim, preskumaj si corsica.hockey
∧ skryť ∧
Hraca, ktory sa prebojoval do NHL nazvat mamelukom je hodne jedine primitiva alebo neandertalca.
hodnost .
18.02.2017 - 11:56:24
avatar
Reakcia na: slovak, 18.02.2017 - 09:29:51
Hraca, ktory sa prebojoval do NHL nazvat mamelukom je hodne jedine primitiva alebo neandertalca.
∧ skryť ∧
Ze to prave ty hovoris
18.02.2017 - 13:02:30
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 17.02.2017 - 20:21:19
Budaja neviem, samozrejme v momentalnej situacii maju fans klapky na ociach lebo je v popredi v nic nevypovedajucich statistikach ale v hlbkovej corsi uz je vidiet, ze sice solid ale nie zazrak aky sa z neho robi. Sa akoze naucil na stare kolena chytat? Dobre GAA a SV% zaistuje brankarovi system hry, skorej by som povedal ze je to hodnotenie obrannej hry muzstva a nie sikovnosti brankara. V La mal napr vysoke cisla aj taky mameluk Enroth a z Berniera sa robila neviem aka buduca hviezda. Budaj tak vynika v low danger shots kde je na piatom mieste, v high danger shots uz je ale na 26 mieste. Na druhu stranu Halak ma smolu, od 11/12 je v tomto v top 10 ligy, nanestastie Greiss je na piatom mieste. Urcite by som ale casom jeho navrat do BA privital, on ma stale v NHL co ponuknut, ale trh s brankarmi je tam velmi presyteny. Brust proste nie, je nezvladatelny, k comu ti je brankar ktory ta potopi vyluceniami, pri jeho rozohravke si aj tak neda povedat aj ked mu to Riha zakazal. Samozrejme je fajn ze chce rozohravat a ide mu to, ale zbytocne chodi az do privelkeho rizika a tych situacii kedy to posral a smrdelo sa kolko stane za sezonu? 50x z coho 10x padne gol? Privela... Samozrejme tuto sezonu to Riga musel duplom prehltnut pri nevitaznom a nevyraznom Poggem. Z toho tria si nespomenul Kaspara a toho by som ja privital najradsej. Nesledoval som Barkerovu situaciu, neviem ci tam proste nedostal ten priestor co u nas tzn nebol z neho bek ktory absorboval 70% casu vsetkych presiloviek, no zaroven aj moze byt, ze u nas zaznamenal zivotnu sezonu a nemusi to zopakovat. Zalezalo by ale teda samozrejme od platovych poziadaviek, poleno rozhodne nie je, ak by nepytal peniaze ako za PPG obrancu, tak sem s nim. U Kaspara je ale situacia ina, tam bol problem vysoko narocneho vedenie moskovcanov, kde nemaju s hracom trpezlivost. Kaspar sa hned na zaciatku zrakvil a chybal velmi dlho. Nasledne samozrejme po navrate casto byva, ze hrac nie je rozohraty, chyba zapasove tempo a 100% kondicny stav a tak tie prve zapasy to teda nie je moc. Vedenie mu ale ten priestor odmietlo dopriat a chceli aby bol okamzite po navrate lider a potom tam nastalo to saskovanie. Napriek tomu, ze mu nepatrilo miesto v prvej formacii, tak vo zvysku sezony bodoval velmi slusne. Co sa tyka Ticara tak neviem, bodovy prepad oproti sezonam v Slovane, pricom 90% bodov tam nazbieral v prvej tretine rocnika a potom odisiel. Nerozumiem preco sa do takej kravinej riti vobec trepal, avtomobilist nie je nejaky power house kde by si siel zabojovat o vyssie priecky a co sa tyka polohy a zazemia..... slovan sice power house nie je tiez ale inak co sa tyka zazemia, polohy a komfortu mu muselo lepsie byt tu a pochybujem ze ho vedenie nechcelo udrzat a pustili ho dobrovolne. Toho Smolenaka by som tiez ale strasne rad videl, v lajne s kanadanmi tu mohli spolu utvorit solidny golostroj. Ak nie on tak nejake ine elitne lave kridlo k nim potrebujeme. Som presvedceny ze Taffe aj Chipchura zostanu ak by nevysiel Cheechoo tak napr sa posnazit znovu o Kaspara, oboch by asi neslo mat, maju rovnaku poziciu. Sice by som prijal luxus ze jeden z nich v druhej lajne ale treba byt realista :D Povazujem ale za dolezite, aby sa opory udrzali a nebudovalo sa kazde leto nove muzstvo a to nasledne zacalo hrat az smerom k Vianociam..
∧ skryť ∧
Vcelku súhlasím aj keď s Budajom a Halákom si to prehnal trocha.
Meszaros-neviem čo sa s tým chalanom stalo, má všetko aby hrával NHL a v 1/3 tímov by patril do Top štvorky a on sa nevie výraznejšie presadiť v Slovane....
Nedorodsta treba skúsiť ak bude OK
Brustovi určite pridať brankára schopného byt jednotkou (Janus?)
Barker a Kaspar áno
Starostu by som určite predĺžil o rok veľmi solídny bek, podľa mna platnejší než Svarny
Jeglic, neviem neviem, na prvé 2 útoky nemá a v 3/4 je stratený
Bohužiaľ som trocha sklamaný zo Skalického a Šťastného , prebudili sa dosť neskoro
Lusnaka tu podľa mna neni o com do 3/4 útoku platný hráč, mal dosť smoly na spoluhráčov v prvej polovici sezóny , musel hrávať s mladíkmi
hodnost .
18.02.2017 - 17:02:05
avatar
Reakcia na: pupo, 18.02.2017 - 13:02:30
Vcelku súhlasím aj keď s Budajom a Halákom si to prehnal trocha. Meszaros-neviem čo sa s tým chalanom stalo, má všetko aby hrával NHL a v 1/3 tímov by patril do Top štvorky a on sa nevie výraznejšie presadiť v Slovane.... Nedorodsta treba skúsiť ak bude OK Brustovi určite pridať brankára schopného byt jednotkou (Janus?) Barker a Kaspar áno Starostu by som určite predĺžil o rok veľmi solídny bek, podľa mna platnejší než Svarny Jeglic, neviem neviem, na prvé 2 útoky nemá a v 3/4 je stratený Bohužiaľ som trocha sklamaný zo Skalického a Šťastného , prebudili sa dosť neskoro Lusnaka tu podľa mna neni o com do 3/4 útoku platný hráč, mal dosť smoly na spoluhráčov v prvej polovici sezóny , musel hrávať s mladíkmi
∧ skryť ∧
To s tym Meszarosom bol vtip?
18.02.2017 - 17:17:04
avatar
Reakcia na: , 18.02.2017 - 17:02:05
To s tym Meszarosom bol vtip?
∧ skryť ∧
Prečo? Určite má naviac než KHL , v ktorej ale s akýchkoľvek dôvodov nevyniká
19.02.2017 - 00:34:59
avatar
Reakcia na: pupo, 18.02.2017 - 13:02:30
Vcelku súhlasím aj keď s Budajom a Halákom si to prehnal trocha. Meszaros-neviem čo sa s tým chalanom stalo, má všetko aby hrával NHL a v 1/3 tímov by patril do Top štvorky a on sa nevie výraznejšie presadiť v Slovane.... Nedorodsta treba skúsiť ak bude OK Brustovi určite pridať brankára schopného byt jednotkou (Janus?) Barker a Kaspar áno Starostu by som určite predĺžil o rok veľmi solídny bek, podľa mna platnejší než Svarny Jeglic, neviem neviem, na prvé 2 útoky nemá a v 3/4 je stratený Bohužiaľ som trocha sklamaný zo Skalického a Šťastného , prebudili sa dosť neskoro Lusnaka tu podľa mna neni o com do 3/4 útoku platný hráč, mal dosť smoly na spoluhráčov v prvej polovici sezóny , musel hrávať s mladíkmi
∧ skryť ∧
aspon v jednom hracovi sme sa my dvaja zhodli, aj ked omylom - Smoly ... samozrejme Barkera a Kaspar ano. ale ostatne nemozem mysliet uplne vazne, ci ?

< 1 ... 213 214 215 216 217 218 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies