Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Trade Deadline 2015 (2.marec)

Tému založil: mato Kreator
20.01.2015 - 23:41:36
Monday, March 2, 2015
Trade deadline, 3 p.m. ET

Špekulácie a zákulisné info

Všeobecná debata o tohtoročnej uzávierke

02.03.2015 - 19:02:40
avatar
kojoti sa mi nejak rozpadavaju ... Vermette, Yandle, Michalek, Schlemko, pred tym Vrbata a Ribeiro a Hanzal zraneny, este ze Shane Doan ostava
02.03.2015 - 21:58:29
avatar
aj tak nechapem ze sa Rangers vzdali Duclaira podla mna velmi kvalitny hrac...Arizona urcite ziskala
03.03.2015 - 00:14:30
avatar
No. Bola to imho dobre nudná Trade Deadline. Podľa očakávaní sa posunulo veľa obrancov a depth forwardov, na nejaké hviezdne trejdy a blockbustre v deň deadlinu nedošlo, zopár väčších mien sa posunulo pred deadlinom, najväčšia ryba jednoznačne Yandle, v samotný deň uzávierky asi Wisniewski.

Ktoré trejdy/príbehy boli podľa vás najzaujímavejšie/najpoddstatnejšie a prečo?

Pre mňa:

1. Yandle k Rangers, Vermette k Hawks
Dve z najväčších rýb tohto TD odišli z Arizony ešte pár dní pred deadlineom samotným, a oba tými veria, že títo hráči budú kľúčovými k hlbokému playoff boju. Maloney a jeho Kojoti sa nabalil dvoma first round pickmi, a kvalitnými prospects (hlavne Duclair), Arizona teda zjavne do dôkladnej prestavby (možno aj s McDavidom).

2. High-Risk High-Rewards trejdy, s dlhodobo zranenými či dlhodobo mizerne neproduktívnymi preplatenými hráčmi.

Horton a Timmonen, sú dvaja hráči, ktorých budúcnosť je stále nejasná, v prípade že sa vrátia, mohli by pre svoje tímy byť jasným prínosom, v prípade že nie, sa Toronto aspoň zbavilo Clarksona a jeho caphitu.

Na druhej strane, Columbus sa dostal na platovú podlahu napriek tomu že reálne Clarksonovi zaplatí celkom málo, a keby sa náhodou chytil, to by bol win. A kto ešte verí že sa na Floride chytí Danny Heatly? Osobne by ma neprekvapilo keby bol Fleishman v Anaheime produktívnejší než Heatly na Floride, ale uvidíme.

3. Slováci a trejdy
Čakalo sa posúvanie viacerých Slovákov, nakoniec pôsobenie mení len Sekera, ktorý má zaplniť priestor po Voynovovi a pomôcť La dostať sa do PO. Ale zaujímavé je vylepšenie na pozícii dvojky pre New York Islanders - Neuvirth si skvelými výknmi v poslednej dobe zaslúžil prechod z Buffala ku Islanderom, a uvidíme, či na sklonok sezóny ešte dokáže ohroziť Halákove postavenie v tíme. Priestor zrejme dostane, keďže sa ostrovania vyjadrili že Jarovi doprajú pred PO viac oddychu.

4. Florida dovolenková destinácia dôchodcov?
Možno - ale to budú všetci čumieť ak sa Florida s Jardom prepracuje cez Boston do playoff. Teda úplne najviac bude samozrejme čumieť Boston....

Honorable Mention 1: 11. Február
Celkom zjavne väčšina trejdov bolo posilňovanie pred playoff. Trejd ktorý podľa mňa má najväčší potenciál byť dlhodobo relevantný sa uskutočnil už jedenásteho februára, a bol to megatrejd medzi Winnipegom a Buffalom, kde sa toho posunulo dosť veľa, ale predovšetkým E. Kane, a Bogosian z Winnipegu, a Myers, Stafford a first rounder (aj keď pravdepodobne ten od Islanders alebo Blues) z Buffala.


EDIT: Ešte by som dodal, že najhorší trejd podľa mňa Coburn za Gudasa, 1st a 3rd. Úplný grc, neviem načo Tampe bude tak preimerný obranca, ale to že išiel za drahšie ako Sekera, Petry, Židlický, Wisniewski je úplne absurdné...

edit2: Opravená info o 1st round picku čo putoval z Buffala za Kanea, dík za opravu krungthep
03.03.2015 - 08:14:47
avatar
Shini, celkom zaujímavý koment, ale stále neviem, ako si môžeš myslieť, že by Sabres pustilo svoj vlastný pick
Buffalo holds three first-round picks in the 2015 NHL Draft. The Sabres have previously acquired first-round picks in this draft from the New York Islanders and the St. Louis Blues. Jets general manager Kevin Cheveldayoff said the Sabres will decide which pick is transferred to complete the trade.
03.03.2015 - 09:22:12
avatar
Arizona vs Buffalo one of the greatest tank battles...
03.03.2015 - 09:37:59
avatar
Tu mate tu svoju "vyrovnanost" ...absolutny joke cela liga....Dufam, ze si stastny Gary.
03.03.2015 - 10:09:08
avatar
Ottawa je jedinym klubom, ktory nespravil vymenu od 1. jula 2014, ked vymenili Spezzu..neviem co sa radovat ci plakat...
03.03.2015 - 10:17:12
avatar
nuž, fjung, špica ligy sa ľahko obmenila, takže niečo na tom bude...borci chcú proste hlavnú cenu draftu...
hodnost .
03.03.2015 - 11:03:16
avatar
Reakcia na: Shini, 03.03.2015 - 00:14:30
No. Bola to imho dobre nudná Trade Deadline. Podľa očakávaní sa posunulo veľa obrancov a depth forwardov, na nejaké hviezdne trejdy a blockbustre v deň deadlinu nedošlo, zopár väčších mien sa posunulo pred deadlinom, najväčšia ryba jednoznačne Yandle, v samotný deň uzávierky asi Wisniewski. Ktoré trejdy/príbehy boli podľa vás najzaujímavejšie/najpoddstatnejšie a prečo? Pre mňa: [B]1. Yandle k Rangers, Vermette k Hawks [/B] Dve z najväčších rýb tohto TD odišli z Arizony ešte pár dní pred deadlineom samotným, a oba tými veria, že títo hráči budú kľúčovými k hlbokému playoff boju. Maloney a jeho Kojoti sa nabalil dvoma first round pickmi, a kvalitnými prospects (hlavne Duclair), Arizona teda zjavne do dôkladnej prestavby (možno aj s McDavidom). [B]2. High-Risk High-Rewards trejdy, s dlhodobo zranenými či dlhodobo mizerne neproduktívnymi preplatenými hráčmi.[/B] Horton a Timmonen, sú dvaja hráči, ktorých budúcnosť je stále nejasná, v prípade že sa vrátia, mohli by pre svoje tímy byť jasným prínosom, v prípade že nie, sa Toronto aspoň zbavilo Clarksona a jeho caphitu. Na druhej strane, Columbus sa dostal na platovú podlahu napriek tomu že reálne Clarksonovi zaplatí celkom málo, a keby sa náhodou chytil, to by bol win. A kto ešte verí že sa na Floride chytí Danny Heatly? Osobne by ma neprekvapilo keby bol Fleishman v Anaheime produktívnejší než Heatly na Floride, ale uvidíme. [B] 3. Slováci a trejdy[/B] Čakalo sa posúvanie viacerých Slovákov, nakoniec pôsobenie mení len Sekera, ktorý má zaplniť priestor po Voynovovi a pomôcť La dostať sa do PO. Ale zaujímavé je vylepšenie na pozícii dvojky pre New York Islanders - Neuvirth si skvelými výknmi v poslednej dobe zaslúžil prechod z Buffala ku Islanderom, a uvidíme, či na sklonok sezóny ešte dokáže ohroziť Halákove postavenie v tíme. Priestor zrejme dostane, keďže sa ostrovania vyjadrili že Jarovi doprajú pred PO viac oddychu. [B]4. Florida dovolenková destinácia dôchodcov?[/B] Možno - ale to budú všetci čumieť ak sa Florida s Jardom prepracuje cez Boston do playoff. Teda úplne najviac bude samozrejme čumieť Boston.... [B]Honorable Mention 1: 11. Február[/B] Celkom zjavne väčšina trejdov bolo posilňovanie pred playoff. Trejd ktorý podľa mňa má najväčší potenciál byť dlhodobo relevantný sa uskutočnil už jedenásteho februára, a bol to megatrejd medzi Winnipegom a Buffalom, kde sa toho posunulo dosť veľa, ale predovšetkým E. Kane, a Bogosian z Winnipegu, a Myers, Stafford a first rounder (aj keď pravdepodobne ten od Islanders alebo Blues) z Buffala. EDIT: Ešte by som dodal, že najhorší trejd podľa mňa Coburn za Gudasa, 1st a 3rd. Úplný grc, neviem načo Tampe bude tak preimerný obranca, ale to že išiel za drahšie ako Sekera, Petry, Židlický, Wisniewski je úplne absurdné... edit2: Opravená info o 1st round picku čo putoval z Buffala za Kanea, dík za opravu krungthep ;-)
∧ skryť ∧
Gudas má údajne vážne zdr. problémy a jeho budúcnosť je neistá
hodnost .
03.03.2015 - 11:11:51
avatar
Yzerman mal dlho vyborne vymeny a kaufy. Bolo by podla mna rozumne pockat ako sa tato zalezitost vyvynie. Urcite mal rozumny dovod na takuto vymenu.

Navyse, Tampa je uz da sa povedat vyskladane muzstvo. Mozu si dovolit pustit nieco viac.
03.03.2015 - 12:02:14
avatar
Reakcia na: , 03.03.2015 - 11:03:16
Gudas má údajne vážne zdr. problémy a jeho budúcnosť je neistá:-(
∧ skryť ∧
Mal by vynechať len túto sezonu ale v ďalšej by mal hrať nie ?
03.03.2015 - 14:03:11
avatar
Reakcia na: krungthep, 03.03.2015 - 08:14:47
Shini, celkom zaujímavý koment, ale stále neviem, ako si môžeš myslieť, že by Sabres pustilo svoj vlastný pick :s03: [I]Buffalo holds three first-round picks in the 2015 NHL Draft. The Sabres have previously acquired first-round picks in this draft from the New York Islanders and the St. Louis Blues. Jets general manager Kevin Cheveldayoff said the Sabres will decide which pick is transferred to complete the trade.[/I]
∧ skryť ∧
Vidis, toto som sa aj snažil zistiť, že ktorý pick to vlastne menili, ale som nenašiel, tak osm usúdil že svoj. My bad

Čo sa tej Tampy týka, moje info naposledy bolo že Gudas je out na sezónu, ale nevedel osm že je jeho zdravotný stav celkovo ohrozený. Napriek tomu, Coburn je obranca do tretieho páru ktorý nieje hodný ani len toho first round picku..
03.03.2015 - 14:40:48
avatar
Ako to ze tu nie je clanok o tom liste?? už som o tom aj ja napísal a aj na refresheri to uz maju
hodnost .
03.03.2015 - 15:41:15
avatar
https://www.youtube.com/watch?v=-VuFFKuPQ3c
03.03.2015 - 15:53:08
avatar
Reakcia na: krivco, 03.03.2015 - 14:40:48
Ako to ze tu nie je clanok o tom liste?? :s01: už som o tom aj ja napísal a aj na refresheri to uz maju :-)
∧ skryť ∧
už sme to včera v chate rozoberali s Petuldom

< 1 ... 13 14 15 16 17 18

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies