Majiteľ Senators: Karlssona na Olympiádu nepustíme

Ak sa vedenie NHL rozhodne, že svojich hráčov na Zimné olympijské hry v roku 2018 nepošle, nepočítajte s tým, že kapitán Ottawy Erik Karlsson dostane nejakú výnimku. Majiteľ Senators Eugene Melnyk ho v tom prípade do Pjongčangu nepustí.

Rokovania medzi zainteresovanými stranami nepokročili a stále nevieme, či sa hráči NHL na turnaji ukážu alebo nie. Majiteľ Washingtonu Ted Leonsis však dával už viackrát najavo, že by Alexa Ovečkina na turnaj pustil aj v prípade negatívneho rozhodnutia. Melnyk však v jeho šľapajach nepôjde.

„Nie, nie, bolo by to nie, jasné nie,“ povedal Melnyk pre Ottawa Citizen. „Rozprával som sa o tom s (Danielom) Alfredssonom a rozumie, že by hráči chceli ísť, ale ja to nebudem riskovať. Viete si predstaviť, že by utrpel dlhodobé zranenie, ak by tam išiel? Rozumiete mi? Takto to vnímam.“

Melnyk už má z minulosti skúsenosti so zranením kľúčového hráča na olympijskom turnaji. V roku 2006 sa Ottawe zranil pri reprezentovaní Českej republiky brankár Dominik Hašek. Od zranenia sa už v drese Senators nikdy neobjavil.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 18. 03. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL