Okrem Cehlárika trápi na „farme“ zranenie aj Jaroša + video

V nižšej Americkej hokejovej lige stále absentuje pre zranenie útočník Peter Cehlárik, ktorý vlani debutoval za Boston Bruins. Teraz sa k nemu so zdravotnými problémami pripojil aj obranca Christián Jaroš, ktorý svoj debut v NHL absolvoval v tejto sezóne.

Cehlárik, ktorý v prvých piatich zápasoch v drese Providence zaznamenal tri góly a tri asistencie, naposledy hral 21. októbra a odvtedy absentoval pre zranenie dolnej časti tela. Nehral ani v piatok a podľa Marka Divvera by nemal hrať ani v sobotu. Jeho stav sa však posudzuje na dennej báze.

Jaroš vynechal prvý zápas v piatok, keď chýbal Belleville pre zranenie, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Syracuse. Nepríjemne sa zrazil so súperom, ktorého lakeť zasiahol jeho hlavu:

This looks to be the play where #Sens prospect Christian Jaros was injured in the #Bsens last game: pic.twitter.com/BfxstUj5de

— MaxTheLimitSens (@MaxTheLimitinfo) November 3, 2017

Druh zranenia košického rodáka nepoteší, pretože podľa denníka Ottawa Sun by mohlo ísť o otras mozgu. Dĺžka absencie je teda nešpecifikovaná. Jaroš odohral za Belleville doteraz deväť zápasov so ziskom gólu a štyroch asistencií. V NHL odohral za Ottawu dva bezbodové zápasy.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 04. 11. 2017 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL