Landeskog sa dočkal. Na prvý hetrik potreboval vyše 400 zápasov! + video

Kapitán tímu Colorado Avalanche sa vo štvrtkovom zápase proti Washingtonu dočkal významného míľnika. Gabriel Landeskog v ňom konečne zaznamenal svoj prvý hetrik v NHL, ktorým prispel k výhre 6:2.

Gabriel Landeskog of the @Avalanche scored the first hat trick of his NHL career (445 GP). #NHLStats #WSHvsCOL pic.twitter.com/9NoQmZREsm

— NHL Public Relations (@PR_NHL) November 17, 2017

Dvadsaťštyriročný švédsky krídelník otvoril skóre duelu už po 17 sekundách hry. V 45. minúte premenil trestné strieľanie a poslal Colorado vedenia 4:1. Tretí gól pridal 26 sekúnd pred koncom v presilovej hre. Vyhlásili ho za prvú hviezdu.

„Našej formácii to ide. Vypláca sa naša tvrdá práca a túžba rozhodovať zápasy. Vieme, čo dokážeme, len to musíme všetci spolu ukázať. Presne to sme dnes urobili a musíme v tom pokračovať,“ povedal Landeskog, ktorý pochválil spoluhráčov z útoku Nathana MacKinnona a Mikka Rantanena.

Rodák zo Štokholmu sa dočkal prvého hetriku až vo svojom 445. zápase. Spolu v nich pritom nastrieľal 126 gólov a pridal 167 asistencií. Po 17 dueloch tejto sezóny má na konte osem gólov a šesť prihrávok. Je najlepším strelcom tímu.




Autor: Marián Masaryk | Vydané: 17. 11. 2017 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL