Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2018 – Buffalo

Tému založil:
28.11.2016 - 19:40:00

31.10.2017 - 23:49:59
avatar
Reakcia na: Kuba10, 31.10.2017 - 23:07:28
Ahojte \"20\" sledujem celý rok ale nejako som sa nevyjadroval k tejto téme skúsim tipnúť konečnú zostavu na MSJ :sr: Hrenák (Sklenár) Kostelný Fehérváry-Ivan Bodák-Zeleňák Korenčík-Fereta Hedera-Švarc Buček-Rúžička-Studenič Galbavý-Roman-Liška/Kelemen Vasas-Vybíral-Čacho Smolka-Tamáši-Jaško nahradníci Kundrík,Hrehorčák Podľa mňa to Bokroš poskladá nejako takto minimálne 2 projektové formácie ;) Kundrík čierny kôň poznám ho osobne a Bokroš si jeho prístup nevie vynachváliť ;-) :-)
∧ skryť ∧
Veľmi realistickú zostavu si zložil...Prvý útok Studenič-Rúžička-Buček je podľa mňa istota...takto mali hrať už na minuloročných MS len Buček sa zranil.

Spojenie Galbavý-Roman by som si veľmi rád pozrel, a ešte radšej by som si pozrel toto duo spolu s Hrehorčákom.

Mám ale obavy, že hráči ako Kundrík resp. Smolka, Marcinek majú väčšiu šancu dostať sa na MS ako Krivošík,Fafrák alebo Liška (z ktorých by mohla byť solídna 3.lajna)

Vašaš-Čacho-Vybíral budú mať jedinú výhodu, a síce, že budú zohratí. Individuálne sú totižto zbytoční.(možno až na Čacha)

Trojku by som kľudne zobral Hlavaja.

Dúfam, že sa uvedomia Bokroš a spol. pri zostavovaní tímu na MS a zoberú 7 obráncov namiesto 8 a 13 útočníkov namiesto 12.





01.11.2017 - 01:45:45
avatar
Reakcia na: kuko 12, 31.10.2017 - 23:49:59
Veľmi realistickú zostavu si zložil...Prvý útok Studenič-Rúžička-Buček je podľa mňa istota...takto mali hrať už na minuloročných MS len Buček sa zranil. Spojenie Galbavý-Roman by som si veľmi rád pozrel, a ešte radšej by som si pozrel toto duo spolu s Hrehorčákom. Mám ale obavy, že hráči ako Kundrík resp. Smolka, Marcinek majú väčšiu šancu dostať sa na MS ako Krivošík,Fafrák alebo Liška (z ktorých by mohla byť solídna 3.lajna) Vašaš-Čacho-Vybíral budú mať jedinú výhodu, a síce, že budú zohratí. Individuálne sú totižto zbytoční.(možno až na Čacha) Trojku by som kľudne zobral Hlavaja. Dúfam, že sa uvedomia Bokroš a spol. pri zostavovaní tímu na MS a zoberú 7 obráncov namiesto 8 a 13 útočníkov namiesto 12.
∧ skryť ∧
áno aj ja by som niektorých hráčov nahradil inými ale proste minimálne 6 útočníkov musí byť z projektu aj keď tento rok aj ten projekt vyzerá celkom dobre
01.11.2017 - 15:50:23
avatar
Nezdá sa mi potrebné separovať tímové formácie na "projektové" a "zahraničné." Argumentáciu zohratosťou by som nepreceňoval. Nesúhlasím ani s tvrdením o zbytočnosti Vybírala či Vašaša: Vybíral nemá zlý fyzický fond, vďaka čomu si dokáže zakryť puk a dostať sa s pukom blízko k brankárovi alebo odstaviť protihráča, efektívne beck checkovať. Nie je márny ani v ofenzíve; vie poslať presnú prihrávku aj na dlhšiu vzdialenosť a vytvoriť šancu spoluhráčovi. Podľa mňa do nominácie patrí, sadnúť by si napr. mohol s Liškom v 3. alebo vo 4. útoku. Vašaš sa mi prvé zápasy páčil: rýchly a nepríjemný pri back checkingu, ale jeho forma
postupne ochladla. Navyše asi nie je využiteľný ako konštruktívny hráč a napríklad Vybíral by za určitých okolností mohol byť.. Avšak nedovolil by som si Vašaša nazvať zbytočným.
01.11.2017 - 16:00:38
avatar
A napokon nesúhlasím ani s dogmatickým spájaním útočnej formácie Buček-Ružička-Studenič. Čo mohlo fungovať pred rokom alebo dvoma, nemusí platiť dnes; (zvlášť) juniori sa vyvíjajú a menia.
01.11.2017 - 17:14:43
avatar
Krempasky vcera nehral za Orange20 a dnes hra za Poprad. Znamena to ze ho ernest vyradil?
01.11.2017 - 17:50:31
avatar
Reakcia na: matúš, 01.11.2017 - 15:50:23
Nezdá sa mi potrebné separovať tímové formácie na \"projektové\" a \"zahraničné.\" Argumentáciu zohratosťou by som nepreceňoval. Nesúhlasím ani s tvrdením o zbytočnosti Vybírala či Vašaša: Vybíral nemá zlý fyzický fond, vďaka čomu si dokáže zakryť puk a dostať sa s pukom blízko k brankárovi alebo odstaviť protihráča, efektívne beck checkovať. Nie je márny ani v ofenzíve; vie poslať presnú prihrávku aj na dlhšiu vzdialenosť a vytvoriť šancu spoluhráčovi. Podľa mňa do nominácie patrí, sadnúť by si napr. mohol s Liškom v 3. alebo vo 4. útoku. Vašaš sa mi prvé zápasy páčil: rýchly a nepríjemný pri back checkingu, ale jeho forma postupne ochladla. Navyše asi nie je využiteľný ako konštruktívny hráč a napríklad Vybíral by za určitých okolností mohol byť.. Avšak nedovolil by som si Vašaša nazvať zbytočným.
∧ skryť ∧
Na krátkodobom turnaji ako MS je zohratosť veľmi cenná devíza podľa mňa. Pri hráčoch z projektu to bola a je (v posledných rokoch jediná) výhoda oproti legionárom.
Ja osobne proti Vašašovi, Vybíralovi nič nemám, len stále som toho názoru, že keby boli separátne rozdelení do formácii, boli by zbytoční resp.polovične kvalitní.

Treba ako v roku 2015 skĺbiť bojovnosť, tímovosť so šikovnosťou a hokejovým umom.

To delenie na projektových hráčov a legionárov je de facto vytvorené samotným Bokrošom a aj komunitou. Tiež si ale myslím, že by to tak nemalo byť. Mali by byť do zostavy vybraní tí najlepší

Studenič-Rúžička-Buček : dúfam a verím, že si OPÄŤ sadnú.

Galbavý-Roman-Hrehorčák : mohlo by to fungovať

Vybíral-Čacho-Vašaš : to najlepšie z projektu

Liška-Tamáši-Jaško : výnimočne dobrá checking line
hodnost .
01.11.2017 - 17:59:30
avatar
Reakcia na: kuko 12, 01.11.2017 - 17:50:31
Na krátkodobom turnaji ako MS je zohratosť veľmi cenná devíza podľa mňa. Pri hráčoch z projektu to bola a je (v posledných rokoch jediná) výhoda oproti legionárom. Ja osobne proti Vašašovi, Vybíralovi nič nemám, len stále som toho názoru, že keby boli separátne rozdelení do formácii, boli by zbytoční resp.polovične kvalitní. Treba ako v roku 2015 skĺbiť bojovnosť, tímovosť so šikovnosťou a hokejovým umom. To delenie na projektových hráčov a legionárov je de facto vytvorené samotným Bokrošom a aj komunitou. Tiež si ale myslím, že by to tak nemalo byť. Mali by byť do zostavy vybraní tí najlepší Studenič-Rúžička-Buček : dúfam a verím, že si OPÄŤ sadnú. Galbavý-Roman-Hrehorčák : mohlo by to fungovať Vybíral-Čacho-Vašaš : to najlepšie z projektu Liška-Tamáši-Jaško : výnimočne dobrá checking line
∧ skryť ∧
a nieje to už náhodou tak že tento rok po novom vyberá hráčov už hlavný GM reprezentácií Šatan?
01.11.2017 - 18:00:44
avatar
ach tí slovenskí špecialisti na bránenie, backchecking a podobné veci. Bodaj by som sa mýlil, ale takých už bolo.

A ako tu už bolo písané, na projektových/neprojektových delí hlavne Bokroš, ktorý už má pred kempom jasné, koľkí hráči z projektu pôjdu na MS.
01.11.2017 - 18:05:21
avatar
Reakcia na: , 01.11.2017 - 17:59:30
a nieje to už náhodou tak že tento rok po novom vyberá hráčov už hlavný GM reprezentácií Šatan?
∧ skryť ∧
Hráčov bude vyberať Bokroš s realizačným tímom a Šatan na to max. ,,dohliadne".
01.11.2017 - 18:54:50
avatar
Za mňa v súčasnosti takto:

Hrenák, Ovečka, Hlavaj

Zeleňák, Švarc, Bodák, Fehérváry, Korenčík, Žiak, Ivan/Pupák

Studenič - Ružička - Buček
Lacka - Roman - Galbavý
Vybíral - Čacho - Vašaš
Liška - Tamáši - Hrehorčák
Smolka/Valach
01.11.2017 - 19:01:06
avatar
mám taký zlý pocit že pôjdu hráči ako Kundrík, Marcinek a podobní
01.11.2017 - 19:43:19
avatar
Uff, ospravedlňujem sa, 2x som použil zlý hokejový termín. Použil som "back checking", ale myslem som "forechecking". Moja chyba.


K formácií Studenič-Rúžička-Buček: Napadlo ma nahradiť Bučeka Lackom, nakoľko by si so Studeničom mohli sedieť ako technickí a rýchli hokejisti a Ružička by ich ako fyzický a zároveň kombinačne zručný hokejista dopĺňal.

Druhý útok by mohol byť v zložení Buček-Roman-Hrehorčák. Dynamické duo Roman-Hrehorčák, Buček telesná sila, plus Buček mával sklony k individualizmu. Roman naopak poctivec schopný zvládať hru celoplošne. Ofenzívny potenciál oboch krídel by pri Romanovej práci mohol značne expandovať.

3. Galbavý-Čacho-Smolka. Ináč Smolka mi príde v súčasnosti ako najnebezpečnejší útočník projektu.
4. Liška- Tamáši -Vybíral

Určite treba poriadne popremýšľat o Valachovi.

A keď som už načal útoky, budem pokračovať ďalej.
1. Feherváry-Zeleňák
2. Bodák-Ivan
3. Korenčík-... z projektu možno Hílek/Švarc, mimo projektu Žiak
V bráne jednotkou Hrenák, dvojka Durný, trojka Ovečka.


1. Presilovka: Studenič-Ružička-Buček Feherváry-Bodák
2. Presilovka: Lacka-Roman-Hrehorčák Zeleňák-Ivan

Do oslabenia sa mi hodia Roman, Liška, Čacho, Zeleňák, Bodák, Feherváry a neviem kto ešte...
01.11.2017 - 20:18:33
avatar
Reakcia na: matúš, 01.11.2017 - 19:43:19
Uff, ospravedlňujem sa, 2x som použil zlý hokejový termín. Použil som \"back checking\", ale myslem som \"forechecking\". Moja chyba. K formácií Studenič-Rúžička-Buček: Napadlo ma nahradiť Bučeka Lackom, nakoľko by si so Studeničom mohli sedieť ako technickí a rýchli hokejisti a Ružička by ich ako fyzický a zároveň kombinačne zručný hokejista dopĺňal. Druhý útok by mohol byť v zložení Buček-Roman-Hrehorčák. Dynamické duo Roman-Hrehorčák, Buček telesná sila, plus Buček mával sklony k individualizmu. Roman naopak poctivec schopný zvládať hru celoplošne. Ofenzívny potenciál oboch krídel by pri Romanovej práci mohol značne expandovať. 3. Galbavý-Čacho-Smolka. Ináč Smolka mi príde v súčasnosti ako najnebezpečnejší útočník projektu. 4. Liška- Tamáši -Vybíral Určite treba poriadne popremýšľat o Valachovi. A keď som už načal útoky, budem pokračovať ďalej. 1. Feherváry-Zeleňák 2. Bodák-Ivan 3. Korenčík-... z projektu možno Hílek/Švarc, mimo projektu Žiak V bráne jednotkou Hrenák, dvojka Durný, trojka Ovečka. 1. Presilovka: Studenič-Ružička-Buček Feherváry-Bodák 2. Presilovka: Lacka-Roman-Hrehorčák Zeleňák-Ivan Do oslabenia sa mi hodia Roman, Liška, Čacho, Zeleňák, Bodák, Feherváry a neviem kto ešte...
∧ skryť ∧
pri presilovkach si uz kus dalej ale tymto nechcem znizovat kvalitu obrany tento rok ale utok mame daleko kvalitnejsi a kombinoval by som 4+1
01.11.2017 - 20:37:06
avatar
Reakcia na: vladikavkaz, 01.11.2017 - 20:18:33
pri presilovkach si uz kus dalej ale tymto nechcem znizovat kvalitu obrany tento rok ale utok mame daleko kvalitnejsi a kombinoval by som 4+1
∧ skryť ∧
4+1 nie je zlý nápad
01.11.2017 - 21:43:37
avatar
ja si myslim ze realnu sancu z Europy mimo projektu maju Fehervary, Kelemen, Korencik a Galbavy, ktori boli nominovani aj na turnaj vo Svajcarsku. Keby sa uvazovalo o niekom inom, bol by nominovany. Takze napr Ziak zrejme nema sancu ak nezacne vyrazne bodovat
01.11.2017 - 21:48:20
avatar
Reakcia na: matejj123, 01.11.2017 - 21:43:37
ja si myslim ze realnu sancu z Europy mimo projektu maju Fehervary, Kelemen, Korencik a Galbavy, ktori boli nominovani aj na turnaj vo Svajcarsku. Keby sa uvazovalo o niekom inom, bol by nominovany. Takze napr Ziak zrejme nema sancu ak nezacne vyrazne bodovat
∧ skryť ∧
Už je nominácia vonku?
01.11.2017 - 21:58:01
avatar
Reakcia na: matejj123, 01.11.2017 - 21:43:37
ja si myslim ze realnu sancu z Europy mimo projektu maju Fehervary, Kelemen, Korencik a Galbavy, ktori boli nominovani aj na turnaj vo Svajcarsku. Keby sa uvazovalo o niekom inom, bol by nominovany. Takze napr Ziak zrejme nema sancu ak nezacne vyrazne bodovat
∧ skryť ∧
Nesúhlasím nakoľko napr žiak či krivosik boli nominovaný na predošlu akciu 20ky
02.11.2017 - 16:54:07
avatar
Mimo projektu: Studenič, Ružička, Buček, Roman, Lacka, Hrehorčák a Galbavý jednoducho musia ísť. To je Bokrošova povinnosť ich vziať. Za prvou a druhou formáciou si stále stojím (sú rovnaké ako tie, ktoré som tu dával pred mesiacom):

1. line: Buček - Ružička - Studenič
Ružička v tejto sezóne dominuje, tak ako aj celý tím Sarnie (snáď Adam ešte v budúcnosti zlepší korčuľovanie). Studenič mal pomalší rozbeh, no zdá sa, že sa do toho už pomaličky dostáva. Je to veľmi dynamický hráč, šikovný s pukom. Aj keď bol menej produktívny, do šancí sa dostáva pravidelne. Už ich len častejšie premieňať. Buček je silný forward. Vrátil sa tam, kde mu to ide najlepšie (USHL). Podobne ako Studenič, zrejme dopláca na slabú efektivitu v koncovke.

2. line: Hrehorčák - Roman - Galbavý
Roman je solídny two-way player, ktorý si ukážkovo plní defenzívne povinnosti. Je aj dosť produktívny. Vhodný center do druhej formácie. Galbavý je najproduktívnejší hráč vo švédskej juniorke, je to šikovné produktívne krídlo. Hrehorčák skóruje v každom druhom zápase v kvalitnej kanadskej juniorke. Je to rýchlonohý sniper a taký typ útočníka už nemáme. Aj keď v ostatných 6 zápasoch skóroval len raz, bola by veľká chyba ho nevziať, pretože dokáže skórovať z ničoho.

...........................................................................................................................

Bokroš by mal pouvažovať či by bola formácia v zložení Vašaš - Čacho - Vybíral viac na úžitok alebo na škodu. Vyšli im len prvé štyri zápasy sezóny, odvtedy je to katastrofa. Ich vraj "zohratosť" je zrazu fuč. Alebo tam ani nebola? Vašaš v posledných 6 zápasoch zaznamenal len 1 asistenciu, Čacho ani bod. Vybíral je bez bodu už 8 zápasov. Dokopy majú títo traja v tejto sezóne -35 v tabuľke pravdy +/-. Pre porovnanie, Tamáši so Smolkom majú dokopy +5.

3. line: Lacka - Tamáši - Smolka
Lacka je v TOP10 bodovania USHL a 4. najlepší strelec ligy. Smolka v tejto sezóne zatiaľ v 20 zápasoch nazbieral pozoruhodných 17 bodov. Je to dobre stavané krídlo. Tamáši je rýchly center, ktorý si dobre rozumie so Smolkom. Hodí sa aj na oslabenia. Myslím si, že spolu s Lackom by vytvorili, na naše pomery, solídnu 3. formáciu.

4. line: Liška - Čacho - Jaško
Liška je veľký bojovník a za to si ho aj v zámorí cenia. Mal by však vraj popracovať na ofenzívnej časti hry (aj keď mne sa na MS 18 jeho hra v útoku páčila). Pol bodu na zápas v náročnej kanadskej juniorke OHL nie je zlá vizitka a na MS 20 by sa nám do checking-line zišiel. Ako som už spomínal, Čacho nemá momentálne vydarené obdobie. No jeho hra má myšlienku, snaží sa tvoriť. Navyše, žiaden iný center už asi neprichádza do úvahy. Tento útok by som doplnil kapitánom dvadsiatky - Jaškom, ktorého taktiež zdobí bojovnosť. V tomto kádri by bol v TOP3 najlepších korčuliarov (spolu so Studeničom a Hrehorčákom). Je typologicky podobný Fafrákovi, no zatiaľ by som uprednostnil Jaška.

...........................................................................................................................

Je však potreba sledovať aj Valacha, Fafráka, Kelemena a Krivošíka.
02.11.2017 - 18:42:11
avatar
Dobrá analýza, aj to zloženie utokov vyzerá byť pri momentálnej forme hráčov asi najlepšie. U Galbavého by bolo dobré keby hral aspon Allsvenskan. Skus poskladať aj obranu pri momentálnej forme.
02.11.2017 - 18:53:15
avatar
Stále akosi prehliadate toho Valach čo som pozeral hajlajty a videa tak je to hráč porovnateľný s lakom myslím že je ešte o ten krôčik pred ním aj typologicky aj fyzicky podobný hracik ktorý netreba zabúdať už minulú sezónu odohral medzi mužmi aj keď len v alpskej lige plus mal takmer bod na zápas vo fínskej juniorke pri tej mizériu čo tam Salzburg každoročne hra je to veľmi slušné ... Určite by som ho uprednostnil pred jaskom alebo podobnými ernestovymi koňmi...

< 1 ... 11 12 13 14 15 16 ... 60 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies