Hráči, ktorí v utorok podpísali skúšobné zmluvy

To, že už tréningové kempy klopú na dvere, dosvedčuje aj skutočnosť, že sa profesionálne skúšobné zmluvy oznamujú vo väčšej miere. V utorok ich opäť podpísalo viacero hráčov.

Do kempu Los Angeles Kings prídu aj títo siedmi hráči: Tomas Sholl (brankár), Clayton Kirichenko (obranca), Samuel Kurker, Shane Walsh, Jamie Devane, Evan Winger, Matt Marcinew (všetko útočníci).

Tím Montreal Canadiens pozval aj útočníkov Aexandreho Gouleta, Maxima Fortiera, Jamesa McEwana a Jordana Boucher-Goulda.

Útočník so zvučným menom, Daniel Winnik, sa dohodol na skúške s tímom Minnesota Wild. Tridsaťdvaročný rodák z Toronta hral vlani za Washington. V 72 dueloch si pripísal 12 gólov a 13 asistencií.

Dvom hráčom dá šancu Ottawa Senators – obrancovi Charles-David Beaudoinovi a útočníkovi Brendanovi Woodsovi. Jej rival, Toronto Maple Leafs, pozval do kempu aj obrancu Marc-Oliviera Duquettea.

Krídelník Casey Bailey, ktorý vlani odohral sedem duelov za Senators, podpísal profesionálny skúšobný kontrakt s tímom New York Islanders a v susednom New Jersey sa v kempe Devils predstaví center Nicolas Guay.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 13. 09. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL