Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Futbal - SR A-tím a SR U21 + mladé talenty

Tému založil: slovak
22.08.2017 - 19:01:00
Táto téma slúži na diskusiu o našej seniorskej futbalovej reprezentácii a juniorskej reprezentácii do 21 rokov. Hráči, forma, prestupy, špekulácie, zápasy a rozhovory. Špeciálnu pozornosť si vyžadujú aj mladé talenty slovenského futbalu.

03.09.2017 - 23:16:10
avatar
Som strašne zvedavý na zostavu a taktiku. Viem si predstaviť stopérov Škrtela-Ďuricu a pred nimi Lobotka-Škriniar čiže Dúbravka-Hubočan,Škrtel,Ďurica,Pekarík-Lobotka,Škriniar-Mak,Hamšík,Weiss/Rusnák-Nemec to by mohla byť celkom dominancia na štandardkách. Hlavne dúfam, že už bez Kuca ten za posledné roky šiel tak dole, človek až nechápe čo sa s ním stalo. Strašne kazí ľahké lopty, komplikuje situáciu v nebezpečných územiach a už ani v odoberaní lôpt nieje nič moc.
V každom prípade predpokladám, že Kozák nebude dávať Škriniara na DM pretože tam dlhšie nehral ale zvolí pre neho overenejšieho Kucku prípadne Greguša.
26.09.2017 - 14:13:33
avatar
Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Škótsku (5. októbra o 20.45 h SELČ v Glasgowe) a Malte (8. októbra o 18.00 h v Trnave) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:

Brankári: Matúš Kozáčik (Viktoria Plzeň/ČR), Martin Dúbravka (Sparta Praha/ČR), Martin Polaček (Zaglebie Lubin/Poľ.)

Obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín/Nem.), Erik Sabo (Beitar Jeruzalem/Izr.), Martin Škrtel (Fenerbahce Istanbul/Tur.), Milan Škriniar (Inter Miláno/Tal.), Ján Ďurica, Tomáš Hubočan (obaja Trabzonspor/Tur.), Norbert Gyömbér (FC Bari/Tal.), Róbert Mazáň (MŠK Žilina), Lukáš Štetina (Sparta Praha/ČR)

Stredopoliari: Stanislav Lobotka (Celta Vigo/Šp.), Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň/ČR), Juraj Kucka (Trabzonspor/Tur.), Ján Greguš (FC Kodaň/Dán.), Róbert Mak (PAOK Solún/Gréc.), Albert Rusnák (Real Salt Lake/MLS), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Ondrej Duda (Hertha Berlín/Nem.), Vladimír Weiss (Al-Gharafa/Kat.), Jaroslav Mihalík (Cracovia Krakov/Poľ.)

Útočník: Adam Nemec (Dinamo Bukurešť/Rum.)
Náhradníci:

Brankári: Ján Novota (VSC Debrecín/Maď.), Marek Rodák (Rotherham United/Angl.)

Obrancovia: Lukáš Pauschek (Mladá Boleslav/ČR), Ľubomír Šatka (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Martin Valjent (Ternana Calcio/Tal.)

Stredopoliari: Filip Kiss (Al-Ittifaq/Saud. Arábia), Ivan Schranz (Dukla Praha/ČR), Róbert Pich (Slask Vroclav/Poľ.), Matúš Bero (Trabzonspor/Tur.)

Útočník: Marek Bakoš (Viktoria Plzeň/ČR)
26.09.2017 - 17:31:50
avatar
BRANKÁRI
Dominik Greif (ŠK Slovan Bratislava)
Marek Rodák (Rotherham United FC)
Adam Jakubech (OSC Lille)

OBRANCOVIA
Juraj Chvátal (MŠK Žilina)
Dávid Hancko (MŠK Žilina)
Denis Vavro (FC Kodaň)
Michal Sipľak (MKS Cracovia Krakov)
Martin Šulek (AS Trenčín)
Dominik Kružliak (MFK Ružomberok)
Šimon Kupec (MFK Ružomberok)

STREDOPOLIARI
Miroslav Káčer (MŠK Žilina)
Lukáš Čmelík (FC DAC 1904 Dunajská Streda)
Erik Jirka (FC Spartak Trnava)
Roland Černák (1. FC Tatran Prešov)
Jakub Hromada (SK Slavia Praha)
Filip Lesniak (Aalborg BK)
Christián Herc (Wolverhampton Wanderers FC)
Nikolas Špalek (MŠK Žilina)
Jakub Grič (MFK Zemplín Michalovce)
Jozef Urblík (FK Vysočina Jihlava)

ÚTOČNÍCI
Filip Balaj (FC Nitra)
Tomáš Vestenický (MKS Cracovia Krakov)
Róbert Polievka (MŠK Žilina)
Samuel Mráz (MŠK Žilina)

NÁHRADNÍCI
Martin Vantruba (FC Spartak Trnava)
Andrej Kadlec (FC Spartak Trnava)
Matúš Kuník (FC NItra)
Richard Križan (FC NItra)
Andrej Fábry (FC NItra)
Kristián Vallo (FC NItra)
Dalibor Takáč (MFK Ružomberok)
Benjamín Száraz (FC DAC 1904 Dunajská Streda)
Milan Kvocera (AS Trenčín)
Tomáš Šalata (AS Trenčín)
Milan Dimun (MKS Cracovia Krakorv)
Šimon Štefanec (Hellas Verona FC)
Ľubomír (Hellas Verona FC)
Attila Varga (U.S. Arezzo)

16.12.2017 - 23:33:09
avatar
Vedenie slávneho portugalského klubu Benfica Lisabon sa snaží získať do svojich radov slovenského krajného obrancu Róberta Mazáňa z MŠK Žilina. S informáciou prišli viaceré portugalské médiá.

Po Martinovi Chrienovi by mohol na Estadio da Luz zamieriť v krátkom časovom horizonte ďalší bývalý člen úspešnej generácie slovenskej reprezentácie do 21 rokov.

Podľa viacerých portugalských médií je údajne slávna Benfica Lisabon odhodlaná získať aj ľavého obrancu majstrovskej Žiliny Róberta Mazáňa. A to už počas najbližšie prestupového okna.

„Existuje aj táto možnosť. Transfer môže byť témou tohto prestupového obdobia. Benfica ale nie je jedinou možnosťou, pretože evidujeme ponuku zo Španielska, ako aj Talianska,” povedal pre ŠPORT.sk hráčsky zástupca Róberta Mazáňa Branislav Jašurek zo spoločnosti FairSport, ktorý je momentálne v španielskom Vigu pri reprezentačnom stredopoliarovi Stanislavovi Lobotkovi.

Rodák z Trenčína sa už pomaly začal udomácňovať aj v seniorskej futbalovej reprezentácii Slovenska. Prestupová čiastka za Róberta Mazáňa by sa mala pohybovať na hranici 750-tisíc eur.
12.01.2018 - 14:25:06
avatar
Tak nakoniec v Celte s Lobotkom ten Mazáň skončil čo myslíte, presadí sa ? Priznám sa, hrať som ho poriadne ani nevidel, ale kvalitu asi mať musí, inak by si ho nevybral taký klub.
12.03.2019 - 12:04:59
avatar
Nominácia na Madarsko a Wales https://www.facebook.com/denniksport.sk/photos/pcb.2328624873816738/2328624400483452/?type=3&theater

1 2

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies