Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Tampa Bay Lightning

Tému založil: 100Canadiens24
07.10.2010 - 11:35:17
Pre Vás ostatných možno nie , ale pre mňa je tento rok Tampa dosť zaujímavým tímom.Prečo? Lebo si myslím , že Yzerman je tým pravým GM , ktorý sa nebojí kontroverzie , ale na druhej strane sa ani do ničoho bezhlavo nepúšťa.Naopak , nechal ísť Meszároša ked videl , že sa mu tam nedarí.Preto si myslím , že je to pre Tampu ideálny agresívny generálny manažér.No takisto , ako môže Tampa dojsť daleko , tak isto môže byť posledná.preto by ma zaujímalo , čo si o tom myslíte Vy ?

hodnost D&M .
12.10.2015 - 23:52:03
avatar
3zápasy všetko šlape ako má. Avšak Duo Carle-Sustr to je niečo.

Fakt katastrofálna hra. Za hrou prvých dvoch párov zaostávajú strašne. Nesterov tam rozdáva Popcorn na tribúne a šustr ktorý hrá rovnako tragicky ako min play-off hrá.
Citácie iných fans že si tu nevymýšľam:
How can a player fall down unchallenged so many times per game as Sustr, several times per game, is something wrong with his skates or what?
****ing Suckstr.
That might be the biggest shot Sustr\\\\\\\\\\\\\\\'s ever taken.
Carle might even look bad in Syracuse.

EDIT: štatisticky doplnené...Carle-Sustr sú jediný ktorý nemajú bod.
13.10.2015 - 10:10:30
avatar
Reakcia na: D&M, 12.10.2015 - 23:52:03
3zápasy všetko šlape ako má. Avšak Duo Carle-Sustr :s30b: to je niečo. Fakt katastrofálna hra. Za hrou prvých dvoch párov zaostávajú strašne. Nesterov tam rozdáva Popcorn na tribúne a šustr ktorý hrá rovnako tragicky ako min play-off hrá. Citácie iných fans že si tu nevymýšľam: [code]How can a player fall down unchallenged so many times per game as Sustr, several times per game, is something wrong with his skates or what?[/code] [code]****ing Suckstr. [/code] [code]That might be the biggest shot Sustr\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s ever taken. [/code] [code]Carle might even look bad in Syracuse.[/code] EDIT: štatisticky doplnené...Carle-Sustr sú jediný ktorý nemajú bod.
∧ skryť ∧
Aspon vidno, ako je statistika plus minus v niektorych pripadoch zavadzajuca.
17.10.2015 - 13:52:24
avatar
Reakcia na: D&M, 12.10.2015 - 23:52:03
3zápasy všetko šlape ako má. Avšak Duo Carle-Sustr :s30b: to je niečo. Fakt katastrofálna hra. Za hrou prvých dvoch párov zaostávajú strašne. Nesterov tam rozdáva Popcorn na tribúne a šustr ktorý hrá rovnako tragicky ako min play-off hrá. Citácie iných fans že si tu nevymýšľam: [code]How can a player fall down unchallenged so many times per game as Sustr, several times per game, is something wrong with his skates or what?[/code] [code]****ing Suckstr. [/code] [code]That might be the biggest shot Sustr\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s ever taken. [/code] [code]Carle might even look bad in Syracuse.[/code] EDIT: štatisticky doplnené...Carle-Sustr sú jediný ktorý nemajú bod.
∧ skryť ∧
Nechavali nas defenzivne v play off a robia to aj po play off. Treba ich jednoducho vymeniť obidvoch. Nesterov si to zasluži viac než ktorykoľvek z nich. Ako som hovoril už na začiatku minulej sezony. Carle je tragéd, žiadna opora v defenzíve a Sustra nekomentujem.
hodnost D&M .
21.10.2015 - 21:50:54
avatar
Tak konečne! Konečne to bol zápas s formou Play-off. Trvalo to no verím že už to bude podobné. Škoda prehry, každopádne prejav bol okey. Východ je mimoriadne napchatý tento rok takže nečakám že mu budeme kraľovať, ale to nevadí.

Vyhrať sme proti NSH mohli, každopádne BISH zase nič naviac nechytil. Boli sme lepší a na výhru v základnej hracej dobe sme mali avšak

Vlad má nedostatky a jeho hra pri mantinely stále nie je dostačujúca ale inak celkovo spokojnosť s hrou 4-ky. Stamkosova lajne dlhodobo najlepšia Triples sa stále nechytajú. Stamkos konečne zaslúži pochvalu výkony čo majú hlavu a pätu a nemá výpadky
Killer je bez formy, ale za to môžu zrejme tie zranenia ktoré od septembra má.
Paquette s bottom six by mal jednoznačne sedieť, TJ si to naozaj nezaslúži

Injury prone Hedman konečne nastúpil, každopádne už tie jeho zranenia sú otravné. Zraní sa hocikedy. A to som mu veril že bude TOP3 sezony

hodnost D&M .
26.10.2015 - 18:33:16
avatar
BISH znovu exceloval, zápas proti Preds a Jets.....ach ten gol čo pustil proti Jets Za to Gudlev excelentný výkon. Potvrdilo sa že Poulin tu bol len do počtu a hned ako bolo nutný back-up prišiel Gudlev a vychytal nám bod.

Inak Hedman ked je zdravý naozaj elita ligy- Johnson už mal xy goloviek neskutočné že má stále 0. Celkovo Triples stagnujú. Cedric Condra Vlad paráda, lajna hrá excelentne. súpera žmýkajú ako citrón.

Stamkos Začínam tomu celkom veriť že Stamkos môže odísť. Yzy dostal síce finančnú voľnosť od Vinnika avšak Yzerman vie že dať mu zmluvu nad 10mil by mohol byť problém. síce hrá oveľa lepšie ako minulé play-off avšak ani to nie je hra na to čo požaduje. Naviac to zranenie nohy, veľa ľudí si myslí že to na ňom zanechalo trvalé následky.

Ale zhrňme si to. Yzy dobre vie že Triples majú malé zmluvy ale rýchlo vypršia. rovnako to vie o Hedmanovi ktorý je topbek ligy ked je zdravý a rovnako máme 5mil 3centra. či Suckujúceho Carla za 5.5mil a Bisha za 6mil. Carle dúfajme niekde odíde, vymenil by som ho aj za 6pick draftu či vrece pukov. Val ja stále luxusný center na úrovni TOP6. Bish....

Každopádne, Všetko zrejme nemôžeme mať a preto je yzy tak opatrný. Triples sú pre nás naozaj dôležitý a osobne ich preferujem pred stamkosom. Rovnako Hedmana. Osobne si myslím že Stamkos má ďaleko do Elitného centra ligy, jeho defenzíva je diskutabilná má výpadky formy. + leadership sa dá tiež spochybniť v porovnaný z centrami Toews Crosby a spol. A + nutné spomenúť jeho dlhodobú mizériu na FO, to je proste katastrofa. Je to vec ktorá sa naučiť dá, Crosby v tom bol rovnako jalový a vypracoval sa medzi elitu ligy v tomto smere.

Ďalšim faktorom je Yzyho schopnosť trejdovať. Vôbec by som sa nebál že dostaneme málo, Yzerman je v tomto borec (trejdy St.Jidáša či Conachera) a vyťažil by s toho parádne prospekty a picky. Samozrejme teraz to vyzerá tak že by sme prišli o 1C a Johnson má krízu, každopádne Johnsonovi dlhodobo verím a máme Vala.

Vidina vidieť v teame mladučkého Monahana ktorý má naozaj hviezdnu budúcnosť či Nylandera sa mi naozaj páči.

Hádam sa to tu terza trochu oživí
28.10.2015 - 19:47:16
avatar
Reakcia na: D&M, 26.10.2015 - 18:33:16
BISH znovu exceloval, zápas proti Preds a Jets.....ach ten gol čo pustil proti Jets :s07: Za to Gudlev excelentný výkon. Potvrdilo sa že Poulin tu bol len do počtu a hned ako bolo nutný back-up prišiel Gudlev a vychytal nám bod. Inak Hedman ked je zdravý naozaj elita ligy- Johnson už mal xy goloviek neskutočné že má stále 0. Celkovo Triples stagnujú. Cedric Condra Vlad paráda, lajna hrá excelentne. súpera žmýkajú ako citrón. [B] Stamkos[/B] Začínam tomu celkom veriť že Stamkos môže odísť. Yzy dostal síce finančnú voľnosť od Vinnika avšak Yzerman vie že dať mu zmluvu nad 10mil by mohol byť problém. síce hrá oveľa lepšie ako minulé play-off avšak ani to nie je hra na to čo požaduje. Naviac to zranenie nohy, veľa ľudí si myslí že to na ňom zanechalo trvalé následky. Ale zhrňme si to. Yzy dobre vie že Triples majú malé zmluvy ale rýchlo vypršia. rovnako to vie o Hedmanovi ktorý je topbek ligy ked je zdravý a rovnako máme 5mil 3centra. či Suckujúceho Carla za 5.5mil a Bisha za 6mil. Carle dúfajme niekde odíde, vymenil by som ho aj za 6pick draftu či vrece pukov. Val ja stále luxusný center na úrovni TOP6. Bish.... Každopádne, Všetko zrejme nemôžeme mať a preto je yzy tak opatrný. Triples sú pre nás naozaj dôležitý a osobne ich preferujem pred stamkosom. Rovnako Hedmana. Osobne si myslím že Stamkos má ďaleko do Elitného centra ligy, jeho defenzíva je diskutabilná má výpadky formy. + leadership sa dá tiež spochybniť v porovnaný z centrami Toews Crosby a spol. A + nutné spomenúť jeho dlhodobú mizériu na FO, to je proste katastrofa. Je to vec ktorá sa naučiť dá, Crosby v tom bol rovnako jalový a vypracoval sa medzi elitu ligy v tomto smere. Ďalšim faktorom je Yzyho schopnosť trejdovať. Vôbec by som sa nebál že dostaneme málo, Yzerman je v tomto borec (trejdy St.Jidáša či Conachera) a vyťažil by s toho parádne prospekty a picky. Samozrejme teraz to vyzerá tak že by sme prišli o 1C a Johnson má krízu, každopádne Johnsonovi dlhodobo verím a máme Vala. Vidina vidieť v teame mladučkého Monahana ktorý má naozaj hviezdnu budúcnosť či Nylandera sa mi naozaj páči. [B] Hádam sa to tu terza trochu oživí[/B] ;-)
∧ skryť ∧
Je pravda, ze Stamkosov trade vam moze priniest viacero vybornych pickov a prospektov a usetrit priestor pod stropom na dalsie roky. Ale strata Stamkosa mi stale pride citelna ci uz do buducnosti a hlavne pre tento rok, kedy ste kandidat na SC a z kratkodobeho hladiska podla mna nedostanete nikoho, kto by dokazal Stamkosa plnohodnotne nahradit (Yzerman moze spravit paradnu vymenu, ale akokolvek bola dobra vymena St. Louisa pre vas, do istej miery vas to ten rok oslabilo), otazne je takato vymena i z dlhodobeho hladiska. Je malo mladikov, ktori mozu dosiahnut Stamkosovych kvalit. Ono ja mozno precenujem cenu golu, ale Stamkos dokazal v slabsej sezone dat 43 golov a vieme, ze dokaze dat aj 60(aj ked teraz otaznych) a to nebude lahke nahradit.

Ja by som ho skusil podpisat, mate kvalitne drafty, dokazete doplnit do timu hracov z vlastnych radov a podla mna by ste to mohli zvladnut bez straty celkovej kvality. Vid napriklad brankarsky post, kde o sezonu budete moct posetrit 5 milionov a nahradit Bishopa mozno este kvalitnejsim golmanom, co podla mna o ten rok moze kludne byt.
29.10.2015 - 17:56:14
avatar
Reakcia na: D&M, 26.10.2015 - 18:33:16
BISH znovu exceloval, zápas proti Preds a Jets.....ach ten gol čo pustil proti Jets :s07: Za to Gudlev excelentný výkon. Potvrdilo sa že Poulin tu bol len do počtu a hned ako bolo nutný back-up prišiel Gudlev a vychytal nám bod. Inak Hedman ked je zdravý naozaj elita ligy- Johnson už mal xy goloviek neskutočné že má stále 0. Celkovo Triples stagnujú. Cedric Condra Vlad paráda, lajna hrá excelentne. súpera žmýkajú ako citrón. [B] Stamkos[/B] Začínam tomu celkom veriť že Stamkos môže odísť. Yzy dostal síce finančnú voľnosť od Vinnika avšak Yzerman vie že dať mu zmluvu nad 10mil by mohol byť problém. síce hrá oveľa lepšie ako minulé play-off avšak ani to nie je hra na to čo požaduje. Naviac to zranenie nohy, veľa ľudí si myslí že to na ňom zanechalo trvalé následky. Ale zhrňme si to. Yzy dobre vie že Triples majú malé zmluvy ale rýchlo vypršia. rovnako to vie o Hedmanovi ktorý je topbek ligy ked je zdravý a rovnako máme 5mil 3centra. či Suckujúceho Carla za 5.5mil a Bisha za 6mil. Carle dúfajme niekde odíde, vymenil by som ho aj za 6pick draftu či vrece pukov. Val ja stále luxusný center na úrovni TOP6. Bish.... Každopádne, Všetko zrejme nemôžeme mať a preto je yzy tak opatrný. Triples sú pre nás naozaj dôležitý a osobne ich preferujem pred stamkosom. Rovnako Hedmana. Osobne si myslím že Stamkos má ďaleko do Elitného centra ligy, jeho defenzíva je diskutabilná má výpadky formy. + leadership sa dá tiež spochybniť v porovnaný z centrami Toews Crosby a spol. A + nutné spomenúť jeho dlhodobú mizériu na FO, to je proste katastrofa. Je to vec ktorá sa naučiť dá, Crosby v tom bol rovnako jalový a vypracoval sa medzi elitu ligy v tomto smere. Ďalšim faktorom je Yzyho schopnosť trejdovať. Vôbec by som sa nebál že dostaneme málo, Yzerman je v tomto borec (trejdy St.Jidáša či Conachera) a vyťažil by s toho parádne prospekty a picky. Samozrejme teraz to vyzerá tak že by sme prišli o 1C a Johnson má krízu, každopádne Johnsonovi dlhodobo verím a máme Vala. Vidina vidieť v teame mladučkého Monahana ktorý má naozaj hviezdnu budúcnosť či Nylandera sa mi naozaj páči. [B] Hádam sa to tu terza trochu oživí[/B] ;-)
∧ skryť ∧
Toto je skutočne ošemetná záležitosť, a nechcel by som byť na Yzermanovom mieste...

V skutočnosti sa aj ja začínam prikláňať k názoru, že by ten trejd mohol pomôcť obom stranám. Tampu tlačí strop (nehovoriac o protihodnote ktorú by zaňho dostali) a Stamkosovi by možno tiež prospelo nové prostredie. Nemyslím si, že ho limituje to zranenie. Skôr možno nezhody s trénerom(?), aspoň čo som počul. A treba si tiež uvedomiť, že v lige padá o dosť menej gólov, ako v dobe keď ich dal 60. Herný prejav hodnotiť nemôžem, pravidelne totiž sledujem len zápasy Buffala...

Na druhú stranu ale laik napísal veľmi dobrú pripomienku. Momentálne má Tampa jeden z naj tímov na východe (ak nie ten vôbec najlepší), a teda by mohla zopakovať cestu až do finále. Avšak dovolím si tvrdiť, že bez Stamkosa by to túto sezónu nešlo. Žiadny, akokoľvek dobrý, prospekt by ho momentálne nenahradil. Aj v PO, hoci sa mu nedarilo, ho súper musel neustále strážiť, a tým mali viac priestoru iní. A ďalšou vecou potom je, či by bolo pre tím dobré stratiť po Lecavalierovi a St.Louisovi ďalšiu tvár organizácie a ďalšieho kapitána...

Veľmi som zvedavý, ako to dopadne
29.10.2015 - 23:58:04
avatar
Ono je to samozrejme o tom, za akú cenu je Stankos ochotn=y podpísať. Ak ho podpíšu za 9M - tak super, majú elitného hráča relatívne dostupnú cenu. Ak ho podpíšu za viac, tak majú obrovskú ranu v salary cape za hráča ktorý posledné roky nenapĺňa očakávania.

Yzerman teraz musí posúdiť kde je hranica ktorú je ochotný zaplatiť, a čo môže získať trejdom. Z dlhodobého hladiska -Tampa je mladý tím, skvelý potenciál, a lepšie získať pár skvelých mladších kúskov a stavať z tohto tímu cup contendra, než podpísať Stamkosa za veľa peňazí, a potom byť kvôli tomu nútený rozlúčiť sa s klúčovými hráčmi na ktorých neostane priestor pod stropom....
hodnost D&M .
30.10.2015 - 23:09:08
avatar
Peniaze by sa možno našli a nájdu sa v bud sezónach, otázka je kam ich chceme investovať. Stamkos je strelec a momentálne by to bolo cítiť, ale všetko je to otázne a záleží čo by sme za neho dostali. že by mal problémy s Cooperom o tom pochybujem, teda o ničom takom neviem a nič na to neukazuje.


Aj vec ohľadom toho že by ho nikto nenahradil. Záleží kto, napr. Monahan by ho nahradil okamžite, skvelý mladý center. Získať ho by bol naozaj raj.

Bude to boj či ho podpísať alebo nie, a čím sa to bude naťahovať tak bude všetci viacej nervózny a teamy budú cítiť príležitosť ho získať.

Další fakt je že momentálne teda ako favorit na cup nevyzeráme ani omylom. Naša hra je naozaj podpriemerná a Kucherov či Johnson sú fakt úplne mimo. Takže na to čo sa odvolávam hore, že máme Johnsona a spol by mohlo nás mohlo výjsť nakoniec veľmi draho (trochu začínam pochybovať o Johnsonovi ako elit C)....Preto to má yzerman momentálne ešte ťažšie.
hodnost D&M .
30.10.2015 - 23:13:25
avatar
Ďalšie super info sú zranenia Drouina Paquetta ktorý dneska ani netrénovali....Johnson rovnako nie je istý na Bruins...

Ofenzíva nefunguje Drouin ako najlepší útočník zranený. Bishop chytá ako sa mu zachce a Carle dostáva stále nadpriemer IT.

Veľký paradox, team je rovnaký ako min ročník vlastne ešte vylepšený Condrom a hráme strašne. Už by sa patrilo aby Cooper pochopil že je nutné rozdeliť Triples...
hodnost D&M .
30.10.2015 - 23:43:30
avatar
EDIT:
Though history is on Johnson's side — he had one goal in the first 12 games last season before finishing with 29

Tak aspoň malé svetielko nádeje.
hodnost D&M .
01.11.2015 - 12:22:58
avatar
Bruins
Už fakt nie, Cooper je absolútny neschopák . Nedokáže reagovať na situácie problémy PP trvajú už pomaly rok. Ofenzívne sme úplne smiešny s tým aký máme ofenzívny potenciál.

Síce mu kvitujem že Carla konečne posadil a pochopil že je to garbage. Prvá tretina od nás super mali sme šance a mohli kľudne viesť, ale potom to išlo dole kopcom, Bruins nás právom potrestali v poslednej tretine. Šance pri empty net bohužiaľ, nemali sme tam šťastie dať to tam, avšak vyhrať sme si aj tak nezaslúžili.

Vladov progres je vidieť som spokojný a ukazuje že zvláda aj ťažšie role. Veľmi milé prekvapenie. Kuchi sa konečne zase trafil a celkovo Triples dobre napádali a vytvárali šance, Johnson stále čaká. Včera ale inak dokonalý, na FO dominoval škoda že ostal bez bodu. Stralmanovi som dával dosť času ake elit pair bekovi ale týmy jeho kiksami ma začína štvať, nehrá ani poriadne do teľa. A to že je v PP1 na hrote dáždniku bolia s toho oči.

hodnost D&M .
01.11.2015 - 12:50:11
avatar
Triples
Kucherov sa zlepšuje a ukazuje že sa dostáva do min.ročnej formy. Palát hrá stále to svoje poriadne bráni a občas niečo vymyslí vpredu. Keby Johnson nebol márny, Kuchi by už mal aspoň 5ačok. Nemá ich kde zbierať. Johnson vždy ovplyvňoval krídla. Inak je už potvrdené že Johnson má nejaké zranenie, ešte 30min pred zápasom včera sa nevedelo či nastúpi.

Filpulla je dosť prevracaná téma či stojí za tie peniaze ako 3C. On je hrozne múdry hokejista s vysokým IQ a náš celkovo najlepší FO guy, bohužiaľ občas je veľmi soft a čo je úplne najhoršie a zráža ho u nás že s nikým nemá v teame nejakú chémiu. Občas sa dokáže s niekym naviazať ale dlhodobo to ešte nebolo...A žalostne málo striela (a to hrá 1PP) u neho je zázrak keď dá 2strely na zápas. Preto 20g sezónu už podľa mňa nezažije.

M.Carle je oficiálne ponúkaný k výmene!!!

Namestnikova už som spomínal. Jeho kreativita a myslenie sa mi veľmi pozdáva ale u neho je problém je že veľakrát vyzerá ako decko medzi dospelými. Prehrá jeden zásadný súboj a následuje prúser.
Inak má u nás najlepší pomer striel na ľade. sedí si s Condrom a Paquettom. V AHL hral super s Kuchim a môže hrať aj wingera aj C. Je rýchly a nebojí sa strielať. Fakt by mal proste viac času tráviť v tej posilovni a bude u nás hrať neskôr kľúčovú rolu, a za tie prachyy (y) ....

Condra bol inak vynikajúci nákup. má pozitívni dopad na hru, je dobrý na oslabeniach, môže hrať viac postov a vo viacej lajnách. Bottom6 máme silnú a problém tam není, oproti Play-off sa to otočilo a je v hajzlu TOP6 a to je oveľa vážnejšie

PP/PK naša presilovka stojí naozaj za hovno, a absolútne jej neverím a nevidím že by sa niečo menilo. PK by sa naopak zmeniť mohla. Cooper tam konečne dal Callahana a Paquette v top forme je bezkonkurenčne náš najlepší PKer.
hodnost D&M .
02.11.2015 - 12:51:16
avatar
Hurricanes
Začali zápas znovu katastrofálne, úplne bez napádania a nechali sa prehrávať rookies Canes. v 1 tretine nám útok absolútne nefungoval a boli sme horší, a k tomu blbý gol čo pustil Vasil.
Avšak do 2tretiny sme KONECNE nastúpili s novým zložením lajn. Cooper sa prebudil. Výsledok?
Po 30sek hry dala novo zložená lajna Palat-Stamkos-Callahan vyrovnávajúci gól. Johnson v novej lajne s Kuchim a Killerom dal konečne prvý gól. Kuchi zaznamenal hneď 2A. Fakt smiešne že sme sa toľko trápili ofenzívne a stačilo prehodiť 2hráčov 4góly sú pre nás naozaj veľký výkon. bolo tam niekoľko góloviek v 2-3tretine, min.ročník by sme dali v takomto zápase aspoň 6. Tento krát výsledok neukazuje na ten zápas, 4-3 je skreslujúce na to čo hrala CAR 2tretiny (nerátať tlak posledné 2min keď sme len vyhadzovali puky). Mladíci robili jednu chybu za druhou, zvlásť mladý hanifin, čo nám pomohlo PP goalom vzdialiť sa im.

Vasil prvý zápas sezóny, škoda toho prvého golu ktorý kazí dojem ale inak bol parádny. Mal 4big savy za zápas, a posledné min zápasu bol proste skvelý. Škoda tých pokazených stats gólom 0.5sek pred koncom. už len dúfať že bude dostávať min rovnakú porciu matchov ako BISH.

Stamkos inak zase prvá tretina na zúfalej úrovni, 3turnovery za jednu tretinu? Človek by čakal že keĎ to nejde Johnsonovi tak nás potiahne chlapec čo chce 11M ročne. Ako som písal dávnejšie je pravda že Stamkos vyzerá herne lepšie ako min.ročník každopádne my od neho potrebujeme okamžité výsledky a tie sa nedostavujú. Je to TOPstrelec ligy ale sám o sebe veľa toho nevymyslí, a je sakra náchylný k turnoverom a nevyrovnaným výkonom.

Johnson tá radosť ako sa tešil s toho gólu a vlastne aj všetci ostatný v teame, dúfajme že to z neho týmto spadlo a bude to OK. Tá lajna vyzerala fakt super, Killer mal v 2tretine rovnako gólovku ale v páde netrafil puk.

Inak, včera bolo na štadióne v Caroline zúfalých 9tis fans. Zápas nemal vôbec atmosféru NHL.

EDIT: Tak ten gól CAR padol 0.1sek pred koncom.....
hodnost D&M .
04.11.2015 - 20:08:20
avatar
This will surprise now one, I'm sure, but #tblightning lead the league in hitting posts/crossbar with 14 (4 crossbar, 10 posts)
04.11.2015 - 20:20:14
avatar
Reakcia na: D&M, 04.11.2015 - 20:08:20
This will surprise now one, I\'m sure, but #tblightning lead the league in hitting posts/crossbar with 14 (4 crossbar, 10 posts)
∧ skryť ∧
Hrali ste aj vcera s pozmenenymi lajnami?
hodnost D&M .
05.11.2015 - 18:46:04
avatar
áno hrali.
Kucherov už inak posledné zápasy kraluje, včera mal luxusný spin-pass na Killera pri 2on1, ale Killorn to proste, že taký play môže spraviť nečakal, nie je na takom levely. Inak mal kuchi včera asi 4gólovky.

Proti BUF nové zloženie:
Palat-12M-Val
Killer-Johnson-Kuchi
Namestnikov-Paquette-Callahan
Condra-Boyle-Brown
06.11.2015 - 00:23:41
avatar
Preco Namestnikov nehra centra? Defenziva\faceoffs ci proste pretlak na pozicii?
06.11.2015 - 09:18:20
avatar
Reakcia na: laik, 04.11.2015 - 20:20:14
Hrali ste aj vcera s pozmenenymi lajnami?
∧ skryť ∧
12 Teraz vážne myslíte že je možnosť aby sa dokonca sezony stal Vasyl 1tkou obrana mi príde kľudnejšia ak je on v bráne a nie Bish .
hodnost D&M .
06.11.2015 - 11:52:54
avatar
Paquette je lepší na buly, tzv. two-way beast. Vlad potrebuje väčšiu voľnosť a tú na krídle dostáva.

K zápasu: Naša najlepšia 1st v sezóne. Samozrejme nemohlo to byť dokonalé a prestali sme potom hrať.
Vasil držal ako len išlo, Vychytal 4grade change +žiadny sofťák. Aký to rozdiel oproti Bishopovi. Kuchi úžasný ale tá zmena už je dlhšie, viď príspevok hore.

A áno, tá obrana je naozaj iná. Tu proste nech mi idú neustáli zástancovia Bishopa doprdele pretože hra obrana je veľmi odlišná pri tom kto chytá. Bishop a jeho náchylnosť na softy + hlúpe rozhodnutia nás hocikedy stoja zápas. Cooper musí pochopiť že musí prísť na rozdelovanie matchov minimálne 1:1.

Cooperovi inak po dlhej dobe poĎakovanie za rozumné prehodenie Callahana do 3 a out Carla (aj keď stále tvrdí že je to len kôli tomu aby všetci beci boli v hernom režime).

< 1 ... 113 114 115 116 117 118 ... 123 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies