Ottawa požiada Karlssona o zoznam tímov, do ktorých nechce byť vymenený

Tím Ottawa Senators nemôže byť spokojný s tým, na čom momentálne je. Aj preto údajne požiada všetkých 10 hráčov s klauzulou o nevymeniteľnosti, aby si pripravili zoznam tímov, do ktorých by nechceli byť vymenení. Týka sa to aj kapitána Erika Karlssona.

„Povedali mi, že to stopercentne neznamená, že Erik Karlsson bude vymenený. Len to otvára tú možnosť,“ skonštatoval Elliotte Friedman zo Sportsnet.

Táto taktika je podobná ako tá v roku 2011, v ktorom Senators požiadali všetkých dotknutých hráčov o to isté. Nakoniec boli vymenení Mike Fisher, Chris Kelly a Alex Kovaľov.

Dvadsaťsedemročný Karlsson sa po sezóne 2018/19 môže stať obmedzeným voľným hráčom a už sa nechal počuť, že žiadnu zľavu tímu v rokovaniach neposkytne. Podľa Nicka Kypreosa nepotešil takýmto verejným vyhlásením majiteľa klubu Eugenea Melnyka.

A hoci by si to niektorí fanúšikovia nevedeli predstaviť, Kypreos navrhuje, aby Senators hviezdneho obrancu vymenili. „Ja by som ho vymenil. Nedáva zmysel platiť mu 12 až 13 miliónov dolárov, ak nebudete mať peniaze na vybudovanie konkurencieschopného mužstva okolo neho,“ poznamenal.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 10. 12. 2017 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL