Dobrá správa z Minnesoty: Parise začal opäť trénovať

Hviezdny útočník Zach Parise vynechal prvé dva zápasy tímu Minnesota Wild pre zdravotné problémy, ale v pondelok potešil fanúšikov klubu, keď sa znova objavil na ľade a trénoval.

V pondelok absolvoval kompletný tréning, vrátane intenzívnych šprintov na jeho konci. Jeho tím odohrá najbližší zápas až vo štvrtok v Chicagu, a tak má na pohľad dosť času na to, aby sa pripravil na zápas. On ani tréner sa však teraz nechcú k žiadnemu termínu viazať.

„On bude tým človekom, ktorý spoločne s doktormi povie, že je pripravený hrať. Nie ja,“ skonštatoval Bruce Boudreau pre Star-Tribune.

Tridsaťtriročný hokejista chce byť s návratom opatrný, aby si zranenie neobnovil. Viaceré médiá v lete informovali, že ho trápia problémy s chrbtom. On však v pondelok povedal, že nešlo o chrbát. Zranenie však odmietol špecifikovať.

„Nezáleží na tom, čo to je. Je to vždy ťažké. Chcete sa uistiť, že sa budete cítiť opäť normálne a že budeme schopní robiť veci, ktoré by ste mali byť schopní robiť. Myslím si, že práve to ma trochu spomalilo,“ poznamenal Parise.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 10. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL