Wild sa trápia. Boudreau ešte nikdy neprehral toľko zápasov po sebe

Marec nie je pre tím Minnesota Wild príliš pozitívny. Niekdajší líder Centrálnej divízie sa trápi a zaznamenal počas neho zatiaľ len dve výhry a až osem prehier.

Minnesota v nedeľu podľahla Winnipegu 4:5, aby si pripísala piatu porážku v sérii. Pre jej hlavného trénera Brucea Boudreaua to znamenalo osobný negatívny rekord. Ešte nikdy totiž v NHL neprehral päť zápasov v normálnej hracej dobe po sebe.

V nedeľu tím v prvej tretine prestrieľal Jets 14:7, ale prehral ju 0:3. Prehrával už o štyri góly, no stratu dokázali zmazať. K výhre však nakoniec nepomohla ani celková strelecká prevaha 48:21.

Najhoršie obdobie Wild v tejto sezóne tiež znamená, že tím zaostáva za aktuálnym divíznym lídrom, Chicagom, o sedem bodov. To je poriadny zvrat, keďže ešte mesiac dozadu mali pred svojím rivalom deväťbodový náskok.

Napriek nevydarenému mesiacu však momentálne nie je tím zo St. Paul vo veľkom ohrození absencie v play-off. Pred tretím tímom divízie, St. Louis, má 11-bodový náskok. Pred posledným nepostupujúcim tímom konferencie, Los Angeles, je náskok 17-bodový.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 20. 03. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL