Nemáte ešte dres z novej kolekcie? Nájdete ho na Fanda-NHL.sk

Nová sezóna NHL už začala a s ňou aj nová éra dresov. Tie si teraz môžete pridať do svojej zbierky aj vy. Najväčší fanshop NHL v strednej Európe, Fanda-NHL.sk, vám ponúka horúcu novinku aj so zľavou!

Medzi zhruba 10 000 produktmi s tematikou NHL sa nachádzajú aj nové dresy od spoločnosti Adidas, ktorá ich začala kanadsko-americkej lige dodávať práve od tejto sezóny. Teraz si ich môžete zakúpiť s 11% zľavou.



Medzi novinkami na Fanda-NHL.sk však nájdete aj iné novinky z kolekcie Adidas, vrátane kvalitných tričiek, mikín a šiltoviek. Zakúpiť si môžete trebárs aj tričko Tomáša Tatara, Zdena Cháru či iných hokejových hviezd.

Nová sezóna je neštandardná aj tým, že v nej prvýkrát hrá až 31 klubov. Ak ste začínajúcim fanúšikom tímu Vegas Golden Knights, v ponuke nájdete aj dresy, tričká, mikiny, šiltovky a iné produkty tohto nováčika NHL.

Zhruba tri tisíc produktov v internetovom obchode je k dispozícii na okamžité odoslanie. Pri objednávke nad 100 eur poštovné neplatíte a do 30 dní máte pri všetkých objednávkach možnosť produkt vrátiť bez dodatočných poplatkov.

Ak uprednostňujete pri nákupe osobný kontakt a možnosť si veci vyskúšať, môžete cez pracovné dni navštíviť aj kamennú predajňu, ktorú nájdete na Šancovej ulici v Bratislave. Obchod nájdete aj na Facebooku.


Autor: PR článok | Vydané: 18. 10. 2017 | Rubrika: Magazín


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL