Súper potrestal jeho vylúčenie trikrát. Gudbranson bol suspendovaný + video

Obranca Vancouveru Erik Gudbranson to vo štvrtkovom zápase proti Bostonu prehnal s tvrdosťou a pykal za to dvojnásobne. Okrem vylúčenia od rozhodcov si neskôr vyslúžil aj dodatočný trest od NHL.

Pre 25-ročného Kanaďana sa spomínaný duel v TD Garden skončil už v siedmej minúte, keď zrámoval útočníka Bruins Franka Vatrana. Za narazenie na mantinel bol vylúčený do konca zápasu. Hneď po zákroku sa ešte pobil s pomstiteľom Timom Schallerom. Za 75 sekúnd na ľade nazbieral 20 trestných minút.

Oddelenie hráčskej bezpečnosti si Gudbransona predvolalo a po vypočutí mu udelilo jednozápasovú suspendáciu. Tú si odpykal hneď v piatok, keď Canucks navštívili Buffalo. Prišiel aj o takmer 19 000 amerických dolárov z platu. V nedeľu proti Detroitu už môže hrať.

Kým Vatrano sa zo zákroku otriasol a v zápase pokračoval, pre Vancouver bolo päťminútové oslabenie zlomové. Za stavu 1:1 počas neho inkasoval trikrát a napokon prehral 3:6. Trest si za Gudbransona odsedel Jake Virtanen, ktorý musel na trestnej lavici veľmi trpieť.




Autor: Marián Masaryk | Vydané: 21. 10. 2017 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL