Réway si vyžiadal voľno. Chce sa zamyslieť nad budúcnosťou!

Talentovaný slovenský útočník Martin Réway to má v tejto sezóne ťažké. V piatok nehral v zápase nižšej AHL, pretože potreboval voľno. Nie však fyzické, ale mentálne.

Réway nehráva za Laval Rocket pravidelne, pretože stále kondične zaostáva. Má na ľade svetlé chvíle, väčšinu času sa však trápi. Sám už priznal, že ho situácia frustruje. Zdravotné problémy a viac ako ročná pauza si však vyžiadali svoju daň.

Odporúčame:
Réway o úvode sezóny: Je to ťažké na psychiku

Dvadsaťdvaročný pražský rodák necestoval so svojím tímom do Rochesteru, pretože požiadal vedenie Canadiens o pár dní voľna, aby sa zamyslel nad svojou budúcnosťou. Tím súhlasil a tiež sa jeho budúcnosťou bude zaoberať. Čo bude potom, je v tomto bode neznáme.

„Požiadal nás o čas na sebareflexiu a my sme mu vyhoveli. Martin bol s nami otvorený od začiatku. Bez ohľadu na to, aké bude jeho ďalšie rozhodnutie, akceptujeme ho,“ povedal tréner Lavalu Sylvain Lefebvre pre RDS.

Réway pred piatkom odohral päť zápasov z ôsmich a vždy, keď nehral, to bolo preto, aby nehral dva zápasy v priebehu dvoch dní. V tých, čo odohral, zaznamenal dve asistencie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 10. 2017 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL