Predators nie sú spokojní so svojou hrou proti Coloradu

Tím Nashville Predators vyhráva v sérii prvého kola play-off proti Coloradu 2:0 na zápasy, no spokojnosť s priebehom série u neho nevládne. V prvom zápase na ľade Avalanche chce hrať minuloročný finalista lepšie.

Predators v oboch domácich zápasoch nevyšiel úvod, keď v oboch inkasovali prvý gól z prvej strely na bránu. Colorado síce vedenie neudržalo, ale štyrikrát dokázalo odpovedať na gól súpera do dvoch minút.

„Nie sú tu, aby sa učili. Sú tu, aby vyhrali. To môžete vidieť jasne,“ povedal obranca Mattias Ekholm. „Hrali dosť dobre. Myslím si, že sa určite dokážeme zlepšiť, ale i tak je celom fajn, že máme dve výhry napriek tomu, že sme nepodali naše najlepšie výkony. Hovorí to veľa o našom tíme, no dokážeme hrať lepšie.“

Nashville vyhral posledných 12 zápasov proti denverskému tímu, ktorý ukázal, že nie je pripravený byť takým outsiderom, za akého ho väčšina ľudí pred sériou považovala. Teraz sa, navyše, vráti domov, kde sa mu v tejto sezóne darilo viac.

„Mali sme niekoľko striedaní, počas ktorých sme hrali dobre a napĺňali náš potenciál. Musíme tak hrať častejšie. Musíte sa pokúsiť nájsť svoj rytmus,“ skonštatoval útočník Viktor Arvidsson.

Tretí zápas, ktorý sa odohrá v pondelok, bude mimoriadne dôležitý pre oba tímy. Ak vyhrá Colorado, bude späť v hre. Ak vyhrá Nashville, bude viesť 3:0 a postup bude mať na dosah. Favorit vie, čo od tohto duelu čakať.

„Myslím si, že existuje myšlienka, že Colorado nie je až také dobré. Nepochádza odo mňa a ani z našej šatne. My vieme, proti čomu stojíme a vieme, ako musíme hrať v pondelok večer,“ dodal tréner Peter Laviolette.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 04. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL