Bogosian sa zranil na tréningu, ktorý okorenila potýčka + video

Streda nebola pre Buffalo najlepší deň. Na tréningu sa udialo až príliš vecí, ktoré na ňom nechcete. Jednou z nich bola potýčka medzi spoluhráčmi, druhou zranenie, ktoré utrpel Zach Bogosian.

Bogosian utrpel zranenie dolnej časti tela, o ktorom si Bob McKenzie z kanadskej televízie TSN myslí, že by mohol byť členok. Vynechať by preň mal štyri až šesť týždňov.

Bogosian slams hard into the wall, needs to be helped off the ice. Looked like he couldn't put any weight on his left leg #Sabres @WKBW pic.twitter.com/eDa2RWKJNd

— Matthew Bové (@Matt_Bove) January 10, 2018

Dvadsaťsedemročný rodák z newyorskej Masseny odohral v tejto sezóne len 18 zápasov, v ktorých zaregistroval jednu asistenciu. V priemere hrával viac ako 19 minút na zápas. Sezónny debut zažil pre zranenie z prípravy až 1. decembra.

Pokiaľ ide o konflikt, nastal medzi Evanderom Kaneom a Justinom Falkom. Najskôr išlo o výmenu názorov, v ktorej Falk obvinil Kanea, že je sebcom. Následne do neho strčil a zrodila sa aj fyzická potýčka. Tréneri oboch kohútov rozdelili. Obaja si konflikt potom urovnali a po tréningu z neho nerobili veľkú vec.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 01. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL