Pánik si dnes zrejme opäť nezahrá. Čo sa s ním stalo?

Čo sa s ním stalo? Nepomohlo jeho presúvanie zostavou ani pobyty na tribúne. Slovensý útočník v službách Chicaga, Richard Pánik, sa trápi. A nevie sa nájsť. Opäť by sa tak mal v stredajšom zápase vrátiť na tribúnu.

V zápase proti Rangers dostane šancu v prvom útoku Vinnie Hinostroza, ktorý bol v nedeľu na ľade pri dvoch góloch Blackhawks a v posledných dvoch zápasoch zakaždým asistoval. „Dodáva nám trochu viac energie,“ poznamenal tréner Joel Quenneville.

Energia je niečo, čo v ostatnej dobe svojmu tímu Pánik dodáva len zriedka. Body sú niečo, čo v poslednom čase nedodáva vôbec. Nebodoval už v 11 zápasoch po sebe, neskóroval v 25 dueloch od 21. októbra. Pri hre v plnom počte hráčov na ľade nedal gól v 31 dueloch.

Ak sa nestane v deň zápasu nič nečakané, zdravým náhradníkom bude v piatom zápase z ostatných deviatich. Ak sa nedokáže čoskoro chytiť, táto sezóna bude pre neho po tej minulej obrovským sklamaním. A to začal dobre – s piatimi gólmi a troma asistenciami v prvých deviatich dueloch.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 01. 2018 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL