Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Tampa Bay Lightning

Tému založil: 100Canadiens24
07.10.2010 - 11:35:17
Pre Vás ostatných možno nie , ale pre mňa je tento rok Tampa dosť zaujímavým tímom.Prečo? Lebo si myslím , že Yzerman je tým pravým GM , ktorý sa nebojí kontroverzie , ale na druhej strane sa ani do ničoho bezhlavo nepúšťa.Naopak , nechal ísť Meszároša ked videl , že sa mu tam nedarí.Preto si myslím , že je to pre Tampu ideálny agresívny generálny manažér.No takisto , ako môže Tampa dojsť daleko , tak isto môže byť posledná.preto by ma zaujímalo , čo si o tom myslíte Vy ?

16.12.2017 - 21:17:11
avatar
MYslím že Tampa zatím všem fans zavřela hubu. Je dominantní a je zápas od zápasu lepší a lepší. Sledovat jejich hru je radost . Vas v brance je perlička na tak libovém týmu
06.01.2018 - 15:23:48
avatar
Je polovina sezony tak trochu statistik:Tampa vede ale do konce zakl. části chybí ještě 42 zápasu což je velká porce. Tampa ještě odehraje 21 utkání doma i venku. z divizními soupeři 17 zap. z toho 10 doma a 7 venku.Konferenční bilance je 4 doma 5 venku a mezi konferenčních utkání má 16 z toho 7 doma a 9 venku.Nejdelší trip který nasleduje po 5 denním volnu je čeká od 21.1-5.2 kdy odehrají 8 utkání.V lednu odehrajou ještě 10 zap. 3 doma, v únoru 13 a 5 zap.doma v březnu 15 a 10 záp. doma z toho od 3.3-21.3 nepřerušeně.Na postup by mělo stačit 100 bodů takže 20 vítězství by mohlo stačit a můžu se těšit na PO.
06.01.2018 - 17:21:06
avatar
pre mna je Tampa top favorit na SC na vychode. Na zapade vidim vysoko Nashville.
07.01.2018 - 00:53:19
avatar
Reakcia na: REBBELS, 06.01.2018 - 15:23:48
Je polovina sezony tak trochu statistik:Tampa vede ale do konce zakl. části chybí ještě 42 zápasu což je velká porce. Tampa ještě odehraje 21 utkání doma i venku. z divizními soupeři 17 zap. z toho 10 doma a 7 venku.Konferenční bilance je 4 doma 5 venku a mezi konferenčních utkání má 16 z toho 7 doma a 9 venku.Nejdelší trip který nasleduje po 5 denním volnu je čeká od 21.1-5.2 kdy odehrají 8 utkání.V lednu odehrajou ještě 10 zap. 3 doma, v únoru 13 a 5 zap.doma v březnu 15 a 10 záp. doma z toho od 3.3-21.3 nepřerušeně.Na postup by mělo stačit 100 bodů takže 20 vítězství by mohlo stačit a můžu se těšit na PO. :fan: :cze:
∧ skryť ∧
Ještě doplním že v dubnu Tampu čekají 4 utkání 3 doma a zakl. část zakončí 8.4 na ledě Caroliny. Doufám že tým nedozná změn a všichni budou zdravotně OK.
08.01.2018 - 15:49:35
avatar
Nepozerám zápasy, iba ich zostrihy a mám pocit, že padá veľký počet gólov, ked je na ľade Hedman s Dotchinom. Mohol by mi to niekto trošku objasniť?
08.01.2018 - 18:49:09
avatar
Reakcia na: BenBiskup, 08.01.2018 - 15:49:35
Nepozerám zápasy, iba ich zostrihy a mám pocit, že padá veľký počet gólov, ked je na ľade Hedman s Dotchinom. Mohol by mi to niekto trošku objasniť?
∧ skryť ∧
Zkusím to řeči čísel:Hedman má zatím 31 kan. bodů +/- má +21 byl u 49 vstřelených a 28 obdržených brankách. Podobné čísla má Kučerov,Stralman. Dotchin má 8 kan. bodů má +/- má+8 byl u 28 vstřelených a 18 obdržených brankách tady ale hraje čas na ledě který je u Hedmana mnohem větší.Hedman bude asi nejvytěžovanější hráč Tampy. Bude to tak stačit?
08.01.2018 - 22:35:00
avatar
Viac než dosť, presne toto som chcel vedieť. Možeš mi ešte povedať odkiaľ máš také podrobné štatistiky? Na vacsine stránok nachádzam iba tie "basic" štatistiky. Diky moc
09.01.2018 - 15:47:57
avatar
Reakcia na: BenBiskup, 08.01.2018 - 22:35:00
Viac než dosť, presne toto som chcel vedieť. Možeš mi ešte povedať odkiaľ máš také podrobné štatistiky? Na vacsine stránok nachádzam iba tie \"basic\" štatistiky. Diky moc :s04:
∧ skryť ∧
Na NHL.cz ,nhl.com české verzi jsou tam statistiky docela slušné články jsou slabší novinky bývají docela rychle na NHL.sk
hodnost D&M .
10.01.2018 - 14:53:14
avatar
Celkom sa to tu rozbehlo. Máme za sebou niečo málo cez polku sezóny. Kritizovať sa veľmi nedá, a stále vedieme celú NHL. December bol historicky najlepší mesiac Tampy (13zap. 11-2) Otázkou je kedy príde aj na nás herná kríza, a ona určite príde. Ideálne už tento prípadne budúci mesiac a potom už len prečkať do toho skutočného hokeja v play-off. Samozrejme, zlé zápasy boli. Proti Flyers sme podali otrasný výkon, momentálne najhorší v sezóne (jediným + bol Budaj) a o poslednom výkone proti Sens by sa dalo napísať veľa vecí.
Vzhľadom na to že zaujímavostí a faktov je pri Bolts momentálne neskutočne veľa skúsim ísť postupne.

Vasil naďalej kraľuje celej NHL. V porovnaní s Quickom (dlhodobo jeden z najlepších G v lige) dokázal Andrei chytiť o cca 10-12 čistých gólov viac (gólov ktoré padajú z najčastejších miest). Zrovnanie s Quickom dáva logiku aj v tom že Quick je najatletickejší G v lige, a v rôznych zostrihoch sú často uvádzané jeho „unbelievable saves“. Vasil sa v 36zápasoch pod hranicu 87% dostal iba 4! (najlepší v lige). Všetko naviac nasvedčuje tomu že by si mal udržať celosezónnu úspešnosť nad 93%. čím by sa dostal v 23rokoch na úroveň Thomasa, Prica či Bobra. Mimochodom je v ohrození aj rekord víťazstiev za sezónu, takýmto tempom by Vasil dosiahol neuveriteľnú hranicu 52 výhier.

Toto je časť kde spozornejú všetci Slovakofili. Bad luck for Budaj, po výkonoch ktoré boli na hrane NHL a AHL sme sa dočkali konečne toho že Budaj chytil aj niečo naviac a aj široká verejnosť okrem Coopera mohla povedať „toto je okey“. Zápas s Flyers bol jediným svetlom nádeje práve Budaj. Rovnako to bolo dobré proti COL prvý zápas, samozrejme Cooper čakal že našiel dáku skrytú karmu v Budajovi proti COL a v druhom zápase tam bol zase...a Budaj už bol iba priemerný.

Je nad slnko jasné že Budaj by už nedokázal napodobniť nič také ako v LA keby sa zranil Vasil. Bol by to veľký prúser. Na druhej strane na tých 20zap. v teame kde všetko šľape a Budaj dokáže občas podržať je to fajn. (to že zakaždým pustí Soft gol je ale neospravedlniteľné). Teda riešiť pozíciu back-upa pri Vezina Vasilovi je zrejme zbytočné...naviac všetci v kabíne majú Budaja fakt radi, super chlap do kolektívu a čo je dôležité majú fakt super vzťah s Vasilom. Takže by sme mohli povedať že Budaj má na tom všetkom tiež istý podiel.
Tu ale nastáva ad) Dominque. Získali sme nechceného brankára, ktorý ale celú kariéru ukazuje náznaky NHLupsidu. Dostal prvý nutný štart v B2B a dokázal to čo nedokázal Budaj za viac ako polroka u nás......Budajov najlepší výkon za 14zápasov je 93,3% (Avs), Dominque dokázal v prvom zápase udržať 94,4%! ....samozrejme ide len o jeden zápas, ale ten výkon bol vynikajúci. Osobne čakám že Budaj po návrate tak či tak ostane v 1teame, každopádne to zranenie prišlo vo veľmi zlom čase a ukázalo že máme plán B.

Checking-line , Brown Kunitz Paquette Callahan. To úvodné nasadenie v ročníku je preč, a je to trochu na zamyslenie. Paquette a Callahan majú telá rozbité ako čínska hračka, ďalší má 38rokov a posledný má najhoršiu koncovku v lige. Cooper zase vytiahol geniálny ťah keď Kunitza posunul rovno do 1ky k 91-86. Cooper prišiel s názorom že Kunitz dokázal veľké veci pri Crosbym a hral pri ňom dlhé roky, ale tak nejak zabudol že to bolo pred 4rokmi, a pri posledných POrunoch Pens už bol iba do počtu. Najhoršie je že Kuch a Stamkos stále hrajú perfketný hokej (nie že by im ten dedo nejak pomáhal) a bodujú, takže si to takto zrejme užijeme dlhšie.

Conacher sa zdá sa natrvalo usadil v prvom teame. Ale počítam s ním jedine do 4lajny (na PO), kde by dodal dostatočný skill. Chcelo by to efektívnu – rýchlu 4lajnu. (Conacher-Peca-Callahan) ale to sa nestane.
Pretože tam stále bude Paquette/Callahan, kto bude zdravý. Kunitz po dobrom začiatku proste odchádza, už teraz vyzerá že polku zápasu nevládze, predstaviť si ho v play-off ma desí.
F*cking Paquette sa ešte 2x zraní, a aj keď s pohľadu possession nie je nikým od nás prehrávaný tak je to tragédia: 1) ofenzívny blackhole 2) pomalý 3)stratil rolu pri PK a na buly suckuje.
20-40% zápasov vynechá a ďalších 20-40% zápasov hrá zranený. 24r chlap a jeho telo zodpovedá tak 33ročnému.

Kuch zatiaľ rovnako ako Vasil vedie celú ligu, v roku 2017 dosiahol Nikita najviac bodov. A hlavne vedie boj o Harta, kde úplne zaslúženie poráža aj Mackinnona. V góloch sa predbieha neustále s Ovechkinom a doťahuje sa už nepríjemne Lee (stráca 2g).
S pohľadu ocenení a individuálnych stats 91-86 je momentálne Kunitz neskutočná kotva. Len ťažko očakávať že na ich hru to bude mať tak malý dopad aby to neovplyvnilo body a celkovo stats.


Po slávnom útoku Triples, nám už ostali iba duo. Stala sa z nich už klasická dvojička. Už dávnejšie som ich spojoval cez zmluvy, a teraz výkonovo. Sezónu začal Palát vedľa Point-Gourde. A Johnson mal ťažkú úlohu centra v lajne bez stáleho krídla. Následne Cooper pochopil že to čo potrebuje Johnson je znovu dostať k sebe Paláta.
Johnson je vo veľkom tieni našich hviezd avšak, to čo predvádzal v Decembri bolo unikátne. Lajna Palat-Point-Johnson sa dotiahla aj na našu elitnú. Johnson vyčnieval ešte viac, 12point streak + jeho najlepší mesiac v kariére. A k tomu rola na PK. A nebola to len otázka decembra, v noci Johnson predviedol ďalší excelentný výkon keď po 3rokoch dosiahol hattrick. Je úsmevné teraz čítať príspevky kde chceli Johnsona trejdovať na úkor Pointa.

V tomto celom výkone Johnsona ale zohráva Palat primárnu rolu. Jedno s najpodceňovanejších krídiel v lige. Pri riešení zmluvy pre Paláta som písal o jeho zlých štartoch sezóny kde produkuje niečo okolo 0,5b na zápas. V Druhej polke sezóny sa ale Palát mení na „do-it-all-player“ . ktorý k tomu zbiera cca bod na zápas! Palát je skvelý playmaker ktorý je označovaný za TOP defenzívne krídlo v lige (veľmi pripomína Hossu) . A asi najväčším plusom je to že Palát robí spoluhráčov okolo neho lepšími, Johnson dlhodobo vykazuje oveľa lepšie výsledky s Palátom na ľade ako bez neho.

Posledných 5 sezón patrí Palát medzi najproduktívnejších útočníkov v lige pri hre 5na5 (300zap a 150b) ho radí na 30miesto. A k tomu vyprodukuje 2,5bodu na 60min hry, 20.miesto v lige. Neviditeľnou zbraňou Paláta je jeho cit pre streľbu, dokáže vyhodnocovať situácie a strieľať iba vo veľmi dobrých pozíciách. V % pomere gólov sa dlhodobo pohybuje až medzi TOP15.
11.01.2018 - 11:28:52
avatar
zaujíma ma co alex killorn? zaujma ma nazor na neho. plat ma ako dvojica Johnson-Palat ale co som cital Facebook vela sa kritizuje a ze jeho plat bude problem ako u Callahana, co je na tom pravdy?

mimochodom ten kunitz naozaj pobavil 😀 nechapem ako moze niekto dat hraca na sklonku karieri k najproduktivnejsej dvojici, ale clanok sa mi pacil.
11.01.2018 - 12:10:15
avatar
Reakcia na: D&M, 10.01.2018 - 14:53:14
Celkom sa to tu rozbehlo. Máme za sebou niečo málo cez polku sezóny. Kritizovať sa veľmi nedá, a stále vedieme celú NHL. December bol historicky najlepší mesiac Tampy (13zap. 11-2) Otázkou je kedy príde aj na nás herná kríza, a ona určite príde. Ideálne už tento prípadne budúci mesiac a potom už len prečkať do toho skutočného hokeja v play-off. Samozrejme, zlé zápasy boli. Proti Flyers sme podali otrasný výkon, momentálne najhorší v sezóne (jediným + bol Budaj) a o poslednom výkone proti Sens by sa dalo napísať veľa vecí. Vzhľadom na to že zaujímavostí a faktov je pri Bolts momentálne neskutočne veľa skúsim ísť postupne. [B]Vasil[/B] naďalej kraľuje celej NHL. V porovnaní s Quickom (dlhodobo jeden z najlepších G v lige) dokázal Andrei chytiť o cca 10-12 čistých gólov viac (gólov ktoré padajú z najčastejších miest). Zrovnanie s Quickom dáva logiku aj v tom že Quick je najatletickejší G v lige, a v rôznych zostrihoch sú často uvádzané jeho „unbelievable saves“. Vasil sa v 36zápasoch pod hranicu 87% dostal iba 4! (najlepší v lige). Všetko naviac nasvedčuje tomu že by si mal udržať celosezónnu úspešnosť nad 93%. čím by sa dostal v 23rokoch na úroveň Thomasa, Prica či Bobra. Mimochodom je v ohrození aj rekord víťazstiev za sezónu, takýmto tempom by Vasil dosiahol neuveriteľnú hranicu 52 výhier. Toto je časť kde spozornejú všetci Slovakofili. Bad luck for [B]Budaj[/B], po výkonoch ktoré boli na hrane NHL a AHL sme sa dočkali konečne toho že Budaj chytil aj niečo naviac a aj široká verejnosť okrem Coopera mohla povedať „toto je okey“. Zápas s Flyers bol jediným svetlom nádeje práve Budaj. Rovnako to bolo dobré proti COL prvý zápas, samozrejme Cooper čakal že našiel dáku skrytú karmu v Budajovi proti COL a v druhom zápase tam bol zase...a Budaj už bol iba priemerný. Je nad slnko jasné že Budaj by už nedokázal napodobniť nič také ako v LA keby sa zranil Vasil. Bol by to veľký prúser. Na druhej strane na tých 20zap. v teame kde všetko šľape a Budaj dokáže občas podržať je to fajn. (to že zakaždým pustí Soft gol je ale neospravedlniteľné). Teda riešiť pozíciu back-upa pri Vezina Vasilovi je zrejme zbytočné...naviac všetci v kabíne majú Budaja fakt radi, super chlap do kolektívu a čo je dôležité majú fakt super vzťah s Vasilom. Takže by sme mohli povedať že Budaj má na tom všetkom tiež istý podiel. Tu ale nastáva ad) [B]Dominque[/B]. Získali sme nechceného brankára, ktorý ale celú kariéru ukazuje náznaky NHLupsidu. Dostal prvý nutný štart v B2B a dokázal to čo nedokázal Budaj za viac ako polroka u nás......Budajov najlepší výkon za 14zápasov je 93,3% (Avs), Dominque dokázal v prvom zápase udržať 94,4%! ....samozrejme ide len o jeden zápas, ale ten výkon bol vynikajúci. Osobne čakám že Budaj po návrate tak či tak ostane v 1teame, každopádne to zranenie prišlo vo veľmi zlom čase a ukázalo že máme plán B. [B]Checking-line , Brown Kunitz Paquette Callahan. [/B] To úvodné nasadenie v ročníku je preč, a je to trochu na zamyslenie. Paquette a Callahan majú telá rozbité ako čínska hračka, ďalší má 38rokov a posledný má najhoršiu koncovku v lige. Cooper zase vytiahol geniálny ťah keď Kunitza posunul rovno do 1ky k 91-86. Cooper prišiel s názorom že Kunitz dokázal veľké veci pri Crosbym a hral pri ňom dlhé roky, ale tak nejak zabudol že to bolo pred 4rokmi, a pri posledných POrunoch Pens už bol iba do počtu. Najhoršie je že Kuch a Stamkos stále hrajú perfketný hokej (nie že by im ten dedo nejak pomáhal) a bodujú, takže si to takto zrejme užijeme dlhšie. Conacher sa zdá sa natrvalo usadil v prvom teame. Ale počítam s ním jedine do 4lajny (na PO), kde by dodal dostatočný skill. Chcelo by to efektívnu – rýchlu 4lajnu. (Conacher-Peca-Callahan) ale to sa nestane. Pretože tam stále bude Paquette/Callahan, kto bude zdravý. Kunitz po dobrom začiatku proste odchádza, už teraz vyzerá že polku zápasu nevládze, predstaviť si ho v play-off ma desí. F*cking [B]Paquette[/B] sa ešte 2x zraní, a aj keď s pohľadu possession nie je nikým od nás prehrávaný tak je to tragédia: 1) ofenzívny blackhole 2) pomalý 3)stratil rolu pri PK a na buly suckuje. 20-40% zápasov vynechá a ďalších 20-40% zápasov hrá zranený. 24r chlap a jeho telo zodpovedá tak 33ročnému. [B]Kuch[/B] zatiaľ rovnako ako Vasil vedie celú ligu, v roku 2017 dosiahol Nikita najviac bodov. A hlavne vedie boj o Harta, kde úplne zaslúženie poráža aj Mackinnona. V góloch sa predbieha neustále s Ovechkinom a doťahuje sa už nepríjemne Lee (stráca 2g). S pohľadu ocenení a individuálnych stats 91-86 je momentálne Kunitz neskutočná kotva. Len ťažko očakávať že na ich hru to bude mať tak malý dopad aby to neovplyvnilo body a celkovo stats. Po slávnom útoku Triples, nám už ostali iba duo. Stala sa z nich už klasická dvojička. Už dávnejšie som ich spojoval cez zmluvy, a teraz výkonovo. Sezónu začal Palát vedľa Point-Gourde. A [B]Johnson[/B] mal ťažkú úlohu centra v lajne bez stáleho krídla. Následne Cooper pochopil že to čo potrebuje Johnson je znovu dostať k sebe Paláta. Johnson je vo veľkom tieni našich hviezd avšak, to čo predvádzal v Decembri bolo unikátne. Lajna Palat-Point-Johnson sa dotiahla aj na našu elitnú. Johnson vyčnieval ešte viac, 12point streak + jeho najlepší mesiac v kariére. A k tomu rola na PK. A nebola to len otázka decembra, v noci Johnson predviedol ďalší excelentný výkon keď po 3rokoch dosiahol hattrick. Je úsmevné teraz čítať príspevky kde chceli Johnsona trejdovať na úkor Pointa. V tomto celom výkone Johnsona ale zohráva [B]Palat[/B] primárnu rolu. Jedno s najpodceňovanejších krídiel v lige. Pri riešení zmluvy pre Paláta som písal o jeho zlých štartoch sezóny kde produkuje niečo okolo 0,5b na zápas. V Druhej polke sezóny sa ale Palát mení na „do-it-all-player“ . ktorý k tomu zbiera cca bod na zápas! Palát je skvelý playmaker ktorý je označovaný za TOP defenzívne krídlo v lige (veľmi pripomína Hossu) . A asi najväčším plusom je to že Palát robí spoluhráčov okolo neho lepšími, Johnson dlhodobo vykazuje oveľa lepšie výsledky s Palátom na ľade ako bez neho. [I]Posledných 5 sezón patrí Palát medzi najproduktívnejších útočníkov v lige pri hre 5na5 (300zap a 150b) ho radí na 30miesto. A k tomu vyprodukuje 2,5bodu na 60min hry, 20.miesto v lige. Neviditeľnou zbraňou Paláta je jeho cit pre streľbu, dokáže vyhodnocovať situácie a strieľať iba vo veľmi dobrých pozíciách. V % pomere gólov sa dlhodobo pohybuje až medzi TOP15. [/I]
∧ skryť ∧
Naozaj skvelé reporty, výborne sa to číta.
11.01.2018 - 15:20:05
avatar
Reakcia na: Maťko1129, 11.01.2018 - 11:28:52
zaujíma ma co alex killorn? zaujma ma nazor na neho. plat ma ako dvojica Johnson-Palat ale co som cital Facebook vela sa kritizuje a ze jeho plat bude problem ako u Callahana, co je na tom pravdy? mimochodom ten kunitz naozaj pobavil 😀 nechapem ako moze niekto dat hraca na sklonku karieri k najproduktivnejsej dvojici, ale clanok sa mi pacil.
∧ skryť ∧
A.Killorn si odehraje svoje posl.sezony kolem 40 bodů(39,36,38) +/- (+9 -9 +14) letos zatím 24 bodů a +6. Navíc moc nemarodí odehrál 71 81 81 a letos všechny utkání.Myslím že je platný hráč asi má trochu lepší smlouvu ale GM Tampy věděl co dělá
hodnost D&M .
12.01.2018 - 00:08:56
avatar
to REBBELS: štatistika +/- je hrozne zastaralá a nedokazuje nič. Nedá sa použiť ako individuálna štatistika hráča ale celej 5ky na ľade. K tomu fakt že obranné páry nechodia vždy rovnakom poradí na ľad ako útočné lajny to len dokazuje + xy situácii v zápase kedy súper zatlačí team ktorý je len v "polovici striedania" to sú hrozné nepresnosti. Killornových +14 môže znamenať aj +20 +25 alebo -5. U obrancov toto číslo nehorázne skresluje, v lige nájdeme niekoľko priam fatálny dôkazov ako je kariérne +/- A.Edlera -39.
T.Barrie -45
R.Ristolainen -89 !!!
či elitný obrancovia celej NHL:
E.Karlsson -27
O.E.Larsson neuveriteľných -79

Inak ale súhlas s tým o Killerovi, aj tie peniaze.
Za zmienku stojí fakt že má momentálne vysokú šancu na osobné maximum bodov. A paradoxne po minulom ročníku kde dostával hrozne veľa "lucky pucks" je vysoko pravdepodobné že zažije sezónu s najmenej gólmi.
12.01.2018 - 15:28:13
avatar
Reakcia na: D&M, 12.01.2018 - 00:08:56
[B]to REBBELS: [/B]štatistika +/- je hrozne zastaralá a nedokazuje nič. Nedá sa použiť ako individuálna štatistika hráča ale celej 5ky na ľade. K tomu fakt že obranné páry nechodia vždy rovnakom poradí na ľad ako útočné lajny to len dokazuje + xy situácii v zápase kedy súper zatlačí team ktorý je len v \"polovici striedania\" to sú hrozné nepresnosti. Killornových +14 môže znamenať aj +20 +25 alebo -5. U obrancov toto číslo nehorázne skresluje, v lige nájdeme niekoľko priam fatálny dôkazov ako je kariérne +/- A.Edlera -39. T.Barrie -45 R.Ristolainen -89 !!! či elitný obrancovia celej NHL: E.Karlsson -27 O.E.Larsson neuveriteľných -79 Inak ale súhlas s tým o Killerovi, aj tie peniaze. Za zmienku stojí fakt že má momentálne vysokú šancu na osobné maximum bodov. A paradoxne po minulom ročníku kde dostával hrozne veľa \"lucky pucks\" je vysoko pravdepodobné že zažije sezónu s najmenej gólmi.
∧ skryť ∧
Chtěl jsem aby byl příspěvek jasný kterým stačí zakl. statistiky.Nyní jsou podrobnější propracovanější GM Arizony podle nich staví mužstvo. Mě zaujala taková drobnostroč je A.Killorn srovnávan z obránci?
hodnost D&M .
12.01.2018 - 20:35:13
avatar
Nie, nie, to sme sa nepochopili. Killer nebol zrovnávaný s obrancami. Poukázanie na obrancov najlepšie ukazuje nepresnosť tejto stats, toť vše.
Každopádne aj pri útočníkoch nájdeme niekoľko podobných prípadov ako B.Richards ( -66) B.Horvat (-40) atď atď...
14.01.2018 - 14:11:14
avatar
Normálne som sa tešil na zápas s Tampou, veď sa stretneme len dvakrát ročne, ako na konfrontáciu s najlepším teamom ligy. A síce Flames vyhrali 5-1 výsledok je skresľujúci. Klobúk dole pred vašou presilovkou - lepšiu som ešte túto sezónu asi nevidel, len zo šťastím sme nefasli ani v jednej.

No aj najlepší mančaft má svoje problémy. Ma napadlo pri čítaní príspevkov vyššie, že čo sa tí chlapci sťažujú, veď idú ako píli a bijú všetko zaradom, no veru nie všetko je ideálne. Ako píšete Kunitz v prvej lajne je brzda / ešteže si tamtí dvaja vystačia aj sami niekedy/ a preradenie Namestnikova mi nejde do hlavy veď u nás ak by nemal Frolík zlomenú čeľusť tak hrajú s Backlundom a Tkatchukom spolu až do smrti. Niekedy mám dojem ,že on ich dá aj pochovať vedľa seba.

No dvojica Šustr- Coburn tak to je oprávnený dôvod na obavy. Vďaka bohu za Kulaka so Stonem. A to je ešte zranený Girardi že? Plus ak sa neposilní tretí útok nejakým hráčom ktorý dokáže pravidelne bodovať / to je možno dôvod, že Namestnikov šiel dole/ môže to mať následky ked tá spomínaná kríza príde. No a playoff je často o jednom góle a nečakanom hrdinovi...

Zaujal ma Point hral dobre /odkiaľ furt takto niekoho ťaháte?/ no a Palát tak ten je snáď snom každého trénera či GM. No najviac ma prekvapil Sergačov- to mi spadla sánka. Tak super nováčika v obrane som videl naposledy v playoff 2010 za Monteal - Subbena. No byť na Hedmanovom mieste tak sa bojím o flek prvého beka...

Každým pádom stále ste favorit č.1, len treba dúfať, že Yzerman nezaspí na vavrínoch. /plus som ešte zabudol Callahan ma prekvapil po tom , čo som tu o ňom čítal, no stále je to len jeden zápas čo som videl/

14.01.2018 - 19:59:38
avatar
J.T.Brown do Anaheimu
hodnost D&M .
14.01.2018 - 22:08:29
avatar
Normálne som sa tešil na zápas s Tampou, veď sa stretneme len dvakrát ročne, ako na konfrontáciu s najlepším teamom ligy

Tento zápas bol stretnutím jedných z najlepších teamov momentálne, výsledok ako píšeš nezodpovedal hre ale veľký kredit ide práve Flames. Od momentu kedy Gulutzan zvozil všetkých na tréningu ten team hrá ešte o niečo lepšie. Momentálne ste jeden z najlepších teamov západu, to bez pochýb. Stačí sa pozrieť na vaše strelecké pokusy a celkovú % úspešnosť streľby. Hráte \\"antiSutterovsky\\" . Nestrieľate zbytočne a z pozícii ktoré majú malú šancu na gól. Vo všetkých dôležitých stats ste v popredí.

Bohužiaľ hĺbka v obrane nie je dostatočná, za 4kou Giordano Brodie Hamilton Hamonic máte AHLerov. + vaša PP má čo zlepšovať, Monahan a Gaudreaua majú veľký potenciál na početnú výhodu.

o najviac ma prekvapil Sergačov- to mi spadla sánka. Tak super nováčika v obrane som videl naposledy v playoff 2010 za Monteal - Subbena. No byť na Hedmanovom mieste tak sa bojím o flek prvého beka...

sergachev má úžasnú sezónu, len si to veľmi málo ľudí všíma. Tak šikovné ruky u obrancov sú naozaj rarita. Tento rok je k tomu ešte zatienený McAvoyom ktorý hrá elitné minúty. Tento rok je Calder naozaj naprataný, v 2015 by s nimi Ekblad nemal zrejme žiadnu šancu.

/plus som ešte zabudol Callahan ma prekvapil po tom , čo som tu o ňom čítal, no stále je to len jeden zápas čo som videl/

Callahan hrá v 4lajne celú sezónu a svoju prácu odvádza dobre. Je naviac najlepším wingerom na PK. Cooper ho odpratal a limitoval mu minúty, ako 4lajner je naozaj dobrý.

-budem sa opakovať, ale za 6M ročne , 5gólmi za posledných 60zápasov a druhým najvyšším platom spomedzi útočníkov je to katastrofa aj tak.
04.02.2018 - 17:41:11
avatar
http://www.boltprospects.com/
02.03.2018 - 05:44:24
avatar
Nazdar,
tak trade deadline za nama a všude sama chvala na StevaY. Tak cekam na komentar od D&M, aby trochu snizil euforii.
Je mi teda lito Vladyho, \\"nice guy\\" kterej bojoval, at hral v první nebo 4 lajne, na centru nebo kridle. Ale McDonagh je pro nas asi největší posila co se dala získat. A uprimne jsem v to ani nedoufal, po tom kolik toho poslal Boston do NY za Nashe ...

< 1 ... 118 119 120 121 122 123 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies