Eichel vraj nepredĺži zmluvu, ak Bylsma zostane trénerom Sabres

O napätých vzťahoch medzi určitou skupinou hráčov Buffala a ich trénerom Danom Bylsmom sa už písalo počas sezóny. A ani po jej skončení tomu nie je koniec. Paul Hamilton z miestneho rádia WGR 550 prišiel v stredu so zaujímavou informáciou.

Podľa neho nie je hviezdny mladík Jack Eichel ochotný predĺžiť svoju zmluvu so Sabres, pokiaľ Bylsma zostane trénerom tímu. Jeho trojročný nováčikovský kontrakt vyprší po budúcej sezóne.

Dvadsaťročný Američan absolvoval minulý týždeň výstupný pohovor s generálnym manažérom Timom Murrayom, počas ktorého bol vraj veľmi otvorený a vyjadril svoje sklamanie a frustráciu z výsledkov mužstva. To v tejto sezóne skončilo posledné v Atlantickej divízii.

K týmto informáciám sa v stredu pre agentúru AP vyjadril aj hráčov agent Peter Donatelli, ktorý povedal: „Tieto správy sú 1000% nepravdivé. Má rád Pegulovcov (majiteľov tímu, pozn. red.) a chce byť dlhoročným hráčom Sabres. Má rád aj Tima (Murraya).“

Druhý hráčov zástupca, Peter Fish, tiež prezradil, že po výstupných rozhovoroch bol Eichel nadšený z toho, aké plány do budúcej sezóny mu generálny manažér i samotný tréner predložili.

Minulý týždeň sa generálny manažér postavil na stranu trénera a povedal, že Bylsma sa vráti na lavičku tímu aj v tretej sezóne. Pripustil však, že konečné rozhodnutie bude mať majiteľ Terry Pegula, s ktorým sa mal stretnúť tento týždeň.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 20. 04. 2017 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL