Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

11.08.2017 - 15:07:43
avatar
Reakcia na: Tokyman, 11.08.2017 - 14:43:25
Víťaz Podoľsk - Slovan BA 4:2 Kassel - Slovan BA 3:2 D.Riga - Slovan BA 3:2 Tak Slovan prehral všetky zápasy na Kassel Cupe
∧ skryť ∧
Pozitívom je, že sa nové posily – Ebert a Ramstedt – dokázali presadiť. Smoleňák tiež po preradení z centra na svoj typický post krídla v 2 zápasov 1+1.

Z čoho mám obavy, je obrana a brankári, buď sa chytia a budú hasiť jednu chybu za druhou, alebo budeme dostávať 3 a viac gólov pravidelne.
12.08.2017 - 10:51:02
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 11.08.2017 - 15:07:43
Pozitívom je, že sa nové posily – Ebert a Ramstedt – dokázali presadiť. Smoleňák tiež po preradení z centra na svoj typický post krídla v 2 zápasov 1+1. Z čoho mám obavy, je obrana a brankári, buď sa chytia a budú hasiť jednu chybu za druhou, alebo budeme dostávať 3 a viac gólov pravidelne.
∧ skryť ∧
Podľa mna mame kvalitných brankárov (nevidel som ale žiaden prípravný zápas) , ale ta obrana je katastrofa...
14.08.2017 - 10:21:13
avatar
Do Slovana prichadza brankar Martin Mazanec.

Uprimne neviem co si o tom mam mysliet. Mozno budeme svedkami dalsieho trejdu alebo co, lebo nechapem naco su nam 3 (menom) kvalitni brankari.

Hlavne teraz v situacii v ktorej sme, kde obranna vyzera na extraligu a utoku chyba center + kridlo.
14.08.2017 - 11:01:45
avatar
Ja som teda z pripravy nevidel nic ale asi zneistil janus. Nemam o nom velku mienku ale na druhu stranu chytat za tou obranou.... Mat troch brankarov je kravina a predpokladam, ze janusa kopnu v blizkej dobe dozadku. Na druhu stranu je to dalsie neferove chovanie.
Podla mna ale budu teraz chvilu skusat trojku a najslabsi pojde z kola von. Mazanec v zamori vobec neexceloval a bol prehravany aj v AHL a preto odtial odchadza
14.08.2017 - 13:03:09
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 14.08.2017 - 11:01:45
Ja som teda z pripravy nevidel nic ale asi zneistil janus. Nemam o nom velku mienku ale na druhu stranu chytat za tou obranou.... Mat troch brankarov je kravina a predpokladam, ze janusa kopnu v blizkej dobe dozadku. Na druhu stranu je to dalsie neferove chovanie. Podla mna ale budu teraz chvilu skusat trojku a najslabsi pojde z kola von. Mazanec v zamori vobec neexceloval a bol prehravany aj v AHL a preto odtial odchadza
∧ skryť ∧
Tak v príprave má zatiaľ úspešnosť zákrokov Štěpánek 91,7 % a Janus len 87,6 %.
14.08.2017 - 13:10:34
avatar
Stats by som este az tak neriesil ale Stepanek aj napriek tej slabej obrane cisla zle nema a navyse je plno ohlasov na lacne goly Janusa co som cital. Ja myslim ze uvidia ako bude chytat Mazanec a ked bude lepsi (co asi bude) tak sa s Anusom rozlucia. A bolo by teda fajn mat dobru jednicku a pouzitelnu dvojku, ale to nie je problem co nas pali.... Dalsi tyzden zaciname a stale chybaju minimalne 4 podpisy....
15.08.2017 - 23:04:31
avatar
Nebudem davat report zo zapasu s Kometou, kuknite ak chcete.

Mazanec- S jeho podpisom som bol celkom skeptický. Ale veľmi prijemne ma prekvapil. Púsobil neskutočne sebavedomo. Nevyskakovali puky, chytal jednu šancu za druhou. Proste parada. Ak bude tatko dalej chytat tak so Stepnakom mame paradnu dovjicu.

Ebert- Celkom fajn hračik. Dobrý korčuliar, vie hrať telom. Má pokoj na hokejke, vie vyviesť puk, ale bodové hody od neho nečakám.

Ramstedt- Tu sa dostávame k tomu zlému. Uprimne keby som ho detailne nesledoval, ani by som nevedel že hrá. Malý (180cm nema ani za picu) tuťný, nemotorný. Ledva sa tam hýbal, neveril som vlastným očiam. Kombinačne tiež zle, skôr kazil ako vytvaral.


K podpisu Colby Genowaya... Som rád, že som niekoho trafil na mojom zozname. Uvidíme, keď hral proti nám v Zaghrebe tak vedeľ urobiť problemy. Neviem či je na kvalít Taffeho, no uvidíme

Centrov mame vyriešených 1. Genoway 2. Viedensky 3. Ramstedt 4. Mikus.

Este by to chcelo zo 2 obrancov a jedno krídlo.
16.08.2017 - 10:12:17
avatar
Tak u Ramstedta to snáď bol len blbý zápas. Fyzickú hru nemá (čo by mi nevadilo) a rýchlosť tiež nemá (čo už mi ale vadí) , ale v Amure vykazoval solid playmaking.

Genoway je hlavne hráč na všetky situácie takže tam za mňa spokojnosť. Stále som ale sklamaný z tohto týždňa, kvalita fajn ale nám chýba kvantita....
Útok už dajme tomu ale o týždeň štart a obrana je v príšernom stave.
17.08.2017 - 14:17:46
avatar
Tak podľa vyjadrení sa naplní očakávané a Janus sa pobalí. Duo Štepánek - Mazanec teda znie dobre a ja som k nám Janusa nechcel takže potiaľto v poriadku.
Čo sa mi ale nepáči, tak to je zase to nekorektné jednanie vedenia Slovana. Klub si musí vytvárať dobrú mienku o sebe, keď nemôžu toľko lákať na financie. Nanešťastie to tam stále nikto nepochopil...
Zároveň Voráček na skúške uspel a podpísal ročný kontrakt. Videl ho niekto?
Keď sa pozerám na tú obrannú súpisku tak sa obávam, že oni považujú obranu za komplet a už keď, tak príde iba jeden bek za stále zraneného Mesza.
Toho sa desím lebo kvantita síce je ale kvalita na zaplakanie. Jediná kto tam bude schopný robiť transition bude Taimi. Ebert a Švárny fajn shutdown beci a zbytok je hrozný.
17.08.2017 - 22:56:28
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 17.08.2017 - 14:17:46
Tak podľa vyjadrení sa naplní očakávané a Janus sa pobalí. Duo Štepánek - Mazanec teda znie dobre a ja som k nám Janusa nechcel takže potiaľto v poriadku. Čo sa mi ale nepáči, tak to je zase to nekorektné jednanie vedenia Slovana. Klub si musí vytvárať dobrú mienku o sebe, keď nemôžu toľko lákať na financie. Nanešťastie to tam stále nikto nepochopil... Zároveň Voráček na skúške uspel a podpísal ročný kontrakt. Videl ho niekto? Keď sa pozerám na tú obrannú súpisku tak sa obávam, že oni považujú obranu za komplet a už keď, tak príde iba jeden bek za stále zraneného Mesza. Toho sa desím lebo kvantita síce je ale kvalita na zaplakanie. Jediná kto tam bude schopný robiť transition bude Taimi. Ebert a Švárny fajn shutdown beci a zbytok je hrozný.
∧ skryť ∧
Voráček dnes okorenil svoj podpis paradným výkonom s -3. Neviem odkiaľ vyhrabali takého obrancu, no je to katastrofa. Žiadna rýchlosť, žiadna rozohrávka, zmätkuje. To sme si rovno mohli nechať Mihlaik, ten aspoň svojou váhou niečo spraví.

Ebert je jediný schopný obranca čo Slovan momentalne má. Má dobrý prehlad, dobrú palicovú techniku, výborný korčuliar. Jediný obranca čo vie vyviesť puk.

Taimi ma celkom sklamal, očakakávam od neho viac. Síce ma nejaký ten pokoj na hokejke, dobré korčulovanie ale inač nič. V útoku moc neukazuje a v obranne ešte menej.

Švarný je stále ten krkolomný obranca ktorý nieje dobrý, ale je dostatočne dobrý na naše pomery v KHL.


Ostatni obrancovia čo som nevymenoval nemaju ani náhodou na KHL, Černy,Boldižar,Voraček,Bačik....
17.08.2017 - 22:58:15
avatar
Hanba! Vratte sa do extraligy. Tam je herny a financny strop klubu.
17.08.2017 - 22:59:02
avatar
Černý nemal ani na českú tretiu ligu ale pre paštekárov sa hodí hanba
17.08.2017 - 23:41:34
avatar
"Divácka kulisa ma sklamala. Avizovali sme totiž, že počas každej prípravy navštívime jedno slovenské mesto a tí diváci by si to mohli trochu vážiť. Ak to má vyzerať takto, tak navrhnem, že pokiaľ tu budem ja, tak nikam jazdiť nebudeme. To bolo pre mňa sklamanie. Myslel som si, že to bude pre ľudí sviatok a patrilo by sa uznať aj súpera," vyslovil sa podráždeným tónom Říha...
Huh, silné, fakt silné.To ste tam všetci od fans, rolbárov, hlavného trénera až po tú ŠTB-ácku zlovoč tak absurdne odstrihnutí od reality???Toto vypustiť z papule.No nič,jedno z Lániusu na vás
18.08.2017 - 01:56:13
avatar
Ľúbi sa mi ako ľudia nadávajú na vedenie ako sa zachovalo k Janusovi a nikto nevie pravý dôvod jeho odchodu
hodnost .
18.08.2017 - 03:31:12
avatar
Reakcia na: adinko, 17.08.2017 - 23:41:34
\"Divácka kulisa ma sklamala. Avizovali sme totiž, že počas každej prípravy navštívime jedno slovenské mesto a tí diváci by si to mohli trochu vážiť. Ak to má vyzerať takto, tak navrhnem, že pokiaľ tu budem ja, tak nikam jazdiť nebudeme. To bolo pre mňa sklamanie. Myslel som si, že to bude pre ľudí sviatok a patrilo by sa uznať aj súpera,\" vyslovil sa podráždeným tónom Říha... Huh, silné, fakt silné.To ste tam všetci od fans, rolbárov, hlavného trénera až po tú ŠTB-ácku zlovoč tak absurdne odstrihnutí od reality???Toto vypustiť z papule.No nič,jedno z Lániusu na vás :LOL:
∧ skryť ∧
Neviem, co ma nestastne vyjadrenie trenera, ktory je znamy svojimi excesmi, spolocne s kazdym jednym fanusikom a rolbarmi, ale tak posluz si.

Toto umele drzanie sa v KHL je podla mna uz uplne zbytocne, jediny dovod preco je Slovan atraktivny pre KHL je divacka kulisa, ale neverim, ze ta vydrzi pri takomto fungovani klubu.

EDIT: A ozaj adinko, po precitani clanku som zistil, ze Riha reagoval na primitivne pokriky Bystrickych fanusikov, takze by ma zaujimalo, co take nehorazne vypustil z papule?
18.08.2017 - 14:46:29
avatar
Reakcia na: Anti12, 18.08.2017 - 01:56:13
Ľúbi sa mi ako ľudia nadávajú na vedenie ako sa zachovalo k Janusovi a nikto nevie pravý dôvod jeho odchodu :-D
∧ skryť ∧
Slabe vykony lenze s tym sa dalo pocitat. Urobili blby podpis a rychlo chcu z toho prec. Vedia ze ked zoberu dalsieho brankara a Janus by sedel v pressboxe, tak to radsej sam zrusi zmluvu

A to som si teda maloval ze aspon ten Taimi bude aspon ako taky solid puck mover. Ked je v tom najlepsi defenzivny beck Ebert, tak sme v anali.

Co sa tyka Voracka tak nejaka +/- statistika vobec nie je relevantna a tento minus bol vyvrateny uz dekadu dozadu ale ok. Ani som necakal ze by priemerny bek CZ extraligy bol pre KHL dostatocny
18.08.2017 - 15:25:32
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 18.08.2017 - 14:46:29
Slabe vykony lenze s tym sa dalo pocitat. Urobili blby podpis a rychlo chcu z toho prec. Vedia ze ked zoberu dalsieho brankara a Janus by sedel v pressboxe, tak to radsej sam zrusi zmluvu A to som si teda maloval ze aspon ten Taimi bude aspon ako taky solid puck mover. Ked je v tom najlepsi defenzivny beck Ebert, tak sme v anali. Co sa tyka Voracka tak nejaka +/- statistika vobec nie je relevantna a tento minus bol vyvrateny uz dekadu dozadu ale ok. Ani som necakal ze by priemerny bek CZ extraligy bol pre KHL dostatocny
∧ skryť ∧
Toto vobec nebolo o vykonoch
18.08.2017 - 17:24:08
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 18.08.2017 - 14:46:29
Slabe vykony lenze s tym sa dalo pocitat. Urobili blby podpis a rychlo chcu z toho prec. Vedia ze ked zoberu dalsieho brankara a Janus by sedel v pressboxe, tak to radsej sam zrusi zmluvu A to som si teda maloval ze aspon ten Taimi bude aspon ako taky solid puck mover. Ked je v tom najlepsi defenzivny beck Ebert, tak sme v anali. Co sa tyka Voracka tak nejaka +/- statistika vobec nie je relevantna a tento minus bol vyvrateny uz dekadu dozadu ale ok. Ani som necakal ze by priemerny bek CZ extraligy bol pre KHL dostatocny
∧ skryť ∧
Nakoniec nám aj ten meszaros bude dobrý, ktorému prajes zranenie
18.08.2017 - 18:18:28
avatar
Hrac so zapornou hernou hodnotou, ale vedenie to nevie identifikovat a kontrakt ma za minulost
18.08.2017 - 18:51:06
avatar
Chýbajúca kvalita v kádri by sa ospravedlniť dala keby bolo vidno, že pracujú koncepčne. Snažia sa zapracovať kvalitných mladíkov a podobne. Ale to u Slovana absolútne nehrozí, každý kvalitnejší mladý hráč radšej oblúkom utečie aby si nezničil kariéru. Posily mi príde, že sú veľmi zvláštnym spôsobom podpisované ako by ani človek ktorý ich podpisuje nevie čo robí. Čech z tretej českej ligy je fakt strela tak obrovsky mimo že o snáď ani nemá obdobu. Voráček z Mladej Boleslavy kde predpokladám patril k druhému/tretiemu sledu obrancov. Do toho tá groteska s golmanmi. Vôbec celkový dojem z kádra je veľmi smiešny a bude to obrovsky potupná sezóna ak sa veci neotočia od 180 stupňov. Petrohrad si z veľkej chutí zastriela.

< 1 ... 227 228 229 230 231 232 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies