Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > MS u18 2017 Poprad, Spišská Nová Ves

Tému založil: Terris
01.07.2016 - 10:42:14
Môj tip na zostavu:

Brankári: Juraj Sklenár (MHK Nitra), Juraj Ovečka (MHK Skalica), Jakub Kostelný (Dukla Trenčín), Martin Vičan (HC Topolčany)

Obrancovia: Martin Feherváry (Malmo Redhawks), Michal Ivan (HKM Zvolen), Marek Korenčík (Lulea hockey), Adam Dužek (Dukla Trenčín), David Boldižár (Kookoo), Martin Kupec (Dukla Banská Bystrica), Daniel Demo (HK Ružinov), Filip Maňák (SVK U20)

Útočníci: Filip Krivošík (HPK Hamenlina), Adam Líška (SVK U20), Miloš Roman (Třinec), Adam Ružička (Sarnia Sting/Slovan Bratislava), Jakub Kover (Chomutov), Jozef Baláž (Vítkovice), Miloš Fafrák (MHC Martin), Oliver Okuliar (Dukla Trenčín), Matúš Havrila (HK Prešov), Patrik Hrehorčák (Třinec), Miloš Kelemen (HKM Zvolen), Andrej Kukuča (Dukla Trenčín), Adam Stacho (HK Ružinov) Martin Faško-Rudas (Dukla Trenčín), Michal Juščák (HC Liberec)

14.04.2017 - 23:04:54
avatar
Musim povedat ze myslim bude zase na rozhodcovi aby nepridaval CAN kvoli hokejovemu statu ale udrzal rovny meter nad oboma supermi. Videl som CAN v priprave s RUS a nasi maju na dobry vysledok len aby zase vsetko preto urobili a podarilo sa premenit vytvorene šance a bude to OK.
Mame fakt team !!! Tento rok
14.04.2017 - 23:08:34
avatar
Tak moje stretnutia s Fínmi pokračujú - dnes som s nimi bol v saune a jacuzzi Aj s tým typkom čo nám víťazný gól strelil... Tak som im zagratuloval... A na tom istom hotrli vraj majú aj SVK a LAT tímy
14.04.2017 - 23:42:49
avatar
Reakcia na: Shini, 14.04.2017 - 23:08:34
Tak moje stretnutia s Fínmi pokračujú - dnes som s nimi bol v saune a jacuzzi :-D :LOL: Aj s tým typkom čo nám víťazný gól strelil... Tak som im zagratuloval... :-D A na tom istom hotrli vraj majú aj SVK a LAT tímy ;-)
∧ skryť ∧
A nemohol si ich dať trochu down ( aj ked pre inych superov) či ich bavi vyhrat pomocou rozhodcu ?
14.04.2017 - 23:43:38
avatar
Mozno sa s nimi stretneme v semi ...to bol žart tí chapci za to nemôžu
15.04.2017 - 11:58:19
avatar
Reakcia na: JankoKral, 14.04.2017 - 09:15:34
to možu vykrikovať len chori ludia a ty si tiež chori, ked sa ti to pači. Ked nejdeš povbudzovat, tak nelez na štadion, za Ružičku body v zamori nezbiera agent, takže si neber do huby človeka, čo dokazal čosi o čom mozes snivat a spivom vykrikat nanho z tribuny
∧ skryť ∧
Práve naopak mnohí tí čo kritizujú sedia na tribunách a povzbudzujú. Fandia chlapcom a hlavne slovenskému hokeju. Je samozrejme že keď sú zaplavovaný úspechmi hráčov za veľkou mlákou ,aj z iných líg v europe a majú možnosť tieto talenty vidieť na domácom štadióne požadujú od nich výsledky a úlohy ťahúňov mužstva. O tých o ktorých sa nepíše diváci ani netušia ich mená , často počuť Havrila, Regenda , Kupec , Stacho , Fafrák , Pospíšil , Urbánek kto tO je ake má číslo . Ružička jeho chvíľa príde , určite na tomto šampionáte (snaď už dnes proti kanade ) no jak na hlinkovom tak aj proti fínom úlohu mega star zatiaľ neukázal. V každom nespokojnom diskutérovi hneď vidíte nespokojného rodiča a mate vybavené. Ak budete sedieť dnes v PP na tribúne a bude hokej výborný všetci budú povzbudzovať a hnať našich k víťazstvu. Ale ak by sa nedarilo stačí počúvať. Ver tomu že fanúšikovia sú všade rovnaký. Ak sa darí fandia ak nie hania. Čo máme z toho že inde sa im darí , ale mi chceme hokejové sviatky vidieť tu a teraz na domácom štadióne.
15.04.2017 - 13:46:11
avatar
Reakcia na: jobs, 15.04.2017 - 11:58:19
Práve naopak mnohí tí čo kritizujú sedia na tribunách a povzbudzujú. Fandia chlapcom a hlavne slovenskému hokeju. Je samozrejme že keď sú zaplavovaný úspechmi hráčov za veľkou mlákou ,aj z iných líg v europe a majú možnosť tieto talenty vidieť na domácom štadióne požadujú od nich výsledky a úlohy ťahúňov mužstva. O tých o ktorých sa nepíše diváci ani netušia ich mená , často počuť Havrila, Regenda , Kupec , Stacho , Fafrák , Pospíšil , Urbánek kto tO je ake má číslo . Ružička jeho chvíľa príde , určite na tomto šampionáte (snaď už dnes proti kanade ) no jak na hlinkovom tak aj proti fínom úlohu mega star zatiaľ neukázal. V každom nespokojnom diskutérovi hneď vidíte nespokojného rodiča a mate vybavené. Ak budete sedieť dnes v PP na tribúne a bude hokej výborný všetci budú povzbudzovať a hnať našich k víťazstvu. Ale ak by sa nedarilo stačí počúvať. Ver tomu že fanúšikovia sú všade rovnaký. Ak sa darí fandia ak nie hania. Čo máme z toho že inde sa im darí , ale mi chceme hokejové sviatky vidieť tu a teraz na domácom štadióne. :s15: :sr: :s15:
∧ skryť ∧
Lenže nas tu je veľa, čo chodia na väčšinu zápasov U18 a zápasov mládeže a jediný tvoj názor je úplne iný a úplne mimo.
To, že po neviem akej dobe, ked sa snažiš očierniť daných dvoch hráčov /naschvál som čítal aj predošle fora/ si už zo zufalosti presne v ten deň, ked s tým začneš znova vytvoriš novu registráciu, aby si si parkrát popritakával, lebo nikto iný nemá rovnaký názor ako ty, to už ani netreba komentovať. To na doveryhodnosti tvojich utokov nič nepridá.
A ak to nerobíš cielene, tak asi moc okolo hokeja tvoje znalosti nejdú. Stačí sipozriet viac pohľadov a zistit, že niekedy je mlčat zlato, aby si nevyšiel ako analfabet.
15.04.2017 - 14:26:37
avatar
Kritika je jedna vec, s ňou problém nie je. Ale takmer vždy a všade sa kritika zvrhne do roviny osobných atakov a konšpirácií, nad ktorými mne rozum ostáva stáť. A najlepšie na tom všetkom je to, že ešte do toho niektorí zaťahujú aj mňa.
15.04.2017 - 15:43:15
avatar
Reakcia na: Jakub Homoľa, 15.04.2017 - 14:26:37
Kritika je jedna vec, s ňou problém nie je. Ale takmer vždy a všade sa kritika zvrhne do roviny osobných atakov a konšpirácií, nad ktorými mne rozum ostáva stáť. A najlepšie na tom všetkom je to, že ešte do toho niektorí zaťahujú aj mňa.
∧ skryť ∧
Jakub to neries...nedá sa každému vyhovieť...takýchto ľudí ktorí kritizuje teba je par...a ľudí ktorí ta podporuju sú tisíce..tvoja stránka ohľadom mládeže je topka na slovensku...poznám tu nechuť niečo robiť keď ta druhý osocuje...vykasli sa na tých ľudí...
15.04.2017 - 18:41:58
avatar
Po troch rokoch sledovania tohto portálu som sa rozhodol niečo sem napísať. Mrzí ma toto rozhodnutie. Ospravedlňujem sa JOBSovi ze si tu prítomní myslía o ňom ze si sam otvoril iný profil. Len preto lebo mal podobne názory ako ja. Sorry JOBS , nebol to úmysel. Toto je moj posledný príspevok , kašlem na to . Máte všetci pravdu. Prajem vami pekný hokejový večer.
PS: názory som nezmenil , len sa uz nebudem o tom rozpisovať.
15.04.2017 - 19:33:06
avatar
Tak som sa dostal aj na Kanadu nakoniec, kamarat mal však lny listok
15.04.2017 - 21:06:46
avatar
Nechcem prehanat ale už davno som nevidel našu repre hrat tak vyrovnane proti svetovým teamom ako teraz hraje osemnástka
15.04.2017 - 22:02:35
avatar
No tak po troch tretinách s Kanadou musím konštatovať, že viacerí hráči si pýtajú miestenku na draft...som veľm veľmi milo prekvapený celým tímom. Pospíšil výborný, Kupec ma prekvapil asi najviac. Fafrák tiež výborné výkony, Havrila ďalším, Demo výborne do tela. A tá obetavosť...chalani si ma veľmi získali. Chalani o ktorých čakám že budú lídri ako Liška, Ružička, Feherváry,... tých chváliť ani nejdem
15.04.2017 - 22:20:08
avatar
Najkrajšie je že ten bod nebol vydretý ale zaslúžený.
15.04.2017 - 22:25:52
avatar
Tak miestami tocit kanadanov v ich obrannom pasme som snad naposledy videl vo Vancoveri, aj to iba poslednych 5 minut. Skvele, tato generacia je uplne niekde inde
15.04.2017 - 22:29:19
avatar
ked si predstavim ako malo nam chybalo k tomu aby sme po tychto dvoch zapasoch mali viac bodov ako jeden. uznany vyrovnavajuci gol proti finom...ktovie ako by dopadlo predlzenie. nevadi, teraz nas cakaju dva dolezite zapasy, ale ak budu hrat chalani ako doteraz, nemame sa coho obavat.
Kostelny si vypytal miesto jednotky do dalsieho zapasu. viaceri chalani si pytaju draft. Kupec velke prekvapenie, naposledy som ho videl hrat na memoriali I. Hlinku a odvtedy obrovsky progres. Celkovo vidno ze su chalani aj dobry kolektiv, bojuju ukazkovo
15.04.2017 - 22:48:50
avatar
Páni draft sa nedostavi kvoli jednemu -dvom zapasom ktore vyjdu na MS vid Godla. Hrač musi konzistentne a dlhodobo najlepsie v NA hrať a to lepšie ako iní alebo vekovo primerany priemer. Aj naši dnes konecne zazili OT a vyborna skola ze s CAN. Sa im to moze zist napr.v semi kde je KO lebo teraz videli ked neprestriedaju zostanu tuhí ako kužele pred vlastnou brankou.
Dnes fakt ale vyborny výkon viacerí dokonca aj Ružicka, najma Hrehy Liska Fehy a pridali sa dalsí najma Fafrak bol dnes super a zdravo agresivny, Kupec aj Pospisil i ked len vpredu. Cakam viac a kedy sa ukaze Krivošík....ale čo sa mi zda a nikto ho nespomína je nedocenený Roman ten podla mňa nielen tu golovu nahravku ale kopec prace urobil v strede kde sme ziskavali puk a nepustili CAN do pasma svojim korculovanim a napadnutim hraca s pukom=čitanie hry na koho má cakat, mozno taktika od trenera ale vyborne smerovaná .
Takto by sa mali zlepsovat kazdym dalsim zapasom dufam ze to potvrdia nielen v tych potrebnych zapasoch v skupine ale dalej v 8 a 1/4 finale ))))
15.04.2017 - 23:02:12
avatar
Reakcia na: spotter, 15.04.2017 - 22:48:50
Páni draft sa nedostavi kvoli jednemu -dvom zapasom ktore vyjdu na MS vid Godla. Hrač musi konzistentne a dlhodobo najlepsie v NA hrať a to lepšie ako iní alebo vekovo primerany priemer. Aj naši dnes konecne zazili OT a vyborna skola ze s CAN. Sa im to moze zist napr.v semi kde je KO lebo teraz videli ked neprestriedaju zostanu tuhí ako kužele pred vlastnou brankou. Dnes fakt ale vyborny výkon viacerí dokonca aj Ružicka, najma Hrehy Liska Fehy a pridali sa dalsí najma Fafrak bol dnes super a zdravo agresivny, Kupec aj Pospisil i ked len vpredu. Cakam viac a kedy sa ukaze Krivošík....ale čo sa mi zda a nikto ho nespomína je nedocenený Roman ten podla mňa nielen tu golovu nahravku ale kopec prace urobil v strede kde sme ziskavali puk a nepustili CAN do pasma svojim korculovanim a napadnutim hraca s pukom=čitanie hry na koho má cakat, mozno taktika od trenera ale vyborne smerovaná . Takto by sa mali zlepsovat kazdym dalsim zapasom dufam ze to potvrdia nielen v tych potrebnych zapasoch v skupine ale dalej v 8 a 1/4 finale :-)))))
∧ skryť ∧
Miloš je taký typ hráča ako Ryan Kessler alebo Bergeron. On urobí na tom tom lade obrovské penzum práce a je excelentný a kreatívny nie len v ofenzíve ale aj defenzíve.
16.04.2017 - 00:39:01
avatar
Reakcia na: Rusty7550, 15.04.2017 - 23:02:12
Miloš je taký typ hráča ako Ryan Kessler alebo Bergeron. On urobí na tom tom lade obrovské penzum práce a je excelentný a kreatívny nie len v ofenzíve ale aj defenzíve.
∧ skryť ∧
Lebo fakt korculuje vyborne a ma prehlad v hre. Podla mna aj tvori system a ukazal ako treba spravne hrat na "lepsie" teamy. Nielen korculuje vyborne i ked sme uz viackrat tu spomenuli ze nasi nekorculuju o nic lepsie ako predchadzajuce rocniky 98 97 96 ale chvalabohu maju mladsieho trenera s lepsim hernym systemom
16.04.2017 - 01:57:04
avatar
Dnes zasa suverénne Hrehorčák a samozrejme jeho hokejové dvojča Roman , Liška super a aj Pospišil . Obrana dnes sa Fehy páčil tribunám. A tak to ma byť hokej nehraje jednotlivec ale tým , máme chváliť každého kto si zaslúži . Projektanti mne osobne pripadajú dravejší. V projekte už viackrát dokázali zvrátiť aj trojgólové manko a zápas nakoniec vyhrať. Stačí dobre fungujúci siedmi hráč (tribúnu) a idú po víťazstve. Ďakujeme!
16.04.2017 - 02:04:19
avatar
Parádny zápas. Hrehorčák, Fafrák, Liška, Roman, Kupec a Pospíšil a v podstate všetci skvelý výkon. Hlas som stratil už na začiatku tretej tretiny, ale šiel som aj cez bolesť

< 1 ... 9 10 11 12 13 14 ... 17 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies