Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > New York Rangers

Tému založil: lundqvist30
30.12.2010 - 17:09:49
Prekvapili vas Rangers tuto sezonu alebo sklamali.A ktorý hrači vas prekvapili a sklamali.

01.07.2016 - 17:04:47
avatar
Reakcia na: Dano, 29.06.2016 - 17:53:55
NY Rangers potvrdil, že nyní se o Stevena Stamkose nezajímá a nehodlá tedy o něj svést s ostatními týmy boj.
∧ skryť ∧
Čitame, čo by nie.. aj pre takéto príspevky mám túto stránku rád a najmä diskusiu, čo ma viedlo k tomu, že som sa asi po 5 rokoch aj registroval
Osobne by som bol aj rád, kebyže je realita podobná ako naznačuješ a Rangers postupne upustia od nálepky tímu, ktorý ,,prepláca hviezdy za zenitom" a k FA trhu či kontraktom všeobecne pristúpia racionálnejšie. To bol inak jeden z dôvodov, prečo mi prestávali byť sympatickí, aj napriek tomu, že som im ako mladý (áno, už nie som ) najviac fandil.
01.07.2016 - 20:35:25
avatar
Reakcia na: laik, 01.07.2016 - 16:34:41
OK, par mojich poznamok k dnesnemu dnu : [B] Rick Nash [/B] Nash je stale najhorucejsi kandidat na vymenu z Rangers, podla Larryho Brooksa na neho pravdepodobne aj prislo na drafte zopar ponuk, ale vsetky boli velmi slabe, teda vzhladom na to, ako si cenia Nasha u Blueshirts. Ak sa neukaze kvalitna ponuka, ktora by Rangers uspokojila, Rick pravdepodobne zostane nadalej ich hracom. Co je pochopitelne, pretoze aj ja si myslim, ze Nash je stale velmi kvalitnym hokejistom, ktory moze byt pre svoj tim ohromne platny. [B] Dalsi hraci [/B] Ako som tu uz parkrat spominal, Rangers prijimali ponuky praticky na kazdeho hraca z ich zostavy. Najviac sa v tomto smere okrem Nasha pisalo o Stepanovi, spominany bol aj Kreider. Vymena Stepana vsak po tom, co Stamkos zisiel z trhu nevyzera aspon v mojich ociach velmi realne. Opat vsak treba povedat, ze stat sa moze v tomto smere cokolvek. Samozrejme, dvaja osobitni kandidati na vymenu su Staal a Girardi, ale tych nikto pravdepodobne nechce. [B] Co budu Rangers zhanat? [/B] Uz som to parkrat spominal, ale v mojich ociach stale ostava najvacsou potrebou pravy obranca do prvych dvoch parov, najlepsie niekto, kto si s pukom dobre rozumie. Rangers stratili Yandlea a sice Skjei ponuka za neho aspon ciastocnu nahradu, nestaci to podla mna. Dalsim kamenom urazu Rangers sezony 2015-2016 bola oslabovka. Aj v nedavnom clanku Larry Brooks narazal na tuto skutocnost. Rangers pravdepodobne budu hladat rychleho hraca do bottom6, ktory dokaze pozdvihnut hru timu v oslabeni. Taktiez sme boli svedkami pocetneho mnozstva hracov, ktorych timy nekvalifikovali a smeruju na volny trh. Da sa ocakavat, ze Rangers budu usilovat o niektoreho z takychto hokejistov a mozno niekoho na sposob Vaneka. Co sa tyka vacsich UFA ryb, ak sa nic neocakavane nestane, Rangers v tomto smere aktivni nebudu. [B] Marek Hrivik [/B] Ak si toto vobec niekto precita na tejto stranke, tak najviac ho bude zaujimat asi situacia rodaka z Cadce. Hrivik sa ukazal vo svojom kratkom posobeni v NHL v dobrom svetle. Kazdopadne, ako mozete vycitat z predchadzajucich riadkov, je mozne, ze opat bude musiet celit vysokej konkurencii o post na supiske Rangers pre buduci rocnik.
∧ skryť ∧
Rychly hráč do bottom six, to bude asi vyriešené grabnerom
01.07.2016 - 20:40:53
avatar
Reakcia na: konrad, 01.07.2016 - 20:35:25
Rychly hráč do bottom six, to bude asi vyriešené grabnerom
∧ skryť ∧
Ano, aj Gerbe splna tuto definiciu.
02.07.2016 - 16:34:47
avatar
Reakcia na: Pajo, 01.07.2016 - 17:04:47
Čitame, čo by nie.. aj pre takéto príspevky mám túto stránku rád a najmä diskusiu, čo ma viedlo k tomu, že som sa asi po 5 rokoch aj registroval :-D Osobne by som bol aj rád, kebyže je realita podobná ako naznačuješ a Rangers postupne upustia od nálepky tímu, ktorý ,,prepláca hviezdy za zenitom\" a k FA trhu či kontraktom všeobecne pristúpia racionálnejšie. To bol inak jeden z dôvodov, prečo mi prestávali byť sympatickí, aj napriek tomu, že som im ako mladý (áno, už nie som :-D ) najviac fandil.
∧ skryť ∧
Vdaka za pozitivnu reakciu Som rad, ked niekto odpovie na prispevok, trocha sa rozbehne diskusia. Ako si videl, Rangers skutocne toho vela nepominali a zamerali sa na vylepsenie bottom 6 a oslabeni, k tomu do organizacie priniesli nedostatkovy tovar v podobe dvoch pravorukych obrancov, Clendeninga a Paliottu, ktory podavaju kvalitne vykony na urovni AHL a maju potencial minimalne zaskakovat v NHL. Myslim, ze Duper pisal, ze jemu sa Clendening v jeho kratkom posobeni v Pittsburghu pozdaval.

Myslim si, ze jediny hrac, ktory Rangers toto leto z volneho trhu vyraznejsie zaujimal, bol Stamkos a ten prekvapil takmer vsetkych podpisom s Tampou, takze potom pravdepodobne nemali zaujem a co si budeme hovorit, ani priestor na vacsie ulovky.
02.07.2016 - 21:00:59
avatar
Rags sa vraj zaujimaju o Hudlera, osobne netusim preco nepride mi typologicky ako hrac ktoreho momentalne potrebuju...mam pocit, ze vedenie trocha spi zatial iba podpisi hracov na hrane zakladnej zostavy a vobec nevidno riesenia dolezitych nedostatkov v zostave, stale mam pocit, ze tento team by potreboval nejaku vacsiu zmenu t. j. jednu max. dve vymeny, kym nenastane bod kedy sa pride na to, ze je potrebny masivny rebuild...co tyka trhu s volnymi hracmi mam pocit, ze zaujem o Stamkosa vobec nebol velky, skor by som videl vacsi zaujem o jeho mladsieho kolegu Drouina, ale to je vec mojho nazoru, v momentalnej situacii je este moznost stale dufat v ziskanie Shattenkirka, ktory je uz dlhsiu dobu s Rags spajany a ako ceresnicka na torte podpis Veseyho? (ale to je opat moja spekulacia )
04.07.2016 - 18:44:03
avatar
Reakcia na: nanuk, 02.07.2016 - 21:00:59
Rags sa vraj zaujimaju o Hudlera, osobne netusim preco nepride mi typologicky ako hrac ktoreho momentalne potrebuju...mam pocit, ze vedenie trocha spi zatial iba podpisi hracov na hrane zakladnej zostavy a vobec nevidno riesenia dolezitych nedostatkov v zostave, stale mam pocit, ze tento team by potreboval nejaku vacsiu zmenu t. j. jednu max. dve vymeny, kym nenastane bod kedy sa pride na to, ze je potrebny masivny rebuild...co tyka trhu s volnymi hracmi mam pocit, ze zaujem o Stamkosa vobec nebol velky, skor by som videl vacsi zaujem o jeho mladsieho kolegu Drouina, ale to je vec mojho nazoru, v momentalnej situacii je este moznost stale dufat v ziskanie Shattenkirka, ktory je uz dlhsiu dobu s Rags spajany a ako ceresnicka na torte podpis Veseyho? (ale to je opat moja spekulacia :s06: )
∧ skryť ∧
Hudler by podla mna daval zmysel v pripade, ze by skutocne doslo k vymene jedneho z utocnikov. Netreba zabudat, ze este nie tak davno zaznamenal takmer bod na zapas, takze za rozumnu cenu by to nemusel byt najhorsi vyber.

Ja som cakal, ze aspon urcitu zmenu bude znamenat Nashova vymena, ale ukazuje sa, ze GM ostatnych timov nie su ochotni dat za neho to, co si Rangers predstavuju, vraj prislo zopar ponuk, ale tie boli pre Blueshirts slabe. Aj ked na tomto fronte sa este moze udiat hocico, nevylucoval by som, ze Rick napokon v novej sezone bude obliekat dres ineho timu.

Ja si myslim prave opak, aj ked je to opat len osobny nazor, ze Stamkos bol cielom manazmentu Rangers, i ked tie reporty a spravy od niektorych novinarov si casto protirecili. Casto sa pisalo o vymene Stepana a ta by davala najviac zmysel v pripade zisku Stamkosa, prave takyto podpis by asi spustil avizovanu vlnu zmien, aj ked su to len moje spekulacie.

Drouin je uz podla mna ukoncena kauza. Tampa ho nepusti a svojimi vykonmi najma v playoff si vydobyl pevne miesto v Cooperovych planoch. My casto nevieme, ako to v skutocnosti bolo, ale tu si mozu podla mojho nazoru generalni manazeri buchat hlavu o stenu, ze nevyuzili sancu a nezariskovali vo chvilach, kedy bol dostupny k vymene.

Ano, Rangers podla viacerych reportov patria medzi zaujemcov o Veseyho, ale favoritmi su myslim Boston a Toronto. Uvidime...
04.07.2016 - 19:46:41
avatar
Reakcia na: laik, 04.07.2016 - 18:44:03
Hudler by podla mna daval zmysel v pripade, ze by skutocne doslo k vymene jedneho z utocnikov. Netreba zabudat, ze este nie tak davno zaznamenal takmer bod na zapas, takze za rozumnu cenu by to nemusel byt najhorsi vyber. Ja som cakal, ze aspon urcitu zmenu bude znamenat Nashova vymena, ale ukazuje sa, ze GM ostatnych timov nie su ochotni dat za neho to, co si Rangers predstavuju, vraj prislo zopar ponuk, ale tie boli pre Blueshirts slabe. Aj ked na tomto fronte sa este moze udiat hocico, nevylucoval by som, ze Rick napokon v novej sezone bude obliekat dres ineho timu. Ja si myslim prave opak, aj ked je to opat len osobny nazor, ze Stamkos bol cielom manazmentu Rangers, i ked tie reporty a spravy od niektorych novinarov si casto protirecili. Casto sa pisalo o vymene Stepana a ta by davala najviac zmysel v pripade zisku Stamkosa, prave takyto podpis by asi spustil avizovanu vlnu zmien, aj ked su to len moje spekulacie. Drouin je uz podla mna ukoncena kauza. Tampa ho nepusti a svojimi vykonmi najma v playoff si vydobyl pevne miesto v Cooperovych planoch. My casto nevieme, ako to v skutocnosti bolo, ale tu si mozu podla mojho nazoru generalni manazeri buchat hlavu o stenu, ze nevyuzili sancu a nezariskovali vo chvilach, kedy bol dostupny k vymene. Ano, Rangers podla viacerych reportov patria medzi zaujemcov o Veseyho, ale favoritmi su myslim Boston a Toronto. Uvidime...
∧ skryť ∧
Vraj sa hovorí o výmene Nasha do Buffala. Opačným smerom by potom mohli putovať hráči ako Ennis, Girgensons, či Franson... Počul si o tom niečo?
05.07.2016 - 09:31:40
avatar
Reakcia na: Reese, 04.07.2016 - 19:46:41
Vraj sa hovorí o výmene Nasha do Buffala. Opačným smerom by potom mohli putovať hráči ako Ennis, Girgensons, či Franson... Počul si o tom niečo?
∧ skryť ∧
to by musel aj nash suhlasit a pochybujem ze by chcel ist do buffala
05.07.2016 - 13:04:54
avatar
Reakcia na: Reese, 04.07.2016 - 19:46:41
Vraj sa hovorí o výmene Nasha do Buffala. Opačným smerom by potom mohli putovať hráči ako Ennis, Girgensons, či Franson... Počul si o tom niečo?
∧ skryť ∧
Priznam sa, ze o vymene s Buffalom som zatial nic necital, aj ked Buffalo patri medzi timy, ktore by podla mna mohli mat o Nasha realny zaujem.

Vieme len to, ze Nash v zozname 12 timov, do ktorych by akceptoval trade, nema ani jeden kanadsky klub.
05.07.2016 - 13:09:09
avatar
Reakcia na: Reese, 04.07.2016 - 19:46:41
Vraj sa hovorí o výmene Nasha do Buffala. Opačným smerom by potom mohli putovať hráči ako Ennis, Girgensons, či Franson... Počul si o tom niečo?
∧ skryť ∧
podľa mňa pravé táto ponuka za Nasha spadá u vedenia do položky: "Nenapĺňa očakávania", ako spomínal laik

odpoveď na laika: najhoršie čo sa teraz počas leta môže stať, je nečinnosť vedenia ok v útoku to stále môže klapať, ale problém môže byť obrana tam je potrebné priviesť niekoho Shattenkirk?, Barrie?
05.07.2016 - 20:52:46
avatar
Reakcia na: nanuk, 05.07.2016 - 13:09:09
podľa mňa pravé táto ponuka za Nasha spadá u vedenia do položky: \"Nenapĺňa očakávania\", ako spomínal laik odpoveď na laika: najhoršie čo sa teraz počas leta môže stať, je nečinnosť vedenia ok v útoku to stále môže klapať, ale problém môže byť obrana tam je potrebné priviesť niekoho Shattenkirk?, Barrie?
∧ skryť ∧
Ja osobne si myslim, ze sa takmer urcite este nieco udeje. Len sa priznam, ze sa mi moc nechce cakat Kazdopadne s tebou suhlasim, ak je niekde potrebne nieco spravit, je to defenziva. Ved sam Alain Vigneault to konstatoval na tlacovke po porazke s Penguins, problemom bola schopnost obrancov efektivne pracovat s pukom, preto Rangers travili kopu casu vo vlastnom pasme. Nepochybne sa na tomto fronte musi nieco stat, toboz po strate Yandlea, aby sa v buducom rocniku dalo co i len pomyslat o nejakom uspechu.
06.07.2016 - 21:08:57
avatar
Reakcia na: laik, 05.07.2016 - 20:52:46
Ja osobne si myslim, ze sa takmer urcite este nieco udeje. Len sa priznam, ze sa mi moc nechce cakat :D Kazdopadne s tebou suhlasim, ak je niekde potrebne nieco spravit, je to defenziva. Ved sam Alain Vigneault to konstatoval na tlacovke po porazke s Penguins, problemom bola schopnost obrancov efektivne pracovat s pukom, preto Rangers travili kopu casu vo vlastnom pasme. Nepochybne sa na tomto fronte musi nieco stat, toboz po strate Yandlea, aby sa v buducom rocniku dalo co i len pomyslat o nejakom uspechu.
∧ skryť ∧
Nechcete Fransona?

Čo sa toho Nasha týka, tak som počul, že potrebujete nutne získať priestor pod stropom. My zase potrebujeme top6 LW (hlavne, ak by nevyšiel ten Vesey)...
07.07.2016 - 16:38:04
avatar
Reakcia na: Reese, 06.07.2016 - 21:08:57
Nechcete Fransona? :-D Čo sa toho Nasha týka, tak som počul, že potrebujete nutne získať priestor pod stropom. My zase potrebujeme top6 LW (hlavne, ak by nevyšiel ten Vesey)...
∧ skryť ∧
Franson je taky zly? Advanced stats ma celkom dobre...

Nemyslim si, ze v tejto chvili je hlavnym motivom Nashovej vymeny platovy strop. Iste, uvolneny priestor sa zide, ale v tejto chvili uz ani nie je poriadne na koho usetrene peniaze investovat. Primarne by som za tym hladal snahu o omladenie, aspon ciastocne ozivenie kadra . Ale zda sa, ze je nemaly rozdiel medzi tym, co ocakava Jeff Gorton a co su ochotni poskytnut manazeri ostatnych timov. Kazdopadne, povazujem za spravne, ze Gorton nie je ochotny ist pod cenu, pretoze Rick Nash je stale hrac na vysokej kvalitativnej urovni.

Nash a Sabres k sebe pasuju, ako pises, Buffalo potrebuje kridlo do Top 6 a pre Rangers je dolezite, ze disponujete slusnym mnozstvom mladych hracov, prospektov a ako sa uz parkrat ukazalo, nemate problem niektorych z nich investovat, aby ste zlepsili svoje muzstvo. Kazdopadne, je otazne, ci by Nash akceptoval vymenu do Buffala. Skor si myslim, ze ak bude vymeneny, bude to niekto zo Zapadu(Predators, Ducks...)
08.07.2016 - 18:39:32
avatar
Reakcia na: laik, 07.07.2016 - 16:38:04
Franson je taky zly? Advanced stats ma celkom dobre... Nemyslim si, ze v tejto chvili je hlavnym motivom Nashovej vymeny platovy strop. Iste, uvolneny priestor sa zide, ale v tejto chvili uz ani nie je poriadne na koho usetrene peniaze investovat. Primarne by som za tym hladal snahu o omladenie, aspon ciastocne ozivenie kadra . Ale zda sa, ze je nemaly rozdiel medzi tym, co ocakava Jeff Gorton a co su ochotni poskytnut manazeri ostatnych timov. Kazdopadne, povazujem za spravne, ze Gorton nie je ochotny ist pod cenu, pretoze Rick Nash je stale hrac na vysokej kvalitativnej urovni. Nash a Sabres k sebe pasuju, ako pises, Buffalo potrebuje kridlo do Top 6 a pre Rangers je dolezite, ze disponujete slusnym mnozstvom mladych hracov, prospektov a ako sa uz parkrat ukazalo, nemate problem niektorych z nich investovat, aby ste zlepsili svoje muzstvo. Kazdopadne, je otazne, ci by Nash akceptoval vymenu do Buffala. Skor si myslim, ze ak bude vymeneny, bude to niekto zo Zapadu(Predators, Ducks...)
∧ skryť ∧
Priznám sa, že advanced stats nesledujem (Ty ich kde pozeráš?), ale predvedená hra teda nič moc. Minimálne na to, koľko poberá. Vy by ste ale aj potrebovali nejakého praváka do obrany, či?

No ale máte tam nepodpísané aj nejaké väčšie rybky Kreider, Miller, Hayes... Priestor, čo máte voľný, by aj mohol na to stačiť, ale potom nezostane moc manévrovacieho miesta... Nash mal síce zlú sezónu (aj vinou zranení určite), ale stále má čo ukázať. Podľa mňa by mu pomohla nová výzva. Pri Eichelovi alebo O´Reillym by mohol ožiť. No ako píšeš, je otázne, či by súhlasil s prestupom...

Každopádne...
Nash-Eichel-Reinhart / Nash-Eichel-Okposo
09.07.2016 - 09:02:45
avatar
Reakcia na: Reese, 08.07.2016 - 18:39:32
Priznám sa, že advanced stats nesledujem (Ty ich kde pozeráš?), ale predvedená hra teda nič moc. Minimálne na to, koľko poberá. Vy by ste ale aj potrebovali nejakého praváka do obrany, či? No ale máte tam nepodpísané aj nejaké väčšie rybky :-D Kreider, Miller, Hayes... Priestor, čo máte voľný, by aj mohol na to stačiť, ale potom nezostane moc manévrovacieho miesta... Nash mal síce zlú sezónu (aj vinou zranení určite), ale stále má čo ukázať. Podľa mňa by mu pomohla nová výzva. Pri Eichelovi alebo O´Reillym by mohol ožiť. No ako píšeš, je otázne, či by súhlasil s prestupom... Každopádne... Nash-Eichel-Reinhart / Nash-Eichel-Okposo :s12:
∧ skryť ∧
nakoniec sa môže kľudne stať, že Nash ostane (čo vidím ako veľmi pravdepodobné) a práve niektorý tebou spomínaný zatiaľ nepodpísaný hráči sa môžu stať obchodným artiklom
09.07.2016 - 09:15:45
avatar
uz zverejnili timy do ktorych je nash ochotny prestupit?
09.07.2016 - 14:11:10
avatar
Reakcia na: Reese, 08.07.2016 - 18:39:32
Priznám sa, že advanced stats nesledujem (Ty ich kde pozeráš?), ale predvedená hra teda nič moc. Minimálne na to, koľko poberá. Vy by ste ale aj potrebovali nejakého praváka do obrany, či? No ale máte tam nepodpísané aj nejaké väčšie rybky :-D Kreider, Miller, Hayes... Priestor, čo máte voľný, by aj mohol na to stačiť, ale potom nezostane moc manévrovacieho miesta... Nash mal síce zlú sezónu (aj vinou zranení určite), ale stále má čo ukázať. Podľa mňa by mu pomohla nová výzva. Pri Eichelovi alebo O´Reillym by mohol ožiť. No ako píšeš, je otázne, či by súhlasil s prestupom... Každopádne... Nash-Eichel-Reinhart / Nash-Eichel-Okposo :s12:
∧ skryť ∧
http://behindthenet.ca/

Na tejto stranke pozeravam tieto statistiky a najnovsie som narazil aj na tuto adresu, kde su aj celkom pekne graficky znazornene.

http://ownthepuck.blogspot.sk/

Sameho ma tie cisla prekvapili, pretoze som o Fransonovi moc dobre veci teda necital. Tak ako pises, aspon podla mna toho praveho obrancu treba. Jedina istota na pravej strane Rangers je Kevin Klein. Potom je tu Dylan McIlrath, ktory sa ukazoval pocas svojej prvej sezony velmi solidne, hlavne s Yandleom si dobre rozumel, no vela priestoru nedostal a stale je tak trocha otaznikom, ako si bude vediet poradit s vacsim vytazenim. A nakoniec Dan Girardi, ktory bol asi najhorsim obrancom v lige poslednu sezonu. Aj ked pocas sezony trpel zranenim a uz sa objavili spravy z tabora Rangers, ze pravdepodobne budu jeho minuty limitovane, opat to nie je idealna situacia. Franson by mal asi daleko od idealneho riesenia, ale ked to je maximum, co mozu ziskat...

Ano, priestor pod stropom by mal stacit na podpis tychto troch RFA, potom by uz asi zostali peniaze maximalne pre nejaky lacny podpis. Urcite, do bodky suhlasim s tym, co si napisal. Nasha netreba vonkoncom odpisovat, stale disponuje velkou kvalitou.
Sabres maju mladych a nesmierne talentovanych utocnikov, kde by skuseny a excelentny 2-way hrac ako Nash mohol skvelo zapadnut. Nielen tym, ze by kvalitne u vas vyplnil dieru v Top6, ale mohol by mat aj pozitivny vplyv prave na tychto mladikov. Fakt by to vyzeralo velmi pekne pre Buffalo.
09.07.2016 - 14:24:07
avatar
Reakcia na: nanuk, 09.07.2016 - 09:02:45
nakoniec sa môže kľudne stať, že Nash ostane (čo vidím ako veľmi pravdepodobné) a práve niektorý tebou spomínaný zatiaľ nepodpísaný hráči sa môžu stať obchodným artiklom
∧ skryť ∧
Urcite sa to neda vylucit, predovsetkym, ak pride dobra ponuka, ale nemyslim si to. Hayes a Miller by mali urcite podpisat a zostat. Kreider, o ktoreho bol vraj medzi timami zaujem pocas draftu by mohol byt prave takym artiklom, ale Rangers aspon podla posledneho clanku Larryho Brooksa nechcu o Kreidera prist.

MisQ61, vieme len to, ze tam nie je ani jeden kanadsky tim, ziadnu inu informaciu som aspon ja osobne nepostrehol.
10.07.2016 - 13:45:19
avatar
Reakcia na: laik, 09.07.2016 - 14:11:10
http://behindthenet.ca/ Na tejto stranke pozeravam tieto statistiky a najnovsie som narazil aj na tuto adresu, kde su aj celkom pekne graficky znazornene. http://ownthepuck.blogspot.sk/ Sameho ma tie cisla prekvapili, pretoze som o Fransonovi moc dobre veci teda necital. Tak ako pises, aspon podla mna toho praveho obrancu treba. Jedina istota na pravej strane Rangers je Kevin Klein. Potom je tu Dylan McIlrath, ktory sa ukazoval pocas svojej prvej sezony velmi solidne, hlavne s Yandleom si dobre rozumel, no vela priestoru nedostal a stale je tak trocha otaznikom, ako si bude vediet poradit s vacsim vytazenim. A nakoniec Dan Girardi, ktory bol asi najhorsim obrancom v lige poslednu sezonu. Aj ked pocas sezony trpel zranenim a uz sa objavili spravy z tabora Rangers, ze pravdepodobne budu jeho minuty limitovane, opat to nie je idealna situacia. Franson by mal asi daleko od idealneho riesenia, ale ked to je maximum, co mozu ziskat... Ano, priestor pod stropom by mal stacit na podpis tychto troch RFA, potom by uz asi zostali peniaze maximalne pre nejaky lacny podpis. Urcite, do bodky suhlasim s tym, co si napisal. Nasha netreba vonkoncom odpisovat, stale disponuje velkou kvalitou. Sabres maju mladych a nesmierne talentovanych utocnikov, kde by skuseny a excelentny 2-way hrac ako Nash mohol skvelo zapadnut. Nielen tym, ze by kvalitne u vas vyplnil dieru v Top6, ale mohol by mat aj pozitivny vplyv prave na tychto mladikov. Fakt by to vyzeralo velmi pekne pre Buffalo.
∧ skryť ∧
Vďaka za stránky, určite ich niekedy popozerám Na tej druhej sa inak dá vybrať, akého hráča si chceš pozrieť? To som tam nejak nenašiel...

Klein je super. Spoľahlivý bek za veľmi rozumnú cenu. Keď si ho teraz predstavím v Nashville vedľa tých 4 obrancov, čo tam teraz majú...uff. To fakt Girardi až tak veľmi poklesol? Lebo potom má ozaj nevýhodnú zmluvu pre Rangers. Aj smerom k Expanssion draftu, keďže má NMC...

Pekne by sa jeho príchodom skĺbila skúsenosť a talent. Eichel a Reinhart sa zdajú byť istoty, ROR a Okposo majú dlhodobé zmluvy, a Kane aj keby sa nevpratal do kože, stále máme ofenzívne prospekty ako Bailey, Fasching, a najnovšie aj Nylander, ktorý sa teraz ukazuje vo veľmi dobrom svetle v nováčikovskom kempe. + Vesey?
10.07.2016 - 14:48:08
avatar
Reakcia na: Reese, 10.07.2016 - 13:45:19
Vďaka za stránky, určite ich niekedy popozerám :-) Na tej druhej sa inak dá vybrať, akého hráča si chceš pozrieť? To som tam nejak nenašiel... Klein je super. Spoľahlivý bek za veľmi rozumnú cenu. Keď si ho teraz predstavím v Nashville vedľa tých 4 obrancov, čo tam teraz majú...uff. To fakt Girardi až tak veľmi poklesol? Lebo potom má ozaj nevýhodnú zmluvu pre Rangers. Aj smerom k Expanssion draftu, keďže má NMC... Pekne by sa jeho príchodom skĺbila skúsenosť a talent. Eichel a Reinhart sa zdajú byť istoty, ROR a Okposo majú dlhodobé zmluvy, a Kane aj keby sa nevpratal do kože, stále máme ofenzívne prospekty ako Bailey, Fasching, a najnovšie aj Nylander, ktorý sa teraz ukazuje vo veľmi dobrom svetle v nováčikovskom kempe. + Vesey?
∧ skryť ∧
Klein podla mojho nazoru najlepsi obranca minulej sezony u Rags, dufam ze v tom bude pokracovat i nadalej prajem mu to...Vela sa vravi o Girardiho zraneniach s ktorymi mal hrat pocas minulej sezony a prave tie zranenia ho mali limitovat i v ramci dosiahnutia optimalnej formy, ono nastava otazka ci to je pravda alebo nie, avsak mam pocit, ze vedenie mu stale veri a chce mu dat este sancu (sympaticky krok z mojho pohladu) mohli ho kludne vykupit (vymena bola asi pase) ale nestalo sa snad v sebe najde stare ja a ukaze nam, ak nie mohol by mat Torts zaujem lebo tazko povedat co potom s nim

< 1 ... 10 11 12 13 14 15 ... 23 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies