Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2019 - Vancouver & Victoria

Tému založil: slovak
02.12.2017 - 12:26:49
Majstrovstvá sveta juniorov v ľadovom hokeji 2019 sa budú konať od 26. decembra 2018 do 5. januára 2019 v kanadských mestách Vancouver a Victoria, Britská Kolumbia. Juniorské majstrovstvá sveta sa na území Kanady uskutočnia už po trinásty krát.

Na MSJ 2018 začalo Slovensko nemastným-neslaným výkonom a debaklom s Kanadou 0:6. Nasledovalo obrovské prekvapenie na úkor USA, kde sa zaskvel skvelým sólom Samo Buček - 3:2. Zápas s Fínskom sa skončil rozdielom triedy a víťazstvom Suomi 2:5. Povinnú výhru sme si v poslednom zápase v skupine pripísali proti Dánom - 5:1. Slovensko skončilo vo štvrťfinále po tuhom boji na štíte Švédska (2:3) a umiestnilo sa tak na 7. mieste.

Kým „slovenská“ skupina odohrá svoje zápasy na MSJ 2019 vo Victorii v menšej hale Save-On-Foods Memorial Centre s kapacitou 7 tisíc divákov, druhá sa bude hrať vo vancouverskej Rogers Aréne s kapacitou 18 910 divákov.

Skupina A:
Kanada
Česko
Rusko
Švajčiarsko
Dánsko

Skupina B:
Švédsko
USA
Fínsko
SLOVENSKO
Kazachstan

Zápasy Slovenska:
USA - Slovensko 27.12.2018 o 0:30
Slovensko - Švédsko 28.12.2018 o 0:30
Slovensko - Fínsko 30.12.2018 o 0:30
Slovensko - Kazachstan 31.12.2018 o 4:30

02.12.2017 - 12:28:22
avatar
Táto zostava (už snáď bez trénera Bokroša) by mohla mať budúci rok za značného progresu hráčov a s trochou šťastia na semifinále. Je v nej 21 hráčov ročníka 1999 a dvaja ročníka 2001. Snáď budú všetci zdraví a Ružička s Fehérvárym budú uvoľnení.

Fafrák - Ružička - Baláž
Hrehorčák - Roman - Krivošík
Liška - Stacho - Kelemen
Regenda - Havrila - Pospíšil
Čajkovič (2001)

Fehérváry - Ivan
Korenčík - Žiak
Kupec - Pupák
Demo

Ovečka
Kostelný/Sklenár
Hlavaj (2001)
02.12.2017 - 12:42:54
avatar
Reakcia na: slovak, 02.12.2017 - 12:28:22
Táto zostava (už snáď bez trénera Bokroša) by mohla mať budúci rok za značného progresu hráčov a s trochou šťastia na semifinále. Je v nej 21 hráčov ročníka 1999 a dvaja ročníka 2001. Snáď budú všetci zdraví a Ružička s Fehérvárym budú uvoľnení. Fafrák - Ružička - Baláž Hrehorčák - Roman - Krivošík Liška - Stacho - Kelemen Regenda - Havrila - Pospíšil Čajkovič (2001) Fehérváry - Ivan Korenčík - Žiak Kupec - Pupák Demo Ovečka Kostelný/Sklenár Hlavaj (2001)
∧ skryť ∧
ked si poskladame najsilnejsi mozny vyber z tohto roku a najsilnejsi mozny vyber na buduci rok napr. ako aj tvoj tak ktory je podla teba silnejsi, kvalitnejsi? myslis ze MSJ 2019 mozme mat este kvalitnejsi vyber ako tento rok?
02.12.2017 - 13:03:08
avatar
B:
Ovečka (Springdfield Blues - NAHL)
Kostelný (SVK u20)
Pavličko (Aberdeen Wings - NAHL)
Sklenár ???

O:
Feherváry (Oskarshamn - Allsvenskan)
Korenčík (Lulea u20 Superelit)
Ivan (Acadie Bathurst - QMJHL)
Kupec (B. Bystrica u20)
Žiak (Tuto Turku - Mestis)
Pupák (SVK u20)
Bučko (Pardubice u20 - CZE)
Šimurda ???
Demo ???

Ú:
Ružička (Sarnia Sting - OHL)
Roman (Vancouver Giants - WHL)
Fafrák (Spokane Chiefs - WHL)
Hrehorčák (Royun Noranda - QMJHL)
Líška (Kitchener Rangers - OHL)
Pospíšil (Sioux Muskeeters - USHL)
Stacho (Bismarck Bobcats - NAHL)
Baláž (Vítkovice u20 - CZE)
Kover (Chomutov u20 - CZE)
Kelemen (Zvolen - SVK)
Krivošík (Leki - Mestis)
Regenda (Linkoping u20 - SuperElit)
Čajkovič (Malmo u20 - SuperElit)
Szabo ???
Urbánek ???
Faško ???
Okuliar ???
15.12.2017 - 17:11:25
avatar
Reakcia na: johan1232, 02.12.2017 - 12:42:54
ked si poskladame najsilnejsi mozny vyber z tohto roku a najsilnejsi mozny vyber na buduci rok napr. ako aj tvoj tak ktory je podla teba silnejsi, kvalitnejsi? myslis ze MSJ 2019 mozme mat este kvalitnejsi vyber ako tento rok?
∧ skryť ∧
Počítam s tým, že o rok tu už nebude ani Bokroš, ani projekt. Nový tréner snáď bude pri zdravom rozume a bude vyberať podľa kvalít, nie podľa známosti. Verím, že vezme 3 brankárov, 7 obrancov a 13 útočníkov.

Brankári:
Tento rok vykazujú kvalitné čísla Hrenák (NCAA) a Ovečka (NAHL), čo mala byť naša brankárska dvojička na MSJ. Budúci rok bude Ovečka hrať buď USHL alebo NCAA (odkiaľ sa o ňho zaujíma 20 univerzít). Ak si udrží doterajší progres a v novej lige sa chytí, tak musí byť jednoznačne jednotkou na MSJ. Dvojkou môže byť jeden z trojice Sklenár, Pavličko, Kostelný, Hlavaj (2001). Do úvahy ešte prichádzajú Vican, Hudec, Vojvoda (2000) a Vyletelka (2000). Sklenár v tejto sezóne zatiaľ nechytal a jeho budúcnosť je otázna. Pavličko už v NAHL skončil a chytáva v slabej WSHL, kde má ešte horšie stats. Kostelný vyzerá zatiaľ najreálnejší, keďže pôjde na MSJ aj tento rok. Myslím si však, že tento rok sme mohli byť na brankárskom poste kvalitnejší ako o rok.

Obrancovia:
Tento rok tam máme trojicu TOP obrancov Fehérváry, Ivan, Bodák. Ďalej tam mali byť podľa mňa Zeleňák, Žiak, Korenčík a jeden z trojice Kmec, Švarc, Krempaský. O rok (ak nám ho pustia), tak bude ešte lepší Fehérváry. Ďalej tam musí byť Ivan, Korenčík, Žiak (boli by skúsenejší z tohtoročných MSJ). Pupák nastupuje pravidelne za Nitru v extralige. Otázny je u mňa Kupec, ktorý v tejto sezóne už nastúpil aj v extralige za BB, snáď sa dá dokopy. Ako siedmeho obrancu by som bral mladého Turana. Budúci rok by sme mali mať v obrane lepšiu kvalitu ako tento rok.

Útočníci:
Tento rok by som vzal Ružičku, Studeniča, Bučeka, Romana, Lacku, Valacha, Lišku, Hrehorčáka, Krivošíka, Tamášiho, Čacha, Smolku a jedného z dvojice Pospíšil - Fafrák. Budúci rok by som bral Ružičku, Romana (ak ich pustia), Lišku, Hrehorčáka, Pospíšila (NCAA), Fafráka, Stacha (buď NAHL alebo USHL), Krivošíka (Mestis alebo SM-liiga), Kelemena, Baláža (WSM liga alebo Česká extraliga), Havrilu a jedného z tria Regenda - Faško-Rudaš (2000) - Okuliar (2000). Ako trinásteho útočníka by som vzal Čajkoviča (2001). Myslím, že tento rok sme mohli mať väčší "depth" (hĺbku v útoku) a kvalitatívne lepšiu 4. lajnu. Preto si myslím, že útok mohol byť túto sezónu lepší ako budúci rok.

Celkovo si myslím, že tento rok mohol byť tím kvalitatívne lepší ako budúci rok. To je však môj pohľad na momentálny stav a forma bude rozhodujúca až o rok v novembri, decembri.
hodnost .
15.12.2017 - 17:46:35
avatar
Reakcia na: slovak, 15.12.2017 - 17:11:25
Počítam s tým, že o rok tu už nebude ani Bokroš, ani projekt. Nový tréner snáď bude pri zdravom rozume a bude vyberať podľa kvalít, nie podľa známosti. Verím, že vezme 3 brankárov, 7 obrancov a 13 útočníkov. Brankári: Tento rok vykazujú kvalitné čísla Hrenák (NCAA) a Ovečka (NAHL), čo mala byť naša brankárska dvojička na MSJ. Budúci rok bude Ovečka hrať buď USHL alebo NCAA (odkiaľ sa o ňho zaujíma 20 univerzít). Ak si udrží doterajší progres a v novej lige sa chytí, tak musí byť jednoznačne jednotkou na MSJ. Dvojkou môže byť jeden z trojice Sklenár, Pavličko, Kostelný, Hlavaj (2001). Do úvahy ešte prichádzajú Vican, Hudec, Vojvoda (2000) a Vyletelka (2000). Sklenár v tejto sezóne zatiaľ nechytal a jeho budúcnosť je otázna. Pavličko už v NAHL skončil a chytáva v slabej WSHL, kde má ešte horšie stats. Kostelný vyzerá zatiaľ najreálnejší, keďže pôjde na MSJ aj tento rok. Myslím si však, že [B]tento rok sme mohli byť na brankárskom poste kvalitnejší ako o rok.[/B] Obrancovia: Tento rok tam máme trojicu TOP obrancov Fehérváry, Ivan, Bodák. Ďalej tam mali byť podľa mňa Zeleňák, Žiak, Korenčík a jeden z trojice Kmec, Švarc, Krempaský. O rok (ak nám ho pustia), tak bude ešte lepší Fehérváry. Ďalej tam musí byť Ivan, Korenčík, Žiak (boli by skúsenejší z tohtoročných MSJ). Pupák nastupuje pravidelne za Nitru v extralige. Otázny je u mňa Kupec, ktorý v tejto sezóne už nastúpil aj v extralige za BB, snáď sa dá dokopy. Ako siedmeho obrancu by som bral mladého Turana. [B]Budúci rok by sme mali mať v obrane lepšiu kvalitu ako tento rok.[/B] Útočníci: Tento rok by som vzal Ružičku, Studeniča, Bučeka, Romana, Lacku, Valacha, Lišku, Hrehorčáka, Krivošíka, Tamášiho, Čacha, Smolku a jedného z dvojice Pospíšil - Fafrák. Budúci rok by som bral Ružičku, Romana (ak ich pustia), Lišku, Hrehorčáka, Pospíšila (NCAA), Fafráka, Stacha (buď NAHL alebo USHL), Krivošíka (Mestis alebo SM-liiga), Kelemena, Baláža (WSM liga alebo Česká extraliga), Havrilu a jedného z tria Regenda - Faško-Rudaš (2000) - Okuliar (2000). Ako trinásteho útočníka by som vzal Čajkoviča (2001). Myslím, že [B]tento rok sme mohli mať väčší \"depth\" (hĺbku v útoku) a kvalitatívne lepšiu 4. lajnu. Preto si myslím, že útok mohol byť túto sezónu lepší ako budúci rok.[/B] [B]Celkovo si myslím, že tento rok mohol byť tím kvalitatívne lepší ako budúci rok.[/B] To je však môj pohľad na momentálny stav a forma bude rozhodujúca až o rok v novembri, decembri.
∧ skryť ∧
Kovacik, Bucko, Ilencik s nimi nepocitas ?
15.12.2017 - 18:05:29
avatar
Myslím si však, že tento rok sme mohli byť na brankárskom poste kvalitnejší ako o rok.
Myslím si, že zásadne preceňuješ úroveň North American Hockey League, rovnako ako úroveň oboch brankárov. Tie posty sú kvalitatívne skoro rovnaké pre oba ročníky a čo si budeme hovoriť ani jeden z brankárov nedosahuje nejakých nadštandardných kvalít. Čísla sú síce fajn, ibaže to v týchto ligách a primárne teda v NAHL dosahujú brankári bežne a nie je to celkom dané ich obrovskou kvalitou. Netvrdím, mohli sa zlepšiť od kedy som ich videl chytať. Teda Ovečku som videl iba raz na Hlinkovi myslím proti Švédom chytal, ale žiadna sláva to teda nebola a keď už je tu reč o tých číslach tak u Hrenáka ma pomerne prekvapujú. Sám som zvedavý čo na WJC tento rok predvedie a či sa skutočné tak zlepšil, hoci ja osobne o tom pochybujem.

O rok (ak nám ho pustia)
Som prekvapený, že očakávaš Fehérváryho, Miloša Romana alebo Ružičku niekde v NHL Nemyslím, že by ktokoľvek z tejto trojice nemal byť uvoľnený na základe toho, že bude hrať NHL. U Fehérváryho sa dá očakávať zotrvanie vo Švédsku a Roman s Ružičkom budú hrať takmer určite naďalej juniorskú súťaž.

tento rok sme mohli mať väčší \\"depth\\" (hĺbku v útoku)
S týmto sa dá súhlasiť, tieto dva ročníky dokopy majú kvalitu v útoku nadštandardnú na slovenské pomery.

Celkovo si myslím, že tento rok mohol byť tím kvalitatívne lepší ako budúci rok.
To je pomerne diskutabilné, ale tvrdenia proti tomu momentálne nemám

15.12.2017 - 18:41:17
avatar
Reakcia na: svk01, 15.12.2017 - 18:05:29
[code]Myslím si však, že tento rok sme mohli byť na brankárskom poste kvalitnejší ako o rok.[/code] Myslím si, že zásadne preceňuješ úroveň North American Hockey League, rovnako ako úroveň oboch brankárov. Tie posty sú kvalitatívne skoro rovnaké pre oba ročníky a čo si budeme hovoriť ani jeden z brankárov nedosahuje nejakých nadštandardných kvalít. Čísla sú síce fajn, ibaže to v týchto ligách a primárne teda v NAHL dosahujú brankári bežne a nie je to celkom dané ich obrovskou kvalitou. Netvrdím, mohli sa zlepšiť od kedy som ich videl chytať. Teda Ovečku som videl iba raz na Hlinkovi myslím proti Švédom chytal, ale žiadna sláva to teda nebola a keď už je tu reč o tých číslach tak u Hrenáka ma pomerne prekvapujú. Sám som zvedavý čo na WJC tento rok predvedie a či sa skutočné tak zlepšil, hoci ja osobne o tom pochybujem. [code]O rok (ak nám ho pustia)[/code] Som prekvapený, že očakávaš Fehérváryho, Miloša Romana alebo Ružičku niekde v NHL :-) Nemyslím, že by ktokoľvek z tejto trojice nemal byť uvoľnený na základe toho, že bude hrať NHL. U Fehérváryho sa dá očakávať zotrvanie vo Švédsku a Roman s Ružičkom budú hrať takmer určite naďalej juniorskú súťaž. [code]tento rok sme mohli mať väčší \\\\"depth\\\\" (hĺbku v útoku) [/code] S týmto sa dá súhlasiť, tieto dva ročníky dokopy majú kvalitu v útoku nadštandardnú na slovenské pomery. [code]Celkovo si myslím, že tento rok mohol byť tím kvalitatívne lepší ako budúci rok.[/code] To je pomerne diskutabilné, ale tvrdenia proti tomu momentálne nemám :-)
∧ skryť ∧
S Ružičkom, Romanom a Fehérvárym to vidím rovnako ako ty. To "ak ich pustia" bolo ako poistka. Stáť sa totiž môže hocičo, aj keď zatiaľ je to dosť nepravdepodobné.

Výkonnosť Ovečku na medzinárodnej úrovni už túto sezónu neoveríme. V každom prípade, musíš uznať, že v záverečnej nominácii byť mal.

Ja Hrenákovi naopak dosť verím. Už v minulej sezóne mal v USHL solídne stats.
hodnost .
15.12.2017 - 18:43:36
avatar
Reakcia na: slovak, 15.12.2017 - 18:41:17
S Ružičkom, Romanom a Fehérvárym to vidím rovnako ako ty. To \"ak ich pustia\" bolo ako poistka. Stáť sa totiž môže hocičo, aj keď zatiaľ je to dosť nepravdepodobné. Výkonnosť Ovečku na medzinárodnej úrovni už túto sezónu neoveríme. V každom prípade, musíš uznať, že v záverečnej nominácii byť mal. Ja Hrenákovi naopak dosť verím. Už v minulej sezóne mal v USHL solídne stats.
∧ skryť ∧
Ak zachyta Hrenak, bude to asi najlepsia vec co sa nam moze stat s tymto kadrom. Zas budeme schopny dat max 2-3 goly , 1 gol z hry...
15.12.2017 - 20:35:11
avatar
Brána: ťažko povedať, z ročníka 98 bude chýbať Hrenák, v 2000 nemáme nikoho nejak výrazného, takže celkovo by som povedal že budeme na tomto poste slabší. V súčasnosti do úvahy pripadajú Ovečka, Kostelný, Hlavaj, Vyletelka (Vojvoda)

Obrana: tu nám z ročníka 98 vypadnú Bodák a Zeleňák. Hlavnými piliermi by mali byť Fehervary a Ivan, kvalitu by si tiež mali zastať Žiak a Korenčík. Ďalej tu do úvahy pripadajú mená ako Kupec, Demo, Pupák,Dlugos, Knazko, Manak, Šimurda, Boldižár, Bučko, Turan, Romaňák, Chatrnúch a ďalší. Preto si myslím že v obrane budeme na tom kvalitatívne rovnako, resp. trocha lepšie ako tento rok.

Útok: tu prídeme o veľa hráčov, medzi nimi napr Studenič, Buček, Valach, Lacka, Galbavý, Solenský, Smolka, Čacho, Tamáši. Bohužial z ročníka 2000 nevidím nikoho, kto by ich nahradil. Preto by som povedal že v útoku budeme slabší.

Celkový sumár je teda (podľa aktuálnej výkonnosti našich hráčov) že budeme mať slabší tím. O to väčšia škoda, že Bokrošovi ponúkli prácu trénera aj na tento rok hoci sa jej pôvodne vzdal.
16.12.2017 - 23:07:11
avatar
Obrovská senzácia! Kazachstan postúpil do A-kategórie MS do 20 rokov a predstaví sa na MSJ v Kanade!
16.12.2017 - 23:45:38
avatar
Reakcia na: slovak, 16.12.2017 - 23:07:11
Obrovská senzácia! Kazachstan postúpil do A-kategórie MS do 20 rokov a predstaví sa na MSJ v Kanade!
∧ skryť ∧
no zrovna kazachov by som necakal .. aspon trosku zmena
31.12.2017 - 16:15:24
avatar
Môj tip na zostavu:

Brankári:
Juraj Ovečka (Springfield Blues/NAHL)
Samuel Hlavaj (Martin U20/SR U20)
Jakub Kostelný (Trenčín U20/SR U20)

Obrancovia:
Martin Fehérváry (Oskarshamn IK/Allsvenskan)
Michal Pupák (HK Nitra/Tipsport Liga)
Michal Ivan (Acadie-Bathurst Titan/QMJHL)
Marek Korenčík (Lulea HF J20/SuperElit)
Martin Kupec (HC Banská Bystrica/Tipsport Liga)
Adam Žiak (TUTO U20/Jr.A-SM-Liiga)
Daniel Demo (Lulea HF J20/SuperElit)

Utočníci:
Adam Ružička (Sarnia Sting/OHL)
Adam Liška (Kitchener Rangers/OHL)
Miloš Roman (Vancouver Giants/WHL)
Miloš Fafrák (Spokane Chiefs/WHL)
Martin Faško-Rudáš (Everett Silvertips/WHL)
Patrik Hrehorčák (Rouyn-Noranda Huskies/QMJHL)
Filip Krivošík (LeKi/Mestis)
Maxim Čajkovič (Lulea HF J20/SuperElit)
Martin Pospišil (Sioux City Muskeeters/USHL)
Jozef Baláž (Vítkovice/TELH))
Adam Stacho (Ámerican Int\\\'l College/NCAA)
Jakub Urbánek (Topeka RoadRunners/NAHL)
Miloš Kelemen (HKM Zvolen/Tipsort Liga)

Brána:
1.Juraj Ovečka
2.Jakub Kostelný

Obrana
1.Fehérváry - Korenčík
2.Ivan - Žiak
3.Kupec - Demo
(Pupák)

Utok:
1.Hrehorčák - Ružička - Krivošík
2.Fafrák - Roman - Baláž
3.Liška - Urbánek - Faško-Rudáš
4.Pospíšil - Čajkovič - Kelemen
(Stacho)
31.12.2017 - 16:47:04
avatar
Reakcia na: Jubordo, 31.12.2017 - 16:15:24
Môj tip na zostavu: Brankári: Juraj Ovečka (Springfield Blues/NAHL) Samuel Hlavaj (Martin U20/SR U20) Jakub Kostelný (Trenčín U20/SR U20) Obrancovia: Martin Fehérváry (Oskarshamn IK/Allsvenskan) Michal Pupák (HK Nitra/Tipsport Liga) Michal Ivan (Acadie-Bathurst Titan/QMJHL) Marek Korenčík (Lulea HF J20/SuperElit) Martin Kupec (HC Banská Bystrica/Tipsport Liga) Adam Žiak (TUTO U20/Jr.A-SM-Liiga) Daniel Demo (Lulea HF J20/SuperElit) Utočníci: Adam Ružička (Sarnia Sting/OHL) Adam Liška (Kitchener Rangers/OHL) Miloš Roman (Vancouver Giants/WHL) Miloš Fafrák (Spokane Chiefs/WHL) Martin Faško-Rudáš (Everett Silvertips/WHL) Patrik Hrehorčák (Rouyn-Noranda Huskies/QMJHL) Filip Krivošík (LeKi/Mestis) Maxim Čajkovič (Lulea HF J20/SuperElit) Martin Pospišil (Sioux City Muskeeters/USHL) Jozef Baláž (Vítkovice/TELH)) Adam Stacho (Ámerican Int\\\\\\\'l College/NCAA) Jakub Urbánek (Topeka RoadRunners/NAHL) Miloš Kelemen (HKM Zvolen/Tipsort Liga) Brána: 1.Juraj Ovečka 2.Jakub Kostelný Obrana 1.Fehérváry - Korenčík 2.Ivan - Žiak 3.Kupec - Demo (Pupák) Utok: 1.Hrehorčák - Ružička - Krivošík 2.Fafrák - Roman - Baláž 3.Liška - Urbánek - Faško-Rudáš 4.Pospíšil - Čajkovič - Kelemen (Stacho)
∧ skryť ∧
Môžem sa spýtať, čo ťa primelo uprednostniť Urbáneka a Faška-Rudasa pred Stachom? Ďakujem za odpoveď.

Inak je to veľmi podobná zostava tej mojej. A myslím, že aj dosť reálna.
31.12.2017 - 17:10:33
avatar
Za predpokladu že tam bude 13 útočníkov a 7 obrancov:

Brankári:
Ovečka, Kostelný, Hlavaj

Obrancovia:
Fehérváry, Ivan, Korenčík, Žiak, Kupec, Bučko, Demo

Útočníci:
Krivošík, Roman, Hrehorčák, Ružička, Liška, Baláž, Fafrák, Stacho, Urbánek, Faško-Rudáš, Kelemen, Regenda, Čajkovič
31.12.2017 - 17:22:02
avatar
Reakcia na: balasic, 31.12.2017 - 17:10:33
Za predpokladu že tam bude 13 útočníkov a 7 obrancov: Brankári: Ovečka, Kostelný, Hlavaj Obrancovia: Fehérváry, Ivan, Korenčík, Žiak, Kupec, Bučko, Demo Útočníci: Krivošík, Roman, Hrehorčák, Ružička, Liška, Baláž, Fafrák, Stacho, Urbánek, Faško-Rudáš, Kelemen, Regenda, Čajkovič
∧ skryť ∧
Môj názor:

Pupák > Bučko
Pospíšil > Čajkovič, Faško-Rudas, Regenda, Urbánek
31.12.2017 - 17:43:21
avatar
Reakcia na: balasic, 31.12.2017 - 17:10:33
Za predpokladu že tam bude 13 útočníkov a 7 obrancov: Brankári: Ovečka, Kostelný, Hlavaj Obrancovia: Fehérváry, Ivan, Korenčík, Žiak, Kupec, Bučko, Demo Útočníci: Krivošík, Roman, Hrehorčák, Ružička, Liška, Baláž, Fafrák, Stacho, Urbánek, Faško-Rudáš, Kelemen, Regenda, Čajkovič
∧ skryť ∧
Môže byť len by som tam možno zapracoval Pospíšila.
31.12.2017 - 18:59:02
avatar
Reakcia na: slovak, 02.12.2017 - 12:28:22
Táto zostava (už snáď bez trénera Bokroša) by mohla mať budúci rok za značného progresu hráčov a s trochou šťastia na semifinále. Je v nej 21 hráčov ročníka 1999 a dvaja ročníka 2001. Snáď budú všetci zdraví a Ružička s Fehérvárym budú uvoľnení. Fafrák - Ružička - Baláž Hrehorčák - Roman - Krivošík Liška - Stacho - Kelemen Regenda - Havrila - Pospíšil Čajkovič (2001) Fehérváry - Ivan Korenčík - Žiak Kupec - Pupák Demo Ovečka Kostelný/Sklenár Hlavaj (2001)
∧ skryť ∧
99 a všetky ďalšie ročníky až po 2006 (ďalej to nemám napozerané) budú slabšie ako to, či sme tam mohli poslať teraz.

Projekt Orange 20 bude pokračovať ďalej, lebo nikto nič lepšie v tom objeme peňazí na stôl nedá a peniaze treba minúť.

A myslím, že zmena na trénerskom poste tiež nebude, pri daných finančných možnostiach a dostupných hráčoch sa na žiaden turnaj v žiadnej kategórii nedokážeme zodpovedne pripraviť. Je tu veľmi populárne nadávať na trénera, ale nikto z Vás sa nevie ani podpísať. Ja si myslím, že Bokroš je veľmi dobrý tréner. Najlepší, ktorý to bol ochotný zobrať.



31.12.2017 - 19:10:35
avatar
To to je diskusné fórum, takže beriem Váš postoj. Kus by bolo treba brať aj iných. A keďže je toto anonymné fórum je skôr na mieste, že tu nikto nepoužíva pravé mená, veď nikto s nás sa tým neživý, žeby profesionálne sledoval hokej, alebo mal niečo preto sme fans a ako každý fans si sem tam musí do niekoho "kopnúť", tak preto je na mieste, že nech si dá každý meno, aké chce a nech má názor, aký chce a nech si dá človek svoje meno a priezvisko jeho vec. Na druhej strane písal som aj ja email napríklad na zväz vo viacerých podobách a tam som bol podpísaný, tak isto telefón na mňa a raz na mňa niekto reagoval, že mi zavolal, alebo odpísal, aby vysvetlil, ako je to možné atď. a popravde nepísal som hlúposti. A kedže som aj ja daňový poplatník takéto veci, kto bude tréner a ďalšie veci, ma sem tam aj zaujímajú.
31.12.2017 - 19:21:08
avatar
Reakcia na: 29kubes10, 31.12.2017 - 19:10:35
To to je diskusné fórum, takže beriem Váš postoj. Kus by bolo treba brať aj iných. A keďže je toto anonymné fórum je skôr na mieste, že tu nikto nepoužíva pravé mená, veď nikto s nás sa tým neživý, žeby profesionálne sledoval hokej, alebo mal niečo preto sme fans :s04: a ako každý fans si sem tam musí do niekoho \"kopnúť\", tak preto je na mieste, že nech si dá každý meno, aké chce a nech má názor, aký chce a nech si dá človek svoje meno a priezvisko jeho vec. Na druhej strane písal som aj ja email napríklad na zväz vo viacerých podobách a tam som bol podpísaný, tak isto telefón na mňa a raz na mňa niekto reagoval, že mi zavolal, alebo odpísal, aby vysvetlil, ako je to možné atď. a popravde nepísal som hlúposti. A kedže som aj ja daňový poplatník takéto veci, kto bude tréner a ďalšie veci, ma sem tam aj zaujímajú. :sr:
∧ skryť ∧
Off-topic: Slováci vo všeobecnosti nevedia odložiť emócie a používať racionálne argumenty. Treba sa to naučiť, pomôže nám to nielen v hokeji. Ak sa chceme dotiahnuť na CR, tak by sme minimálne v rozvoji talentovaných detí mali mať porovnateľný ak nie lepší rozvojový systém. Ale to nemáme ani v mládežníckych reprezentáciach. A samozrejme v kvalite súťaži všetkých kategórii je veľký rozdiel....

Výmena trénera v tomto nič nezmení, ani dva trojdňové kempy a turnaj na hokejovej periférii. Na FTVŠ sa učia koľko treba opakovaní na automatizaciu herného systému, takze hociktorý študent vie, kam toto smeruje.
31.12.2017 - 19:28:35
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 31.12.2017 - 19:21:08
Off-topic: Slováci vo všeobecnosti nevedia odložiť emócie a používať racionálne argumenty. Treba sa to naučiť, pomôže nám to nielen v hokeji. Ak sa chceme dotiahnuť na CR, tak by sme minimálne v rozvoji talentovaných detí mali mať porovnateľný ak nie lepší rozvojový systém. Ale to nemáme ani v mládežníckych reprezentáciach. A samozrejme v kvalite súťaži všetkých kategórii je veľký rozdiel.... Výmena trénera v tomto nič nezmení, ani dva trojdňové kempy a turnaj na hokejovej periférii. Na FTVŠ sa učia koľko treba opakovaní na automatizaciu herného systému, takze hociktorý študent vie, kam toto smeruje.
∧ skryť ∧
Takže u nás sa stále nič nezmenilo a robí sa všetko, ako za doby Nemečka ? Potom načo sa idú budovať štadióny, keď sa nezmení myslenie ľudí, ktorý sú vo vedení ? Alebo si myslíte, že tie štadióny nemajú zmysel ? Lebo na druhej strane všetko nové vybudované je niečo super, aj keď niekedy to môže byť iba zalepenie očí.

A ešte ma zaujala vaša veta ohľade Orange 20, ako to myslíte minúť tie peniaze ? Sú minuté účelovo ?

1 2 3 4 5 6 ... 42 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies