Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Tampa Bay Lightning

Tému založil: 100Canadiens24
07.10.2010 - 11:35:17
Pre Vás ostatných možno nie , ale pre mňa je tento rok Tampa dosť zaujímavým tímom.Prečo? Lebo si myslím , že Yzerman je tým pravým GM , ktorý sa nebojí kontroverzie , ale na druhej strane sa ani do ničoho bezhlavo nepúšťa.Naopak , nechal ísť Meszároša ked videl , že sa mu tam nedarí.Preto si myslím , že je to pre Tampu ideálny agresívny generálny manažér.No takisto , ako môže Tampa dojsť daleko , tak isto môže byť posledná.preto by ma zaujímalo , čo si o tom myslíte Vy ?

14.06.2015 - 13:17:13
avatar
Reakcia na: BenBiskup, 14.06.2015 - 12:20:50
Frustrujucejši zápas, než včera, som za ten cely čas čo pozeram hokej asi nevidel. Prvy gol ani nekomentujem, taky stupidny gol dostať v play off a ešte k tomu vo finale stanley cupu? To sa može stať len nam. Pri Šustrovi som sa modlil, nech niečo nevyvedie vždy ked mal puk, Morrow to iste, otrasne vykony. V prvej to bolo vyrovnane, v druhej tak isto,v tretej už nas cez ten beton nepustili ani do šance. Pri tom druhom gole už som mal dosť, ešte aj puky sa im odražaju na hokejky, včera mali jedno velke šťastie čo sa tyka ofenzivy. Proste včera to bolo jedno velke sklamanie. V Chicagu to bude ťažke.. pevne verim že sa vzchopime ako mnohokrat v play off a vyrovname, ale podľa mna sme im celu tu seriu darovali sami, zapas na 3:1 mal byť jednoznačne naš, ale my sme ho doslova len tak pustili, ked sme mali všetko v rukach.. :-/ Tretia formacia asi najlepši vykon a zranenie Kucherova nam dosť rapidne znižuje šance že s tym niečo spravime..
∧ skryť ∧
Hrá sa na góly, Chicago ich dalo viac ako Tampa, zaslúžene vedie 3:2, žiadne šťastie/nešťastie. Či čo? 3 tyčky Chicaga v game 4?
hodnost D&M .
14.06.2015 - 13:41:29
avatar
V Prvom rade teda po game5 zagratulujeme hviezde zápasu Big F*cking Bishopovi. Asi sa ani nedá pochopiť prečo s tej brány vyliezol a čo vlastne čakal. Každopádne bravóo, toto nás dá sa povedať stálo zápas. Najkrajšie ale bolo ako sa to snažil odčiniť a furt sa snažil ukazovať jeho techniku s hokejov to bolo impozantné. Hlavne keď za bránou v 3tretine znovu nechýbalo veľa a mohli pridať ďalší epic goal. A to nehovoriac o fakte že je injury ty vole a on sa tam bude pchať do súbojov....

Inak zápas znovu vyrovnaný, mali sme to vyhrať druhá tretina z našej strany super, boli sme lepší a mali momentum a 3rd sme zabili. Tam sme sa nakoniec nedostali ani do tlaku ktorý by znamenal vyrovnanie.

Po 2tretinách IT Hedman 14min a Sustr 10. Keith-Hammer 21. Cooper logic
Hedman beast čo je lepší momentálne ako Keith a my ho nevyužívame naplno. Sustr nakoniec krásnych 15min, to si zaslúžil asi tými icingami a turnovermi.

Stamkos ďalšia star. 1strela (ktorá išla vedľa ale crawford to chytil)! Skvelé kapitán! Jediné šťastie že rovnakú „formu“ majú aj Toews a Kane inak by sme už mali po sezóne.

Pochvala znovu pre 3linu a Callahana.

Ohľadom Kuchiho:
#lightning are saying Nikita Kucherov is still evaluated. They don t want to say he s out yet.
Nič sa nevie, ale vidím to na zlomenú kľúčnu kosť čo by bolo veľmi zlé. Johnson je tiež injury posledné zápasy je to 50% Johnson a niečo mu musí byť, zvlášť keĎ prestal hrať úplne buly.
hodnost D&M .
14.06.2015 - 14:01:02
avatar
Bishop sa obraňuje že on na Hedmana kričal aby sa uhol ale že to nebolo počuť kôli hluku v aréne.

Podtrženo, sečteno- takže za to môže Hedman a fans.

Stamkos- 7zap bez gólu 0+1 a -2
14.06.2015 - 14:51:45
avatar
Reakcia na: slovak, 14.06.2015 - 13:17:13
Hrá sa na góly, Chicago ich dalo viac ako Tampa, zaslúžene vedie 3:2, žiadne šťastie/nešťastie. Či čo? 3 tyčky Chicaga v game 4?
∧ skryť ∧
Tak pomaly, netvrdim, že vedu so šťastim 3:2 v serii, to som nikde nenapisal a ani by som sa to neodvažil napisať, pretože to nie je pravda. Povedal som, že včera mali viac šťastia v ofenzive tym padom dali aj take goly.
14.06.2015 - 14:55:25
avatar
Reakcia na: D&M, 14.06.2015 - 14:01:02
:mad: Bishop sa obraňuje že on na Hedmana kričal aby sa uhol ale že to nebolo počuť kôli hluku v aréne. Podtrženo, sečteno- takže za to môže Hedman a fans. Stamkos- 7zap bez gólu 0+1 a -2 :s04:
∧ skryť ∧
Ved sa ukľudni. V play off hraje cely tim, nie jeden hrač. Kane ma tiež biednu seriu, mali sa za tim postaviť jednoducho ini hrači, ked to stamkos nedokazal.. Tie tutovky čo zahodil su sice na facku ale s tym sa už nič neurobi.. Mame šancu to zvratiť v pondelok, zbytočne plakať nad rozliatym mliekom. Dalsi problem je, že i ked ten gol bol stupidny a toho golmana, ktory nas toľkokrat podržal nazyvaš idiotom, s jednym vstrelenym golom sa proti Chicagu hrať neda, to je fakt.. a my sme v dvoch poslednych zapasoch bohužiaľ strelili len dva goly.
14.06.2015 - 15:04:24
avatar
Reakcia na: D&M, 14.06.2015 - 14:01:02
:mad: Bishop sa obraňuje že on na Hedmana kričal aby sa uhol ale že to nebolo počuť kôli hluku v aréne. Podtrženo, sečteno- takže za to môže Hedman a fans. Stamkos- 7zap bez gólu 0+1 a -2 :s04:
∧ skryť ∧
Ale nepochybne to bola jeho vina, ten gol..
hodnost D&M .
14.06.2015 - 21:12:59
avatar
BenBiskup - info
-Kane ma tiež biednu seriu


A všimol si si prečo? Hedman ho dokonale kontroluje a nedovolí mu prakticky nič.

S tým že sa mali postaviť iný hráči. No človek by to čakal od kapitána hráča ktorý si bude pýtať ročný plat cez 11mil. Máme čakať že v najdôležitejších momentoch nás bude ťahať Killer čo neberie ani 3mil? Nepamätám si kedy bol kapitán vo finále tak marný ako teraz Stamkos.

Johnson je zranený to je jasné. Pridal sa včera aj Kuchi ktorý dohral. Triples sú úplne rozbitý a Stamkos je mimo. Otázka je kde nás zachráni ak vôbec?
Ak vyhráme cup tak to bude vďaka Morrowovi a jeho leadershipu.

Ad Cooper: Posledných 5min do konca zápasu prehrávame 2:1 a on tam pošle Morrowa dá sa to nejako odôvodniť?
IT obrany zase vyznamenané. Už som to písal vyššie tragédi Carle-Sustr hrajú 15-18min. A na úkor Hedmana v životnej forme...Q a spol tam posielajú Timonena a rubish na smiešnych 7min aby Keith a Hammer trochu zregenerovali a my robíme z Carla dobre že nie rovnocenného beka ako Coburn.
hodnost D&M .
14.06.2015 - 21:27:01
avatar
BenBiskup - info
-Dalsi problem je, že i ked ten gol bol stupidny a toho golmana, ktory nas toľkokrat podržal nazyvaš idiotom


áno toľko krát podržal. Včera tam mal v druhej tretine 4luxusné zákroky ale na čo to je keď spravil čo spravil? Crawford chytá rovnako a hlavne vyrovnane bez sofťakov.

A vieš dobre že toto nie je prvý lacný, vlastne toto nejde nazývať lacným gólom.
No dostal v kolách predtým. Game3 Bradova strela od modrej. Game1 MTL atď atď.
Bishop je elitný v práci z hokejov to áno, top5 nhl ale tá včerajšia jeho premotivovanosť a hra na 3beka nás stála zápas.

Na otázku či sa s ním cup dá vyhrať by som povedal ANO dá. Dokáže pár zápasov ukradnúť pre seba, lenže aby sa vyhral cup musí obrana a útok byť nadpriemer. A ako vieme útok sa nám už rozpadol a máme problémy.
14.06.2015 - 22:55:01
avatar
Reakcia na: D&M, 14.06.2015 - 21:12:59
[code]BenBiskup - info -Kane ma tiež biednu seriu[/code] A všimol si si prečo? Hedman ho dokonale kontroluje a nedovolí mu prakticky nič. S tým že sa mali postaviť iný hráči. No človek by to čakal od kapitána hráča ktorý si bude pýtať ročný plat cez 11mil. Máme čakať že v najdôležitejších momentoch nás bude ťahať Killer čo neberie ani 3mil? Nepamätám si kedy bol kapitán vo finále tak marný ako teraz Stamkos. Johnson je zranený to je jasné. Pridal sa včera aj Kuchi ktorý dohral. Triples sú úplne rozbitý a Stamkos je mimo. Otázka je kde nás zachráni ak vôbec? Ak vyhráme cup tak to bude vďaka Morrowovi a jeho leadershipu. [B]Ad Cooper:[/B] Posledných 5min do konca zápasu prehrávame 2:1 a on tam pošle Morrowa :s30b: dá sa to nejako odôvodniť? IT obrany zase vyznamenané. Už som to písal vyššie tragédi Carle-Sustr hrajú 15-18min. A na úkor Hedmana v životnej forme...Q a spol tam posielajú Timonena a rubish na smiešnych 7min aby Keith a Hammer trochu zregenerovali a my robíme z Carla dobre že nie rovnocenného beka ako Coburn.
∧ skryť ∧
Ano všimol som si, Hedman ho v kuse kontroluje, tak isto ako Cedrick kontroluje Toewsa. Ja chápem tvoju frustraciu, aj ja som frustrovany, po tom gole včera a celkovo z toho zapasu som mal zly pocit ešte aj na druhy deň rano, jak si to mohli tak sami zhovadiť, nechapem ešte furt. Uvedomujem si, že Bishop spravil dosť kiksov, toľko by elitny golman nemal spraviť, Bishop rad hraje puk, všetci vieme že ma skvelu techniku hokejkou, ale niekedy sa až priliš premotivuje. Aby som to zhodnotil tak celkovo, ako to vidim ja..

Nikto nečakal, že sa dostaneme tak ďaleko, nemali sme ani vyšperkovanu obranu na top urovni a uprimne, ani utok okrem Johnsonovej lajny nevyzeral nejako svetoborne, I KED sme mali najviac strelenych golov v lige, utok strácal ku koncu sezony paru. Treba nám ešte dodať posledne kusky skladačky, otazkou však je, nemali by sme to využiť teraz, ked mame taku životnu šancu? Nikto to nečakal, ale šance mame a mali sme rovnake ako Chicago, pre mna to je jednoducho, že vacsina zapasov proti Chicagu, im bola darovana, nič viac nič menej, naše chyby, naše darovane goly, bud to v pondelok zvratime alebo je koniec.

Keby som nebol fanušik Tampy a realista, poviem že Chicago ma už Cup isty, ale kedže som fanušik Tampy, poviem, že to ešte možme zvratiť, ale ako si už napisal.. bez Kucherova, zraneneho Johnsona a Stamkosa ktory je totalne bez formy si neviem predstaviť, kto by to mal rozhodnuť v najdoležitejšej chvili.. budu zo seba musieť vypustiť všetci dušu, inak končíme..
hodnost D&M .
15.06.2015 - 00:26:09
avatar
Good news: Forward Nikita Kucherov traveled to Chicago with the Tampa Bay Lightning on Sunday, but his status for Game 6 of the Stanley Cup Final on Monday remains unknown

aspoň menšie svetlo nádeje, samozrejme to nič nemusí znamenať.
15.06.2015 - 07:53:23
avatar
Reakcia na: D&M, 14.06.2015 - 12:41:42
[code]BenBiskup - info - To sa može stať len nam.[/code] Čo sa môže stať len nám? To ako keby to bolo dáke nešťastie. Ten idiot ktorého máš napísaného v nicku je to nešťastie. Spraviť toto v game5 tak to je sila. Ale čo veď aj keď nám dosere zápas je hviezda.....
∧ skryť ∧
aaale nebuď zlý, až na ten megakix chytá ozaj dobre, lepšie ako cez sezónu. Držím vám palce dúfam že šiesty zápas dáte a vrátite sa s5 na Floridu Veď vonku máte super stats.
15.06.2015 - 08:28:32
avatar
Nikto nečakal, že sa dostaneme tak ďaleko
Len k tomuto - The Hockey News aj európsky Pro Hockey Vás pasovali do finále A podľa THN ste v ňom mali prehrať 2:4 na zápasy proti Chicagu (septembrová predpoveď)
hodnost D&M .
16.06.2015 - 12:59:19
avatar
Gratulujem CHI.

Pred sériou som chcel aby sme tie 2winy dali, stalo sa ale mrzí to....My sme na nich proste mali, hrali s nimi vyrovnane zápas čo zápas ale ten útok išiel postupne dole. Johnson zlomené zápästie, Kuchi kľúčna. K tomu tiež injury Boyle a impotent Stamkos

Včera sa naozaj preukázali ste skúsenosti, CHI hralo dobre ten gól bol na spadnutie. Koledovali sme si teda hlavne prečísleniami. To bolo neskutočné ako sme prepadali, narátal som 5. A pritom bolo jasné od polky zápasu že to bude zápas o jednom góle. Bishop sa išiel pretrhnúť . Takto sa chytá keď ide o všetko s pretrhnutým trieslom, neskutočné. Dával zo seba maximum. Triples boli rozbitý a stamkos mal 1strelu znovu! A jednu tyčku ale to nič nemení.

http://i.imgur.com/7m70raM.jpg

On by nedal ani empty net. toto bolo niečo, taký únik mal kopec času a on spraví tento stupídny move ktorý robí 80% hráčov a v rýchlosti nie že spomalí. + mal ešte aj rebound....
Nemá cenu sa o ňom už vypisovať, Stamkos vo finále nepriniesol nič. Nebol líder, nebol strelec, nebol two-way, proste nič. Toto bol markantný rozdiel, Toews vs. Stamkos. dostal znovu naprdel, a tentokrát od Toewsa.

Cúvanie Sustra od brány pri góle Keitha...

Posledný zápas sezóny mali sme ísť naplno, IT Sustr znovu cez 10min. Carle pre istotu 18min. Najdôležitejší zápas sezóny a Q tam pošle Timonena na 4min, najmenej v PO. A to v poslednej tretine mal max Shift.



hodnost D&M .
16.06.2015 - 13:02:59
avatar
Obranu nespomínam, tá bola parádna. Hedman bol takmer celé PO beast. Stralman mu sekundoval. Pochvala ide skvelému 2pairu Coburn-Garrison a rovnako aj Rookies Nesterovovi ktorý sa mi nesmierne páčil a ukázal že vie hrať PP a podporovať útok.

Mojim najväčším prianim na leto je trejd Carla, čo by hádam nemusel byť problém. U Sustra si ilúzie nerobím.
16.06.2015 - 15:22:11
avatar
Reakcia na: D&M, 16.06.2015 - 13:02:59
Obranu nespomínam, tá bola parádna. Hedman bol takmer celé PO beast. Stralman mu sekundoval. Pochvala ide skvelému 2pairu Coburn-Garrison a rovnako aj Rookies Nesterovovi ktorý sa mi nesmierne páčil a ukázal že vie hrať PP a podporovať útok. Mojim najväčším prianim na leto je trejd Carla, čo by hádam nemusel byť problém. U Sustra si ilúzie nerobím.
∧ skryť ∧
veru tak, mam ho rad, ale tato seria nebola o Johnsonovi, Bishopovi a dokonca ani o Hedmanovi.. bola o Stamkosovi, taky test pre neho, mohol rozhodnuť zapasy, nebol však ani strelcom ani kapitanom akym by mal byť.. trha mi srdce to pisať, ale bohužiaľ je to tak. Dúfam že ho to nakopne do dalšich rokov, aby si ten SC aj s celou Tampou vybojoval. Yzerman bude musieť cez leto vystužiť obranu, to je jasne, Carle a Sustr su jednoducho biedni. Aj tak som hrdy na cely naš kader, už len to, že sme sa dostali do finale a trhali túto sezonu franchise rekordy, je pre nas znamenim, že ideme spravnym smerom

Nič to chlapci nič to za to, že nám o chlp ušlo zlato
hodnost D&M .
17.06.2015 - 12:05:42
avatar
This year's Stanley Cup Final is the 2nd most-watched on record. The series averaged nearly 5.6 million viewers on NBC and NBCSN.
hodnost D&M .
18.06.2015 - 09:19:08
avatar
Morrow: "I've had more fun here in this short time than I've had in the last I don't know how many years."

Po týchto riadkoch by žiadne oko nemalo ostať suché.

-takto sa bojuje o novú zmluvu!
hodnost D&M .
27.06.2015 - 10:15:10
avatar
Tak Yzermanovi zrejme včera vyfúkli hráčov ktorých chcel a preto jednal. Za mňa spokojnosť, vieme kde je Yzyho sila na drafte.

Momentálne máme 10pickov:
-two second rounders (Nos. 33 and 44 overall)
-two third rounders (No. 64 and 72)
-two fourth-round ions (Nos. 118 and 120)
-fifth-round pick (No. 150)
-two sixth rounders (Nos. 153 and 180)
-seventh rounder (No. 208)
27.06.2015 - 13:31:32
avatar
Reakcia na: D&M, 27.06.2015 - 10:15:10
Tak Yzermanovi zrejme včera vyfúkli hráčov ktorých chcel a preto jednal. Za mňa spokojnosť, vieme kde je Yzyho sila na drafte. [B]Momentálne máme 10pickov:[/B] -two second rounders (Nos. 33 and 44 overall) -two third rounders (No. 64 and 72) -two fourth-round ions (Nos. 118 and 120) -fifth-round pick (No. 150) -two sixth rounders (Nos. 153 and 180) -seventh rounder (No. 208)
∧ skryť ∧
Pekny ťah spravil.. 1st za cenu dvoch pričom ten pick z druheho kola ktory ziskal sa posunul len o nejakych 6 kol alebo koľko.. tam taky talentovy rozdiel nebude.
hodnost D&M .
27.06.2015 - 13:46:26
avatar
Dúfam že by nám mohol ostať Carlo a Yzy by ho zobral. Presne tento typ beka potrebujeme aj keď niečo na tom bude že sa tak výrazne prepadol.

< 1 ... 111 112 113 114 115 116 ... 123 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies