Držiteľ permanentky sa stal na chvíľu brankárom Blues

Pracovník vo firme zaoberajúcou sa výrobou a servisom predajných aov si na chvíľu splnil svoj sen – nečakane sa z držiteľa permanentky stal brankár tímu St. Louis Blues.

Tyler Stewart sa zapojil do predzápasového rozkorčuľovania a zo šatne tímu sledoval prvú tretinu zápasu proti Dallasu, pretože počas dopoludňajšieho tréningu utrpel zranenie dolnej časti tela Carter Hutton a Ville Husso nestíhal prísť včas zo San Antonia.

Dvadsaťpäťročný bývalý juniorský brankár tak začal duel ako náhradník Jakea Allena a túto funkciu zastával takmer celú prvú tretinu, kým sa v hale neobjavil Husso a on sa mohol vrátiť na tribúnu k svojej manželke a matke.

„Samozrejme, že to bolo ako splnený sen. Mať šancu počuť predzápasovú reč trénera Mikea Yea bolo teda niečo. Nikdy na to nezabudnem. Toto bol môj vianočný darček,“ priznal Stewart, ktorý mal na sebe dres s číslom 98 a počas rozkorčuľovania chytil aj niekoľko striel.

From season ticket holder to @StLouisBlues backup goalie then back to season ticket holder, it's been a wild night for Tyler Stewart. A dream come true? "100 percent. Crazy. It was awesome." #AllTogetherNowSTL pic.twitter.com/OD4YvEATfM

— FOX Sports Midwest (@FSMidwest) December 8, 2017



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 12. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL