Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MS 2017 Nemecko/Francúzko

Tému založil: elbarto
24.05.2016 - 14:34:35
Kolín nad Rýnom:
Rusko
USA
Švédsko
Slovensko
Nemecko
Lotyšsko
Dánsko
Taliansko

Paríž:
Kanada
Fínsko
Česko
Švajčiarsko
Nórsko
Bielorusko
Francúzko
Slovinsko

16.05.2017 - 19:20:45
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 16.05.2017 - 18:51:50
Hodnotenie MS z môjho pohľadu: • zachránili sme sa s najneschopnejsim realizacnym tímom v histórii a pravdepodobne najmenej kvalitným výberom hráčov, ktorý mal však podľa mňa aj tak na viac ako ukázal • výkony Ceresnaka, Janosika a Cajkovskeho v obrane, v útoku zniesli kritériá MS len Miklik, Cingel, Kudrna a L.Hudacek, priemer sme v obrane nemali, títo traja vyčnievali, zvyšok bol v ťažkom lese a najvyšším stromom v ňom bol Misko Sersen, ktorý už dávno nemá formu z 2012 a mal by v reprezentácii jednoznačne skončiť, v útoku sa snaha nedá uprieť Hascakovi len tá koncovka bola žalostná, ďalej úplným sklamaním neboli ani Bliznak s Matouskom, zvyšok hral čo vie, najviac sklamal Dravecky •presilovky tragédia neskutočná tie nevieme hrať už roky, nemohli sme to cakat ani od tohto výberu, aj keď hrať ich dnes vedia už aj Lotysi •oslabenia tragedia, stali sme pri nich ako solne stĺpy možno s výnimkou zápasu so SWE •Hudacek v bráne zle, darmo sa budeme vyhovárať že za góly nemohol, Laco v minulých rokoch vedel chytiť niečo naviac, rovnako ako dnes Janus, Hudy naviac nechytil nič a dostal aj pár hlúpych gólov (jeden gól proti ITA, proti Nemeckú, proti SWE), vyjadrenie po zapase s USA nešťastné ohľadom najbližšieho zápasu •highlighty MS: záver zápasu proti ITA, tretia tretina proti DEN, prvých 22 minút proti GER, zápas proti SWE a výkon Janusa O dva roky máme MS na Slovensku a hráčov nemáme tragických, brankári kvalita: Janus, Čiliak, Godla, Halak, Budaj...obrana: Ceresnak, Cajkovsky, Janosik, Marincin, Sekera, Jaros, Daloga, Rosandic, Cernak, Granak?, Meszaros?, Fehervary?...útok: Hrivik, Viedensky, Cehlarik, Reway, Daňo, Jurco, Tatar, Panik, L.Hudacek, Koyš, Griger, Bakos, chlapci z 18stky...Určite ešte niekto ďalší vyskočí a uvidíme ktorí z veteránov si udrží formu a bude môcť a chcieť reprezentovať...ak bude dobrý trener, generálny manažér a systém nielen reprezentácie ale celého zväzu, môže to dopadnúť lepšie ako v roku 2011, je to len na nás aj keď dovtedy nás čakajú ešte ZOH a MS v Dánsku, tak verme, že toto bolo pre nás dostatočnou lekciou :fan: :fan: :sr:
∧ skryť ∧
Mladí určite dostanú šancu. Hlavne Fehy, ktorý bude hrať 1. švédsku ligu. Z tej sa do repre zvyknú povolávať hráči. Taktiež Bodák s Krivošíkom, ktorý by mal hrať od novej sezóny za mužov. A som zvedavý na Jaroša, ako sa mu bude dariť v zámorí. To isté aj Černák, Bondra. A hlavne Réway. Snáď si zahrá v NHL.
16.05.2017 - 19:28:13
avatar
http://sport.aktuality.sk/c/276995/ms-v-hokeji-2017-svehla-to-uz-nevydrzal-ja-volam-hracom-z-nhl-a-kohut-im-povie-nech-necestuju/ Tak ak je to pravda tak Kohút si to posral
16.05.2017 - 19:55:23
avatar
Reakcia na: johny34, 16.05.2017 - 19:28:13
http://sport.aktuality.sk/c/276995/ms-v-hokeji-2017-svehla-to-uz-nevydrzal-ja-volam-hracom-z-nhl-a-kohut-im-povie-nech-necestuju/ Tak ak je to pravda tak Kohút si to posral
∧ skryť ∧
No neviem aké sú tam pomery ale každý bude teraz tvrdit svoju pravdu Švehla a Cíger povedia svoju pravdu a Kohút povie svoju pravdu. A na to aby to súd rozhodol je táto krajina príliš skorumpovaná . Myslím si že Kohút ma pravdu lebo to by nevydražali nepovedať to do médií a povedia to až teraz keď Kohút povedal že ich už nepodporí ďalej .
16.05.2017 - 22:15:49
avatar
tak Kohut sa hned dnes vyjadril ze Cigera aj ked sa takto vyjadril tak ho berie sa priatela a mysli si ze to povedal v emociach po MS... takze je to asi pravda ale tak ako povedal dnes v studiu po tychto vyjadreniach Jindro Novotny tak si mysli ze nevie ci sa niekde pohneme ked su takto vypete medziludske vztahy a ja si myslim to iste ze toto je uz fakt brutal co sa deje a tu uz nepomoze asi nic

zajtra ma byt v GBS na jednotke vyjadrenie Kohuta a v stredu na tlacovke sa vsetko bude podrobne rozoberat a sam Ciger povedal ze vsetko sa povie na tlacovke a vsetko sa tam bude riesit z oci do oci takze toto co sa deje tak to je moc a to ake je napatie tak tam nepomoze dlho dlho nic ale dufam ze sa mylim no
17.05.2017 - 07:23:50
avatar
A ešte kto by chcel vedieť prečo Sersen organizuje naše presilovky nech si pozrie jeho Facebook .
17.05.2017 - 09:57:01
avatar
Moje stručné hodnotenie neodborného fanúšika:

BRANKÁRI - rozhodne sme asi čakali viac od Hudáčka, naozaj nechytil takmer nič extra, navyše pravidelne dostával relatívne ľahké góly. Úspešnosť zásahov iba 84,42%, čo je žalostne málo. Svojimi vyjadreniami navyše nepôsobil profesionálne.

OBRANA - príjemne potešil Čerešňák, aj hrou aj produktivitou. Čajkovský hoci sa postupne zlepšoval bol pre mňa dosť sklamaním, iba 1A ale až -6 (najhoršie z tímu). Mikuš si myslím hral celkom spoľahlivo, tréneri ho nie vždy vhodne využívali. Gernát dal aspoň dáke góly, Jánošík nesklamal. Šedivý proste na viac nemá, tam som nečakal zázraky, rovnako som ich nečakal od Sersena, ale ten to ešte prekonal. Len škoda že to nevideli aj tréneri. Pomalý, neobratný, o strele škoda hovoriť. Dúfam, že to boli jeho posledné MS. Trška na tento level absolútne nemá, pôsobil dezorientovane takmer pri každom striedaní, za 66min stihol nazbierať -5 a 8PIM.

ÚTOK - žiaľ kvalita tu jednoznačne chýbala. Iba ITA dali menej gólov, efektivita streľby iba 6,7%. Ako tak kritéria pre MS spĺňal Miklík, hoci výkonnostne klesal. Viacerí hrali skrátka to na čo majú a viac sa od nich nedá čakať, ale žiaľ na úroveň MS je to málo (tak max. do 4.útoku). Sklamali ma Dravecký, L.Hudáček, troška viac som čakal od Kudrnu s Cingeľom.

CELKOVÝ DOJEM - organizácia hry bola celkovo veľmi zlá, prechod do útok akoby ani neexistoval, keď už sme v pásme, tak hráme naozaj len po rohoch. Hokej čo hráme už nikto nehrá asi 15 rokov. Presilovky a oslabenia jedna veľká katastrofa, chýbal akýkoľvek systém, myšlienka, rýchla realizácia. Trénerské rozhodnutia už sa mi nechce znova rozpisovať, ale to bola tiež veľká katastrofa. Nasadzovanie úplne nevhodných hráčov do jednotlivých situácií, neustále nasadzovanie Hudáčka a ďalšie a ďalšie.

hodnost .
17.05.2017 - 10:11:30
avatar
Reakcia na: Speedthrash, 17.05.2017 - 09:57:01
Moje stručné hodnotenie neodborného fanúšika: BRANKÁRI - rozhodne sme asi čakali viac od Hudáčka, naozaj nechytil takmer nič extra, navyše pravidelne dostával relatívne ľahké góly. Úspešnosť zásahov iba 84,42%, čo je žalostne málo. Svojimi vyjadreniami navyše nepôsobil profesionálne. OBRANA - príjemne potešil Čerešňák, aj hrou aj produktivitou. Čajkovský hoci sa postupne zlepšoval bol pre mňa dosť sklamaním, iba 1A ale až -6 (najhoršie z tímu). Mikuš si myslím hral celkom spoľahlivo, tréneri ho nie vždy vhodne využívali. Gernát dal aspoň dáke góly, Jánošík nesklamal. Šedivý proste na viac nemá, tam som nečakal zázraky, rovnako som ich nečakal od Sersena, ale ten to ešte prekonal. Len škoda že to nevideli aj tréneri. Pomalý, neobratný, o strele škoda hovoriť. Dúfam, že to boli jeho posledné MS. Trška na tento level absolútne nemá, pôsobil dezorientovane takmer pri každom striedaní, za 66min stihol nazbierať -5 a 8PIM. ÚTOK - žiaľ kvalita tu jednoznačne chýbala. Iba ITA dali menej gólov, efektivita streľby iba 6,7%. Ako tak kritéria pre MS spĺňal Miklík, hoci výkonnostne klesal. Viacerí hrali skrátka to na čo majú a viac sa od nich nedá čakať, ale žiaľ na úroveň MS je to málo (tak max. do 4.útoku). Sklamali ma Dravecký, L.Hudáček, troška viac som čakal od Kudrnu s Cingeľom. CELKOVÝ DOJEM - organizácia hry bola celkovo veľmi zlá, prechod do útok akoby ani neexistoval, keď už sme v pásme, tak hráme naozaj len po rohoch. Hokej čo hráme už nikto nehrá asi 15 rokov. Presilovky a oslabenia jedna veľká katastrofa, chýbal akýkoľvek systém, myšlienka, rýchla realizácia. Trénerské rozhodnutia už sa mi nechce znova rozpisovať, ale to bola tiež veľká katastrofa. Nasadzovanie úplne nevhodných hráčov do jednotlivých situácií, neustále nasadzovanie Hudáčka a ďalšie a ďalšie.
∧ skryť ∧
Az na par detailov suhlasim, co myslis pod neprofesionalnymi vyjadreniami Hudacka? To, co povedal pred zapasom so Svedmi? Ak ano, tak to bolo podla mna jedno z mala uprimnych a pravdivych vyjadreni.
17.05.2017 - 12:11:52
avatar
Reakcia na: , 17.05.2017 - 10:11:30
Az na par detailov suhlasim, co myslis pod neprofesionalnymi vyjadreniami Hudacka? To, co povedal pred zapasom so Svedmi? Ak ano, tak to bolo podla mna jedno z mala uprimnych a pravdivych vyjadreni.
∧ skryť ∧
Úprimné a pravdivé to určite bolo, ale hráči počas MS nemôžu jednoducho dávať do médií takéto vyhlásenia. A zvlášť nie brankár. Môj názor je, že po takomto niečom ho nemal tréner ani postaviť a nevyhovárať sa na nerozchytaného Janusa.
17.05.2017 - 12:14:13
avatar
https://www.facebook.com/sportnline/videos/1890893461192031/
17.05.2017 - 13:56:11
avatar
Viete mi niekto vysvetlit prečo všade kde sa pozriem tak každý neskutočne nakladá na Lintnera? Teraz co sú články o tom Kauflande tak nehorázne náklady ze sa ide nabaliť atd. Na Kohúta to iste a ešte aj horšie cely národ nakladá malo kto sa nájde co si ich zastane ze za rok nemôže nikto vidieť zmenu... ja si myslim ze Lintner robi pre našu ligu oveľa viac ako jeho predchodcovia a co urobí Kohút tak to sa uvidí no ale tie náklady neviem... mám pocit ze nášmu hokeju nepomôže nic každý len nadáva a všade píšu ľudia aby Kohút odstúpil ved ešte nemal šancu ani nic ukázať a to nadavanie na nich im nepomôže skôr sa na to vyjebu

Môj názor je ze tu uz nepomôže nic lebo tu sú pozostatky z Nemecka, Širokého a spol a to sa uz nikdy nevycisti
hodnost .
17.05.2017 - 17:24:49
avatar
Reakcia na: johan1232, 17.05.2017 - 13:56:11
Viete mi niekto vysvetlit prečo všade kde sa pozriem tak každý neskutočne nakladá na Lintnera? Teraz co sú články o tom Kauflande tak nehorázne náklady ze sa ide nabaliť atd. Na Kohúta to iste a ešte aj horšie :D cely národ nakladá malo kto sa nájde co si ich zastane ze za rok nemôže nikto vidieť zmenu... ja si myslim ze Lintner robi pre našu ligu oveľa viac ako jeho predchodcovia a co urobí Kohút tak to sa uvidí no ale tie náklady neviem... mám pocit ze nášmu hokeju nepomôže nic každý len nadáva a všade píšu ľudia aby Kohút odstúpil :D ved ešte nemal šancu ani nic ukázať a to nadavanie na nich im nepomôže skôr sa na to vyjebu Môj názor je ze tu uz nepomôže nic lebo tu sú pozostatky z Nemecka, Širokého a spol a to sa uz nikdy nevycisti
∧ skryť ∧
Mna skor vytocila informacia, ze Ciger mal plat 10,000 eur / mesiac. Svehla 5 000.

Za co ? Ved to je polovica pre Orange U20 za rok.

Sekretar Pukalovic 2, 500 eur...
17.05.2017 - 17:58:55
avatar
Reakcia na: , 17.05.2017 - 17:24:49
Mna skor vytocila informacia, ze Ciger mal plat 10,000 eur / mesiac. Svehla 5 000. Za co ? Ved to je polovica pre Orange U20 za rok. Sekretar Pukalovic 2, 500 eur...
∧ skryť ∧
ZA REBRO
18.05.2017 - 13:29:04
avatar
Reakcia na: , 17.05.2017 - 17:24:49
Mna skor vytocila informacia, ze Ciger mal plat 10,000 eur / mesiac. Svehla 5 000. Za co ? Ved to je polovica pre Orange U20 za rok. Sekretar Pukalovic 2, 500 eur...
∧ skryť ∧
Čo sa ti zdá na tom čudné ? Ten plat je oproti iným krajinám slabý, ked je niekto repre trenerom, tak aicky musí mať narok na vysoký plat a plat na slovenskej lavičke je ešte nič. Ak chceš znižiť ešte aj tento plat, tak potom sa rozluč s kvalitným trenerom.
hodnost .
18.05.2017 - 15:08:23
avatar
Reakcia na: Filip89, 18.05.2017 - 13:29:04
Čo sa ti zdá na tom čudné ? Ten plat je oproti iným krajinám slabý, ked je niekto repre trenerom, tak aicky musí mať narok na vysoký plat a plat na slovenskej lavičke je ešte nič. Ak chceš znižiť ešte aj tento plat, tak potom sa rozluč s kvalitným trenerom.
∧ skryť ∧
Oproti inym krajinam ? To je co za argument ? Mal si hodiny ekonomie ?

To akoze teraz v BA Volkswagene maju dostavat 4000 eur lebo aj v Nemecku take maju ?

Nie.

10 000 eur je proste vela. Myslim si, ze 3000 eur staci uplne bohate. Nemecek a jeho safarenie.

Keby to bol zahranicny trener, odbornik, dlhorocna spolupraca ktora ukaze vysledky nepoviem.
Nieco ako v minulosti vo Svajciarsku. Ale tam je zivotna uroven uplne inde.
18.05.2017 - 16:54:04
avatar
Reakcia na: , 18.05.2017 - 15:08:23
Oproti inym krajinam ? To je co za argument ? Mal si hodiny ekonomie ? To akoze teraz v BA Volkswagene maju dostavat 4000 eur lebo aj v Nemecku take maju ? Nie. 10 000 eur je proste vela. Myslim si, ze 3000 eur staci uplne bohate. Nemecek a jeho safarenie. Keby to bol zahranicny trener, odbornik, dlhorocna spolupraca ktora ukaze vysledky nepoviem. Nieco ako v minulosti vo Svajciarsku. Ale tam je zivotna uroven uplne inde.
∧ skryť ∧
Logické myslenie to ti tu vždy išlo z celej stránky najhoršie a dokonca ani hodiny ekonomie by si nepotreboval keby t to ide.....tak sadni si synak a počuvaj uč sa...

porovnanie s nemeckym wolswagenom je dufam len zly vtip, ako to možeš porovnavat ked trenersky trh je prepojeny s celym svetom a od ponuky konkurencie z celeho sveta sa to všetko musí odvijať ? Je to jednoduche, uplne z brucha čisla, ked trenčin ponukne trenerovi 2000 eur a v rusku ponuknu 6000, trenčin asi musi ponuknuť väčšiu sumu aby prilakal trenera finančne.....a takisto aj slovenska reprezentacia nemože podliezať ceny neni sme taka luxusna destinacia, aby sem išiel trenovať kvalitný trener len preto lebo si tým splní sen, aj ked mu kdesi inde ponukaju dvakrat viac

tak odlož tu učebnicu ekonomie a začni premyšlat, ked čosi pišeš, lebo stale si sa to nenaučil
18.05.2017 - 16:59:46
avatar
Hlavne že veľa ľudí sa vzrušuje lebo Lintner bere 5000€ ;)
Mne to príde strašne veľa na trénera repre hlavne ohľadom jeho schopnosti, ktoré jednoducho nemá !
18.05.2017 - 17:28:50
avatar
Reakcia na: Filip89, 18.05.2017 - 16:54:04
Logické myslenie to ti tu vždy išlo z celej stránky najhoršie a dokonca ani hodiny ekonomie by si nepotreboval keby t to ide.....tak sadni si synak a počuvaj uč sa... [enter] porovnanie s nemeckym wolswagenom je dufam len zly vtip, ako to možeš porovnavat ked trenersky trh je prepojeny s celym svetom a od ponuky konkurencie z celeho sveta sa to všetko musí odvijať ? Je to jednoduche, uplne z brucha čisla, ked trenčin ponukne trenerovi 2000 eur a v rusku ponuknu 6000, trenčin asi musi ponuknuť väčšiu sumu aby prilakal trenera finančne.....a takisto aj slovenska reprezentacia nemože podliezať ceny neni sme taka luxusna destinacia, aby sem išiel trenovať kvalitný trener len preto lebo si tým splní sen, aj ked mu kdesi inde ponukaju dvakrat viac [enter] tak odlož tu učebnicu ekonomie a začni premyšlat, ked čosi pišeš, lebo stale si sa to nenaučil
∧ skryť ∧
No logickým myslením si nezahviezdil ani ty. Reverend napisal, že ak by to bol zahraničný kvalitny tréner s výsledkami, tak nie je problém, ale toho by bolo ťažké zaplatiť. 10 000 je vzhľadom ku Cigerovej trénerskej "kvalite" a žiadnym medzinárodným uspechom, poriadne prestreleny plat. Navyše takýto plat dostal v situácii , keď o Cigera, ako trénera nejakého seniorského tímu s určitosťou záujem nebol, čiže tvoje porovnávanie v rámci nejakého preplatenia inej ponuky je rovnako mimo ako si ty označil reverendove porovnanie s VW
18.05.2017 - 17:42:56
avatar
bohaaaaaa......a o čom som písal, že pri tom zahraničnom kvalitnom trenerovi by musela byt cena kdesi uplne inde takže zrovnavat to s tymto platom pre cigra je smiešne.......plat pre cigera je sice velky, ale ked si to človek porovna s okolitymi krajinami, alebo s dalšimi športami u nas a nejakym tym štandartom, tak sa nedá povedat uplne o prestrelenom plate.....ja neviem čo ty točiš boha Hej teraz sa nato inak díva, ked sa z Cigera vykluk totalny neschopak, ale pri podpise bola o nom ina mienka reverend bol asi jediny čo ho tu oslavoval a chcel pri kormidle tak ten teraz nech je rvy ticho.
Mysliš že o Kozaka bol zaujem ked išiel do slovenskej futbalovej repre ? Tiež jeho referencie boli zmiešane ale musel dostať minimalne 15 000 eur.
hodnost .
18.05.2017 - 17:56:01
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 18.05.2017 - 17:28:50
No logickým myslením si nezahviezdil ani ty. Reverend napisal, že ak by to bol zahraničný kvalitny tréner s výsledkami, tak nie je problém, ale toho by bolo ťažké zaplatiť. 10 000 je vzhľadom ku Cigerovej trénerskej \"kvalite\" a žiadnym medzinárodným uspechom, poriadne prestreleny plat. Navyše takýto plat dostal v situácii , keď o Cigera, ako trénera nejakého seniorského tímu s určitosťou záujem nebol, čiže tvoje porovnávanie v rámci nejakého preplatenia inej ponuky je rovnako mimo ako si ty označil reverendove porovnanie s VW
∧ skryť ∧
On ma problem s pochopenim citaneho textu. A na mna osobne reaguje len aby reagoval...


Presne si to napisal... Trh s trenermi a Ciger to je pekne odseba.

Za 10 mesiacov sme vyhodili na Cigera a Svehlu dokopy 150 000 eur... bohvie co maju este v zmluve zakotvene. Nemecekovi by mali odobrat majetok v prospech statu.

Ak nemozem najst na trhu zahranicneho trenera za 3000-5000 eur, tak dam sancu mlademu slovenskemu trenerovi. Lenze to by musela byt aj ochota zburat Mytus , ze my takeho nemame.

Kazdy triezvy sef zvazu by nikdy taky plat nedal ak by nebol kader ako Nemecek a spol.
hodnost .
18.05.2017 - 18:05:32
avatar
Reakcia na: Filip89, 18.05.2017 - 17:42:56
:s16: bohaaaaaa......a o čom som písal, že pri tom zahraničnom kvalitnom trenerovi by musela byt cena kdesi uplne inde takže zrovnavat to s tymto platom pre cigra je smiešne.......plat pre cigera je sice velky, ale ked si to človek porovna s okolitymi krajinami, alebo s dalšimi športami u nas a nejakym tym štandartom, tak sa nedá povedat uplne o prestrelenom plate.....ja neviem čo ty točiš boha :-D Hej teraz sa nato inak díva, ked sa z Cigera vykluk totalny neschopak, ale pri podpise bola o nom ina mienka reverend bol asi jediny čo ho tu oslavoval a chcel pri kormidle tak ten teraz nech je rvy ticho.[enter] Mysliš že o Kozaka bol zaujem ked išiel do slovenskej futbalovej repre ? Tiež jeho referencie boli zmiešane ale musel dostať minimalne 15 000 eur.
∧ skryť ∧
To neznamena, ze je to spravne a tych 15 000 eur pre Kozaka je tiez mimo planety.

Ale z cudzieho sa dobre dava. V tomto state je to tak.

Cize, podla teba, postavim v Skalici Sklad a dam skladnikom 2000 eur aby mi neusli do Rakuska ?


Proste latka ma byt nastavena tak, ze 3000 eur a ked sa ti nepaci tak neber. To by kazdy normalny sef podniku urobil.

Ja necakam, ze Ciger ked uvidel tu sumu na stole tak sa zhrozil a prezehnal a odmietol... ale cakam, ze ten kto tu zmluvu predklada na podpis tak triezvo a racionalne uvazuje.

Ja sa tu bavim o sume, aj keby Ciger postupil do play-off, aj keby to viedol Satan , tak 10 000 ako suma je luxus. Zvlast v takej situacii v akej sme.
A mozno keby nam nevypadlo 20+ hracov tak by sa az taky neschopak neukazal.

Jedine, co by som prehltol by bolo ak by cast jeho mzdy platil sponzor zvazu. Na toto sa Kohuta urcite spytam v dohladnej dobe.

< 1 ... 42 43 44 45 46 47 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies