Tkachuk bol suspendovaný za nešportové správanie + video

Mladý útočník tímu Calgary Flames, Matthew Tkachuk, už bol v tejto sezóne potrestaný Oddelením hráčskej bezpečnosti NHL a ďalší trest by sa mohol k nemu blížiť.

Tkachuk potvrdil svoju povesť v stredu, keď počas prvej tretiny zápasu proti Torontu pichol hokejkou útočníka Maple Leafs Matta Martina, ktorý sa dostal do šarvátky. V tom čase bol však Tkachuk na striedačke a zákernosť sa snažil urobiť nenápadne.

Za podobný prečin bol devätnásťročný syn Keitha Tkachuka suspendovaný na jeden zápas v novembri. Vtedy sekol do nohy Lukea Witkowskiho z Detroitu, ktorý v danom momente odchádzal do šatne po bitke s Brettom Kulakom.



DOPLNENÉ 07.12.2017 o 18:07: Oddelenie hráčskej bezpečnosti NHL oznámilo, že mladý útočník Calgary absolvuje vo štvrtok pojednávanie, na ktorom bude vysvetľovať svoje nešportové správanie. Rozhodnutie disciplinárky by malo byť známe ešte pred večerným zápasom proti Montrealu.

DOPLNENÉ 08.12.2017 o 06:08: Tkachuk bol opäť, tak ako v novembri, suspendovaný na jeden zápas bez platu. Znamená to, že príde o 11 280 amerických dolárov a po absencii vo štvrtkovom zápase si znova zahrá v sobotu proti Vancouveru.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 12. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL