Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Detroit Red Wings

Tému založil: hossa1919
10.04.2009 - 13:27:26

07.02.2016 - 12:24:07
avatar
Včerajší zápas to bola radosť pozerať, spokojnosť nielen z výsledkom ale aj s hrou. Konečne sme dokázali hrať kvalitne v útoku aj v obrane aj keď je pravda že Islanders nemali najlepší deň.
Ten posledný deň bol totiž úplne tragický, ako herne tak výsledkovo a ako už niekto napísal jediný kto nás trochu zachránil boli Larkin a Mrázek. Taká Datsyukova štatistika hovorí za všetko, ak hráč ako Pavel zaknihuje v zápase 0,0,0 -2 tak mi nemôžme vyhrať. A navyše tých 7 striel, to je dosť aj na Ovečkina čo je čistokrvný sniper a nie na tvorcu hry ako Datsyuk. Akurát včera som chcela napísať že s Richards nebude najlepšia alternatíva na jeho krídlo a Blash to konečne pochopil, snáď. Dal ho k Hankovi čo by malo fungovať a všetci vieme ako veľmi potrebujeme ich dobré výkony a body. Henrik síce nehral zle ani predtým ale bodovo to v poslednej dobe akosi tiež nie je ono.
Aj keď sa trochu bojím, či ich skúsenosti nebudú chýbať v iných útokoch, aj keď sú tam skúsený hráči tak Dats a Hank sú predsa len iná káva.
Napriek tomu si myslím, že včerajšie zloženie útokov by mohlo byť fajn a mohlo by nám priniesť väčšiu produktivitu.
Čo sa týka Mrázeka tak k tomu chlapcovi niet čo dodať, predvádza veľmi kvalitné výkony, je sebavedomí a má veľkú zásluhu na včerajšom víťazstve. Osobne si myslím, že Howard je z formy, takže úplne nechápem prečo ich stále strieda v bránke.
Naši Tomášovia no to je kapitola sama o sebe. Obaja podávajú ale v poslednej dobe kvalitné výkony aj keď tá produktivita nie je ideálne najme u Tatara. Toho je podľa mňa škoda, rada by som ho videla opäť hrať z Datsyukom, to by aj tých bodov bolo viac. Jurčo no ten snáď konečne presvedčil, že patrí do prvého tímu a nie na farmu a nebude už pendlovať hore dole, raz môže byť veľmi kvalitný.
LGRW
07.02.2016 - 17:42:24
avatar
Reakcia na: wings-fan, 07.02.2016 - 12:24:07
Včerajší zápas to bola radosť pozerať, spokojnosť nielen z výsledkom ale aj s hrou. Konečne sme dokázali hrať kvalitne v útoku aj v obrane aj keď je pravda že Islanders nemali najlepší deň. Ten posledný deň bol totiž úplne tragický, ako herne tak výsledkovo a ako už niekto napísal jediný kto nás trochu zachránil boli Larkin a Mrázek. Taká Datsyukova štatistika hovorí za všetko, ak hráč ako Pavel zaknihuje v zápase 0,0,0 -2 tak mi nemôžme vyhrať. A navyše tých 7 striel, to je dosť aj na Ovečkina čo je čistokrvný sniper a nie na tvorcu hry ako Datsyuk. Akurát včera som chcela napísať že s Richards nebude najlepšia alternatíva na jeho krídlo a Blash to konečne pochopil, snáď. Dal ho k Hankovi čo by malo fungovať a všetci vieme ako veľmi potrebujeme ich dobré výkony a body. Henrik síce nehral zle ani predtým ale bodovo to v poslednej dobe akosi tiež nie je ono. Aj keď sa trochu bojím, či ich skúsenosti nebudú chýbať v iných útokoch, aj keď sú tam skúsený hráči tak Dats a Hank sú predsa len iná káva. Napriek tomu si myslím, že včerajšie zloženie útokov by mohlo byť fajn a mohlo by nám priniesť väčšiu produktivitu. Čo sa týka Mrázeka tak k tomu chlapcovi niet čo dodať, predvádza veľmi kvalitné výkony, je sebavedomí a má veľkú zásluhu na včerajšom víťazstve. Osobne si myslím, že Howard je z formy, takže úplne nechápem prečo ich stále strieda v bránke. Naši Tomášovia no to je kapitola sama o sebe. Obaja podávajú ale v poslednej dobe kvalitné výkony aj keď tá produktivita nie je ideálne najme u Tatara. Toho je podľa mňa škoda, rada by som ho videla opäť hrať z Datsyukom, to by aj tých bodov bolo viac. Jurčo no ten snáď konečne presvedčil, že patrí do prvého tímu a nie na farmu a nebude už pendlovať hore dole, raz môže byť veľmi kvalitný. LGRW
∧ skryť ∧
Tak Jurčo ani pendlovať moc hore dole nemôže nakoľko by musel ísť cez waiver a myslím že každému je jasné že by niekto po ňom siahol buď bude hrávať alebo ho trejdnú si myslím... Mne sa ale aj tak asi páčil najviac Mrázek ten neskutočné čo pochytá a s akým kľudom radosť ho sledovať aj spolu s Larkinom... mňa by vcelku potešilo keby vymenil Helma s Jurčom... príde mi že Helm sa hodí viac do checking line a Jurčo so stúpajucou formou by si mohol vybojovať miesto vo vyššiom útoku
07.02.2016 - 18:13:18
avatar
Reakcia na: elbarto, 07.02.2016 - 17:42:24
Tak Jurčo ani pendlovať moc hore dole nemôže nakoľko by musel ísť cez waiver a myslím že každému je jasné že by niekto po ňom siahol buď bude hrávať alebo ho trejdnú si myslím... Mne sa ale aj tak asi páčil najviac Mrázek ten neskutočné čo pochytá a s akým kľudom :) radosť ho sledovať aj spolu s Larkinom... mňa by vcelku potešilo keby vymenil Helma s Jurčom... príde mi že Helm sa hodí viac do checking line a Jurčo so stúpajucou formou by si mohol vybojovať miesto vo vyššiom útoku :)
∧ skryť ∧
Čo som mal možnosť sledovať posledných pár zápasov, tak Helm ani Richards sa mi v tej druhej lajne vôbec nepáčia. Jurča by som posunul vyššie, hrá veľmi dobre a s väčším časom príde aj viac bodov.

Larkin je monster, ešte pred sezónou som písal, že vám ho závidím, ale teraz vám ho závidím ešte viac.
07.02.2016 - 18:50:39
avatar
Reakcia na: peto10, 07.02.2016 - 18:13:18
Čo som mal možnosť sledovať posledných pár zápasov, tak Helm ani Richards sa mi v tej druhej lajne vôbec nepáčia. Jurča by som posunul vyššie, hrá veľmi dobre a s väčším časom príde aj viac bodov. Larkin je monster, ešte pred sezónou som písal, že vám ho závidím, ale teraz vám ho závidím ešte viac. :LOL:
∧ skryť ∧
No strašná energia ide z Larkina žiadny súboj nieje prehraný do toho jeho šikovnosť a rýchlosť Caldera má vo vačku môj názor ... no tak ja to vidím nápodobne celkovo Richards na krídle je úplna hlúposť podľa mňa nepáči sa mi tam... ale mám pocit že sú to tak trocha Blashillovi oblúbenci osobne by som videl radšej vyššie Pulkkinena a Jurča namiesto Richardsa a Helma
07.02.2016 - 19:54:40
avatar
Reakcia na: elbarto, 07.02.2016 - 18:50:39
No strašná energia ide z Larkina žiadny súboj nieje prehraný do toho jeho šikovnosť a rýchlosť :D Caldera má vo vačku môj názor :D... no tak ja to vidím nápodobne celkovo Richards na krídle je úplna hlúposť podľa mňa nepáči sa mi tam... ale mám pocit že sú to tak trocha Blashillovi oblúbenci :D osobne by som videl radšej vyššie Pulkkinena a Jurča namiesto Richardsa a Helma
∧ skryť ∧
Písať, že Caldera má vo vačku je úplne scestné.
07.02.2016 - 23:18:37
avatar
Reakcia na: slovak, 07.02.2016 - 19:54:40
Písať, že Caldera má vo vačku je úplne scestné.
∧ skryť ∧
Súhlas, napriek tomu že je Dylan neuveriteľný vo svojej prvej sezóne, zvlášť vo svojom veku, Caldera istého nemá, pre neuveriteľnú rookie class.

Obrovskú šancu majú aj Panarin (momentalne podla mna favorit), Gostisbehere (nevueritelna rookie season na obrancu napriek mensiemu poctu odohratych hier), McDavid (asi mu ujde kvoli vynechanemu casu, ale ked hral, tak bol najlepsi rookie). Šancu určite má aj Eichel. Ale v tomto momente by Dylan mal mať aspoň nomináciu.


Helm je podla mňa jeden z najlepších 3rd linerov, a nechápem celkom čo robí na druhej. Richards je taký meh, ja z neho niesom nadšený od začiatku sezóny. Ako veľa ľudí predpokladalo, v dobrom zdraví nemá miesto na centri, a neeviem či na krídle niečo tímu prináša. Osobne by som bol rád keby sme ho za nejaký zaujímavý kúsok na deadline vymenili.
09.02.2016 - 12:18:10
avatar
Mrazek ciste konto, EuroTwins spolu...len tak dalej...snad ale GM urobi nejake vymeny na posilnenie obrany
12.02.2016 - 15:12:45
avatar
Pani....sledujeje aj ine teamy Detroitu? - myslim basketbalovych Pistons, ktorí vyradili v priebehu cca mesiaca cisla legiend Big Bena Wallacea a Billupsa -> basketbalovy team a zasluzene vyradenych snad 11 cisel...

Kedze Kridla patria medzi najstarsie celky v nhl historii, nebolo by odveci mat ich vyradenych tiez viac....neviem, kto o tom rozhoduje, no podla mna by mohli vyvesit Shannyho aj Fedorova nie? 10 a viac rokov v teame, body, vysledky, symboly uspechu.... U Sergeya ostane ta skvrna, ked trucoval kvoli platu, ale bol to korculiarsky fenomen no
Ista podobnost je s NJ devils...Daneyko skoro nevedel dat gol, no SCupy boli a bol proste oddany symbol....synonymom u nas by tym padom boli aj Grind line alebo Homer, no az takí znami borci to koniec-koncov neboli...(napr. Housley neskutocne produktivny obranca a nie je v Sieni slavy)

Ide mi proste o Shanahana a Fedorova
12.02.2016 - 19:46:20
avatar
Reakcia na: režo, 12.02.2016 - 15:12:45
Pani....sledujeje aj ine teamy Detroitu? - myslim basketbalovych Pistons, ktorí vyradili v priebehu cca mesiaca cisla legiend Big Bena Wallacea a Billupsa -> basketbalovy team a zasluzene vyradenych snad 11 cisel... Kedze Kridla patria medzi najstarsie celky v nhl historii, nebolo by odveci mat ich vyradenych tiez viac....neviem, kto o tom rozhoduje, no podla mna by mohli vyvesit Shannyho aj Fedorova nie? 10 a viac rokov v teame, body, vysledky, symboly uspechu.... U Sergeya ostane ta skvrna, ked trucoval kvoli platu, ale bol to korculiarsky fenomen no :) Ista podobnost je s NJ devils...Daneyko skoro nevedel dat gol, no SCupy boli a bol proste oddany symbol....synonymom u nas by tym padom boli aj Grind line alebo Homer, no az takí znami borci to koniec-koncov neboli...(napr. Housley neskutocne produktivny obranca a nie je v Sieni slavy) Ide mi proste o Shanahana a Fedorova :fan: :fan:
∧ skryť ∧
O Fiodorovovi uvažujú. Párkrát v posledných sezónach niektorí ich predstavitelia uviedli, že to "navrhnú majiteľom", alebo že by to klub "mal vziať v úvahu". Ak by to chceli urobiť, tak asi budúcu sezónu, ktorá bude posledná v Joe Louis Arene. S úvahami o vyradení čísla Brendana Shanahana som sa zatiaľ nestretol.

Niektorí hráči nemajú vyradené čísla, ale k úcty k nim ich čísla nikto nenosí (Larry Aurie 6, Vladimir Konstantinov 16).
08.03.2016 - 19:24:20
avatar
Môžem poprosiť fans detroitu nech sa vyjadria na tému "Tréner". Niekde som počul aj to, že Tatar skritizoval trénera že vraj je na lavičke "laknuty". Čo je natom pravdy a ako to vidíte vy? Lebo tu od "znalcov" sa moc toho nedozviem. Ako vidíte trénera a jeho prístup a spôsob trenovania Vy?
09.03.2016 - 15:38:06
avatar
Tatar nech sa stará o svoje výkony, rovnako tak ďalších 21 hokejistov. No nič, hádam sa sami vypoklonkujeme z play-off pozícií a začne sa niečo diať. Treba začať Hollandom ako prvým a nový GM nech sa už stará o upratovanie toho bordelu, ktorý tu Ken svojou nečinnosťou napáchal. Nemám chuť na naše zápasy, je to strašne niečo, verejné korčuľovanie.
11.03.2016 - 22:31:19
avatar
Reakcia na: DC man, 08.03.2016 - 19:24:20
Môžem poprosiť fans detroitu nech sa vyjadria na tému \"Tréner\". Niekde som počul aj to, že Tatar skritizoval trénera že vraj je na lavičke \"laknuty\". Čo je natom pravdy a ako to vidíte vy? Lebo tu od \"znalcov\" sa moc toho nedozviem. Ako vidíte trénera a jeho prístup a spôsob trenovania Vy? :-)
∧ skryť ∧
Je jedným z mladších trénerov v NHL. Klasický moderný tréner, akých je v NHL čoraz viac. Z vyjadrení pre médiá je zjavné, že vie dobre komunikovať. Pozerá na obe strany mince, pri hodnotení hráčov poukazuje na pozitíva i negatíva. Aj najlepší hráči sa v jeho očiach vždy majú v čom zlepšovať. Zásadne odmieta vyjadrenia o tom, že Larkin ťahá, resp. dlho ťahal tento tím, a ani raz nepristal na takéto úvahy médií a vždy pripomenul, že je ešte veľa oblastí, v ktorých sa musí zlepšiť. Hoci médiá, fanúšikovia i Ken Holland pri rôznych príležitostiach verejne hlásali, že Mrázek je jednotkou, on to po prvý raz urobil len pred piatimi dňami v Chicagu, ale nič veľké to aj tak neznamenalo a po siedmich minútach zápasu ho stiahol z ľadu a posadil po tom, čo chyboval. Základnú časť delí na 16 segmentov po 5 zápasov (7 v poslednom segmente). Z každého segmentu chce min. 6 bodov. Ak ich získa, Red Wings sú podľa neho tímom hodným play-off. Na začiatku každého segmentu, najmä ak ten predošlý bol zlý, motivuje viac ako predtým a pripomína štart nového segmentu. Netvrdí, že ak Red Wings budú hrať presne tak, ako majú, že vyhrajú. Tvrdí len, že majú dobrú šancu vyhrať.

Neviem, pre aké médiá to Tatar povedal, ale pre severoamerické médiá (beat writerov, ktorí sa s hráčmi stretávajú každý deň osobne) to nebolo. Takúto hlúposť by nepovedal žiadny hráč, ktorý prostredníctvom NHLPA prechádza mediálnymi školeniami. Boli síce takí, ktorí si nebrali servítku pred ústa (napr. Sean Avery), ale v NHL už nikdy viac nedostali prácu.

Tatarove vyjadrenie (či už je skutočné, alebo vymyslené) dobre sadá na lep mnohým fanúšikom Red Wings, ktorí žijú v domnienke, že terajší Red Wings sú tu na to, aby bojovali o Stanley Cup, ale že Blashill je zlý tréner, že zle rozdeľuje čas na ľade, že po zlej sezóne vyletí, že s ním pôjde aj Ken Holland, že sa niečo bude diať, atď. Brendan Savage, beat writer servera MLive.com, pred pár rokmi napísal veľavravnú vetu o tom, že fanúšikovia Red Wings sú rozmaznaní. Rozmaznaní veľkými výsledkami, ktoré tento klub dávnejšie dosiahol. Ich nespokojnosť tu bude stále. Či sa to ľuďom páči alebo nie, Red Wings prechádzajú tranzíciou, prestavbou. Nechcú to ale robiť tak, ako ostatných 29 klubov v NHL, tzn. že sa dlhé roky budú potácať na dne tabuľky a poberú vysoké drafty, z ktorých vybudujú nový tím. Oni sa rozhodli budovať nový tím za pochodu, pri ktorom možno nijak výrazne nepadnú - to nikto nechce. Mnohí možno čakali, že nový tím bude hotový za pár rokov, že to bude práve teraz, pritom v NHL sú tímy, ktoré prechádzali 10-ročným blúdením na absolútnom dne (Edmonton, Florida) a z draftu pobrali, čo sa dalo. Mnohí fanúšikovia si nechcú priznať, že to, čo sa teraz deje, je obyčajná prestavba, ktorá nekončí a možno ďalších 4-5 rokov končiť nebude; prestavba, pri ktorej sa nič zásadné nedeje a čaká sa, kto sa ako rozvinie. Takže je ľahké myslieť si, že Blashill to robí zle a poletí, alebo že Holland nerobí nič a poletí tiež. Ja osobne tomu neverím, aj keby Red Wings nepostúpili do play-off. Neverím, že by úplne rozbili myšlienku, ktorú v tomto klube budujú od začiatku 90. rokov, kedy prechádzali podobným obdobím a cca 7-8 rokov trvalo, kým dokázali vychovať nový dobrý tím.

Takže či je Blashill zľaknutý? Zľaknutí sú len niektorí fanúšikovia. Majú od tohto tímu nereálne očakávania, nie sú trpezliví, odmietajú tento model, na ktorom klub pracuje, alebo o ňom nevedia, alebo mu neveria. Neveria, že aj Detroit Red Wings po tom všetkom, čo je dávno preč, prechádzajú niečím, čomu sa hovorí prestavba. A pritom to môže byť oveľa horšie ako o každoročných bojoch o obyčajnú miestenku v play-off.
14.03.2016 - 07:54:17
avatar
akoze nechcem nijak hypovat slovakov ale urcite sa mi paci viac herny prejav jurca ako pulkinena... a nyquistovi by sa tiez hodila tribuna na jeden-dva zapasy... AA moj novy oblubenec.
14.03.2016 - 12:15:14
avatar
DET má papierovo najľahší žreb do konca zákl.časti, ale s takýmito výkonmi ich rýchlo ktosi preskočí...
14.03.2016 - 16:33:21
avatar
Uz najblizsi match proti Flyers je "4bodovy"... Proti Torontu sa na to dalo aspon pozerat, z takej prevahy mali aspon jeden gol strelit, zbytocna strata ...predchadzajuce tyzdne je to ale velka bieda, Blashill nadobro zanevrel na nejake stabilizovanie utokov?? To meni ako sa vyspi...
14.03.2016 - 17:52:44
avatar
Povolali Manthu.
09.04.2016 - 09:37:51
avatar
https://www.youtube.com/watch?v=PBEXSiFzOfU&nohtml5=False
10.04.2016 - 00:08:14
avatar
No sme tam dokrívali veľmi nejednoznačne, ale sme tam!! Red Wings po 25. krát v rade v PO!!
10.04.2016 - 00:45:37
avatar
Reakcia na: Shini, 10.04.2016 - 00:08:14
No sme tam dokrívali veľmi nejednoznačne, ale sme tam!! Red Wings po 25. krát v rade v PO!! :fan: :fan: :fan:
∧ skryť ∧
https://www.youtube.com/watch?v=nSaUetWOtTQ
10.04.2016 - 11:03:56
avatar
Pokiaľ v lete nenastanú razantnejšie zmeny a Holland neupustí od svojej kedysi osvedčenej, dnes už však nezmyselnej stratégie, tak o rok nás play-off minie.

< 1 ... 350 351 352 353 354 355 ... 359 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies