Jets vedia, že sa musia zlepšiť. O bránkovisko sa neobávajú

Hráči Winnipgu ani chvíľu neváhali a jasne povedali, že vo štvrtom zápase série proti Minnesote musia byť lepší. Vedia, že musia zlepšiť veľa vecí, ale bránkovisko k nim nezapočítavajú.

Jets vstúpili do play-off tým správnym spôsobom a doma vyhrali presvedčivo oba zápasy. V St. Paul však v nedeľu prehrali 2:6, a tak sa v utorok budú chcieť opäť dostať na víťaznú stranu, aby mohli doma skúsiť spečatiť postup.

„Boli sme ďaleko od toho, ako by sme mali hrať. Musíme aj ich pochváliť, pretože hrali dobre. Musíme byť vo štvrtom zápase pripravení na to, že budú vo svojej hale hrať tvrdo,“ povedal obranca Ben Chiarot.

Brankár Connor Hellebuyck inkasoval šesť gólov z 22 striel a v druhej tretine musel bránu opustiť. Jeho spoluhráči však vinu zobrali na seba a vo svojho brankára číslo jeden majú plnú dôveru.

„Hellebuyck je mentálne jedným z najsilnejších brankárov, s ktorými som hral. Príliš ho to netrápi. Je to chlapík v pohode. Inkasoval šesť gólov, ale nemyslím si, že o tom príliš premýšľal. Na štvrtý zápas bude pripravený. Bude rovnakým brankárom akým bol celý rok,“ poznamenal Chiarot.

„Hellebuyck je skutočným profíkom. Vždy si po zápase myslí, že mohol pár gólov chytiť. Ja si však nemyslím, že tentokrát mohol. My musíme urobiť lepšiu prácu v čistení predbránkového priestoru. Nemyslím si, že videl puk pri väčšine gólov, ktoré dostal. Aj na to by však povedal, že ich mal vidieť. Je to súťaživý chlapík a vieme, že bude na ďalší zápas pripravený,“ pridal sa Josh Morrissey.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 04. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL