Sakic očakáva, že Duchene do kempu nakoniec príde

Napriek rôznym špekuláciám očakáva generálny manažér tímu Colorado Avalanche, Joe Sakic, že hviezdny útočník Matt Duchene nakoniec do tréningového kempu tímu príde.

„Je pod zmluvou a očakávam, že tu 14. septembra bude. Dovtedy tu byť nemusí. Nie každý prichádza do kempu skôr. Predpokladám, že 14. septembra tu bude,“ uviedol Sakic pre BSN Denver.

Duchene, ktorý má vo svojej zmluve platné ešte dva roky, nie je momentálne v Denveri, kde už väčšina jeho spoluhráčov spolu trénuje na neformálnych tréningoch. Aj tento fakt podporil špekulácie o jeho odchode z Colorada.

„O to sa práve teraz strachovať nemusím. Tréningový kemp sa začína vo štvrtok. Momentálne tak o ničom premýšľať nemusíte. Kemp tu nebude do 14. septembra a od každého pod zmluvou očakávame, že tu vtedy bude tak ako každý rok,“ skonštatoval Sakic.

Dvadsaťšesťročný Duchene bol v roku 2009 draftovou trojkou a v minulej sezóne doplatil na formu svojho tímu. V 77 zápasoch zaznamenal len 18 gólov a 23 asistencií, pričom nazbieral až 34 mínusových bodov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 09. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL