Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Budaj sa stal prvou hviezdou zápasu


V piatich nočných zápasoch sa predstavili štyria hokejisti zo Slovenska. Do kanadského bodovania sa zapísali dvaja. V bráne Colorada nastúpil Peter Budaj, ktorý sa stal hviezdou zápasu.

Pittsburgh privítal na svojom ľade Montreal. V zápase proti sebe nastúpili slovenskí hokejisti Tomáš Surový a Richard Zedník. Obaja sa zapísali do kanadského bodovania. Najprv bod zaznamenal Tomáš Surový. V 27. minúte strelil presilovkový gól, ktorým Pens znížili na 2:3. Hneď po góle Tomáša Surového si asistenciu zapísal Zedník, ktorý v 31. minúte prihrával na Kovalevov gól. Opäť v presilovke piatich proti štyrom. Pittsburgh Montreal potrápil, ale nakoniec sa práve hráči Canadiens tešili z víťazstva 6:5.

peter budajColorado na svojom ľade hostilo Edmonton. V bráne Colorada stál slovenský brankár Peter Budaj. Odchytal celý zápas. V každej tretine dostal jeden gól. Inkasoval tri góly z 27 striel. Zápas sa po šesťdesiatich minútach skončil nerozhodne a o víťazovi nerozhodlo ani predĺženie. Na rad prišli Budajove „obľúbené“ samostatné nájazdy. Dnes sa ako tak držal - inkasoval z nich iba jeden gól. Jediným hráčom, ktorý prestrelil banskobystrického rodáka bol Samsonov. Colorado nadalo ani jeden gól z nájazdu a preto zápas prehralo 3:4 po samostatných nájazdoch. Po zápase bol za prvú hviezdu zápasu označený Peter Budaj.

Slováci v akcii:
Richard ZEDNÍK (MON): 1a, 3str, -2, 2tmin, odohral 17:46
Tomáš SUROVÝ (PIT): 1g, -1, 2str, 6tmin, odohral 12:09
Milan BARTOVIČ (CHI): +/-0, 1str, odohral 9:31
Peter BUDAJ (COL): dostal 3 góly, mal 24 zákrokov, odchytal 65:00

NHL Ice:
Edmonton sa s Coloradom stretov v 100. vzájomnom stretnutí. ... Brankár Aubin chytal za Toronto po prvýkrát. Zápas vyhral. ... Brankár Aebischer chytal už tretí zápas za Montreal. V každom z nich inkasoval 5 gólov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies