Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
01:30info
NYI
CAR
«

Komunita: Diskusia > New York Rangers

Tému založil: lundqvist30
30.12.2010 - 17:09:49
Prekvapili vas Rangers tuto sezonu alebo sklamali.A ktorý hrači vas prekvapili a sklamali.

12.06.2017 - 23:22:13
avatar
Reakcia na: Reese, 02.06.2017 - 21:44:14
Pravdaže, všetko mu určite nevyšlo, ale na to, že bol ako GM nováčikom, tak si neviedol vôbec zle si myslím. Páčilo sa mi, aký bol priamy a nebál sa urobiť odvážny ťah. Dúfam, že si ešte ako GM nájde v NHL prácu :-) Potešil ma teraz podpis Antipina (ktorého vlastne \"vybavil\" ešte Murray), čo je ozaj solídny bek. Som zvedavý aj ja, že čo Botterill podnikne. Vraj chce hlavne zlepšiť obranu, takže očakávam najskôr príchod nejakého obrancu. Čo sa Kanea týka, tak fakt neviem. Útoku by dosť chýbal, ale zase je otázne, že koľko si vypýta a vraj ani nie je veľmi po chuti Pegulovcom... Tak to hej, Staal má otrasnú zmluvu, jeho vykúpenie by bolo cítiť ešte veľa rokov. No zase, i Girardiho vykúpenie by bolo dosť mastné, hoci by sa s klubom netiahlo tak dlho. O to horšie, že zmluva čoskoro vyprší McDonaghovi... Na druhej strane to vyzerá na zotrvanie Smitha a po 1. júli verím, že u vás bude mať zmluvu aj Shattenkirk. O tom Stepanovi som počul. Nemám na to pravdu povediac ani vlastný názor. Na jednu stranu by možno tímu pomohla zmena aj tam (a Stepan predsa len nemôže byť považovaný za skutočného 1. centra), no rovnako mu môže taký zásah do zostavy aj uškodiť, keď uvážime, že premenou môže prejsť aj spomínaná obrana. Tie straty vedenia na koncoch zápasu boli naozaj nešťastné a dosť možno vás stáli sériu, pričom v tej ďalšej by si Rangers možno počínali lepšie ako Ottawa, ktorá už mlela z posledného a niekedy to vyzeralo, ako by radšej súperovi zranili hráča, ako by proti nemu mali hrať hokej... A keď už sme pritom, tak vážne klobúk dole pre Pens, ktorí boli vážne zdecimovaní zraneniami až po samotné finále. V ňom už vedú 2:0 a myslím, že sa smelo môžu považovať za momentálne najlepší tím ligy. A to si zober, že hrajú celé play-off bez ich možno najdôležitejšieho hráča, na ktorom stojí celá ich obrana. Síce stále fandím v tej sérií Nashvillu, Pittsburgh si ten pohár jednoznačne zaslúži :s04: Od totálnej potupy nás veru nedelilo mnoho. No úprimne povedané, ani sa mi to moc nechcelo sledovať potom. Celé mi to príde ako hádanie sa detí na pieskovisku. Strašne smiešne mi prišlo to škriepenie sa Kohúta s Cígerom a následná medializácia. A do toho ešte plačúci Švehla, ako on strašne chcel ísť do zámoria a pritom mohol len skypovať... Stále si prajem na post GM Šatana, ale možno by mal ešte chvíľu počkať, kým sa tento bordel uprace...
∧ skryť ∧
Ano, tiez sa mi pacila ta agresivita vo vymenach, napr. Kaneov trade bol poriadny blockbuster. Obranu vsak nezvladol najlepsie. Urcite potrebujete trocha pomoct Ristolainenovi a celkovo to vzadu vylepsit. Antipin je fakt solidny, z toho, co som videl vo finale Gagarinovho pohara, MS na mna posobil dobre. Inak Rangers podpisali jeho spoluhraca z Magnitky, Alexeia Bereglazova. Ohladom Kanea sa uz vynorili rozne spekulacie, kde sa spominal s LA, Sharks myslim. Urcite nebude prekvapenim, ak ho vymenite.

Suhlas so vsetkym, co si napisal. Najhorsie vsak je, ze aspon jeden z nich musi prec, aby Rangers mohli stale bojovat o najvyssie priecky, ak obaja ostanu, je to cesta do pekla. Mozno by Vegas mohli pomoct za nejaky priplatok, neviem. Presne, McDonagh tiez bude chiet cochvila poriadne zvysenie platu. Osobne si uz nemyslim, ze podpisu Smitha aj Shattenkirka. Bud jeden alebo druhy, prave kvoli tym buducim kontraktom, ktore na Rangers cakaju o rok, dva. Navyse, aj strop vraj zostane na podobnej urovni ako tento rocnik, co urcite nepomaha. Pravdepodobnejsie v tejto chvili vyzera Smith, Shattenkirk by musel ubrat z narokov, Rangers mu nechcu a ani nemozu dat tolko co napriklad Devils, hovori sa, ze je ochotny dat zlavu pre Rangers, ale zase je to jeho zivotny kontrakt, takze necakam, ze bude ochotny zlavit az o tolko.

Aj ohladom Stepana s tebou suhlasim, neviem, co si mam mysliet. Na jednej strane je to lider, veduca postava Rangers, osvedceny center prvej formacie, skvely v defenzive. Na druhej strane, zacina sa mu 1. jula NTC, cize je to posledna sanca ho menit na dva roky.Je to velmi cenny hrac, ktory moze byt velkou pomocou pre tim, ktory hlada druheho centra alebo niekoho do role 1A/1B centra. Napriklad takemu Nashvillu chybal vo finale prave niketo, kto by zastupil Johansena, chybala im hlbka vpredu, taky tim by mohol Stepana preplatit. Ja preferujem, aby zotrval v drese Rangers, avsak nie som vyslovene proti vymene za dobru protihodnotu ( vyborny Top4 obranca, hrac s vysokym potencialom).

Bola to mala sportova tragedia. Kopa smoly, zle rozhodnutia, zle zvladnute herne situacie a bolo z toho vyradenie. Osobne si myslim, ze by Rangers na Pittsburgh mali a porazili ich. Uz to vsak nezmenime. Iste Pittsburgh si uznanie zasluzi, neprial som im, ale vybojovali si to.

Ako pises, bolo to az smiesne v niektorych momentoch. Satan by bol super, suhlas. Som zvedavy, aj na noveho trenera.
14.06.2017 - 19:22:00
avatar
Girardi buyout

https://twitter.com/NYRangers/status/875035414658154496
14.06.2017 - 20:32:04
avatar
Konečne
25.06.2017 - 12:39:51
avatar
Reakcia na: laik, 12.06.2017 - 23:22:13
Ano, tiez sa mi pacila ta agresivita vo vymenach, napr. Kaneov trade bol poriadny blockbuster. Obranu vsak nezvladol najlepsie. Urcite potrebujete trocha pomoct Ristolainenovi a celkovo to vzadu vylepsit. Antipin je fakt solidny, z toho, co som videl vo finale Gagarinovho pohara, MS na mna posobil dobre. Inak Rangers podpisali jeho spoluhraca z Magnitky, Alexeia Bereglazova. Ohladom Kanea sa uz vynorili rozne spekulacie, kde sa spominal s LA, Sharks myslim. Urcite nebude prekvapenim, ak ho vymenite. Suhlas so vsetkym, co si napisal. Najhorsie vsak je, ze aspon jeden z nich musi prec, aby Rangers mohli stale bojovat o najvyssie priecky, ak obaja ostanu, je to cesta do pekla. Mozno by Vegas mohli pomoct za nejaky priplatok, neviem. Presne, McDonagh tiez bude chiet cochvila poriadne zvysenie platu. Osobne si uz nemyslim, ze podpisu Smitha aj Shattenkirka. Bud jeden alebo druhy, prave kvoli tym buducim kontraktom, ktore na Rangers cakaju o rok, dva. Navyse, aj strop vraj zostane na podobnej urovni ako tento rocnik, co urcite nepomaha. Pravdepodobnejsie v tejto chvili vyzera Smith, Shattenkirk by musel ubrat z narokov, Rangers mu nechcu a ani nemozu dat tolko co napriklad Devils, hovori sa, ze je ochotny dat zlavu pre Rangers, ale zase je to jeho zivotny kontrakt, takze necakam, ze bude ochotny zlavit az o tolko. Aj ohladom Stepana s tebou suhlasim, neviem, co si mam mysliet. Na jednej strane je to lider, veduca postava Rangers, osvedceny center prvej formacie, skvely v defenzive. Na druhej strane, zacina sa mu 1. jula NTC, cize je to posledna sanca ho menit na dva roky.Je to velmi cenny hrac, ktory moze byt velkou pomocou pre tim, ktory hlada druheho centra alebo niekoho do role 1A/1B centra. Napriklad takemu Nashvillu chybal vo finale prave niketo, kto by zastupil Johansena, chybala im hlbka vpredu, taky tim by mohol Stepana preplatit. Ja preferujem, aby zotrval v drese Rangers, avsak nie som vyslovene proti vymene za dobru protihodnotu ( vyborny Top4 obranca, hrac s vysokym potencialom). Bola to mala sportova tragedia. Kopa smoly, zle rozhodnutia, zle zvladnute herne situacie a bolo z toho vyradenie. Osobne si myslim, ze by Rangers na Pittsburgh mali a porazili ich. Uz to vsak nezmenime. Iste Pittsburgh si uznanie zasluzi, neprial som im, ale vybojovali si to. Ako pises, bolo to az smiesne v niektorych momentoch. Satan by bol super, suhlas. Som zvedavy, aj na noveho trenera.
∧ skryť ∧
No zatiaľ sa mi páči, čo Botterill spravil. Antipin je super, už len zostáva zistiť, ako sa adaptuje v Amerike. Potešil ma aj zisk Beaulieuho, toho sme aj celkom lacno získali si myslím. Síce nemal najlepšiu sezónu, ale potenciál tam rozhodne je. Stále by to chcelo ešte jedného beka do top4, no už teraz tá obrana vyzerá lepšie, ako vlani. Hlavne, ak už do NHL vstúpi aj Guhle. Veľký otáznik visí nad Bogosianom. Ten, ak je zdravý, tak je to ozaj solídny obranca (hoci stále trochu preplatený). Snáď teda konečne vydrží zdravý... Šumy okolo Kanea trochu utíchli, ale trejd by ma tiež vôbec neprekvapil. Osobne však tipujem, že mu Botterill dá šancu, ak nič zase nevyvedie a bude súhlasiť s kratšou zmluvou. Bez neho v tíme by totiž vznikla obrovská diera na LW.
- Expanssion draft: tu nový GM nemal veľa starostí. Vystavený mohol byť akurát Ullmark a toho bolo treba udržať (zvlášť po tom, čo sa Petersen rozhodol ísť s kožou na trh). Cena za to bol Carrier a 6th rounder. Hoci by som Carriera stále rád videl v tíme, cena to bola prijateľná.
- Entry draft: tu som si želal obrancu, prípadne strelca Tippetta. Preto som bol sprvu trochu sklamaný pickom. Avšak, až potom som si uvedomil, že on bol vlastne v rebríčkoch ešte vyššie, ako na 8. mieste, dokonca v niektorých som ho našiel na mieste treťom, hneď za dvojicou Patrick-Hischier. Teraz klesol, lebo sa počas sezóny (z lojality) rozhodol vrátiť späť do svojho stredoškolského tímu a na combine nespravil ani zhyb - nič, čo by v budúcnosti nemohol dokázať O ostatných pickoch toho zatiaľ moc neviem...

Tak Girardi už v tíme nie je, čo je určite dobrá správa. Staal je stále určite kandidátom na vykúpenie, no k tomu by dosť možno mohlo prísť práve vtedy, keď skončí zmluva McDonaghovi... Ja si myslím, že to s tým Shattenkirkom by vám predsa len mohlo vyjsť, miesto tam teraz je. Ako píšeš, o rok-dva tam toho bude viac, ale zase sa skoro 8M uvoľní, keď skončí zmluva Nashovi a ďalšie skoro 3M po odchode Kleina.

Čo hovoríš na drafty z pohľadu NYR? Ja si myslím, že strata Lindberga na úkor Vegas bola veľmi prijateľná. V tíme zostali ako Grabner, tak aj Raanta, čo ma naozaj prekvapilo... No i tak ste o Raantu nakoniec prišli spolu so Stepanom, o ktorom sme sa aj posledne bavili. Tu som naozaj zvedavý na tvoj názor Osobne si myslím, že sa za týchto dvoch dalo vytrieskať o trošku viac, hoci 7. pick je dosť vysoký aj v slabšom drafte a DeAngelo ukázal svoj potenciál už aj na úrovni NHL. Každopádne aj odchod Stepana by mohol byť predzvesťou podpisu Shattenkirka... Inak spokojnosť s výberom z toho 7. miesta?

Play-off je už tiež minulosťou. Pohár určite v dobrých rukách, po tom, ako ich počas celej sezóny prenasledovali zranenia a spolu so SJ mali aj počas leta najmenej času na odpočinok. Ale klobúk dole aj pred Nashvillom, hlavne ako sa dokázali vyrovnať so stratou Johansena, pričom naozaj, ako aj píšeš, tá hĺbka v útoku im chýba (a teraz ešte viac po strate Neala). Boli viac než vyrovnaným súperom pre Pens.

No a slovenský hokej dostal v posledných dňoch ďalšie rany. Včera nakoniec len dvaja draftovaní Slováci (pričom aj Ružička podstatne nižšie, ako sa čakalo), no hlavne mi je ľúto, ako dopadol Hossa Hoci už má svoj vek, tak stále bol veľmi platným hráčom v NHL a hlavne by to veru nebol pekný koniec tak skvelej kariéry...
27.06.2017 - 21:58:30
avatar
Reakcia na: Reese, 25.06.2017 - 12:39:51
No zatiaľ sa mi páči, čo Botterill spravil. Antipin je super, už len zostáva zistiť, ako sa adaptuje v Amerike. Potešil ma aj zisk Beaulieuho, toho sme aj celkom lacno získali si myslím. Síce nemal najlepšiu sezónu, ale potenciál tam rozhodne je. Stále by to chcelo ešte jedného beka do top4, no už teraz tá obrana vyzerá lepšie, ako vlani. Hlavne, ak už do NHL vstúpi aj Guhle. Veľký otáznik visí nad Bogosianom. Ten, ak je zdravý, tak je to ozaj solídny obranca (hoci stále trochu preplatený). Snáď teda konečne vydrží zdravý... Šumy okolo Kanea trochu utíchli, ale trejd by ma tiež vôbec neprekvapil. Osobne však tipujem, že mu Botterill dá šancu, ak nič zase nevyvedie a bude súhlasiť s kratšou zmluvou. Bez neho v tíme by totiž vznikla obrovská diera na LW. - Expanssion draft: tu nový GM nemal veľa starostí. Vystavený mohol byť akurát Ullmark a toho bolo treba udržať (zvlášť po tom, čo sa Petersen rozhodol ísť s kožou na trh). Cena za to bol Carrier a 6th rounder. Hoci by som Carriera stále rád videl v tíme, cena to bola prijateľná. - Entry draft: tu som si želal obrancu, prípadne strelca Tippetta. Preto som bol sprvu trochu sklamaný pickom. Avšak, až potom som si uvedomil, že on bol vlastne v rebríčkoch ešte vyššie, ako na 8. mieste, dokonca v niektorých som ho našiel na mieste treťom, hneď za dvojicou Patrick-Hischier. Teraz klesol, lebo sa počas sezóny (z lojality) rozhodol vrátiť späť do svojho stredoškolského tímu a na combine nespravil ani zhyb - nič, čo by v budúcnosti nemohol dokázať :-) O ostatných pickoch toho zatiaľ moc neviem... Tak Girardi už v tíme nie je, čo je určite dobrá správa. Staal je stále určite kandidátom na vykúpenie, no k tomu by dosť možno mohlo prísť práve vtedy, keď skončí zmluva McDonaghovi... Ja si myslím, že to s tým Shattenkirkom by vám predsa len mohlo vyjsť, miesto tam teraz je. Ako píšeš, o rok-dva tam toho bude viac, ale zase sa skoro 8M uvoľní, keď skončí zmluva Nashovi a ďalšie skoro 3M po odchode Kleina. Čo hovoríš na drafty z pohľadu NYR? Ja si myslím, že strata Lindberga na úkor Vegas bola veľmi prijateľná. V tíme zostali ako Grabner, tak aj Raanta, čo ma naozaj prekvapilo... No i tak ste o Raantu nakoniec prišli spolu so Stepanom, o ktorom sme sa aj posledne bavili. Tu som naozaj zvedavý na tvoj názor :-) Osobne si myslím, že sa za týchto dvoch dalo vytrieskať o trošku viac, hoci 7. pick je dosť vysoký aj v slabšom drafte a DeAngelo ukázal svoj potenciál už aj na úrovni NHL. Každopádne aj odchod Stepana by mohol byť predzvesťou podpisu Shattenkirka... Inak spokojnosť s výberom z toho 7. miesta? Play-off je už tiež minulosťou. Pohár určite v dobrých rukách, po tom, ako ich počas celej sezóny prenasledovali zranenia a spolu so SJ mali aj počas leta najmenej času na odpočinok. Ale klobúk dole aj pred Nashvillom, hlavne ako sa dokázali vyrovnať so stratou Johansena, pričom naozaj, ako aj píšeš, tá hĺbka v útoku im chýba (a teraz ešte viac po strate Neala). Boli viac než vyrovnaným súperom pre Pens. No a slovenský hokej dostal v posledných dňoch ďalšie rany. Včera nakoniec len dvaja draftovaní Slováci (pričom aj Ružička podstatne nižšie, ako sa čakalo), no hlavne mi je ľúto, ako dopadol Hossa :-( Hoci už má svoj vek, tak stále bol veľmi platným hráčom v NHL a hlavne by to veru nebol pekný koniec tak skvelej kariéry...
∧ skryť ∧
Ziska Beaulieua sa mi velmi pacil z vasej strany. Jeden z najchytrejsich tahov onoho dna. Bealieu je velmi talentovany a ma podla mna sancu, aby z neho nieco bolo. Nutne potreboval "change of scenery". Za to tretie kolo je to dobry obchod. Oprav ma, ak sa mylim, ale niekde som zachytil, ze to vyzera, ze Kane skutocne dospel a uvedomil sa.

Osobne som si aj myslel, ze si Vegas vezme Carriera. Od vas to bola logicka volba, kedze tam toho tolko nebolo, este ked ste si chranili Ullmarka.

Podla mna z vasej strany vyborny pick a asi najlepsie, co tam bolo dostupne. Casey ma velmi dobry potencial. Osobne som chcel, aby ho draftovali Rangers, kedze som ho casto videl v rebrickoch dost vysoko. Ale aj s pickom Rangers som spokojny.

Ano, Girardiho vykupenie bol spravny krok. On si job v NHL najde a mozno este niekde ten treti par odohra solidne, ale s 5,5 mil. u Rangers zavadzal. Staal je hodny vykupenia, ale to by prislo velmi draho a tak to s nim budu musiet Rangers vydrzat este minimalne rok. Kazdym dnom blizsie k prvemu julu si myslim menej, ze Shattenkirk skonci u Rangers. Polemizuju o tom uz aj viaceri insideri, ktori dlho tvrdili opak. Posledne Friedman, ktory napisal, ze Rangers su odhodlani dat priestor mladym hracom. Napriklad, Anthony deAngelo je hrac, ktory prinasa podobne vlastnosti ako Shattenkirk (samozrejme, zatial ma minimalne skusenosti v NHL), ale je to obranca, ktory ma vsetky predpoklady a talent byt vybornym PP QB a perfektnym ofenzivnym bekom. Su tam aj dalsi mladi obrancovia ako Graves, Bereglazov ci Pionk. Netvrdim, ze s tym uplne suhlasim, ale je to mozna varianta pre Rangers. Podla mna je to teraz Smith alebo Shattenkirk a podla vsetkeho sa zda, ze Rangers su blizko predlzenia zmluvy so Smithom, takze naozaj neviem. Mimochodom, v poslednej dobe som videl Shattenkirkovo meno spojene s vami, s Buffalom. To by mohol byt ten top4 obranca, ktoreho si spominal na uvod tvojho prispevku.

Som rad, ze Rangers udrzali Grabnera, Fasta i Raantu, ale Lindberga som skutocne nechcel stratit. On bol naozaj vyborny v play-off i na MS po boku Williama Nylandera a Backstroma. Ukazal, ze v nom mozno drieme aj vacsi potencial, ako len "obycajny" hrac do stvrtej lajny. Zial, realita je taka, ze kazdy stratil hraca, takze sa s tym rangers budu musiet vyrovnat. Inak, Lindberg bol zo strany Vegas kvalitny pick.

Poviem ti, bol to sok, aj ked sumy o vymene Stepana do Arizony tu boli. Tiez som cakal o trocha viac, hlavne som cakal, ze ziskaju niekoho, kto bude moct hned dalsiu sezonu aspon ciastocne Stepana nahradit resp. mat impact na ten tim. Ako som spominal, kludne to moze deAngelo naplnit, ale predsa len som cakal este niekoho overenejsieho. Tato vymena vyzera, ako by ju robil tim, ktory ide do prestavby. I ked si nemyslim, ze v pripade Rangers tak tomu je, boli tam aj ine dovody ako zacinajuca NTC atd. Rangers maju teraz kopu priestoru pod stropom a tiez som si to spajal so Shattenkirkom, ale ako som pisal vyssie, nie som o tom uz vobec presvedceny. S Liasom Anderssonom som spokojny, boli tam aj hraci s vyssim potencialom (ako vas Mittelstadt), ale Lias je dobra volba, hrac, ktory by mal hrat v NHL, hrat v Top6, naplnit svoj potencial. Vravi sa, ze je dost vyzrelym hracom, aby nastupil do NHL uz dalsi rok. Uvidime. Inak som spokojny aj s Chytilom a aj zvysok draftu sa mi v podani Rangers vcelku pacil. Dost sa zamerali na centrov(Andersson i Chytil su centri) a Europanov.

Ako vravis, Penguins si zasluzia kopu respektu za to, co dokazali.

Dva velke soky pre mna. Cakal som, ze tych draftovanych Slovakov bude aspon o dvoch viac. To iste u Hossu, prislo to ako blesk z jasneho neba, urcite este mal co Chicagu ponuknut a je to velka skoda.
13.07.2017 - 20:49:42
avatar
Reakcia na: laik, 27.06.2017 - 21:58:30
Ziska Beaulieua sa mi velmi pacil z vasej strany. Jeden z najchytrejsich tahov onoho dna. Bealieu je velmi talentovany a ma podla mna sancu, aby z neho nieco bolo. Nutne potreboval \"change of scenery\". Za to tretie kolo je to dobry obchod. Oprav ma, ak sa mylim, ale niekde som zachytil, ze to vyzera, ze Kane skutocne dospel a uvedomil sa. Osobne som si aj myslel, ze si Vegas vezme Carriera. Od vas to bola logicka volba, kedze tam toho tolko nebolo, este ked ste si chranili Ullmarka. Podla mna z vasej strany vyborny pick a asi najlepsie, co tam bolo dostupne. Casey ma velmi dobry potencial. Osobne som chcel, aby ho draftovali Rangers, kedze som ho casto videl v rebrickoch dost vysoko. Ale aj s pickom Rangers som spokojny. Ano, Girardiho vykupenie bol spravny krok. On si job v NHL najde a mozno este niekde ten treti par odohra solidne, ale s 5,5 mil. u Rangers zavadzal. Staal je hodny vykupenia, ale to by prislo velmi draho a tak to s nim budu musiet Rangers vydrzat este minimalne rok. Kazdym dnom blizsie k prvemu julu si myslim menej, ze Shattenkirk skonci u Rangers. Polemizuju o tom uz aj viaceri insideri, ktori dlho tvrdili opak. Posledne Friedman, ktory napisal, ze Rangers su odhodlani dat priestor mladym hracom. Napriklad, Anthony deAngelo je hrac, ktory prinasa podobne vlastnosti ako Shattenkirk (samozrejme, zatial ma minimalne skusenosti v NHL), ale je to obranca, ktory ma vsetky predpoklady a talent byt vybornym PP QB a perfektnym ofenzivnym bekom. Su tam aj dalsi mladi obrancovia ako Graves, Bereglazov ci Pionk. Netvrdim, ze s tym uplne suhlasim, ale je to mozna varianta pre Rangers. Podla mna je to teraz Smith alebo Shattenkirk a podla vsetkeho sa zda, ze Rangers su blizko predlzenia zmluvy so Smithom, takze naozaj neviem. Mimochodom, v poslednej dobe som videl Shattenkirkovo meno spojene s vami, s Buffalom. To by mohol byt ten top4 obranca, ktoreho si spominal na uvod tvojho prispevku. Som rad, ze Rangers udrzali Grabnera, Fasta i Raantu, ale Lindberga som skutocne nechcel stratit. On bol naozaj vyborny v play-off i na MS po boku Williama Nylandera a Backstroma. Ukazal, ze v nom mozno drieme aj vacsi potencial, ako len \"obycajny\" hrac do stvrtej lajny. Zial, realita je taka, ze kazdy stratil hraca, takze sa s tym rangers budu musiet vyrovnat. Inak, Lindberg bol zo strany Vegas kvalitny pick. Poviem ti, bol to sok, aj ked sumy o vymene Stepana do Arizony tu boli. Tiez som cakal o trocha viac, hlavne som cakal, ze ziskaju niekoho, kto bude moct hned dalsiu sezonu aspon ciastocne Stepana nahradit resp. mat impact na ten tim. Ako som spominal, kludne to moze deAngelo naplnit, ale predsa len som cakal este niekoho overenejsieho. Tato vymena vyzera, ako by ju robil tim, ktory ide do prestavby. I ked si nemyslim, ze v pripade Rangers tak tomu je, boli tam aj ine dovody ako zacinajuca NTC atd. Rangers maju teraz kopu priestoru pod stropom a tiez som si to spajal so Shattenkirkom, ale ako som pisal vyssie, nie som o tom uz vobec presvedceny. S Liasom Anderssonom som spokojny, boli tam aj hraci s vyssim potencialom (ako vas Mittelstadt), ale Lias je dobra volba, hrac, ktory by mal hrat v NHL, hrat v Top6, naplnit svoj potencial. Vravi sa, ze je dost vyzrelym hracom, aby nastupil do NHL uz dalsi rok. Uvidime. Inak som spokojny aj s Chytilom a aj zvysok draftu sa mi v podani Rangers vcelku pacil. Dost sa zamerali na centrov(Andersson i Chytil su centri) a Europanov. Ako vravis, Penguins si zasluzia kopu respektu za to, co dokazali. Dva velke soky pre mna. Cakal som, ze tych draftovanych Slovakov bude aspon o dvoch viac. To iste u Hossu, prislo to ako blesk z jasneho neba, urcite este mal co Chicagu ponuknut a je to velka skoda.
∧ skryť ∧
Ako ma potešil zisk Beaulieho, tak ešte viac ma potešila výmena, ktorú Botterill urobil s Minnesotou Kým Beaulieu má potenciál byť top4 obrancom, Scandella ním už je a jednoznačne pomôže (možno dokonca aj nakopne Bogosiana, ak s ním skončí v obrannom páre). Už som ani nečakal, že Botterill ešte dokáže vylepšiť nejakým spôsobom obranu a podarilo sa - Scandella, Beaulieu a Antipin sú jednoznačným upgradeom oproti triu Kulikov, Franson, Gorges.

Potešil celkom aj návrat Pomminvilla, ktorý bol svojho času aj kapitánom Buffala. Stále je to schopný útočník a Buffalo dobre pozná. Jeho zmluva je síce nevýhodná, no v skutočnosti je len o 1 milión drahšia, ako tá Ennisova - obom by mohla zmena prostredia prospieť. A rovnako tak aj Pouliotovi, ktorý stojí za to riziko pri sume len niečo vyše milióna na jediný rok. Mrzí akurát strata Foligna, s ktorým odchádza tvrdosť v útoku... Stále je tam však tebou spomenutý Kane. A naozaj, od posledného prešľapu seká dobrotu. Minulú sezónu potom doslova žral ľad. Verím, že zostane v dlhodobých plánoch tímu.

Carriera by sme si boli bývali chránili na úkor Ennisa, nuž ale bola to cena za ochranu Ullmarka... No v development campe sa Mittelstadt ukázal v naozaj skvelom svetle. Verím, že z neho bude super hráč, keď zosilnie. Teraz si trochu zasnívam, že ako by to mohlo vyzerať, keby sme do budúcna udržali všetkých forvardov:

Nylander - Eichel - Reinhart
Mittelstadt - O’Reilly - Okposo
Kane - Asplund - Bailey/Olofsson
Baptiste - Larsson - Fasching


Jednoznačne. Niekto musel odísť z tej obrany. A Girardi si už aj našiel nový domov. Ako pre mnohých, tak aj pre mňa to je dosť nepochopiteľný ťah od Yzermana. No vzhľadom na to, aké geniálne ťahy sa mu už podarilo v minulosti urobiť (posledne zmluva pre Johnsona - áno, sú tam nízke dane, ale aj tak), tak by ma až tak neprekvapilo, keby Girardi úspešne vyrazil na zteč... No, keďže som sa k tomu poriadne doteraz nemal ani možnosť dostať, všetky otázky sú už zodpovedané A môžeš byť podľa mňa naozaj spokojný. Podarilo sa udržať oboch. No kým Shattenkirkova zmluva je fakt super, Smithovi ste podľa mňa dali trochu moc. Čakal som niečo okolo 3 mil. max. Na to máš aký názor?

Tak áno, vy ste boli určite jedným z tých tímov, ktoré v expanssion drafte významnejšie stratili. Ale až čas ukáže, že ako veľmi... Skôr som zvedavý, ako sa vyrovnáte so stratou Stepana. Ako sme sa zhodli, nie je to úplne ten center do prvého útoku, no i tak skvelý hráč. Zibanejad, Hayes a Miller budú musieť naozaj zabrať, aby tú dieru zaplnili. Aj preto určite na drafte padali voľby na centrov, ako píšeš nižšie... Napriek nižšej protihodnote ale musím povedať, že sa mi celkovo páči, čo Rangers v lete spravili. Oproti minulosti vsádzate na mladých hráčov. Veľmi rozumná je aj nová zmluva pre Fasta. Desharnais je rovnaký prípad, ako Pouliot, môže len prekvapiť. Obrana potom vyzerá naozaj veľmi dobre. Jediná vec, ktorej potom nerozumiem, je podpis Pavelca ako dvojky.

Bohužiaľ, taký je súčasný obraz slovenského hokeja. Byť to Česi alebo aj Dáni či iní, hráčov od nás by bolo draftovaných viac... Celkovo toto nie je dobré obdobie pre slovenského fanúšika športu
18.07.2017 - 17:20:54
avatar
https://www.blueshirtbanter.com/2017/7/18/15987528/holden-and-staal-a-recipe-for-disaster
18.07.2017 - 21:00:15
avatar
Reakcia na: Reese, 13.07.2017 - 20:49:42
Ako ma potešil zisk Beaulieho, tak ešte viac ma potešila výmena, ktorú Botterill urobil s Minnesotou :s15: Kým Beaulieu má potenciál byť top4 obrancom, Scandella ním už je a jednoznačne pomôže (možno dokonca aj nakopne Bogosiana, ak s ním skončí v obrannom páre). Už som ani nečakal, že Botterill ešte dokáže vylepšiť nejakým spôsobom obranu a podarilo sa - Scandella, Beaulieu a Antipin sú jednoznačným upgradeom oproti triu Kulikov, Franson, Gorges. Potešil celkom aj návrat Pomminvilla, ktorý bol svojho času aj kapitánom Buffala. Stále je to schopný útočník a Buffalo dobre pozná. Jeho zmluva je síce nevýhodná, no v skutočnosti je len o 1 milión drahšia, ako tá Ennisova - obom by mohla zmena prostredia prospieť. A rovnako tak aj Pouliotovi, ktorý stojí za to riziko pri sume len niečo vyše milióna na jediný rok. Mrzí akurát strata Foligna, s ktorým odchádza tvrdosť v útoku... Stále je tam však tebou spomenutý Kane. A naozaj, od posledného prešľapu seká dobrotu. Minulú sezónu potom doslova žral ľad. Verím, že zostane v dlhodobých plánoch tímu. Carriera by sme si boli bývali chránili na úkor Ennisa, nuž ale bola to cena za ochranu Ullmarka... No v development campe sa Mittelstadt ukázal v naozaj skvelom svetle. Verím, že z neho bude super hráč, keď zosilnie. Teraz si trochu zasnívam, že ako by to mohlo vyzerať, keby sme do budúcna udržali všetkých forvardov: Nylander - Eichel - Reinhart Mittelstadt - O’Reilly - Okposo Kane - Asplund - Bailey/Olofsson Baptiste - Larsson - Fasching :s12: Jednoznačne. Niekto musel odísť z tej obrany. A Girardi si už aj našiel nový domov. Ako pre mnohých, tak aj pre mňa to je dosť nepochopiteľný ťah od Yzermana. No vzhľadom na to, aké geniálne ťahy sa mu už podarilo v minulosti urobiť (posledne zmluva pre Johnsona - áno, sú tam nízke dane, ale aj tak), tak by ma až tak neprekvapilo, keby Girardi úspešne vyrazil na zteč... No, keďže som sa k tomu poriadne doteraz nemal ani možnosť dostať, všetky otázky sú už zodpovedané :-) A môžeš byť podľa mňa naozaj spokojný. Podarilo sa udržať oboch. No kým Shattenkirkova zmluva je fakt super, Smithovi ste podľa mňa dali trochu moc. Čakal som niečo okolo 3 mil. max. Na to máš aký názor? Tak áno, vy ste boli určite jedným z tých tímov, ktoré v expanssion drafte významnejšie stratili. Ale až čas ukáže, že ako veľmi... Skôr som zvedavý, ako sa vyrovnáte so stratou Stepana. Ako sme sa zhodli, nie je to úplne ten center do prvého útoku, no i tak skvelý hráč. Zibanejad, Hayes a Miller budú musieť naozaj zabrať, aby tú dieru zaplnili. Aj preto určite na drafte padali voľby na centrov, ako píšeš nižšie... Napriek nižšej protihodnote ale musím povedať, že sa mi celkovo páči, čo Rangers v lete spravili. Oproti minulosti vsádzate na mladých hráčov. Veľmi rozumná je aj nová zmluva pre Fasta. Desharnais je rovnaký prípad, ako Pouliot, môže len prekvapiť. Obrana potom vyzerá naozaj veľmi dobre. Jediná vec, ktorej potom nerozumiem, je podpis Pavelca ako dvojky. Bohužiaľ, taký je súčasný obraz slovenského hokeja. Byť to Česi alebo aj Dáni či iní, hráčov od nás by bolo draftovaných viac... Celkovo toto nie je dobré obdobie pre slovenského fanúšika športu :s07:
∧ skryť ∧
Ta vasa lava strana vyzera omnoho lepsie. Gratulujem, velmi pekna off-season od vas. Paci sa mi aj podpis Pouliota, ktory nemal dobru sezonu, ale v minulosti ukazal, ze vie prispiet bodovo a mat dobry vplyv na drzanie puku. Ani Pominville este nie je marny, i ked je jasne, ze je preplateny. Pekna vizia, talentovo by ste v takom zlozeni patrili medzi ligovu spicku.

Nedokazem si to predstavit. Nedokazem si predstavit, ze Girardi sa Tampe na tomto kontrakte vyplati. Na rok aj za tri miliony do tretieho paru? OK. Ale Top4 plany, ktore s nim ma Yzerman? To moze dopadnut zle. Girardi proste postrada veci, ktore v sucasnosti robia obrancov v lige uspesnymi a vzhladom na vek to uz lepsie nebude.

Ja som nadseny z toho kontraktu. Takyto hrac na kontrakte, ktory nepredstavuje ziadne resp. minimalne riziko. Klobuk dole hlavne pred Shattym, ktory sa vzdal ovela lepsich ponuk, aby si splnil svoj detsky sen. Hrat za Rangers, vyhrat s nimi SC Ta zmluva je podla mna OK. Ani zlava, ani preplatenie. Na jednej strane je pravda, ze ma prekvapilo, ze pyta tolko, kedze jeho kariera nebola nejaka skvela, v Detroite nehraval nejako vela, nebol tak dolezity, casto bol HS. Na druhej strane ma podla mna kvality takeho obrancu a v drese Rangers to preukazal. Taktiez je pozitivne, ze vie hrat obe strany, porozumel si so Skjeiom, pasuje mu system Vigneaulta atd...

Presne, toto aj mna velmi zaujima, ako sa Rangers vyrovnaju so stratou Stepana. Bude to tazke, kedze Derek prinasal pravidelne 50+ bodov a hlavne, nastupoval proti top hracom supera a zvladal tuto rolu perfektne. Osobne si myslim, ze jeho ofenzivnu produkciu bude schopny Zibanejad nahradit, ale tuto two way pracu, to pochybujem. Navyse sa straca vyhoda, ze Hayes nastupoval proti slabsim hracom supera. Urcite, navyse prave pozicia centar patrila doteraz k najslabsim miestam prospect poolu Rangers. Niektori odbornici dokonca tvrdia, ze Andersson by uz mohol byt v NHL dalsiu sezonu. Ja vsak dufam, ze Rangers este nieco urobia a ziskaju nejakeho centra, ktory by Stepana aspon ciastocne nahradil a vratil Rangers vyhodu troch kvalitnych centrov. Ak sa to podari, tak si myslim, ze tento tim moze ist vysoko.

Ako pises, excelentna praca od Gortona toto a vlastne i predosle leto. Toto bol jeho plan, omladit ten tim, zlepsit prospekty, ale pritom stale udrzat konkurencieschopny tim. To sa mu aj podarilo. Tiez som bol prekvapeny zaujmom o Pavelca, ale verim, ze u Rangers vedia, co robia. S brankarmi maju dobre skusenosti, vedia s nimi pracovat, tak azda na nom nieco videli. Dalsia vec je, ze Rangers asi nechceli platit za dvojku prilis vela. A ked si zoberies za kolko sli ini brankari na volnom trhu, tak 1,3 miliona je vcelku malo. Napriklad Rangers mali zaujem o Andersa Nilssona od vas, ale ten dostal 2,5 rocne, navyse sancu chytat vela zapasov.

Tiez si myslim, ze si draft zasluzilo viac slovenskych hracov. Je naozaj smutne, ze takto vnimaju v zamori nasich hokejistov.
18.07.2017 - 21:00:52
avatar
Inak Rangers najali ako asistenta Lindyho Ruffa, mal by pracovat s defenzivou.
16.08.2017 - 21:57:44
avatar
Reakcia na: laik, 18.07.2017 - 21:00:15
Ta vasa lava strana vyzera omnoho lepsie. Gratulujem, velmi pekna off-season od vas. Paci sa mi aj podpis Pouliota, ktory nemal dobru sezonu, ale v minulosti ukazal, ze vie prispiet bodovo a mat dobry vplyv na drzanie puku. Ani Pominville este nie je marny, i ked je jasne, ze je preplateny. Pekna vizia, talentovo by ste v takom zlozeni patrili medzi ligovu spicku. Nedokazem si to predstavit. Nedokazem si predstavit, ze Girardi sa Tampe na tomto kontrakte vyplati. Na rok aj za tri miliony do tretieho paru? OK. Ale Top4 plany, ktore s nim ma Yzerman? To moze dopadnut zle. Girardi proste postrada veci, ktore v sucasnosti robia obrancov v lige uspesnymi a vzhladom na vek to uz lepsie nebude. Ja som nadseny z toho kontraktu. Takyto hrac na kontrakte, ktory nepredstavuje ziadne resp. minimalne riziko. Klobuk dole hlavne pred Shattym, ktory sa vzdal ovela lepsich ponuk, aby si splnil svoj detsky sen. Hrat za Rangers, vyhrat s nimi SC :) Ta zmluva je podla mna OK. Ani zlava, ani preplatenie. Na jednej strane je pravda, ze ma prekvapilo, ze pyta tolko, kedze jeho kariera nebola nejaka skvela, v Detroite nehraval nejako vela, nebol tak dolezity, casto bol HS. Na druhej strane ma podla mna kvality takeho obrancu a v drese Rangers to preukazal. Taktiez je pozitivne, ze vie hrat obe strany, porozumel si so Skjeiom, pasuje mu system Vigneaulta atd... Presne, toto aj mna velmi zaujima, ako sa Rangers vyrovnaju so stratou Stepana. Bude to tazke, kedze Derek prinasal pravidelne 50+ bodov a hlavne, nastupoval proti top hracom supera a zvladal tuto rolu perfektne. Osobne si myslim, ze jeho ofenzivnu produkciu bude schopny Zibanejad nahradit, ale tuto two way pracu, to pochybujem. Navyse sa straca vyhoda, ze Hayes nastupoval proti slabsim hracom supera. Urcite, navyse prave pozicia centar patrila doteraz k najslabsim miestam prospect poolu Rangers. Niektori odbornici dokonca tvrdia, ze Andersson by uz mohol byt v NHL dalsiu sezonu. Ja vsak dufam, ze Rangers este nieco urobia a ziskaju nejakeho centra, ktory by Stepana aspon ciastocne nahradil a vratil Rangers vyhodu troch kvalitnych centrov. Ak sa to podari, tak si myslim, ze tento tim moze ist vysoko. Ako pises, excelentna praca od Gortona toto a vlastne i predosle leto. Toto bol jeho plan, omladit ten tim, zlepsit prospekty, ale pritom stale udrzat konkurencieschopny tim. To sa mu aj podarilo. Tiez som bol prekvapeny zaujmom o Pavelca, ale verim, ze u Rangers vedia, co robia. S brankarmi maju dobre skusenosti, vedia s nimi pracovat, tak azda na nom nieco videli. Dalsia vec je, ze Rangers asi nechceli platit za dvojku prilis vela. A ked si zoberies za kolko sli ini brankari na volnom trhu, tak 1,3 miliona je vcelku malo. Napriklad Rangers mali zaujem o Andersa Nilssona od vas, ale ten dostal 2,5 rocne, navyse sancu chytat vela zapasov. Tiez si myslim, ze si draft zasluzilo viac slovenskych hracov. Je naozaj smutne, ze takto vnimaju v zamori nasich hokejistov.
∧ skryť ∧
Tak sa nachádzame v najhoršom období roka z pohľadu fanúšika NHL. Tento rok ale trvá obzvlášť dlho, keďže ani v júli sa dokopy nič nedialo

Hej, s off-season som z pohľadu Buffala veľmi spokojný. K absolútnej spokojnosti by som ale možno ešte prial príchod jedného top9 útočníka. Na začiatku leta sa spomínal aj možný návrat Vaneka. Tretí útok v zložení Vanek-Larsson-Pomminville by som si veru vedel predstaviť...

Momentálne je ale asi na programe podpis zmluvy s Eichelom, čo je len a len dobre. Bojím sa však toho cap hitu. Čokoľvek pod 10 mil. by bolo super, ale vzhľadom na to, že Draisaitl práve podpísal na 8x8.5, tak to bude asi ťažké. Inak už len predĺžiť Girgensonsa. Zvedavý som však aj na Butchera, že ako sa rozhodne - vraj aj k nám by mohol ísť.

No ja tiež moc nie Tiež mi to príde ako krok vedľa, len vravím, že obzvlášť kroky Yzermana by som hneď nespochybňoval, lebo už neraz sa mu podaril husársky kúsok. Ja verím, že Tampa pôjde ako píla túto sezónu, budú zdravo nasraní. A hlavne dúfam, že už zdraví, prajem im to.

Tak tak, povedal by som, že ideálny kontrakt, ktorý bude bežať práve ešte v rokoch, kedy by stále mohol byť na vrchole. Cap hit tiež super. Shattenkirk ozaj musel nechať veľa peňazí na stole, keď podpísal túto zmluvu, ale práve preto, všetka česť Kevinovi. Teoreticky by mohli byť so Smithom aj v jednom páre, či nie? Alebo ako vidíš jednotlivé dvojice v obrane?

Ale vyzerá to tak, že sezónu by ste mohli začať na centri so štvoricou Zibanejad-Hayes-Miller-Desharnais.To síce nie je zlé, ale ani nič extra. Som zvedavý, ako po sezóne naložíte s peniazmi, ktoré sa uvoľnia po skončení Nashovej zmluvy. Mladíkov, hlavne spoza mora, by bolo asi lepšie nechať dôkladne rozvíjať. Inak si myslím, že už v takomto zložení ste dosť silní

Tak hlavne bude Pavelec chytať za lepšou obranou, ako vo Winnipegu, no i tak mu moc neverím. Aj tu však platí vlastne to isté, čo pri tom Girardim - nikoho netreba dopredu zatracovať. Už len preto, že nové prostredie môže s hráčom urobiť divy... Hej, Nilsson mal fajn sezónu u nás, ale i tak sa Vancouver opäť "ukázal", 2.5 mil. je určite veľa zaňho.

Ruff je riadny luxus ako asistent trénera. Za mňa jeden nedocenený tréner. Koľko krát pracoval doslova s ničím a nikdy jeho tím úplne neprepadol. Hlavne vedel pre svoje mužstvo ušiť ten správny herný štýl. Od roku 1997 po 2013 mal naozaj pestrú paletu hráčov. Od defenzívneho/robotníckeho mužstva na čele s Haškom, kde jedinou skutočnou ofenzívnou hrozbou bol Šatan, až po prvé roky po výluke 04/05, kde mal tím plný mladíkov a hrali parádny ofenzívny hokej.
18.08.2017 - 00:04:24
avatar
Reakcia na: Reese, 16.08.2017 - 21:57:44
Tak sa nachádzame v najhoršom období roka z pohľadu fanúšika NHL. Tento rok ale trvá obzvlášť dlho, keďže ani v júli sa dokopy nič nedialo :s14: Hej, s off-season som z pohľadu Buffala veľmi spokojný. K absolútnej spokojnosti by som ale možno ešte prial príchod jedného top9 útočníka. Na začiatku leta sa spomínal aj možný návrat Vaneka. Tretí útok v zložení Vanek-Larsson-Pomminville by som si veru vedel predstaviť... Momentálne je ale asi na programe podpis zmluvy s Eichelom, čo je len a len dobre. Bojím sa však toho cap hitu. Čokoľvek pod 10 mil. by bolo super, ale vzhľadom na to, že Draisaitl práve podpísal na 8x8.5, tak to bude asi ťažké. Inak už len predĺžiť Girgensonsa. Zvedavý som však aj na Butchera, že ako sa rozhodne - vraj aj k nám by mohol ísť. No ja tiež moc nie :-D Tiež mi to príde ako krok vedľa, len vravím, že obzvlášť kroky Yzermana by som hneď nespochybňoval, lebo už neraz sa mu podaril husársky kúsok. Ja verím, že Tampa pôjde ako píla túto sezónu, budú zdravo nasraní. A hlavne dúfam, že už zdraví, prajem im to. Tak tak, povedal by som, že ideálny kontrakt, ktorý bude bežať práve ešte v rokoch, kedy by stále mohol byť na vrchole. Cap hit tiež super. Shattenkirk ozaj musel nechať veľa peňazí na stole, keď podpísal túto zmluvu, ale práve preto, všetka česť Kevinovi. Teoreticky by mohli byť so Smithom aj v jednom páre, či nie? Alebo ako vidíš jednotlivé dvojice v obrane? Ale vyzerá to tak, že sezónu by ste mohli začať na centri so štvoricou Zibanejad-Hayes-Miller-Desharnais.To síce nie je zlé, ale ani nič extra. Som zvedavý, ako po sezóne naložíte s peniazmi, ktoré sa uvoľnia po skončení Nashovej zmluvy. Mladíkov, hlavne spoza mora, by bolo asi lepšie nechať dôkladne rozvíjať. Inak si myslím, že už v takomto zložení ste dosť silní ;-) Tak hlavne bude Pavelec chytať za lepšou obranou, ako vo Winnipegu, no i tak mu moc neverím. Aj tu však platí vlastne to isté, čo pri tom Girardim - nikoho netreba dopredu zatracovať. Už len preto, že nové prostredie môže s hráčom urobiť divy... Hej, Nilsson mal fajn sezónu u nás, ale i tak sa Vancouver opäť \"ukázal\", 2.5 mil. je určite veľa zaňho. Ruff je riadny luxus ako asistent trénera. Za mňa jeden nedocenený tréner. Koľko krát pracoval doslova s ničím a nikdy jeho tím úplne neprepadol. Hlavne vedel pre svoje mužstvo ušiť ten správny herný štýl. Od roku 1997 po 2013 mal naozaj pestrú paletu hráčov. Od defenzívneho/robotníckeho mužstva na čele s Haškom, kde jedinou skutočnou ofenzívnou hrozbou bol Šatan, až po prvé roky po výluke 04/05, kde mal tím plný mladíkov a hrali parádny ofenzívny hokej.
∧ skryť ∧
Jo, nuda. I ked teraz to troska rozprudil rumor o Pastrnakovi a problemoch s novym kontraktom. Osobne som cakal, ze v lete bude znenazdajky vymeneny Duchene, ale ani chyru ani slychu o jeho trade. Pomaly to vyzera tak, ze zacne aj dalsiu sezonu v Colorade, co je podla mojho nazoru zle pre vsetky strany.

Pekny uvod od Botterilla... Este tam su zaujimavi hraci, ktorych bu ste mohli podpisat do top9 role. Aj ten Mittlestadt, co som cital, sa uvadza velmi dobre.

Girgensons akurat dnes podpisal. Co sa s nim vsak stalo? Mal velmi peknu sezonu 14-15, vysoky pick a aspon tu Top9 produkciu som od neho cakal kazdu sezonu. 34 bodov v 146 zapasoch za posledne dva roky mi pride teda dost slabe. Ako ho vidis v dalsej sezone? Myslis, ze pojde nad 10? Predsa len taky impact nemal zatial(aj kvoli zraneniu), tak by som ocakaval, ze to nebude tak blizko kontraktu McDavida. Na druhej strane, radsej trocha priplatit teraz, kedze si myslim, ze tuto dalsiu sezonu to Jack rozbali naplno a tam by si vypytal este vacsi kontrakt.

Nezda sa mi to, ale rad sa budem mylit. Girardi je dobry chlapik, velky bojovnik a zasluzi si respekt, ja mu fandim. Mne ta obrana pride poslabsia a moze sposobovat problem podla mna. Vela bude zalezat od mladych bekov (Sergachev, Koekkoek, Dotchin), ti mozu zlepsit tie zadne rady, ak urobia progres a vybojuju si stale miesto v zostave.

Obrovsky respekt pred nim. Je to ojedinele spravanie. Este sa mi pacilo, ako vravel, ze je to len stvorrocny kontrakt, ale dufa, ze aj po nom ostane Ranger a podpise na tri roky a to bude ten sedemrocny kontrakt, ktory mohol dostat inde. Shattenkirk a Rangers k sebe uplne pasuju. Shattenkirk hra doma, v time, ktory je pravidelne v boji o SC a Rangers maju, co potrebovali - pravorukeho, ofenzivneho obrancu, ktory je top na presilovke. Som rad, ze peniaze nestali v ceste tomuto spojeniu.

Na sucasnej obrane sa mi paci aj to, kolko moznosti maju treneri, ako tie pary zlozit. Osobne si myslim, ze Kevin zacne s McDonaghom a Smith bude hrat so Skjeiom. Je dost mozne, ze sa to bude v priebehu sezony menit. Smith vie hrat vyborne obe strany, to je velka vyhoda. Aj Skjei to dokaze, ale preferujem ho nalavo. Neprekvapilo by ma, keby sa to menilo aj v priebehu zapasu, napriklad McD+Smith by chodili v klucovych defenzivnych momentoch na lad a naopak Shatty+Skjei by nastupovali spolu v pripade, ked by Rangers potrebovali skorovat. Je tam vskutku kopa variant a ja sa tesim, ako to AV a spol. poriesia.

U Millera som si neni isty, sam Vigneault povedal, ze on ho zatial ako centra nevidi. GM Gorton naopak vravel, ze Miller tam moze nastupovat. Ktovie, ako to nakoniec vyriesia. Preferoval by som zisk nejakeho centra, ale to sa lahsie pise, ako sa taka vymena spravi. Preto je naozaj mozne, ze to takto bude otvaraci zapas vyzerat. Ako vravis, nic extra, ale ak Zibanejad a Hayes spravia dalsi progres (kedze su obaja stale mladi hraci), moze to byt OK. Suhlasim, ze najlepsie by bolo mladych
nechat dozriet v Europe, aj sa tak asi stane. Kazdopadne by ma neprekvapilo, keby Andersson dostal par zapasov na skusku, bez toho, aby sa mi zarataval rok ELC. Tie peniaze pojdu na zaplatenie mladych hracov. Zmluvy koncia Veseymu, Hayesovi, Millerov a Skjeiovi. Ak budu mat dobre sezony, v co samozrejme dufam, Rangers budu mat co platit. Mam z toho timu naozaj dobre pocity, tesim sa na sezonu.

Mas pravdu, novy start, nove mesto. Vsetko moze byt inak. Sam Pavelec bol prekvapeny, ze Rangers o neho javili taky zaujem, preto dufam, ze vedeli, co robia a videli v nom nieco, co bude moct u Rangers naplno prejavit. Celkovo mi prislo, ze backup brankari dostali velmi pekne zmluvy toto leto.

Vdaka za tento pohlad na Ruffa. Na neho sa tiez tesim, v Dallase robil velmi dobru pracu s podobnym defenzivnym materialom, ako bude mat teraz u Rangers, ked tam mal este Demersa, Goligoskiho. Presne tak Rangers chcu hrat a maju tak postavenu obranu, silnu na puku, dobre korculujucu, ofenzivne kvalitnu. Vigneault s Ruffom si vraj skvelo sadli v tychto veciach, ked diskutovali o pripojeni Ruffa k Rangers.
18.08.2017 - 00:05:15
avatar
Reakcia na: Reese, 16.08.2017 - 21:57:44
Tak sa nachádzame v najhoršom období roka z pohľadu fanúšika NHL. Tento rok ale trvá obzvlášť dlho, keďže ani v júli sa dokopy nič nedialo :s14: Hej, s off-season som z pohľadu Buffala veľmi spokojný. K absolútnej spokojnosti by som ale možno ešte prial príchod jedného top9 útočníka. Na začiatku leta sa spomínal aj možný návrat Vaneka. Tretí útok v zložení Vanek-Larsson-Pomminville by som si veru vedel predstaviť... Momentálne je ale asi na programe podpis zmluvy s Eichelom, čo je len a len dobre. Bojím sa však toho cap hitu. Čokoľvek pod 10 mil. by bolo super, ale vzhľadom na to, že Draisaitl práve podpísal na 8x8.5, tak to bude asi ťažké. Inak už len predĺžiť Girgensonsa. Zvedavý som však aj na Butchera, že ako sa rozhodne - vraj aj k nám by mohol ísť. No ja tiež moc nie :-D Tiež mi to príde ako krok vedľa, len vravím, že obzvlášť kroky Yzermana by som hneď nespochybňoval, lebo už neraz sa mu podaril husársky kúsok. Ja verím, že Tampa pôjde ako píla túto sezónu, budú zdravo nasraní. A hlavne dúfam, že už zdraví, prajem im to. Tak tak, povedal by som, že ideálny kontrakt, ktorý bude bežať práve ešte v rokoch, kedy by stále mohol byť na vrchole. Cap hit tiež super. Shattenkirk ozaj musel nechať veľa peňazí na stole, keď podpísal túto zmluvu, ale práve preto, všetka česť Kevinovi. Teoreticky by mohli byť so Smithom aj v jednom páre, či nie? Alebo ako vidíš jednotlivé dvojice v obrane? Ale vyzerá to tak, že sezónu by ste mohli začať na centri so štvoricou Zibanejad-Hayes-Miller-Desharnais.To síce nie je zlé, ale ani nič extra. Som zvedavý, ako po sezóne naložíte s peniazmi, ktoré sa uvoľnia po skončení Nashovej zmluvy. Mladíkov, hlavne spoza mora, by bolo asi lepšie nechať dôkladne rozvíjať. Inak si myslím, že už v takomto zložení ste dosť silní ;-) Tak hlavne bude Pavelec chytať za lepšou obranou, ako vo Winnipegu, no i tak mu moc neverím. Aj tu však platí vlastne to isté, čo pri tom Girardim - nikoho netreba dopredu zatracovať. Už len preto, že nové prostredie môže s hráčom urobiť divy... Hej, Nilsson mal fajn sezónu u nás, ale i tak sa Vancouver opäť \"ukázal\", 2.5 mil. je určite veľa zaňho. Ruff je riadny luxus ako asistent trénera. Za mňa jeden nedocenený tréner. Koľko krát pracoval doslova s ničím a nikdy jeho tím úplne neprepadol. Hlavne vedel pre svoje mužstvo ušiť ten správny herný štýl. Od roku 1997 po 2013 mal naozaj pestrú paletu hráčov. Od defenzívneho/robotníckeho mužstva na čele s Haškom, kde jedinou skutočnou ofenzívnou hrozbou bol Šatan, až po prvé roky po výluke 04/05, kde mal tím plný mladíkov a hrali parádny ofenzívny hokej.
∧ skryť ∧
18.08.2017 - 00:09:13
avatar
Reakcia na: Reese, 16.08.2017 - 21:57:44
Tak sa nachádzame v najhoršom období roka z pohľadu fanúšika NHL. Tento rok ale trvá obzvlášť dlho, keďže ani v júli sa dokopy nič nedialo :s14: Hej, s off-season som z pohľadu Buffala veľmi spokojný. K absolútnej spokojnosti by som ale možno ešte prial príchod jedného top9 útočníka. Na začiatku leta sa spomínal aj možný návrat Vaneka. Tretí útok v zložení Vanek-Larsson-Pomminville by som si veru vedel predstaviť... Momentálne je ale asi na programe podpis zmluvy s Eichelom, čo je len a len dobre. Bojím sa však toho cap hitu. Čokoľvek pod 10 mil. by bolo super, ale vzhľadom na to, že Draisaitl práve podpísal na 8x8.5, tak to bude asi ťažké. Inak už len predĺžiť Girgensonsa. Zvedavý som však aj na Butchera, že ako sa rozhodne - vraj aj k nám by mohol ísť. No ja tiež moc nie :-D Tiež mi to príde ako krok vedľa, len vravím, že obzvlášť kroky Yzermana by som hneď nespochybňoval, lebo už neraz sa mu podaril husársky kúsok. Ja verím, že Tampa pôjde ako píla túto sezónu, budú zdravo nasraní. A hlavne dúfam, že už zdraví, prajem im to. Tak tak, povedal by som, že ideálny kontrakt, ktorý bude bežať práve ešte v rokoch, kedy by stále mohol byť na vrchole. Cap hit tiež super. Shattenkirk ozaj musel nechať veľa peňazí na stole, keď podpísal túto zmluvu, ale práve preto, všetka česť Kevinovi. Teoreticky by mohli byť so Smithom aj v jednom páre, či nie? Alebo ako vidíš jednotlivé dvojice v obrane? Ale vyzerá to tak, že sezónu by ste mohli začať na centri so štvoricou Zibanejad-Hayes-Miller-Desharnais.To síce nie je zlé, ale ani nič extra. Som zvedavý, ako po sezóne naložíte s peniazmi, ktoré sa uvoľnia po skončení Nashovej zmluvy. Mladíkov, hlavne spoza mora, by bolo asi lepšie nechať dôkladne rozvíjať. Inak si myslím, že už v takomto zložení ste dosť silní ;-) Tak hlavne bude Pavelec chytať za lepšou obranou, ako vo Winnipegu, no i tak mu moc neverím. Aj tu však platí vlastne to isté, čo pri tom Girardim - nikoho netreba dopredu zatracovať. Už len preto, že nové prostredie môže s hráčom urobiť divy... Hej, Nilsson mal fajn sezónu u nás, ale i tak sa Vancouver opäť \"ukázal\", 2.5 mil. je určite veľa zaňho. Ruff je riadny luxus ako asistent trénera. Za mňa jeden nedocenený tréner. Koľko krát pracoval doslova s ničím a nikdy jeho tím úplne neprepadol. Hlavne vedel pre svoje mužstvo ušiť ten správny herný štýl. Od roku 1997 po 2013 mal naozaj pestrú paletu hráčov. Od defenzívneho/robotníckeho mužstva na čele s Haškom, kde jedinou skutočnou ofenzívnou hrozbou bol Šatan, až po prvé roky po výluke 04/05, kde mal tím plný mladíkov a hrali parádny ofenzívny hokej.
∧ skryť ∧
18.08.2017 - 00:09:14
avatar
Reakcia na: Reese, 16.08.2017 - 21:57:44
Tak sa nachádzame v najhoršom období roka z pohľadu fanúšika NHL. Tento rok ale trvá obzvlášť dlho, keďže ani v júli sa dokopy nič nedialo :s14: Hej, s off-season som z pohľadu Buffala veľmi spokojný. K absolútnej spokojnosti by som ale možno ešte prial príchod jedného top9 útočníka. Na začiatku leta sa spomínal aj možný návrat Vaneka. Tretí útok v zložení Vanek-Larsson-Pomminville by som si veru vedel predstaviť... Momentálne je ale asi na programe podpis zmluvy s Eichelom, čo je len a len dobre. Bojím sa však toho cap hitu. Čokoľvek pod 10 mil. by bolo super, ale vzhľadom na to, že Draisaitl práve podpísal na 8x8.5, tak to bude asi ťažké. Inak už len predĺžiť Girgensonsa. Zvedavý som však aj na Butchera, že ako sa rozhodne - vraj aj k nám by mohol ísť. No ja tiež moc nie :-D Tiež mi to príde ako krok vedľa, len vravím, že obzvlášť kroky Yzermana by som hneď nespochybňoval, lebo už neraz sa mu podaril husársky kúsok. Ja verím, že Tampa pôjde ako píla túto sezónu, budú zdravo nasraní. A hlavne dúfam, že už zdraví, prajem im to. Tak tak, povedal by som, že ideálny kontrakt, ktorý bude bežať práve ešte v rokoch, kedy by stále mohol byť na vrchole. Cap hit tiež super. Shattenkirk ozaj musel nechať veľa peňazí na stole, keď podpísal túto zmluvu, ale práve preto, všetka česť Kevinovi. Teoreticky by mohli byť so Smithom aj v jednom páre, či nie? Alebo ako vidíš jednotlivé dvojice v obrane? Ale vyzerá to tak, že sezónu by ste mohli začať na centri so štvoricou Zibanejad-Hayes-Miller-Desharnais.To síce nie je zlé, ale ani nič extra. Som zvedavý, ako po sezóne naložíte s peniazmi, ktoré sa uvoľnia po skončení Nashovej zmluvy. Mladíkov, hlavne spoza mora, by bolo asi lepšie nechať dôkladne rozvíjať. Inak si myslím, že už v takomto zložení ste dosť silní ;-) Tak hlavne bude Pavelec chytať za lepšou obranou, ako vo Winnipegu, no i tak mu moc neverím. Aj tu však platí vlastne to isté, čo pri tom Girardim - nikoho netreba dopredu zatracovať. Už len preto, že nové prostredie môže s hráčom urobiť divy... Hej, Nilsson mal fajn sezónu u nás, ale i tak sa Vancouver opäť \"ukázal\", 2.5 mil. je určite veľa zaňho. Ruff je riadny luxus ako asistent trénera. Za mňa jeden nedocenený tréner. Koľko krát pracoval doslova s ničím a nikdy jeho tím úplne neprepadol. Hlavne vedel pre svoje mužstvo ušiť ten správny herný štýl. Od roku 1997 po 2013 mal naozaj pestrú paletu hráčov. Od defenzívneho/robotníckeho mužstva na čele s Haškom, kde jedinou skutočnou ofenzívnou hrozbou bol Šatan, až po prvé roky po výluke 04/05, kde mal tím plný mladíkov a hrali parádny ofenzívny hokej.
∧ skryť ∧
16.09.2017 - 16:20:43
avatar
Reakcia na: laik, 18.08.2017 - 00:04:24
Jo, nuda. I ked teraz to troska rozprudil rumor o Pastrnakovi a problemoch s novym kontraktom. Osobne som cakal, ze v lete bude znenazdajky vymeneny Duchene, ale ani chyru ani slychu o jeho trade. Pomaly to vyzera tak, ze zacne aj dalsiu sezonu v Colorade, co je podla mojho nazoru zle pre vsetky strany. Pekny uvod od Botterilla... Este tam su zaujimavi hraci, ktorych bu ste mohli podpisat do top9 role. Aj ten Mittlestadt, co som cital, sa uvadza velmi dobre. Girgensons akurat dnes podpisal. Co sa s nim vsak stalo? Mal velmi peknu sezonu 14-15, vysoky pick a aspon tu Top9 produkciu som od neho cakal kazdu sezonu. 34 bodov v 146 zapasoch za posledne dva roky mi pride teda dost slabe. Ako ho vidis v dalsej sezone? Myslis, ze pojde nad 10? Predsa len taky impact nemal zatial(aj kvoli zraneniu), tak by som ocakaval, ze to nebude tak blizko kontraktu McDavida. Na druhej strane, radsej trocha priplatit teraz, kedze si myslim, ze tuto dalsiu sezonu to Jack rozbali naplno a tam by si vypytal este vacsi kontrakt. Nezda sa mi to, ale rad sa budem mylit. Girardi je dobry chlapik, velky bojovnik a zasluzi si respekt, ja mu fandim. Mne ta obrana pride poslabsia a moze sposobovat problem podla mna. Vela bude zalezat od mladych bekov (Sergachev, Koekkoek, Dotchin), ti mozu zlepsit tie zadne rady, ak urobia progres a vybojuju si stale miesto v zostave. Obrovsky respekt pred nim. Je to ojedinele spravanie. Este sa mi pacilo, ako vravel, ze je to len stvorrocny kontrakt, ale dufa, ze aj po nom ostane Ranger a podpise na tri roky a to bude ten sedemrocny kontrakt, ktory mohol dostat inde. :s15: Shattenkirk a Rangers k sebe uplne pasuju. Shattenkirk hra doma, v time, ktory je pravidelne v boji o SC a Rangers maju, co potrebovali - pravorukeho, ofenzivneho obrancu, ktory je top na presilovke. Som rad, ze peniaze nestali v ceste tomuto spojeniu. Na sucasnej obrane sa mi paci aj to, kolko moznosti maju treneri, ako tie pary zlozit. Osobne si myslim, ze Kevin zacne s McDonaghom a Smith bude hrat so Skjeiom. Je dost mozne, ze sa to bude v priebehu sezony menit. Smith vie hrat vyborne obe strany, to je velka vyhoda. Aj Skjei to dokaze, ale preferujem ho nalavo. Neprekvapilo by ma, keby sa to menilo aj v priebehu zapasu, napriklad McD+Smith by chodili v klucovych defenzivnych momentoch na lad a naopak Shatty+Skjei by nastupovali spolu v pripade, ked by Rangers potrebovali skorovat. Je tam vskutku kopa variant a ja sa tesim, ako to AV a spol. poriesia. U Millera som si neni isty, sam Vigneault povedal, ze on ho zatial ako centra nevidi. GM Gorton naopak vravel, ze Miller tam moze nastupovat. Ktovie, ako to nakoniec vyriesia. Preferoval by som zisk nejakeho centra, ale to sa lahsie pise, ako sa taka vymena spravi. Preto je naozaj mozne, ze to takto bude otvaraci zapas vyzerat. Ako vravis, nic extra, ale ak Zibanejad a Hayes spravia dalsi progres (kedze su obaja stale mladi hraci), moze to byt OK. Suhlasim, ze najlepsie by bolo mladych nechat dozriet v Europe, aj sa tak asi stane. Kazdopadne by ma neprekvapilo, keby Andersson dostal par zapasov na skusku, bez toho, aby sa mi zarataval rok ELC. Tie peniaze pojdu na zaplatenie mladych hracov. Zmluvy koncia Veseymu, Hayesovi, Millerov a Skjeiovi. Ak budu mat dobre sezony, v co samozrejme dufam, Rangers budu mat co platit. Mam z toho timu naozaj dobre pocity, tesim sa na sezonu. Mas pravdu, novy start, nove mesto. Vsetko moze byt inak. Sam Pavelec bol prekvapeny, ze Rangers o neho javili taky zaujem, preto dufam, ze vedeli, co robia a videli v nom nieco, co bude moct u Rangers naplno prejavit. Celkovo mi prislo, ze backup brankari dostali velmi pekne zmluvy toto leto. Vdaka za tento pohlad na Ruffa. Na neho sa tiez tesim, v Dallase robil velmi dobru pracu s podobnym defenzivnym materialom, ako bude mat teraz u Rangers, ked tam mal este Demersa, Goligoskiho. Presne tak Rangers chcu hrat a maju tak postavenu obranu, silnu na puku, dobre korculujucu, ofenzivne kvalitnu. Vigneault s Ruffom si vraj skvelo sadli v tychto veciach, ked diskutovali o pripojeni Ruffa k Rangers.
∧ skryť ∧
Ale už nám to o chvíľu začína Toto obdobie už mám rád, začínajú kempy/prípravné zápasy. Som zvedavý na mladíkov, kto si urve voľné miesta - najmä v mojich obľúbených tímoch, no a samozrejme aj na našich. Zatiaľ to ale nevyzerá moc dobre. Keď odrátam Hossu + zranených Gáboríka a Sekeru, tak v najhoršom prípade môže sezónu v NHL začať len 6 Slovákov (Tatar, Daňo, Pánik, Chára, Halák a Budaj; Jurčo a Marinčin podľa budú mňa musieť ešte zabojovať v kempoch)...

Z RFA hráčov už zostali nepodpísaní len dvaja. Anderson podľa mňa čo chvíľa tiež podpíše s CBJ, no Athanasiou by nakoniec naozaj mohol skončiť v tej KHL. Osobne by som sa vôbec nečudoval - lepší zárobok a hlavne šanca reprezentovať Kanadu na OH. Vlastne ma aj celkom prekvapuje, že viacero hráčov nepodpísalo v Európe s vidinou účasti na OH... Som rovnakého názoru. Atmosféra v kabíne Avs musí už byť toxická. Majú tam teraz veľa mladých hráčov, pre ktorých to nie je dobrý príklad.

Z UFA hráčov tam už z väčších mien zostali asi už len hviezdni RW grand-veteráni Jágr, Iginla a Gionta, ktorí už ale možno v NHL skončili. Myslím, že Buffalo už nepodpíše nikoho a o to jedno miesto v útoku zabojujú mladíci. Najväčšie šance majú asi Rodrigues, Bailey, Baptiste a Fasching... U Girgensonsa je odpoveď jasná - Bylsma. On bol práve jedným z tých hráčov, ktorí pod ním doslova trpeli. Zemgus je jednoznačne hráčom, ktorý potrebuje viac voľnosti, aby mohol byť dobrým a produktívnym hráčom. Očakávam od neho o dosť lepší ročník teraz. No on nebol jediný. Na povrch začínajú vyplávať ďalšie problémy, ktoré mali hráči s trénerom. Toto napríklad povedal Bogosian: "...cítil som sa v posledných rokoch ako prikovaný v obrannom pásme, nemohol som hrať svoju hru." alebo Lehner: "...nedával by som to za vinu obrane. My sme vlastne ani poriadne nevedeli, čo máme hrať."

Pri Eichelovi sa stotožňujem s týmto: "Je to najlepší hráč, o ktorom sa prakticky nehovorí" (už si ale nespomínam, že kde som to čítal). Osobne si myslím, že ten kontrakt bude 10-miliónový, možno aj kúsok vyššie, keď to trvá tak dlho. Rozhovory sú však pozitívne, obe strany chcú 8-ročný kontrakt, zostáva už len doladiť sumu. Tipujem to niekde v rozhraní 9-11 M. Treba ho podpísať už teraz, keďže je dosť pravdepodobné, že s každým ročníkom bude jeho cena stúpať.

Súhlas, pri obrane Tampy bude dôležité, aby dobre hrali mladí. Hedman je elitný bek a Dotchin s ním hral slušne na konci sezóny. Sergachev zase môže mať v Stralmanovi veľmi spoľahlivého parťáka, hlavne aj zodpovedného smerom dozadu. No a Koekkoek by potom práve s Girardim nemuseli vytvoriť zlú tretiu dvojicu. Mne v tej obrane Bolts skôr vadí duo Coburn-Šustr, tých by som tam radšej nevidel Ale inak, AK mladí odohrajú, čo sa od nich očakáva, tak to nakoniec vôbec nemusí byť zlá obrana...

Tak tak, takýchto ústupkov je v lige čoraz menej a menej. No je to dobre aj preňho, hrá v tíme, ktorý je preňho srdcovkou a zároveň je to aj dobrý "fit". Predsa len, u Caps mu to napr. až tak nešlo, hoci tam hral v podstate len v 3. páre... No u vás je top4 vlastne jasná a ako píšeš, je super, že je tam viacero možností, že sa dá reagovať na vývoj zápasu. Zvedavý som potom, ako poskladáte 3. dvojicu. Staal by mal stále byť asi bekom číslo 5 a k nemu kto, Holden či DeAngelo? Potom je tam teoreticky ešte Bereglazov, inak ma už nenapadá nik.

O dosť zaujímavejšie by to mohlo byť v tom útoku. Je tam presne 12 hráčov, s ktorými sa ráta do prvého tímu, zvyšok by mohli dostať šancu prospekty. Keď si to tak vezmem, tak je možno aj škoda, že tam ten Hrivík ešte sezónu nezostal... Centri sa ťažko zháňajú, to je fakt. Aj taký PIT ešte stále nezískal toho No. 3 centra. Zibanejad s Hayesom veru budú musieť zabrať. Výhodou ale je, že tam máte pestrú paletu krídelníkov. Pohral som sa trochu s menami a toto mi vyšlo, čo ty na to?

Kreider - Hayes - Zuccarello
Vesey - Zibanejad - Nash
Buchnevich - Miller - Grabner
Puempel - Desharnais - Fast
(Andersson?)

Ruff je určite veľká posila pre váš tím. Skúsenosť sama, však aj po olympiádach chodil (hoc len ako asistent) a myslím, že nejaký kov získal aj na MS ako hlavný tréner Kanady. Vigneault mu pokojne aj polku tímu môže zveriť
29.09.2017 - 13:49:34
avatar
Filip Chytil 21čka letošního draftu byl vyhlášen nejlepším nováčkem v kempu NYR a bude členem prvního týmu. Pro mě velké ale příjemné překvapení
04.10.2017 - 22:31:35
avatar
Reakcia na: Reese, 16.09.2017 - 16:20:43
Ale už nám to o chvíľu začína :fan: Toto obdobie už mám rád, začínajú kempy/prípravné zápasy. Som zvedavý na mladíkov, kto si urve voľné miesta - najmä v mojich obľúbených tímoch, no a samozrejme aj na našich. Zatiaľ to ale nevyzerá moc dobre. Keď odrátam Hossu + zranených Gáboríka a Sekeru, tak v najhoršom prípade môže sezónu v NHL začať len 6 Slovákov (Tatar, Daňo, Pánik, Chára, Halák a Budaj; Jurčo a Marinčin podľa budú mňa musieť ešte zabojovať v kempoch)... Z RFA hráčov už zostali nepodpísaní len dvaja. Anderson podľa mňa čo chvíľa tiež podpíše s CBJ, no Athanasiou by nakoniec naozaj mohol skončiť v tej KHL. Osobne by som sa vôbec nečudoval - lepší zárobok a hlavne šanca reprezentovať Kanadu na OH. Vlastne ma aj celkom prekvapuje, že viacero hráčov nepodpísalo v Európe s vidinou účasti na OH... Som rovnakého názoru. Atmosféra v kabíne Avs musí už byť toxická. Majú tam teraz veľa mladých hráčov, pre ktorých to nie je dobrý príklad. Z UFA hráčov tam už z väčších mien zostali asi už len hviezdni RW grand-veteráni Jágr, Iginla a Gionta, ktorí už ale možno v NHL skončili. Myslím, že Buffalo už nepodpíše nikoho a o to jedno miesto v útoku zabojujú mladíci. Najväčšie šance majú asi Rodrigues, Bailey, Baptiste a Fasching... U Girgensonsa je odpoveď jasná - Bylsma. On bol práve jedným z tých hráčov, ktorí pod ním doslova trpeli. Zemgus je jednoznačne hráčom, ktorý potrebuje viac voľnosti, aby mohol byť dobrým a produktívnym hráčom. Očakávam od neho o dosť lepší ročník teraz. No on nebol jediný. Na povrch začínajú vyplávať ďalšie problémy, ktoré mali hráči s trénerom. Toto napríklad povedal Bogosian: \"...cítil som sa v posledných rokoch ako prikovaný v obrannom pásme, nemohol som hrať svoju hru.\" alebo Lehner: \"...nedával by som to za vinu obrane. My sme vlastne ani poriadne nevedeli, čo máme hrať.\" Pri Eichelovi sa stotožňujem s týmto: \"Je to najlepší hráč, o ktorom sa prakticky nehovorí\" (už si ale nespomínam, že kde som to čítal). Osobne si myslím, že ten kontrakt bude 10-miliónový, možno aj kúsok vyššie, keď to trvá tak dlho. Rozhovory sú však pozitívne, obe strany chcú 8-ročný kontrakt, zostáva už len doladiť sumu. Tipujem to niekde v rozhraní 9-11 M. Treba ho podpísať už teraz, keďže je dosť pravdepodobné, že s každým ročníkom bude jeho cena stúpať. Súhlas, pri obrane Tampy bude dôležité, aby dobre hrali mladí. Hedman je elitný bek a Dotchin s ním hral slušne na konci sezóny. Sergachev zase môže mať v Stralmanovi veľmi spoľahlivého parťáka, hlavne aj zodpovedného smerom dozadu. No a Koekkoek by potom práve s Girardim nemuseli vytvoriť zlú tretiu dvojicu. Mne v tej obrane Bolts skôr vadí duo Coburn-Šustr, tých by som tam radšej nevidel :-D Ale inak, AK mladí odohrajú, čo sa od nich očakáva, tak to nakoniec vôbec nemusí byť zlá obrana... Tak tak, takýchto ústupkov je v lige čoraz menej a menej. No je to dobre aj preňho, hrá v tíme, ktorý je preňho srdcovkou a zároveň je to aj dobrý \"fit\". Predsa len, u Caps mu to napr. až tak nešlo, hoci tam hral v podstate len v 3. páre... No u vás je top4 vlastne jasná a ako píšeš, je super, že je tam viacero možností, že sa dá reagovať na vývoj zápasu. Zvedavý som potom, ako poskladáte 3. dvojicu. Staal by mal stále byť asi bekom číslo 5 a k nemu kto, Holden či DeAngelo? Potom je tam teoreticky ešte Bereglazov, inak ma už nenapadá nik. O dosť zaujímavejšie by to mohlo byť v tom útoku. Je tam presne 12 hráčov, s ktorými sa ráta do prvého tímu, zvyšok by mohli dostať šancu prospekty. Keď si to tak vezmem, tak je možno aj škoda, že tam ten Hrivík ešte sezónu nezostal... Centri sa ťažko zháňajú, to je fakt. Aj taký PIT ešte stále nezískal toho No. 3 centra. Zibanejad s Hayesom veru budú musieť zabrať. Výhodou ale je, že tam máte pestrú paletu krídelníkov. Pohral som sa trochu s menami a toto mi vyšlo, čo ty na to? Kreider - Hayes - Zuccarello Vesey - Zibanejad - Nash Buchnevich - Miller - Grabner Puempel - Desharnais - Fast (Andersson?) Ruff je určite veľká posila pre váš tím. Skúsenosť sama, však aj po olympiádach chodil (hoc len ako asistent) a myslím, že nejaký kov získal aj na MS ako hlavný tréner Kanady. Vigneault mu pokojne aj polku tímu môže zveriť ;-)
∧ skryť ∧
Je to tu. Som velmi rad, NHL chybala.

Mal si pravdu. Anderson podpisal a Athanasiou stale nic. Ta Ducheneova situacia je neuveritelna, na konci vlanajsej sezony sa zdalo takmer nerealne, ze by aj dalsi rocnik zacal v drese Lavin a ono to tak zatial vyzera.

Ta vasa skusenost s Bylsmom je teda dost zla. Pritom v dobe, ked ste ho najali, mi to prislo ako spravny krok. A presne tak isto mi pride angazovanie Housleyho. Vsetko, co som o nom cital, bolo pozitivne. Verim, ze tentokrat uz to bola spravna volba a pod Housleym budete napredovat.

Gratulujem k peknemu kontraktu pre Eichela. Uz len to potvrdit na lade a najlepsie tym, ze vas privedie do play-off. Ako som uz pisal, ja Eichelovi velmi verim tento rok, ze sa uz naplno etabluje medzi absolutnu spicku ligy.

Ako pozeram na najnovsie formacie Tampy, tak sa zda, ze mladi dostanu sancu sa ukazat. Akurat, byt fanusikom Bolts, tak sa desim toho tretieho paru Coburn - Girardi.

Ako si napisal, top 4 je jasna a ano, Staal je zatial oficialnou patkou. Co sa tyka jeho partnera, este to nie je iste, ale v treningu je Staal v pare s deAngelom, takze by to mohol byt prave Anthony. Z toho mam velku radost, je to velmi talentovany bek , mal dobru pripravu a zasluzi si a potrebuje hrat. Proti Holdenovi nemam nic, osobne by som videl v zostave radsej jeho ako Staala, ale urcite v tomto suboji o miesto preferujem mladeho deAngela. Kazdopadne, Nick je skvelou istotou ako siedmy bek, keby to deAngelovi az tak neslo. Velmi peknu pripravu mali z prospektov Rangers aj Neal Pionk a Ryan Graves. Naopak, Bereglazov, od ktoreho som cakal vela, sklamal.

Suhlasim, Hrivik by mal velku sancu prebojovat sa do timu, minimalne ako trinasty forward, ale u Rangers uz stratil trpezlivost. Jeho sucasna situacia v Calgary vsak nevyzera o nic lepsia, z toho, co citam. Navyse sa zranil. Ako pises, Hayes a Zibanejad musia zabrat a obhajit si svoje nove pozicie, ak sa to podari, timu verim, ze moze ist daleko.

Co sa tyka tvojej zostavy, musim povedat, ze som to videl velmi podobne pred kempom ( az na to, ze by som prehodil Zibanejada s Hayesom, prave Mika by mal byt prvym centrom). Ale v kempe ohuril jeden mlady Cech a vybojoval si miestenku v prvom time. Chytil ocaril manazment i trenerov a zasluzene si zahra v NHL uz par mesiacov po svojom drafte. Navyse, on bol velmi mlady i pre tento draft, len pred mesiacom slavil osemnastku. Uzasne. V tejto chvili to vyzera na treningu takto :

Chris Kreider, Mika Zibanejad, Pavel Buchnevich
Rick Nash, Filip Chytil, Mats Zuccarello
Michael Grabner, Kevin Hayes, JT Miller
Jimmy Vesey, David Desharnais, Paul Carey

Teraz ked sa na to pozeram, velmi sa mi tie formacie pacia. Prva lajna mala vlani medzi sebou skvelu chemiu, hodne si rozumeli v ofenzive. Podobne aj tretia lajna bola v tomto zlozeni velmi produktivna. A Chytilova neskusenost je vyvazena dvoma skusenymi matadormi a hlavne excelentnymi utocnikmi Nashom a Zuccarellom. I ta stvrta lajna ma velky potencial, hlavne ak sa Desharnais rozpamata na svoje vykony spred par sezon, mohol by s Veseym vytvorit silnu dvojku. V zostave chyba zatial Fast, lebo je zraneny. Carey velmi prijemne prekvapil v kempe a vybojoval si miesto v otvaracej zostave. Zmeny mozu prist, ak sa Rangers rozhodnu, ze Chytil este nema na celu sezonu v NHL a poslu ho spat do Zlina. V tom pripade sa tie formacie mozu dost obmenit, napriklad tym, ze Miller by siel na centra.

Na Ruffa idu chvaly od clenov realizacneho timu, a vyzdvihuje sa prave jeho skusenost, tak verim, ze aj jeho vplyv na dianie na lade tomu bude odpovedat. Kazdopadne, mam z jeho posobenia dobre pocity.

07.10.2017 - 02:43:20
avatar
V nedelu sa chystam navstivit MSG, kde Rangers hostia Montreal. Po dvoch pre-season, prvy krat na skutocny NHL zapas. snad padne vela golov a bude naco pozerat
07.10.2017 - 12:06:46
avatar
Reakcia na: martiko, 07.10.2017 - 02:43:20
V nedelu sa chystam navstivit MSG, kde Rangers hostia Montreal. Po dvoch pre-season, prvy krat na skutocny NHL zapas. snad padne vela golov a bude naco pozerat :)
∧ skryť ∧
Gratulujem. Urcite to bude skvely zazitok. Dufam, ze prinesies Rangers stastie. Potom, ak budes mat cas a chut, urcite nieco napis, ake to bolo.
07.10.2017 - 13:07:29
avatar
Fans Rangers, ako to tento rok vidíte z Nashom? (produktivita, rola v tíme, spoluhráči v útoku)

< 1 ... 18 19 20 21 22 23 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies