Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > New York Rangers

Tému založil: lundqvist30
30.12.2010 - 17:09:49
Prekvapili vas Rangers tuto sezonu alebo sklamali.A ktorý hrači vas prekvapili a sklamali.

01.08.2016 - 11:56:24
avatar
Reakcia na: Reese, 30.07.2016 - 00:47:27
Ja som sa dočítal, že chce hrať určite na východe, a vraj by to mohlo nakoniec byť medzi NYR, MTL a BOS... No ak je pravda, že chce hrať len za NYR, tak k tej výmene možno vôbec nedôjde, a Rangers si naňho proste počkajú do leta. Prípadne ho vymenia až počas deadlinu... Za Nasha by ho ale streliť mohli podľa mňa, no opäť, ktovie, či by NYR boli ochotní absorbovať významnejšiu porciu jeho platu... Otázne to je však smerom k play-off. Brassard v ňom bol skvelý, čo bol určite jeden z dôvodov, prečo Sens pustili aj ten 2nd rounder. Tak už aj Hrivík je podpísaný. V kempe mu však pribudla konkurencia v Lapierrovi. Tento krok teda moc nechápem...
∧ skryť ∧
Mas pravdu, ak chce hrat za NYR, bolo by rozumnejsie pockat do dalsieho leta, podpisat ho zadarmo a skusit za Nasha ziskat inu zaujimavu protihodnotu. Kazdopadne, ja som trocha netrpezlivy , a som si takmer isty, ze so Shattenkirkom by boli sance na nejaky uspech v buducej sezone ovela lepsie.

To je samozrejme fakt, Brassard bol velky tahun v playoff. Dodnes spominam napr. na jeho hetrik, myslim v 6. zapase serie s Tampou. V tomto smere je to urcite oslabenie.

Lapierre by nemal byt pre Hrivika konkurenciou. Pravdepodobne je to len na doplnenie hracov v kempe, kedze ich dost bude chybat kvoli Svetovemu poharu, aspon tak pisal jeden novinar, co sa venuje Rangers.
01.08.2016 - 20:10:56
avatar
Reakcia na: laik, 01.08.2016 - 11:56:24
Mas pravdu, ak chce hrat za NYR, bolo by rozumnejsie pockat do dalsieho leta, podpisat ho zadarmo a skusit za Nasha ziskat inu zaujimavu protihodnotu. Kazdopadne, ja som trocha netrpezlivy :D, a som si takmer isty, ze so Shattenkirkom by boli sance na nejaky uspech v buducej sezone ovela lepsie. To je samozrejme fakt, Brassard bol velky tahun v playoff. Dodnes spominam napr. na jeho hetrik, myslim v 6. zapase serie s Tampou. V tomto smere je to urcite oslabenie. Lapierre by nemal byt pre Hrivika konkurenciou. Pravdepodobne je to len na doplnenie hracov v kempe, kedze ich dost bude chybat kvoli Svetovemu poharu, aspon tak pisal jeden novinar, co sa venuje Rangers.
∧ skryť ∧
No práve, že Rangers ani nie sú veľmi v pozícií, že by mali na niečo vyčkávať. Lepšie vyťažiť z tímu teraz čo najviac. No zároveň, ak je to s tým Shattenkirkom pravda, že je viac menej rozhodnutý hrať za NYR, by určite zaňho nemali ani preplácať.

Na druhú stranu, ďalší hráči sú o rok starší, a tak by Brassardove výkony mohli spoločnými silami v play-off nahradiť. Som zvedavý, ako sa Zibanejad zapracuje do tímu...

Ach tak, v tom prípade schvaľujem jeho príchod Hrivíkovi by som ozaj prial poriadnejšiu šancu v prvom tíme...
04.08.2016 - 13:24:45
avatar
Reakcia na: Reese, 01.08.2016 - 20:10:56
No práve, že Rangers ani nie sú veľmi v pozícií, že by mali na niečo vyčkávať. Lepšie vyťažiť z tímu teraz čo najviac. No zároveň, ak je to s tým Shattenkirkom pravda, že je viac menej rozhodnutý hrať za NYR, by určite zaňho nemali ani preplácať. Na druhú stranu, ďalší hráči sú o rok starší, a tak by Brassardove výkony mohli spoločnými silami v play-off nahradiť. Som zvedavý, ako sa Zibanejad zapracuje do tímu... Ach tak, v tom prípade schvaľujem jeho príchod :-D Hrivíkovi by som ozaj prial poriadnejšiu šancu v prvom tíme...
∧ skryť ∧
V tom mas pravdu, ale zase nie su ani v pozicii, aby menili picky, prospekty ci mladych hracov na dobrych zmluvach. Sice patrim medzi mensinu a nemyslim si, ze "prospect pool" Rangers je az taky zly, idealne to nie je. A prave takych hracov Blues vo vymene Shattenirka podla toho, co som cital, pozaduju.

http://www.thehockeynews.com/blog/rumor-roundup-a-closer-look-at-a-potential-nash-for-shattenkirk-trade/

V tomto clanku autor rozobera potencialnu vymenu Nasha za Shattenkirka.

Ano, aj ja som na Zibanejada velmi zvedavy, kde bude hrat, s kym, ako mu to pojde. Jednoznacne, v kadri je viacero hracov, u ktorych sa caka (dufa), ze v novej sezone posunu svoju vykonnost dopredu. Od Kreidera sa ocakava este trocha viac, Hayes by sa mohol minimalne vyrovnat svojej novacikovskej sezone, Miller by sa mal dalej herne posuvat. Uvidime, ako na tom bude mlady Buchnevich, ci bude potrebovat viac casu na presadenie sa alebo od zaciatku bude platnym hracom prveho timu. Celkovo by ten utok mal byt silny, je tam kvalita, je tam hlbka, takze by Brassardova strata nemusela tak boliet. Este je tu navyse sanca na zisk Veseyho...

V tejto chvili tazko nieco ohladom Hrivika predpovedat. Z mojho pohladu je zo sucasneho kadra istych devat utocnikov pre start buducej sezony (Nash, Kreider, Miller, Zibanejad, Stepan, Hayes, Zucarello, Fast, Grabner). Do tej skupiny patri aj Oscar Lindberg, ale ten sa stale zotavuje zo zranenia a zaciatok sezony urcite nestihne.Potom je tam na zvysne pozicie Buchnevich, Glass, Hrivik, Jooris, Gerbe a Jensen. Buchnevich je otaznik, Glass by sa v takej konkurencii mal pakovat do AHL, a ostatni by sa mali pobit o zvysne miesta.
05.08.2016 - 18:21:36
avatar
Reakcia na: laik, 04.08.2016 - 13:24:45
V tom mas pravdu, ale zase nie su ani v pozicii, aby menili picky, prospekty ci mladych hracov na dobrych zmluvach. Sice patrim medzi mensinu a nemyslim si, ze \"prospect pool\" Rangers je az taky zly, idealne to nie je. A prave takych hracov Blues vo vymene Shattenirka podla toho, co som cital, pozaduju. http://www.thehockeynews.com/blog/rumor-roundup-a-closer-look-at-a-potential-nash-for-shattenkirk-trade/ V tomto clanku autor rozobera potencialnu vymenu Nasha za Shattenkirka. Ano, aj ja som na Zibanejada velmi zvedavy, kde bude hrat, s kym, ako mu to pojde. Jednoznacne, v kadri je viacero hracov, u ktorych sa caka (dufa), ze v novej sezone posunu svoju vykonnost dopredu. Od Kreidera sa ocakava este trocha viac, Hayes by sa mohol minimalne vyrovnat svojej novacikovskej sezone, Miller by sa mal dalej herne posuvat. Uvidime, ako na tom bude mlady Buchnevich, ci bude potrebovat viac casu na presadenie sa alebo od zaciatku bude platnym hracom prveho timu. Celkovo by ten utok mal byt silny, je tam kvalita, je tam hlbka, takze by Brassardova strata nemusela tak boliet. Este je tu navyse sanca na zisk Veseyho... V tejto chvili tazko nieco ohladom Hrivika predpovedat. Z mojho pohladu je zo sucasneho kadra istych devat utocnikov pre start buducej sezony (Nash, Kreider, Miller, Zibanejad, Stepan, Hayes, Zucarello, Fast, Grabner). Do tej skupiny patri aj Oscar Lindberg, ale ten sa stale zotavuje zo zranenia a zaciatok sezony urcite nestihne.Potom je tam na zvysne pozicie Buchnevich, Glass, Hrivik, Jooris, Gerbe a Jensen. Buchnevich je otaznik, Glass by sa v takej konkurencii mal pakovat do AHL, a ostatni by sa mali pobit o zvysne miesta.
∧ skryť ∧
To určite nie. Ak k nim môže prísť Kevin po tejto sezóne zadarmo, tak nemá zmysel vzdávať sa budúcnosti. Ale výmena za Nasha by ozaj dávala zmysel pre obe strany. Ten článok som už čítal, a veľmi nerozumiem, prečo sa v ňom tak pozastavujú, že ako by Nash zapadol do zostavy Blues, keďže vie bez problémov zahrať obe krídla...

Schwartz-Lehterä-Tarasenko
Steen-Stastny-Nash
Fabbri-Berglund-Perron
Pääjärvi-Brodziak-Jaškin
(Upshall/Rattie/Reaves)

Pre Rangers je dobré, že väčšina ich útočníkov je, alebo sa čoskoro dostane, do najlepších rokov ich kariéry. Škoda len, že Lundqvist, Nash a niektorí obrancovia nie sú mladší Niečo takéto žeby? (Po návrate Lindberga - ten by mal vynechať koľko, mesiac možno?)

Nash-Zibanejad-Zuccarello
Kreider-Stepan-Miller
Fast-Lindberg-Hayes
Gerbe-Jooris-Grabner
(Hrivík, Glass)

V tom útoku mi akurát chýba fyzickejší element, aj preto si možno ponechajú v prvom tíme toho Glassa. Hrivík by sa potom mohol biť o miesto v zostave s kýmkoľvek z toho 4.útoku, keďže ani jedna pozícia v útoku mu nie je cudzia... Ten Buchnevich môže hrať v AHL túto sezónu?
06.08.2016 - 22:49:01
avatar
Reakcia na: Reese, 05.08.2016 - 18:21:36
To určite nie. Ak k nim môže prísť Kevin po tejto sezóne zadarmo, tak nemá zmysel vzdávať sa budúcnosti. Ale výmena za Nasha by ozaj dávala zmysel pre obe strany. Ten článok som už čítal, a veľmi nerozumiem, prečo sa v ňom tak pozastavujú, že ako by Nash zapadol do zostavy Blues, keďže vie bez problémov zahrať obe krídla... Schwartz-Lehterä-Tarasenko Steen-Stastny-Nash Fabbri-Berglund-Perron Pääjärvi-Brodziak-Jaškin (Upshall/Rattie/Reaves) Pre Rangers je dobré, že väčšina ich útočníkov je, alebo sa čoskoro dostane, do najlepších rokov ich kariéry. Škoda len, že Lundqvist, Nash a niektorí obrancovia nie sú mladší :-) Niečo takéto žeby? (Po návrate Lindberga - ten by mal vynechať koľko, mesiac možno?) Nash-Zibanejad-Zuccarello Kreider-Stepan-Miller Fast-Lindberg-Hayes Gerbe-Jooris-Grabner (Hrivík, Glass) V tom útoku mi akurát chýba fyzickejší element, aj preto si možno ponechajú v prvom tíme toho Glassa. Hrivík by sa potom mohol biť o miesto v zostave s kýmkoľvek z toho 4.útoku, keďže ani jedna pozícia v útoku mu nie je cudzia... Ten Buchnevich môže hrať v AHL túto sezónu?
∧ skryť ∧
Mas pravdu, urcite by davala zmysel (i ked som nazoru, ze Blues by skor potrebovali jedneho dobreho centra ). Ale chapem, ze GM Blues chce za Shattenkirka mlady lacny talent, kto v lige nie?

Tie utocne rady su naozaj velkym pozitivom timu Rangers. Navyse netreba zabudat, ze tito mladi hraci uz maju nemale skusenosti z play-off. Zober si takeho Dereka Stepana, ktory ma len 26 rokov a na konte 85 duelov z bojov o SC. Ano, Lindberg by mal vynechat minimalne mesiac.

Ta top6 bude mat taketo zlozenie, aj ked si netrufam predpovedat presne formacie.

Kevin Hayes bude urcite hrat na centri, na kridle mu to az tak nejde. Vedla neho by mal byt Buchnevich, ale tu by som mal obavy, ako bude taketo spojenie fungovat dozadu, kedze Buchnevich musi v tomto aspekte hry este dospiet a Hayes tiez nie je bohvieaky v defenzive. Preto by ich mohol doplnit jeden z dvojice Grabner, Fast. Teda hraci, ktori su v tomto smere istotou.

Jooris by mal hrat stvrteho centra pocas absencie Lindberga. K nemu jeden z uz spominanych Grabner/Fast a 12. utocnik, tu si myslim, ze by mohol byt priestor pre Hrivika, pobit sa s Gerbem, Jensenom a Glassom. Dokial sa teda nevrati Lindberg.

Ja osobne si nemyslim, ze tam treba dodavat viac fyzickej hry, teda aspon nie, ked to ma byt prostrednictvom Glassa. Skor si myslim, ze je spravnym krokom stavit na rychlost v bottom6.

Buchnevich moze hrat v AHL, ale podla vsetkeho ma v zmluve klauzulu, ze v pripade, ze nebude schopny natrvalo sa prebojovat do prveho timu, moze sa vratit do Ruska.

https://www.sny.tv/rangers/news/pavel-buchnevich-has-a-european-assignment-clause-in-his-contract/177983758
07.08.2016 - 15:31:14
avatar
Reakcia na: laik, 06.08.2016 - 22:49:01
Mas pravdu, urcite by davala zmysel (i ked som nazoru, ze Blues by skor potrebovali jedneho dobreho centra :) ). Ale chapem, ze GM Blues chce za Shattenkirka mlady lacny talent, kto v lige nie? Tie utocne rady su naozaj velkym pozitivom timu Rangers. Navyse netreba zabudat, ze tito mladi hraci uz maju nemale skusenosti z play-off. Zober si takeho Dereka Stepana, ktory ma len 26 rokov a na konte 85 duelov z bojov o SC. Ano, Lindberg by mal vynechat minimalne mesiac. Ta top6 bude mat taketo zlozenie, aj ked si netrufam predpovedat presne formacie. Kevin Hayes bude urcite hrat na centri, na kridle mu to az tak nejde. Vedla neho by mal byt Buchnevich, ale tu by som mal obavy, ako bude taketo spojenie fungovat dozadu, kedze Buchnevich musi v tomto aspekte hry este dospiet a Hayes tiez nie je bohvieaky v defenzive. Preto by ich mohol doplnit jeden z dvojice Grabner, Fast. Teda hraci, ktori su v tomto smere istotou. Jooris by mal hrat stvrteho centra pocas absencie Lindberga. K nemu jeden z uz spominanych Grabner/Fast a 12. utocnik, tu si myslim, ze by mohol byt priestor pre Hrivika, pobit sa s Gerbem, Jensenom a Glassom. Dokial sa teda nevrati Lindberg. Ja osobne si nemyslim, ze tam treba dodavat viac fyzickej hry, teda aspon nie, ked to ma byt prostrednictvom Glassa. Skor si myslim, ze je spravnym krokom stavit na rychlost v bottom6. Buchnevich moze hrat v AHL, ale podla vsetkeho ma v zmluve klauzulu, ze v pripade, ze nebude schopny natrvalo sa prebojovat do prveho timu, moze sa vratit do Ruska. https://www.sny.tv/rangers/news/pavel-buchnevich-has-a-european-assignment-clause-in-his-contract/177983758
∧ skryť ∧
Určite áno, lebo Backesa bude veľmi ťažké nahradiť. No tandem Lehterä-Stastny-Berglund-Brodziak je stále dosť kvalitný. Navyše, na centri vedia nastúpiť aj Steen a Fabbri. Každopádne, útok Steen-Stastny-Nash vyzerá lákavo

Ten Buchnevich mi unikol. Potom áno, určite dostane šancu aspoň v tom 3.útoku. V KHL mal pekné čísla, ktovie, ako mu to pôjde za morom. Ten prospect pool už ale po ňom nevypadá nejak svetoborne. Je tam ešte Skjei samozrejme, a potom prvé 3 picky z draftu 2015 vyzerajú zaujímavo (a Húska pravdaže). Okrem nich tam je ešte niekto, kto by mal v najbližších rokoch šancu na NHL?

To miesto 12. útočníka by ozaj mohlo byť hrateľné pre Hrivíka. Tak toho Glassa som samozrejme nedával do zostavy, len ako toho 14. útočníka, keď by bolo treba poprípade zaradiť do zostavy v nejakom zápase tvrdšieho hráča.

Inak si myslím, že Rangers sa pekne zbavili kontraktov, ktoré ich ťažli. Teraz je tam už len ten Girardi. I keď možno hrozí, že aj ten Staalov kontrakt by mohol byť v budúcnosti problémom...
07.08.2016 - 17:09:57
avatar
Reakcia na: Reese, 07.08.2016 - 15:31:14
Určite áno, lebo Backesa bude veľmi ťažké nahradiť. No tandem Lehterä-Stastny-Berglund-Brodziak je stále dosť kvalitný. Navyše, na centri vedia nastúpiť aj Steen a Fabbri. Každopádne, útok Steen-Stastny-Nash vyzerá lákavo :-D Ten Buchnevich mi unikol. Potom áno, určite dostane šancu aspoň v tom 3.útoku. V KHL mal pekné čísla, ktovie, ako mu to pôjde za morom. Ten prospect pool už ale po ňom nevypadá nejak svetoborne. Je tam ešte Skjei samozrejme, a potom prvé 3 picky z draftu 2015 vyzerajú zaujímavo (a Húska pravdaže). Okrem nich tam je ešte niekto, kto by mal v najbližších rokoch šancu na NHL? To miesto 12. útočníka by ozaj mohlo byť hrateľné pre Hrivíka. Tak toho Glassa som samozrejme nedával do zostavy, len ako toho 14. útočníka, keď by bolo treba poprípade zaradiť do zostavy v nejakom zápase tvrdšieho hráča. Inak si myslím, že Rangers sa pekne zbavili kontraktov, ktoré ich ťažli. Teraz je tam už len ten Girardi. I keď možno hrozí, že aj ten Staalov kontrakt by mohol byť v budúcnosti problémom...
∧ skryť ∧
Ked sa rozbehli diskusie, ze Rangers mozu vymenit Stepana, tak som povazoval prave Blues za jeden z timov, ktory by mohol mat eminentny zaujem. Ano, ta hlbka na centri je dobra, ale jeden kvalitnejsi hrac tam podla mna chyba.

Rangers do Buchnevicha vkladaju velke nadeje. V KHL mal na svoj vek velmi pekne cisla a podla vsetkych predpokladov by mal byt hracom s dobrou karierou v NHL. Verim, ze sa tieto predpoklady potvrdia. Uvidime, ako a kolko mu bude trvat sa naplno prisposobit hraniu za morom, no ked sa to podari, mal by byt dalsou pevnou sucastou utoku Rangers. Novinari pisuci o Blueshirts sa mu dost vela venovali, tu si mozes o nom precitat nieco viac :

http://www.blueshirtbanter.com/2016/5/25/11745548/what-to-expect-when-youre-expecting-pavel-buchnevich-

Chyba top talent, to je jasne, ale par zaujimavych kuskov tam stale je. Talentovo silne je brankovisko. Okrem Husku je to Shestyorkin, ktory uz daco odchytal aj v KHL a Halverson, ktory reprezentoval USA na MSJ minuly rok.

V obrane je to Skjei a McIlrath, ale tych uz beriem ako pevnu sucast prveho timu. Prospektom, ktory by mal coskoro klopat na brany NHL je Ryan Graves. Mozno uz tento rok dostane sancu v par zapasoch, ludia z Rangers sa o nom vyjadruju velmi pochvalne. Taktiez som velmi zvedavy na vyvoj Seana Daya a Reunanena, ale tu hovorime o hracoch, ktori su na mile vzdialeni od hry v NHL, ak sa tam teda niekedy dostanu.

V utoku su to prave tebou spominani Gropp a Kovacs, no ano, nic svetoborne Kazdopadne by z nich mohli byt aspon dobri bottom6 hraci, i ked hlavne Kovacs velmi dobre napreduje.

Ano, az neskor som si uvedomil, ako si to myslel. Parkrat to tak aj Vigneault odovodnoval , napriklad pri zapase s Flyers, no potom ho v zostave nechal aj na dalsie zapasy

Staalov konrakt sa uz javi ako problem. Ak teda bude hrat ako tuto sezonu, tak to bude dalsi obrovsky pruser.
10.08.2016 - 17:38:45
avatar
Reakcia na: laik, 07.08.2016 - 17:09:57
Ked sa rozbehli diskusie, ze Rangers mozu vymenit Stepana, tak som povazoval prave Blues za jeden z timov, ktory by mohol mat eminentny zaujem. Ano, ta hlbka na centri je dobra, ale jeden kvalitnejsi hrac tam podla mna chyba. Rangers do Buchnevicha vkladaju velke nadeje. V KHL mal na svoj vek velmi pekne cisla a podla vsetkych predpokladov by mal byt hracom s dobrou karierou v NHL. Verim, ze sa tieto predpoklady potvrdia. Uvidime, ako a kolko mu bude trvat sa naplno prisposobit hraniu za morom, no ked sa to podari, mal by byt dalsou pevnou sucastou utoku Rangers. Novinari pisuci o Blueshirts sa mu dost vela venovali, tu si mozes o nom precitat nieco viac : http://www.blueshirtbanter.com/2016/5/25/11745548/what-to-expect-when-youre-expecting-pavel-buchnevich- Chyba top talent, to je jasne, ale par zaujimavych kuskov tam stale je. Talentovo silne je brankovisko. Okrem Husku je to Shestyorkin, ktory uz daco odchytal aj v KHL a Halverson, ktory reprezentoval USA na MSJ minuly rok. V obrane je to Skjei a McIlrath, ale tych uz beriem ako pevnu sucast prveho timu. Prospektom, ktory by mal coskoro klopat na brany NHL je Ryan Graves. Mozno uz tento rok dostane sancu v par zapasoch, ludia z Rangers sa o nom vyjadruju velmi pochvalne. Taktiez som velmi zvedavy na vyvoj Seana Daya a Reunanena, ale tu hovorime o hracoch, ktori su na mile vzdialeni od hry v NHL, ak sa tam teda niekedy dostanu. V utoku su to prave tebou spominani Gropp a Kovacs, no ano, nic svetoborne :D Kazdopadne by z nich mohli byt aspon dobri bottom6 hraci, i ked hlavne Kovacs velmi dobre napreduje. Ano, az neskor som si uvedomil, ako si to myslel. Parkrat to tak aj Vigneault odovodnoval , napriklad pri zapase s Flyers, no potom ho v zostave nechal aj na dalsie zapasy :D Staalov konrakt sa uz javi ako problem. Ak teda bude hrat ako tuto sezonu, tak to bude dalsi obrovsky pruser.
∧ skryť ∧
Tak St.Louis by sa nepochybne hodil ten dominantný No.1 center, ktorého by mal mať každý Cup Contender. Avšak miesto pre takéhoto hráča zaberá hlavne Stastny s jeho 7-miliónovým platom. Možno po jeho odchode to bude skôr možné realizovať...

Tak ten Buchnevich by ozaj mohol byť super "posilou" pre útok Rangers. Fakt už len zostáva zistiť, ako si povedie na užšom klzisku, a či sa v budúcnosti možno dostane na úroveň hráčov, s ktorými ho porovnávali

Potom fajn, keď majú akúsi potenciálnu náhradu za Henrika Ale jasné, toho len ťažko nahradia, a on navyše určite dodrží do konca aspoň tento kontrakt, čo mu beží. A Raanta vyzerá ako veľmi solídny back-up.

Z ostatných prospektov potom ťažko povedať, kľudne môžu nakoniec vystreliť tí, ktorých potiahli až neskôr. Napríklad tohtoročné picky Buffala Hagel (6.kolo), či Glotov (7.kolo) sa veľmi dobre ukazovali v development campe, čo do takej miery od nich nikto nečakal. Ďalší výber zo 7.kola, ešte z roku 2014, Victor Olofsson sa zlepšil natoľko, že by vraj mohol mať top6 potenciál...

No zostáva dúfať, že Staal bude hrať to, čo hral, keď ten kontrakt podpisoval. Lebo jeho je ešte o kúsok drahší a o rok dlhší, ako ten Girardiho.
10.08.2016 - 21:01:19
avatar
Reakcia na: Reese, 10.08.2016 - 17:38:45
Tak St.Louis by sa nepochybne hodil ten dominantný No.1 center, ktorého by mal mať každý Cup Contender. Avšak miesto pre takéhoto hráča zaberá hlavne Stastny s jeho 7-miliónovým platom. Možno po jeho odchode to bude skôr možné realizovať... Tak ten Buchnevich by ozaj mohol byť super \"posilou\" pre útok Rangers. Fakt už len zostáva zistiť, ako si povedie na užšom klzisku, a či sa v budúcnosti možno dostane na úroveň hráčov, s ktorými ho porovnávali :) Potom fajn, keď majú akúsi potenciálnu náhradu za Henrika :D Ale jasné, toho len ťažko nahradia, a on navyše určite dodrží do konca aspoň tento kontrakt, čo mu beží. A Raanta vyzerá ako veľmi solídny back-up. Z ostatných prospektov potom ťažko povedať, kľudne môžu nakoniec vystreliť tí, ktorých potiahli až neskôr. Napríklad tohtoročné picky Buffala Hagel (6.kolo), či Glotov (7.kolo) sa veľmi dobre ukazovali v development campe, čo do takej miery od nich nikto nečakal. Ďalší výber zo 7.kola, ešte z roku 2014, Victor Olofsson sa zlepšil natoľko, že by vraj mohol mať top6 potenciál... No zostáva dúfať, že Staal bude hrať to, čo hral, keď ten kontrakt podpisoval. Lebo jeho je ešte o kúsok drahší a o rok dlhší, ako ten Girardiho.
∧ skryť ∧
Ak by Buchnevich naozaj dorastol v kvalitneho top6 wingera(minimalne), ako mu predpovedaju, bolo by to naozaj super. On ma kvality na NHL, urcite, ale aj kvoli tym faktorom, co si spomenul, ho este nechcem radit medzi istych clenov zakladnej zostavy otvaracieho zapasu noveho rocnika

Ano, azda sa jeden z tej skupiny vypracuje na prveho golmana, ktory schopne prevezme Lundquistovo miesto, ked King skonci v drese Blueshirts. Verim vsak, ze Henrika caka este zopar kvalitnych rokov v NHL, zatial co tito mladici budu pokracovat vo svojom vyvoji. Raanta je solidna dvojka, nevyhol sa minuly rocnik par slabsim chvilkam, no inak chytal velmi dobre.

Draft je s vynimkou prveho kola naozaj loteria. Ti hraci su v case draftu stale velmi mladi a ich buduci vyvoj sa neda predpovedat, niektori sa v nom zastavia, niektori naopak vystrelia az v neskorsom veku.

Gordie Clark a spol. sa podla mna vydali po rozumnej ceste a v neskorsich kolach beru hracov, ktori maju nesporny talent, no v drafte sa prepadli kvoli urcitym problemom, pochybnostiam. Takymi pickmi boli aj Buchnevich a Duclair, obaja brani v 3. kole v roku 2013. Bolo jasne, ze talentovo nezaostavaju za hracmi prveho kola, ale timy sa im radsej vyhli kvoli tomu, ze ich vyber bol vzhladom na niektore skutocnosti risk(napr. Duclair mal slabsiu draftovu sezonu ako rocnik predtym). A vyplatilo sa... Podobnymi pickmi su aj Day a Reunanen, Day mal nejake osobne problemy + nadvahu(uz dost schudol ) a Reunanen bol velku cast rocnika zraneny. Tak to azda vyjde rovnako ako v 2013

Neviem, ci to tak je aj u tych vasich prospektov, co si pisal, ale ten Olofsson vyzera vskutku zaujimavo. 30 bodov v svedskej lige na 20-rocneho je podla mna pekna vizitka. Mate este niekoho, kto sa oplati sledovat na jesen v kempe?

Staal sa velmi zdvihol na konci zakladnej casti a keby hral tak aj nadalej, bude to zvladnutelne. Je to jeden z hracov, ktori musia dokazat, ze vedia hrat lepsie. Ak nie...
10.08.2016 - 21:49:27
avatar
http://www.csnne.com/boston-bruins/sources-boston-bruins-not-a-favorite-to-sign-jimmy-vesey

Tak toto by ma velmi potesilo, keby sa to podarilo.
12.08.2016 - 23:21:39
avatar
Reakcia na: laik, 10.08.2016 - 21:01:19
Ak by Buchnevich naozaj dorastol v kvalitneho top6 wingera(minimalne), ako mu predpovedaju, bolo by to naozaj super. On ma kvality na NHL, urcite, ale aj kvoli tym faktorom, co si spomenul, ho este nechcem radit medzi istych clenov zakladnej zostavy otvaracieho zapasu noveho rocnika :) Ano, azda sa jeden z tej skupiny vypracuje na prveho golmana, ktory schopne prevezme Lundquistovo miesto, ked King skonci v drese Blueshirts. Verim vsak, ze Henrika caka este zopar kvalitnych rokov v NHL, zatial co tito mladici budu pokracovat vo svojom vyvoji. Raanta je solidna dvojka, nevyhol sa minuly rocnik par slabsim chvilkam, no inak chytal velmi dobre. Draft je s vynimkou prveho kola naozaj loteria. Ti hraci su v case draftu stale velmi mladi a ich buduci vyvoj sa neda predpovedat, niektori sa v nom zastavia, niektori naopak vystrelia az v neskorsom veku. Gordie Clark a spol. sa podla mna vydali po rozumnej ceste a v neskorsich kolach beru hracov, ktori maju nesporny talent, no v drafte sa prepadli kvoli urcitym problemom, pochybnostiam. Takymi pickmi boli aj Buchnevich a Duclair, obaja brani v 3. kole v roku 2013. Bolo jasne, ze talentovo nezaostavaju za hracmi prveho kola, ale timy sa im radsej vyhli kvoli tomu, ze ich vyber bol vzhladom na niektore skutocnosti risk(napr. Duclair mal slabsiu draftovu sezonu ako rocnik predtym). A vyplatilo sa... Podobnymi pickmi su aj Day a Reunanen, Day mal nejake osobne problemy + nadvahu(uz dost schudol :D ) a Reunanen bol velku cast rocnika zraneny. Tak to azda vyjde rovnako ako v 2013 :) Neviem, ci to tak je aj u tych vasich prospektov, co si pisal, ale ten Olofsson vyzera vskutku zaujimavo. 30 bodov v svedskej lige na 20-rocneho je podla mna pekna vizitka. Mate este niekoho, kto sa oplati sledovat na jesen v kempe? Staal sa velmi zdvihol na konci zakladnej casti a keby hral tak aj nadalej, bude to zvladnutelne. Je to jeden z hracov, ktori musia dokazat, ze vedia hrat lepsie. Ak nie...
∧ skryť ∧
No veď jasné, u nováčikov si nemôžeš byť (skoro) nikdy ničím istý, obzvlášť u Rusov ... Lundqvist bude ešte podľa mňa možno aj tých 5 rokov, ktoré mu zostávajú v zmluve, kvalitnou jednotkou. Medzitým sa však môžu ostatní mladíci pobiť o pozíciu jeho "učňa"

Pri draftoch záleží aj na ročníku. Napríklad veľmi silný draft bol v roku 2015, kde aj v druhom kole sa ťahali hráči, ktorí by inak boli poľahky v prvom kole v roku 2014. Ale jasné, inak je to, najmä v neskorších kolách, lotéria. Ak teda zrovna tím nemá excelentný skauting ala Detroit Hej, niektorí sa môžu prepadnúť vďaka horšej sezóne (tento rok jednoznačne Chychrun), alebo kvôli svojej problémovosti, či vážnejšiemu zraneniu...

Oloffson by ozaj mohol byť "hidden gem". Jeden z tých Európanov, ktorí sa bez povšimnutia prepadnú na drafte, až si ich nejaký šťastný tím nevytiahne Uvidíme, ale už minulý rok sa vo veľmi dobrom svetle ukazoval. Skvelý korčuliar s parádnou strelou... Podobný prípad je aj Giorgio Estephan, ktorého sme potiahli minulý rok až v 6. (!) kole, a mal parádnu sezónu v juniorke. Samú chválu naňho počuť

Tak od 2012 do 2016 sme tých prospektov nahrabali až, až... Veľmi som zvedavý na Williama Carriera, ktorý keby sa opäť nezranil, už by hral na konci sezóny v Buffale. Zaznamenal pekný progres tento rok, a aj v development campe dominoval teraz. Inak je to ale jediný lepší prospekt, o ktorého by sa tím mohol obávať v súvislosti s Expanssion Draftom... No hráč, ktorý má určite najväčšiu šancu dostať sa do 1.tímu je Justin Bailey. Minulý rok hral prvú sezónu medzi dospelými, a po pomalšom štarte sa parádne rozbehol. Stihol odohrať aj 8 zápasov za Sabres, a hoci nebodoval, jeho hre nechýbalo nič... Potom je tu LW Nylander, ktorý by tiež mohol mať šancu v prípade, že by Kane a/alebo Vesey nehrali za Buffalo v budúcej sezóne. Všetkým spomenutým by ale podľa mňa neuškodil rok v Rochesteri... V ňom bohužiaľ nebude môcť hrať obranca Brandon Guhle, ktorý sa skoro dostal do 1.tímu už minulý rok, keby ho tvrdo neatakoval Phaneuf. Juniorku už dávno prerástol... Ullmark by sa mal v kempe pobiť o miesto dvojky. Potom sú tu ešte ďalší mladíci s menšou šancou dostať sa nastálo do NHL už tento rok...

No o Veseym sú to všetko len špekulácia, ktoré sa rôznia zdroj od zdroja. Osobne moc neverím, že Devils patria medzi užších favoritov. Rangers by dávali zmysel, ale aj tak si stále myslím, že Buffalo by bolo preňho najlepšou voľbou
15.08.2016 - 16:02:51
avatar
Tak vy ste sa pekne nabalili na prospektoch v poslednych rokoch. Buducnost v Buffale vyzera velmi dobre, pocas prestavby ste ziskali prveho centra Eichela, prveho obrancu Ristolainena, teda piliere, ktore by vas mali tahat uz len dopredu. Plus samozrejme kopu dalsich mladikov, ktorych budete moct zapracovat do timu resp. pouzit na posilnenie svojho druzstva, vid vymeny Reillyho ci E. Kanea. Zda sa, ze ste dobre draftovali aj v nizsich kolach, co tiez organizacii nezaskodi.

Myslim, ze rozhodnutie ohladom Veseyho buducnosti by malo prist uz v najblizsich dnoch, tak uvidime...
16.08.2016 - 18:49:11
avatar
http://www.blueshirtsunited.com/article/hrivik-i-hope-they-liked-what-they-saw?cmpid=nyr-soc-tw
17.08.2016 - 22:50:24
avatar
Reakcia na: laik, 15.08.2016 - 16:02:51
Tak vy ste sa pekne nabalili na prospektoch v poslednych rokoch. Buducnost v Buffale vyzera velmi dobre, pocas prestavby ste ziskali prveho centra Eichela, prveho obrancu Ristolainena, teda piliere, ktore by vas mali tahat uz len dopredu. Plus samozrejme kopu dalsich mladikov, ktorych budete moct zapracovat do timu resp. pouzit na posilnenie svojho druzstva, vid vymeny Reillyho ci E. Kanea. Zda sa, ze ste dobre draftovali aj v nizsich kolach, co tiez organizacii nezaskodi. Myslim, ze rozhodnutie ohladom Veseyho buducnosti by malo prist uz v najblizsich dnoch, tak uvidime...
∧ skryť ∧
Tak to teda hej. Fakt, aj napriek tomu, že tie najväčšie talenty už hrajú v prvom tíme (s výnimkou Nylandera možno), stále máme skvelý prospect pool. Veľmi slušne sme sa aj posilnili o Okposa a Kulikova. Akurát ten Kane ma serie, že robí stále chujoviny, či už je vinný, alebo nie. Lebo tímu bezosporu pomohol minulú sezónu... Ja verím, že budeme stále napredovať, a že to bude podobný model, ako Chicago - najväčšie hviezdy dlhodobo pod zmluvou, a popri tom priebežné obmieňanie kádra pomocou draftovaných hráčov

Hej, Vesey najskôr asi v piatok. Už by táto sága veru mohla skončiť Potom by sa aj situácia okolo ďalších hráčov mohla pohnúť vpred...

Hrivíkovi držím palce veľmi. A zdá sa, že je aj obľúbený medzi fans NYR
19.08.2016 - 19:21:28
avatar
Reakcia na: Reese, 17.08.2016 - 22:50:24
Tak to teda hej. Fakt, aj napriek tomu, že tie najväčšie talenty už hrajú v prvom tíme (s výnimkou Nylandera možno), stále máme skvelý prospect pool. Veľmi slušne sme sa aj posilnili o Okposa a Kulikova. Akurát ten Kane ma serie, že robí stále chujoviny, či už je vinný, alebo nie. Lebo tímu bezosporu pomohol minulú sezónu... Ja verím, že budeme stále napredovať, a že to bude podobný model, ako Chicago - najväčšie hviezdy dlhodobo pod zmluvou, a popri tom priebežné obmieňanie kádra pomocou draftovaných hráčov :s12: Hej, Vesey najskôr asi v piatok. Už by táto sága veru mohla skončiť :-D Potom by sa aj situácia okolo ďalších hráčov mohla pohnúť vpred... Hrivíkovi držím palce veľmi. A zdá sa, že je aj obľúbený medzi fans NYR :-)
∧ skryť ∧
Crtajuca sa svetla buducnost a fakt, ze vdaka majitelovi nemate problem pouzit vsetky dostupne financie, urcite bude tahat aj volnych hracov, akym je napriklad prave Okposo. Co sa tyka Kulikova, malo by to byt posilnenie, ale trocha sa mi nepacia jeho advanced stats, ma ich dost slabe. Samozrejme to moze byt ovplyvnene kopou faktorov, takze to nic nemusi znamenat. Uvidime, ako mu to pojde u vas.

Ano, skoda tej Kaneovej povahy, lebo hokejista je to vyborny. Ja by som ho bral do Rangers hned, velmi platny hrac.

Netrpezlivo cakam na jeho rozhodnutie, akurat citam, ze to mozno bude az zajtra. Niektore spravy vravia, ze Rangers su jednym z favoritov, bolo by super, keby sa tak stane. Mozno by to znamenalo aj nejake dalsie pohyby v zostave.

Ano, je to bojovnik, uz davno to mohol zabalit a ist hrat do Europy, no stale si chce najst miesto v NHL. Urcite je to sympaticke aj americkym fanusikom, ktori podla toho co som cital maju naozaj dobru mienku.
20.08.2016 - 00:53:12
avatar
Jo, je to tam! Vesey podpisal s Rangers
20.08.2016 - 12:39:09
avatar
Reakcia na: laik, 20.08.2016 - 00:53:12
Jo, je to tam! Vesey podpisal s Rangers
∧ skryť ∧
možno mi nebudú veriť, ale nejako som to očakával
20.08.2016 - 12:44:22
avatar
Reakcia na: nanuk, 20.08.2016 - 12:39:09
možno mi nebudú veriť, ale nejako som to očakával
∧ skryť ∧
Tiez som Rangers povazoval za najvacsieho adepta na podpis Veseyho, ale nechcel som to zakriknut
20.08.2016 - 13:32:53
avatar
https://twitter.com/MarkDivver/status/766786234815434752

22.08.2016 - 17:56:55
avatar
Reakcia na: laik, 19.08.2016 - 19:21:28
Crtajuca sa svetla buducnost a fakt, ze vdaka majitelovi nemate problem pouzit vsetky dostupne financie, urcite bude tahat aj volnych hracov, akym je napriklad prave Okposo. Co sa tyka Kulikova, malo by to byt posilnenie, ale trocha sa mi nepacia jeho advanced stats, ma ich dost slabe. Samozrejme to moze byt ovplyvnene kopou faktorov, takze to nic nemusi znamenat. Uvidime, ako mu to pojde u vas. Ano, skoda tej Kaneovej povahy, lebo hokejista je to vyborny. Ja by som ho bral do Rangers hned, velmi platny hrac. Netrpezlivo cakam na jeho rozhodnutie, akurat citam, ze to mozno bude az zajtra. Niektore spravy vravia, ze Rangers su jednym z favoritov, bolo by super, keby sa tak stane. Mozno by to znamenalo aj nejake dalsie pohyby v zostave. Ano, je to bojovnik, uz davno to mohol zabalit a ist hrat do Europy, no stale si chce najst miesto v NHL. Urcite je to sympaticke aj americkym fanusikom, ktori podla toho co som cital maju naozaj dobru mienku.
∧ skryť ∧
Hej, Okposo je toho veľmi dobrým príkladom. Po predĺžení Stamkosa to bol určite najlepší voľný hráč na trhu... Mne sa ten trejd obrancov naozaj pozdáva. Pysyk bol síce spoľahlivý obranca, ale strašne nevýrazný, hoci advanced stats mal skvelé, pokiaľ viem. V tomto práve môžu byť advanced stats klamlivé a preto ich stále ani moc nesledujem. Pri Kulikovovi som si istý, že bude na ľade viac vidieť a aj v play-off bol vraj najlepším obrancom Floridy. S Ristom by mohli vytvoriť dobre fungujúcu dvojicu

Mne sa veľmi páči herný prejav Kanea. Nebyť zranení a kopy smoly na tyčky, tak má aj lepšie čísla. Ja stále dúfam, že tento incident (kde už, narozdiel od toho prvého, vyzerá, že voľačo spáchal) bude akýsi zlom v jeho kariére. Snáď príde nejaký trest od klubu a rázny dohovor od Murraya, po ktorých sa už bude sústrediť len na hokej. Mohlo by ho to nakopnúť, ako druhého Kanea, a ak by vydržal celú sezónu bez ďalšieho incidentu (+ leto samozrejme), určite by som ho nechal v tíme...

Tak Veseyho rozhodnutie ma do určitej miery sklamalo (aj keď som rád, že ho aspoň nemáme v divízií), no hlavne ho veľmi nechápem. Absolútne nič proti NYR ako tímu či organizácií, ale preňho, ako mladého hráča a nováčika, tam boli lepšie voľby si myslím...a čo som čítal nejaké reakcie, tak nie som sám...

1. NYR sú možno play-off tím, ale contender podľa mňa nie. To už mohol podpísať s CHI alebo PIT. A možno práve, keď sa Vesey dostane do svojich najlepších rokov, tak bude Rangers čakať minimálne menšia prestavba tímu.
2. Čo sa týka stropu, tak ten majú NYR dosť napnutý. Aj keď by sa to malo do dvoch rokov zlepšiť, boli aj v tomto smere lepšie voľby.
3. Voľba NYR mi potom príde najlogickejšia v tom, že je fakt blízko domova, ak teda nechcel hrať priamo doma v Bostone (čo sa mu nečudujem). No tie vzdelanosti sú aj pri iných tímoch porovnateľné.

Asi nebudem znieť veľmi nezaujato ( ), ale najlepšou voľbou sa mi zdá Buffalo. Je to tím na vzostupe, v ktorom je jadro hráčov zložené z rovnakej vekovej skupiny, ako je on. Tento rok si myslím aj máme reálnu šancu na play-off, a jediný post, kde je jasná diera, je práve LW, čiže priestoru by mal neúrekom. Nehovoriac o tom, že by hral s Eichelom, s ktorým sa veľmi dobre pozná na ľade aj mimo neho. Útok Vesey-Eichel-Reinhart by mohol byť postrachom dlhé roky. V platovom strope bude do dvoch rokov miesta až-až, a čo do vzdialenosti, je na tom Buffalo podobne, ako New York. Bohužiaľ, mám taký pocit, že v neprospech Sabres rozhodlo to, že to nie je taký veľký hokejový trh a minulé roky to nebola žiadna sláva... Inak si myslím, že lepšou voľbou by bolo ešte New Jersey, ktoré by sa tiež malo postupne zlepšovať a mohol by tam už od začiatku patriť medzi ťahúňov...

< 1 ... 12 13 14 15 16 17 ... 23 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies