Melnyk verí, že by sa Senators mohli v play-off dostať ďaleko

Majiteľ Senators Eugene Melnyk má po život ohrozujúcej transplantácii v živote iné priority, ale nezabúda ani pozorne sledovať situáciu vo svojom obľúbenom hokejovom tíme. A ten mu v tejto sezóne robí radosť.

Tím už vlastní 14 rokov a len v roku 2007 sa dokázal dostať do finále Stanlehyo pohára. Odvtedy sa nedostal ďalej ako do druhého kola. Melnyk však verí, že tohtoročné mužstvo má na to, aby v play-off zožalo väčšie úspechy.

„Myslím si, že teraz sme sa už konečne dostali z tej trojročnej diery. Bolo to trochu smutné. V jednom z tých rokov sa dostanete do play-off, ale potom vybuchnete. V ostatných sa doň vôbec nedostanete. Teraz je to opäť vzrušujúce,“ povedal Melnyk pre AP.

„Myslím si, že máme potenciál sa najskôr dostať do play-off a potom potenciálne prejsť do druhého, tretieho a dokonca aj do štvrtého kola. Myslím si, že som sa konečne stal opatrným optimistom.“

Melnyk by nebol proti posilneniu tímu pred prestupovou uzávierkou, ale nechce nič preháňať. Dodal, že to všetko závisí aj od priemernej návštevnosti, ktorá je v tejto sezóne o viac ako 2000 divákov nižšia než je kapacita haly.

Zároveň dúfa, že sa čoskoro oznámi zápas pod holým nebom, ktorý sa zorganizuje v hlavnom meste Kanady.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 02. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL