Rinaldo: Už by som bol vo väzení, ak by som urobil to, čo Nyquist

Švédsky útočník Detroitu Gustav Nyquist bol za zákrok na obrancu Minnesoty Jareda Spurgeona, ktorého zasiahol hokejkou do tváre, suspendovaný na šesť zápasov. To sa zdalo byť málo viacerým ľuďom, vrátane Zaca Rinalda.

Kontroverzný útočník, ktorý momentálne pôsobí na „farme“ Bostonu, ponúkol zaujímavú odpoveď, keď mu cez Twitter niekto navrhol, že mal byť Nyquist suspendovaný na desať zápasov.

„Ja už by som bol vo väzení,“ zareagoval Rinaldo.

Rinaldo bol suspendovaný viackrát v NHL i AHL. Svojím príspevkom preháňa, ale jeho pointa je jasná. Aj niekdajší bitkár NHL Brian McGrattan vyjadril nevôľu nad rozhodnutím Oddelenia hráčskej bezpečnosti.

„Pozriete sa mužovi rovno do očí, pichnete ho do tváre a dostanete len šesť zápasov!!! Wau!!!“ napísal na sociálnej sieti.

Pre Nottingham Post uviedol: „Tento incident je asi to najhoršie, čo môžete ako hokejista urobiť. Máte veľké bodyčeky, sporné bodyčeky. Ale to je súčasť hry. Keď sa niekomu pozriete do očí a pichnete ho do tváre, mali by ste za to dostať suspendáciu na aspoň 20 zápasov. Problémom je, že NHL má dvojaký meter.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 02. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL