Miles Wood ukončil gólový pôst prvým hetrikom v kariére + video

Útočník Miles Wood pomohol New Jersey k cennému víťazstvu 7:5 nad Chicagom troma gólmi a jednou asistenciou. Hetrik bol pritom jeho prvý od príchodu do kanadsko-americkej NHL.

„Určite sú to dobré pocity,“ povedal po úspešnom zápase. „V prvej tretine sme boli trochu nevýrazní, ale ako mužstvo sme vedeli, že v druhej a tretej tretine na to odpovieme. Takýto charakter má naše mužstvo. Je zábavné byť jeho súčasťou.“

Wood strelil svoj prvý gól vo štvrtej minúte prvej tretiny, keď vyrovnával na 1:1. Na konci prvej tretiny znižoval na 2:4. V druhej tretine prihrával na gól Briana Gibbonsa (6:4) a v úvode tretej tretiny spečatil hetrik posledným gólom zápasu.

Dvadsaťdvaročný rodák z Buffala má po nedeli na konte šesť gólov a tri asistencie v 16 zápasoch. Doteraz v NHL odohral 77 stretnutí, v ktorých vsietil 14 gólov. Dokopy má na konte 26 bodov.

Pre Wooda bol nedeľný zápas druhý v tejto sezóne, v ktorom získal viac ako jeden gól i viac ako jeden bod. V minulosti mal dva viacbodové zápasy, pričom v jednom z nich strelil dva góly. V nedeľu ukončil 11-zápasové gólové suchoty.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 13. 11. 2017 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL