Jets veľmi pochybujú, že bude Myers v utorok hrať

Tretí zápas série medzi Winnipegom a Minnesootu nedohral kľúčový obranca Jets Tyler Myers. Vyzerá to tak, že jeho zdravotný stav mu neumožní vrátiť sa do akcie v zápase číslo štyri.

Odporúčame:
Jets sa v nedeľu zranil Tyler Myers + video

Myers bol na ceste späť do Winnipegu, aby sa ho ujali doktori a snažili sa ho dať čo najskôr dokopy. Podľa Darrena Dregera z televízie TSN je pritom veľmi nepravpedodobné, že stihne štvrtý zápas, ktorý je na programe v utorok.

Myers opustil predošlý zápas po kolízii s útočníkom Wild Marcusom Folignom. Pri nej si vraj obnovil svalové zranenie. Kanadský tím jeho špecifiká oficiálne neposkytol.

Niektorí ľudia medzitým obvinili Foligna z toho, že po strate rovnováhy sa snažil na ľad poslať Myersa úmyselne. Ten však zvedavým novinárom pripomenul, že boli obaja spoluhráčmi v Buffale.

„Nie, úprimne, neudrel som ho cielene do kolena. Mal som v rukách hokejku a snažil som sa chytiť čohokoľvek, čoho som mohol predtým, ako som spadol. Som si istý, že toto hovoria fanúšikovia Winnipegu, ale ja sa nepokúšam zraniť nikoho, najmňä nie dobrého priateľa,“ poznamenal Foligno.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 04. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL