Erik Karlsson sa k tímu na tripe nepripojí

Hviezdny obranca Erik Karlsson sa nepripojí k tímu Ottawa Senators na aktuálnom tripe po západnej časti Kanady. Do akcie by sa však mohol vrátiť už budúci týždeň.

Dvojnásobný víťaz Norrisovej trofeje zostáva v hlavnom meste Kanady, kde bude pracovať na svojej kondícii. Najbližší zápas odohrá Ottawa po tripe v utorok proti Vancouveru.

„Dúfame, že bude hrať v určitom bode budúceho týždňa,“ povedal pre klubový web generálny manažér Pierre Dorion. „Nenastal žiaden problém. Ešte pred odchodom sme hovorili, že najlepšie pre neho bude, ak sa bude pripravovať každodenným korčuľovaním so Sheanom Donovanom.“

Karlsson by už mal byť zotavený z letnej operácie členka a momentálne pracuje na kondičnej stránke, aby bol po návrate schopný hrať svojich tradičných 25 až 30 minút. „Keď máte hrať toľko minút, musíte byť vo forme,“ poznamenal Dorion.

Pokiaľ ide o druhého zraneného obrancu, Johnnyho Oduyu, u neho je šanca, že by sa mohol k tímu pripojiť v Calgary a hrať v sobotnom zápase proti Edmontonu. Tímu momentálne v obrane vypomáhajú mladíci z „farmy“, Thomas Chabot a Christián Jaroš.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 12. 10. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL