Sharks skomplikovali Oilers tréning: Žiadne svetlo, žiadne brány

Ešte predtým, ako San Jose Sharks v utorok zahanbilo tím Edmonton Oilers výhrou 7:0, sa kalifornský tím prezentoval krokom, ktorý pobúril fanúšikov v meste z kanadskej provincie Alberta.

Edmonton bol totiž v utorok dopoludnia nútený trénovať bez bránok a bez osvetlenia. V hale SAP Center Sharks zakazujú rozsvecovať svetlá pred 11:30. Posledný tréning Oilers pred utorkovým zápasom sa začal skôr.

Kalifornský tím tak len dodržal svoje nariadenie. Toto nariadenie však platilo počas celej sezóny, no prakticky všetky tímy, ktoré chceli trénovať skôr, dostali výnimku. Nie počuli prvýkrát až Oilers pred duelom play-off.

Ryan Rishaug z TSN tiež informoval, že skupina hráčov Edmontonu chodí pravidelne na ľad hneď ráno, aby pracovali na svojej streľbe s asistentom trénera. Tentokrát však nemali na čo strieľať. Pracovníci haly im nepripravili brány.

Pre zachovanie objektivity však treba podotknúť, že Edmonton mal dohodnutý svoj tréning na 11:30, keď sa už v hale svietiť môže aj podľa daného nariadenia. Oni sa však rozhodli odštartovať tréning o čosi skôr. Sharks tak nemali povinnosť svietiť skôr a len sa rozhodli neurobiť láskavosť.

The Oilers were forced to practice in the dark, with no nets in San Jose today. pic.twitter.com/KVP5BEyUwv

— Faizal Khamisa (@SNFaizalKhamisa) April 18, 2017



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 19. 04. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL