Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Arsenal FC

Tému založil: Lecavalier
04.03.2013 - 15:04:14
Nájde sa tu aj nejaký fanúšik tohto najúspešnejšieho Londýnskeho klubu ? Poslednú dobu Arsenal nespoznávam , celkový prejav a herný štýl ide dolu vodou tak ako aj výsledky váš názor ....

02.04.2017 - 13:58:11
avatar
Tu nájdeš len fanúšikov United Aj to poslednou dobou konverzácia umrela a zhodou náhod keď sa prestalo dariť Zaujímalo by ma, kto z tých fanúšikov čo 5 rokov dozadu milovali united teraz verne fandí
Pasha tu už vyše mesiaca nebol Asi nemá čo povedať keď Detroit nepostúpi do Play off a United sú mimo top 4 už druhý rok

Ale k Arsenalu. Pilne sledujem Arsenal ale aj United, hoci sa pokladám skôr za fanúšika Arsenalu

Posledné tri roky bol tím dosť na zostupe. Prišli hráči ako Ozil a Sanchéz, to je pravda ale hra tímu veľmi klesla. Úprimne neviem čím to je. Wenger cez leto nakúpil relatívne kvalitných hráčov, síce mám pocit, že sa trochu prehnanú cenu, ale minúť peniaze minul. Skôr by som videl chybu v tom, že hráči nie sú odhodlaní. Stačí sa pozrieť na to ako hrajú. Akoby sa im nechcelo. Jediný, kto naozaj hrá so zápalom pre hru je Alexis. Ten ale predpokladám tím po sezóne opustí. Kontrakt mu končí a vraj sa jednania o novom kontrakte nikam neposunuli. Do toho si ešte pridaj to, ako sa smial pri inkasovanom 5. góle od Bayernu a údajné hádky s Arsenom.
Ak odíde Alexis je otázne, aká je budúcnosť klubu. Wenger vraj plánuje predĺžiť čo je podľa mňa neslýchané. Nedokáže motivovať hráčov, pracuje skôr ako ekonóm aby zarobil Stankovi čo najviac peňazí. Každoročným cieľom je dostať sa do ligy majstrov, byť v top 4....Žiadne zmýšľanie typu poďme vyhrať titul, poďme sa prebojovať do štvrťfinále...Wenger je už príliš starý a posledné roky urobil viac zlých ako dobrých rozhodnutí, preto úprimne nechápem prečo chce zostať v Arsenale keď ho väčšina fanúšikov na kolenách prosí aby odišiel.

Ďaľším problémom do budúcnosti je vek hráčov. Walcott už nie je mladý hráč, je vo veku kedy by mal byť najviac produktívny ale on proste nevládze, robí chyby a určite sa nehodí do tímu, ktorý chce pomýšľať na výhru v PL.
Čech je stále skvelý ale čo o 3-4 roky? Keď ukončí kariéru nebudeme mať jediného svetového bránkara. Ospina je fajn, ale niekedy robí hrozné kiksy.
Mertesacker má 32, Cazorla ma 32 rokov...ich výkonnosť klesá.
Ramsay hraje posledný rok a pol neskutočne tragicky.
Oxlade- Chamberlain ktorého pokladám za jedného z lepších hráčov Arsenalu chce vraj po sezóne odísť a čo bude o 4/5 rokov?
Nemáme jedinú hviezdu, nemáme jediný talent, ktorý by nás mohol zachrániť.
Iwobi hrá otrasne, Holding ktorého sme kúpili nedostáva žiadny priestor. Bellerin je jediný mladý hráč, ktorého máme a má na to hrať v tíme pokiaľ chceme vyhrávať.

Som z toho všetkého trochu nesvoj najmä keď hrozí, že budeme mimo top 4 po prvýkrát za neviem koľko rokov...Dnešný zápas so City bude veľmi dôležitý, budem držať palce a verím, že sa nám podarí vyhrať.
02.04.2017 - 14:10:07
avatar
Skoda, kde je ten stary Arsenal s Henrym, Ljundgberg, Piresom, Bergkampom, Vierom a s mladikmi Fabregasom, Senderosom ci Flaminim.

Pamatam si ked mali tu dlhu seriu bez prehry a naposledy pred tou seriou ich porazil Leeds, co by teraz Leeds dal, aby si mohol zahrat na Emirates Stadium Premier Leauge.
02.04.2017 - 14:18:26
avatar
Reakcia na: saskin, 02.04.2017 - 14:10:07
Skoda, kde je ten stary Arsenal s Henrym, Ljundgberg, Piresom, Bergkampom, Vierom a s mladikmi Fabregasom, Senderosom ci Flaminim. Pamatam si ked mali tu dlhu seriu bez prehry a naposledy pred tou seriou ich porazil Leeds, co by teraz Leeds dal, aby si mohol zahrat na Emirates Stadium Premier Leauge.
∧ skryť ∧
Ja si ten starý dobrý arsenal ani nepamätám Začal som sledovať v sezóne 2011/2012 Dovtedy som na futbal kašlal ale môj otec žije v anglicku, má už aj britské občianstvo a býva v Stoke on trent Keď som tam 5 rokov dozadu bol a videl ako ľudia milujú futbal a to je pritom malé mesto tak som sa hneď začal o futbal zaujímať A Arsenal mi prirástol k srdcu. Rovnako mám rád aj United kvôli výchove talentov a samozrejme Stoke City z ocovho mesta

Odkedy poznám Arsenal tak sú vlastne na zostupe Niekedy som zúfalý, inokedy mám pocit, že fandiť Arsenalu je horšie ako byť ženatý so ženou, ktorú nemiluješ Ale stále som tu. Verím v lepšie časy.
02.04.2017 - 14:25:38
avatar
Reakcia na: kelly2502, 02.04.2017 - 14:18:26
Ja si ten starý dobrý arsenal ani nepamätám :D Začal som sledovať v sezóne 2011/2012 :D Dovtedy som na futbal kašlal ale môj otec žije v anglicku, má už aj britské občianstvo a býva v Stoke on trent :D Keď som tam 5 rokov dozadu bol a videl ako ľudia milujú futbal a to je pritom malé mesto tak som sa hneď začal o futbal zaujímať :D A Arsenal mi prirástol k srdcu. Rovnako mám rád aj United kvôli výchove talentov a samozrejme Stoke City z ocovho mesta :D Odkedy poznám Arsenal tak sú vlastne na zostupe :D Niekedy som zúfalý, inokedy mám pocit, že fandiť Arsenalu je horšie ako byť ženatý so ženou, ktorú nemiluješ :D Ale stále som tu. Verím v lepšie časy. :s19:
∧ skryť ∧
No tak to urcite v anglicku je ina kultura. Koli tomu distancu co mali anglicania pred cca 30 rokmi si dali do poriadnku fanusikov a hned to vyzera omnoho lepsie na stadionoch.

No fandit arsenalu je veru velmi tazke Poznam par ludi co mu fandi a furt fandia. Urcite treba verit o tom to v podstate je. Arsenal je kvalitny tim s velkou historiou, vitazstva urcite pridu, len sa musi par veci zmenit.
02.04.2017 - 18:05:13
avatar
Reakcia na: kelly2502, 02.04.2017 - 14:18:26
Ja si ten starý dobrý arsenal ani nepamätám :D Začal som sledovať v sezóne 2011/2012 :D Dovtedy som na futbal kašlal ale môj otec žije v anglicku, má už aj britské občianstvo a býva v Stoke on trent :D Keď som tam 5 rokov dozadu bol a videl ako ľudia milujú futbal a to je pritom malé mesto tak som sa hneď začal o futbal zaujímať :D A Arsenal mi prirástol k srdcu. Rovnako mám rád aj United kvôli výchove talentov a samozrejme Stoke City z ocovho mesta :D Odkedy poznám Arsenal tak sú vlastne na zostupe :D Niekedy som zúfalý, inokedy mám pocit, že fandiť Arsenalu je horšie ako byť ženatý so ženou, ktorú nemiluješ :D Ale stále som tu. Verím v lepšie časy. :s19:
∧ skryť ∧
Kelly a ako sa má ten chalan čo si sa sním vášnivo bozkal na chate... Je v Anglicku? Komu fandí?
03.04.2017 - 00:09:33
avatar
Reakcia na: Mirec66, 02.04.2017 - 18:05:13
Kelly a ako sa má ten chalan čo si sa sním vášnivo bozkal na chate... Je v Anglicku? Komu fandí? :-D
∧ skryť ∧
Nebozkával som sa s ním Koľkokrát mám napísať, že ma chytil a pobozkal on Bez jazyka bez všetkého.
Je so mnou v Brne A jebáva nejakú černošku už skoro štyri mesiace Takú fajnú s veľkou riťou ako všetky černošky Takže na mňa už asi zanevrel


Čo sa týka dnešného zápasu: Nebolo to najhoršie najmä v polovici zápasu boli chlapci draví za víťazstvom. Videli, že majú proti City šancu a tak sa jej chceli chopiť. Nebyť toho prvého gólu, ktorý bol úplne zbytočný tak sme mohli vyhrať. Taktiež Mesut sa neskutočne bojí chodiť do osobných súbojov Asi sa nechce zraniť aby mal väčšiu trhovú cenu cez leto
Nechápem prečo Wenger konečne nezačne posielať do hry troch stredopoliarov..to je asi naša najväčšia slabina. Xhaka s Coquelinom to sami neutiahnu.

Každopádne 1 bod z 3 je strašne málo vzhľadom k situácii v akej sa nachádzame, darmo že sa naša hra oproti minulému zápasu zlepšila.

Čo ma mrzí asi najviac je fakt, že toto bola asi naša najlepšia zostava ak nerátam zraneného Cazorlu. A aj napriek tomu sme neboli schopný vyhrať nad City, ktoré túto sezónu nehrá svetovo. Ak chceme pomýšľať na titul (Ak vôbec niekto vo vedení naňho pomýšľa) tak treba kúpiť aspoň zo 4 svetových hráčov. A tým myslím svetových nie hráčov ako Xhaka či Mustafi.
04.04.2017 - 13:12:41
avatar
Reakcia na: kelly2502, 03.04.2017 - 00:09:33
Nebozkával som sa s ním :D Koľkokrát mám napísať, že ma chytil a pobozkal on :D Bez jazyka bez všetkého. Je so mnou v Brne :D A jebáva nejakú černošku už skoro štyri mesiace :D Takú fajnú s veľkou riťou ako všetky černošky :D Takže na mňa už asi zanevrel :D Čo sa týka dnešného zápasu: Nebolo to najhoršie najmä v polovici zápasu boli chlapci draví za víťazstvom. Videli, že majú proti City šancu a tak sa jej chceli chopiť. Nebyť toho prvého gólu, ktorý bol úplne zbytočný tak sme mohli vyhrať. Taktiež Mesut sa neskutočne bojí chodiť do osobných súbojov :D Asi sa nechce zraniť aby mal väčšiu trhovú cenu cez leto :D :D Nechápem prečo Wenger konečne nezačne posielať do hry troch stredopoliarov..to je asi naša najväčšia slabina. Xhaka s Coquelinom to sami neutiahnu. Každopádne 1 bod z 3 je strašne málo vzhľadom k situácii v akej sa nachádzame, darmo že sa naša hra oproti minulému zápasu zlepšila. Čo ma mrzí asi najviac je fakt, že toto bola asi naša najlepšia zostava ak nerátam zraneného Cazorlu. A aj napriek tomu sme neboli schopný vyhrať nad City, ktoré túto sezónu nehrá svetovo. Ak chceme pomýšľať na titul (Ak vôbec niekto vo vedení naňho pomýšľa) tak treba kúpiť aspoň zo 4 svetových hráčov. A tým myslím svetových nie hráčov ako Xhaka či Mustafi. :fan:
∧ skryť ∧
Viac jedz a drepuj trikrát denne a naboxuj sa na čierno veď on sa ku tebe vráti neboj
04.04.2017 - 13:29:37
avatar
Pana Maria kelly ty mas este aj v PL problem komu fandit Utd a 4rsenal

btw tento tim uz davno mal Wengera kopnut do riti po tejto sezone uz hadam poleti

ale Allegriho nedosanete
04.04.2017 - 16:55:44
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 04.04.2017 - 13:29:37
Pana Maria kelly ty mas este aj v PL problem komu fandit Utd a 4rsenal :LOL: btw tento tim uz davno mal Wengera kopnut do riti po tejto sezone uz hadam poleti ale Allegriho nedosanete :-D
∧ skryť ∧
No Ja som bol vždy skôr nadšenec športu ako takého než die hard fan Ale možno sa to časm a pozeraním zmení Každopádne ak ma nevezmu na školu tak pôjdem bývať za otcom do UK Býva v SToke on Trent tak možno budem fandiť Stoke City

Čo sa týka Wengera mám zlý tušák že predĺži na ďalšie dva roky...takže s tým koho dostaneme by som sa netrápil BTW Simeone by ma potešil viac
04.04.2017 - 18:10:27
avatar
Reakcia na: kelly2502, 04.04.2017 - 16:55:44
No :D Ja som bol vždy skôr nadšenec športu ako takého než die hard fan :D Ale možno sa to časm a pozeraním zmení :D Každopádne ak ma nevezmu na školu tak pôjdem bývať za otcom do UK :D Býva v SToke on Trent tak možno budem fandiť Stoke City :D :D Čo sa týka Wengera mám zlý tušák že predĺži na ďalšie dva roky...takže s tým koho dostaneme by som sa netrápil :D BTW Simeone by ma potešil viac
∧ skryť ∧
A v Uk čo budeš robiť? Konečne už niečo dobré napíšeš? Potom to tu daj zdielať už sa nevieme dočkať
04.04.2017 - 19:24:26
avatar
Reakcia na: Mirec66, 04.04.2017 - 18:10:27
A v Uk čo budeš robiť? Konečne už niečo dobré napíšeš? Potom to tu daj zdielať už sa nevieme dočkať :s12:
∧ skryť ∧
Ja som už scenar napísal Posledný mesiac a pol som strávil hľadaním hercov a ľudí, ktorý by mi ho pomohli natočiť Musel som ho dokonca prepísať z Angličtiny do češtiny kvôli hercom z Brna s ktorými som bol v kontakte
Dopadlo to tak, že ma vyhodili zo školy a prišiel som o prácu Takže som musel natáčanie filmu odložiť a teraz sa drtím na príjmačky...jedne som už mal chýbalo mi okolo 7 bodov Ale ešte je druhý termín.
No a už mám znova brigádu v Brne U jedného týpka čo už 10 rokov zbiera blu ray filmy Takže aj mám s kým pokecať.

Keď ho konečne natočím tak začnem pracovať na celovečernom scenári a pokúsim sa ho potom predať keď pôjdem do UK. Ale ak ma vezmu na školu tak to môže potrvať ešte zo tri/ štyri roky Dovtedy hádam napíšem čo najviac scenárov a natočím toho čo najviac. Ale nejak nie je čas

Ak chceš tak ti pošlem scenar na prečítanie na mail Ak mi ho napíšeš Alebo hocikomu kto by chcel Aspoň si vypočujem kritiku
04.04.2017 - 19:36:49
avatar
Reakcia na: kelly2502, 04.04.2017 - 19:24:26
Ja som už scenar napísal :D Posledný mesiac a pol som strávil hľadaním hercov a ľudí, ktorý by mi ho pomohli natočiť :D Musel som ho dokonca prepísať z Angličtiny do češtiny kvôli hercom z Brna s ktorými som bol v kontakte :D Dopadlo to tak, že ma vyhodili zo školy a prišiel som o prácu :D :D Takže som musel natáčanie filmu odložiť a teraz sa drtím na príjmačky...jedne som už mal :D chýbalo mi okolo 7 bodov :D Ale ešte je druhý termín. No a už mám znova brigádu v Brne :D U jedného týpka čo už 10 rokov zbiera blu ray filmy :D Takže aj mám s kým pokecať. Keď ho konečne natočím tak začnem pracovať na celovečernom scenári a pokúsim sa ho potom predať keď pôjdem do UK. Ale ak ma vezmu na školu tak to môže potrvať ešte zo tri/ štyri roky :D Dovtedy hádam napíšem čo najviac scenárov a natočím toho čo najviac. Ale nejak nie je čas :D Ak chceš tak ti pošlem scenar na prečítanie na mail :D Ak mi ho napíšeš :D Alebo hocikomu kto by chcel :D Aspoň si vypočujem kritiku :sr:
∧ skryť ∧
Tu ho pošli do správy A to je nejaké gay porno? Alebo horor? Či čo to je?
04.04.2017 - 19:39:05
avatar
Thriller
Ved tu sa neda dat pdfko Alebo ason neviem ako
23.04.2017 - 19:05:17
avatar
Tak opäť finále FA cupu. Na jednej strane sa teším, pretože tak dobre ako sme hrali od druhého polčasu som nás nevidel hrať už skoro pol roka
Na druhej strane ak by sme vyhrali ďalší FA cup tak si Wenger iba upevní pozíciu a to by som nerád. Tím ma podľa mňa papierovo naviac ako 7. miesto a so správnym trénerom (SIMEONE!!!) + troma naozaj kvalitnými hráčmi by sme mohli pomýšľať aj na titul.
23.04.2017 - 19:49:09
avatar
Reakcia na: kelly2502, 23.04.2017 - 19:05:17
Tak opäť finále FA cupu. Na jednej strane sa teším, pretože tak dobre ako sme hrali od druhého polčasu som nás nevidel hrať už skoro pol roka :D Na druhej strane ak by sme vyhrali ďalší FA cup tak si Wenger iba upevní pozíciu a to by som nerád. Tím ma podľa mňa papierovo naviac ako 7. miesto a so správnym trénerom (SIMEONE!!!) + troma naozaj kvalitnými hráčmi by sme mohli pomýšľať aj na titul. :s17:
∧ skryť ∧
Simeone je skvelý tréner, ale do Arsenalu mi pri súčasnom zložení kádra vôbec nepasuje, to by si musel priniesť aj 10 hráčov hodiacich sa do jeho štýlu futbalu.
24.04.2017 - 09:03:40
avatar
Reakcia na: Figo565, 23.04.2017 - 19:49:09
Simeone je skvelý tréner, ale do Arsenalu mi pri súčasnom zložení kádra vôbec nepasuje, to by si musel priniesť aj 10 hráčov hodiacich sa do jeho štýlu futbalu.
∧ skryť ∧
Hm, asi máš pravdu...ale kludne Nech si len hraci Athletica zmenia meno na Arsenal FC a začnú nosiť ich dresy I don't care ale chcem v Arsenale Simeoneho.
On je pre mňa jeden z najlepších trénerov súčastnosti, ak nie najlepší. Nevyznám sa až tak do Athletica a jeho zloženia hráčov, ale keď si to porovnám s tým, aké má s tímom výsledky oproti tomu aké má napríklad Pep so City, ktoré má nabitý káder, alebo Ancelotti v Bayerne...tak Diego Simeone je kúzelník.
24.04.2017 - 15:50:29
avatar
kelly vidis to strasne kratkozrako. simeone je skvely trener, to bezpochyby. ale nema slaby kader, mozno len podla mien sa ti to tak zda, ale: oblak, godin, luis, carrasco, niguez, koke, griezmann + gameiro a gaitan su hraci, o ktorych by sa pobil prakticky kazdy top klub na svete. jedna vec teda je, ze ma naozaj dobrych hracov, z ktorych on ale dokaze vytiahnut este lepsie vykony nez ktokolvek iny. druha vec je, ako je takticky schopny, aj ked asi nie na leveli ako guardiola alebo mourinho, ktori su podla mna este trosku inde. druha vec je, ze sa do arsenalu absolutne nehodi. potrebuje hracov, ktori su schopni hrat v extremnych pripadoch tak 70% zapasu bez lopty. precizne branit a ked sa naskytne prilezitost vyrazit do protiutoku. vies si predstavit alexisa alebo ozila ako plnia tieto ulohy? ved alexis by rozhadzoval rukami uz po 10 minutach ze nedostal ziadnu prihravku a ozila by s jeho defenzivnou "kvalitou" asi po tych 10 minutach poslal dole z ihriska...nehovoriac o dalsich. ten tim potrebuje niekoho uplne ineho
24.04.2017 - 16:35:21
avatar
Reakcia na: memorion, 24.04.2017 - 15:50:29
kelly vidis to strasne kratkozrako. simeone je skvely trener, to bezpochyby. ale nema slaby kader, mozno len podla mien sa ti to tak zda, ale: oblak, godin, luis, carrasco, niguez, koke, griezmann + gameiro a gaitan su hraci, o ktorych by sa pobil prakticky kazdy top klub na svete. jedna vec teda je, ze ma naozaj dobrych hracov, z ktorych on ale dokaze vytiahnut este lepsie vykony nez ktokolvek iny. druha vec je, ako je takticky schopny, aj ked asi nie na leveli ako guardiola alebo mourinho, ktori su podla mna este trosku inde. druha vec je, ze sa do arsenalu absolutne nehodi. potrebuje hracov, ktori su schopni hrat v extremnych pripadoch tak 70% zapasu bez lopty. precizne branit a ked sa naskytne prilezitost vyrazit do protiutoku. vies si predstavit alexisa alebo ozila ako plnia tieto ulohy? ved alexis by rozhadzoval rukami uz po 10 minutach ze nedostal ziadnu prihravku a ozila by s jeho defenzivnou \"kvalitou\" asi po tych 10 minutach poslal dole z ihriska...nehovoriac o dalsich. ten tim potrebuje niekoho uplne ineho
∧ skryť ∧
To máš pravdu, ale otázne je aj to, kto z tímu po sezóne odíde. Chamberlain chce vraj odísť, Ramsey už ohlásil, že odíde.
Ozil a Alexis sú tiež veľkými otáznikmi. Bohvie ako dlho bude ešte hrať taký Mertesacker. Čech je tiež už starý cap.
O Giroudovi sa tiež povráva, že zamieri do Francúzska a popravde by ma to ani nesklamalo
Takže ten tím prejde cez leto podľa mňa veľkými zmenami. Wenger však pravdepodobne podpíše.

Čo by ma ale zaujímalo skôr tak zo zvedavosti, že či Tottenham má na to hrať taký pekný futbal aj v budúcnosti, alebo je to len jedna dve sezóny úspechu a potom sa rozlezú do lepších klubov.
Každopádne, Tottenham stavia nový veľký štadión a ich revenue a aj hodnota kluba každým rokom stúpajú a keď sa k tomu ešte pridá obrovský štadión s 62000 miestami....Ak ho dakážu pravidelne zapĺňať tak sa Hotspurs môžu usadiť medzi finančne najstabilnejšími klubmi sveta (Už teraz sú v revenue a net worth 11. respektíve 10.) a tím pádom aj herné výsledky by mohli byť od sezóny k sezóne lepšie.
Už to nie je ten slabý Tottenham z ktorého si robí srandu a bojím sa, že v najbližšej dekáde sa tímom na smiech stane Arsenal....
Serie ma hlavne Kroenke...To je asi najväčší čurák v histórii futbalu...skoro ako Glazer v Manchesteri United....Klub má len na zarobenie peňazí, rovnako ako vlastní aj Colorado Avalanche...nechápem načo niekto kupuje klub keď nemá záujem s ním aj reálne vyhrávať. Za toto Abramovicha veľmi uznávam...vlastné miliardy natlačil do tímu aby im priniesol úspechy a je mu to jedno aj keď sa mu tie money nikdy nevrátia

1

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies