Nashville ako prvý tím oslavuje postup do play-off

Predators sú oficiálne späť na svojej ďalšej ceste za Stanleyho pohárom, ku ktorému boli vlani najbližšie vo svojej histórii. Nashville sa v piatok stal prvým tímom NHL, ktorý si v tomto ročníku zaistil miestenku v play-off. Mohla za to výhra 4:2 nad Coloradom.

Najlepší tím NHL zaknihoval v piatok 13. výhru z posledných 14 zápasov a štvrtýkrát po sebe si zahrá vo vyraďovacích bojoch. V klubovej histórii do nich „Predátori“ postúpili celkovo 11-krát.

Predators teraz budú bojovať najmä o Prezidentovu trofej. Momentálne sú s bilanciou 47-14-10 a 104 bodmi prví s náskokom štyroch bodov pred Tampou Bay a ôsmich bodov pred Bostonom.

Z hľadiska prvého kola play-off má Nashville zatiaľ pohodlné postavenie. Na prvom mieste Centrálnej divízie má desaťbodový náskok pred Winnipegom, na prvom mieste Západnej konferencie deväťbodový pred Vegas.

Pripomeňme, že Nashville v doterajšej histórii nezískal ani divízny titul, ani Prezidentovu trofej. Na začiatku sezóny možno zaostával trochu za očakávaniami, ale ako je vidno, formu načasoval na to správne obdobie.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 03. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL